Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Oid
aktív tag
tboldi: köszi! a Sygicet rég nem használtam kocsival se, gyalog se, mennyire jó manapság? waze forgalomfigyelőjét megközelíti?
Downsampling: igen, ez egy úgymond tök jó "use case", Siri meg telefonálás, push notik nálam is alap, a számlap kötöttsége, ami kezd zavarni, nem találok a magam felhasználásán elég kontentot, a minimál meg nem az én stílusom. sporta egy Polar M400-am van, HR szenzorral, azt nem adnám semmiért, meg ugye az egy műanyag cucc, nem egy 150+-os alu+üveg eszköz. utóbbit féltem futáshoz meg bicajhoz
molnartom: a Synology appok mennyire használhatók? bevásárlás töklyó, mi is a nejemmel együtt használjuk a Buy me a Pie-t.
Madwe: a Carrot mennyire jó kishazánkban?
köszi mindenkinek az eddigieket!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehetséges, hogy az Apple tudta kihozni a legtöbbet az olyan termékkategóriából, aminek kérdéses, hogy mekkora a vásárlóközönsége. Drágán mérik a precizitást.
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó/cserélhető kvázi új Apple Watch Ultra 2, 100% akksi, Apple gari 2027.09.14 + drága fémszíj
- Apple watch ultra 2! Istyle számlás! Bő 2 év gari! Akku: 98%
- Apple watch ultra 2 ! 16 napos!!! 1 ev garanciaval!
- Rhinoshield CrashGuard NX Apple Watch Series 1 / 2 / 3 prémium tok
- Apple Watch Ultra / AppleCare+