Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Á tudom hülye vagyok, de csak én is eladom, keresek SS 3-asba a túróba... Szóval bejött pár ember jóslata...
-
B-L-A-C-K
titán
-
Süvi
őstag
válasz
freelanced #8877 üzenetére
1,5 évig használtam a S1-et. Mivel sokat úszok, ezért szeretettem volna vízállót. Látva az S4 kiszivárgott képeit azt mondtam, hogy nekem olyan kell, ezért eladtam a bemutató előtt.
A bemutatón azonban nagyot csalódtam, mert megint drágább lett, nem sokkal, de nekem már pont meghaladta a rezervációs áramat.
Elég sokat gondolkodtam, ma vettem egy 1,5 hónapos makulátlan S3-at 75ért , S4-et nem igazán láttam 140 alatt. S1-hez képest nekem érezhetően gyorsabb. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Használt vonalon 70-80 körűl S3 éri meg a legjobban szerintem, a dupla felárat az S4 nem éri meg, alig jobb. Mondom ezt úgy hogy nekem is S4em van de előtte S3 volt.
-
concrete86
aktív tag
válasz
Úgy, hogy S4.
Csak azért gondolom így, mert az összes baromi drága, de - ha már veszel - az S4 megéri a többihez képest a design, gyorsaság, funkciók és a majdani EKG szempontjából is.
Egy iphone X-et nem cserélnék le egy újabbra most, de szerintem az apple watch esetében megéri a legjobbat megvenni.
-
freelanced
addikt
válasz
concrete86 #8875 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
És mekkora a különbség az S2 / S3 / S4 között? Ti hogy választanátok ki a megfelelőt?
Köszönöm!
-
concrete86
aktív tag
válasz
freelanced #8869 üzenetére
Üdv!
Múlt héten voltam a Telekomban, 10 havi részletre lehet elhozni, még új hűség sem kell hozzá, elég ha előfizető vagy.
Nekem a 3-as széria ezüst volt, annak a tokozatán is hamar meglátszódtak a karcok és kevesebb ruhámhoz illett, mint ez a mostani, fekete. Szerintem fekete.
-
tuzpenge
őstag
válasz
Constantin #8871 üzenetére
Én is pont ilyet rendeltem a MM red friday akciójában, de mire ideért (1,5 hónap után) a szíj nike sima feketére változott a neonzöld/fekete helyett....de már nem reklamáltam mert örültem hogy egyáltalán megkaptam a rendelésem.
-
Newyorker
addikt
válasz
Constantin #8871 üzenetére
Ez I4 nike+ fekete?
-
tuzpenge
őstag
válasz
B-L-A-C-K #8863 üzenetére
Igen a 8 ezres is csak annál kell egy segédeszköz a szemek kiszedéséhez, de ha egyszer belövöd a méretedre akkor onnantól tök mind1. A 15 ezresnek csak annyi az előnye hogy a szemek kiszedése egy kis gomb megnyomásával kézzel történik és nem stiftet kell kiütnöd. Nem tudom ez megér-e 2x annyit.
-
Serpiko
addikt
válasz
freelanced #8869 üzenetére
Nekem onnan van lehet. Ügyfélszolgálat megmondja vagy bemész egy kirendeltségbe.
-
freelanced
addikt
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Telekomtól lehet-e részletre kihozni órát? Én nem látom sehol, de úgy rémlett, hogy eddig volt ilyen opció.
Köszönöm!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tuzpenge #8862 üzenetére
Nem eredeti, onnan rendelte ahonnan én, kemény 3-4 ezer forint, és jó minőségű.
Akinek esetleg komolyabb kell itt van 15 ezerért, ez teljesen olyan mint a gyári azt olvastam.
-
Newyorker
addikt
Ez melyik szíj? (hol lehet kapni)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Downsampling #8857 üzenetére
Arra értette hogy sötét marad a kijelző, és csak rezeg. Nekem is így van, magam felé kell fordítani az órát hogy feléledjen a kijelző, Ő ezt hagyta ki.
-
Downsampling
senior tag
válasz
#53955904 #8834 üzenetére
Nem teljesen értem a logikát: nálam, ha hív valaki, a csuklómon lévő óra csörög és vibrál (akkor is, ha mondjuk a telefonom egy másik szobában, helységben van). Kapásból érzékelem, hogy keresnek, és egyből ránézek. Ilyenkor nyilván megjelenik rajta, hogy ki keres (ha benne van a telefonkönyvemben a neve), és a két gomb (piros és zöld), vagyis, hogy fogadom a hívást, vagy sem. Ha ez nálad nem így lenne, azon csodálkoznék.
-
B-L-A-C-K
titán
Az SS kerete is elüt a gyári szíjtól, sokkal fényesebb a tok mint a szíj ott is, de persze jobban néz ki mint a simán. Viszont az alap ezüst ezt leszámítva hogy nincs hozzá ilyen megegyező fém szíj szerintem elegánsabb minden mással. De persze ez egyén függő, de nekem a Silver jobban bejön.
-
Gergi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #8845 üzenetére
Igen, az s3-am ezüst volt és pont ezért nem is vennék többet ezüstöt...
ill. kicsit zavar, hogy az ezüstön számomra túl nagy a kontraszt a fekete kijelző és az ezüst órakeret között.
A stainless steel meg számomra nem ér annyit, mivel van mellette 2 Citizen órám is és jórészt azokat hordom. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
concrete86 #8846 üzenetére
Nem fenyítésként írtam én ezeket...
Más mindenkinek: Lehet ezt a 15 ezrest bevállalom (4. generációs sil
ver), mondjuk színre ez is eltér gondolom. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
concrete86 #8844 üzenetére
1. Miért offolsz témánál vagyunk
2. Miért nem jó a 4-es szériáhozNekem is az van.
Amúgy meg az összes 38mm-es szíj jó az új 40mm-es, illetve az összes 42mm szíj jó a 44mm-es órához.Gergi: Tiéden fasza hogy nem üt el.
-
Gergi
senior tag
válasz
concrete86 #8841 üzenetére
muszáj, mert anélkül úgy néz ki a tenyerem a kondi után mintha egész nap kapáltam volna a földeken
A szíj a B-L-A-C-K által linkelt ali eladótól van.. 1 hét alatt megérkezett -
B-L-A-C-K
titán
válasz
concrete86 #8841 üzenetére
Nekem Silver órám van nem Space Gray, az a fekete. De ha az előbbi képen láthatót kérdezed az innen.
-
BossBoss
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy itthon feltétlen szükséges wifin lógni az órának? Van abból hátrányom ha nem? Értesítések gondolom úgyis jönnek telefontól. Csak azért mert az egyetlen eszközöm a lakásba ami 2.4-es wifit használ. Edig ki is volt kapcsolva csak amikor megvettem a watch-ot tűnt fel h nem tudja kezelni a 5 Ghz-t. Szóval a lényeg hogy kikapcsolnám a 2.4-es wifit hogy ne zavarja a vezeték nélküli mélynyomót, mert nagyon közel van hozzá a router. (néha elmegy és routerre gyanakszom)
Köszi!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
concrete86 #8824 üzenetére
Tegyél be egy BP-i világórát valamelyik sarokba.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Találtam egy eladó órát.
Az eladó hitelre, részletre vette a T-mobile-tól.
Érdeklődnék, hogy érdemes-e ezzel foglalkozni?
Ha jól tudom nem lehet letiltani, vagy lehet esetleg valamilyen károm?Köszönöm
-
Madwe
nagyúr
válasz
concrete86 #8806 üzenetére
Igen, nem fogalmaztam egyértelműen
Fent megy csak körbe a szöveg - már ha az adott komplikáció ezt támogatja - lent semmiképp nem megy a szöveg...
-
koxos:8]
senior tag
Színes szilikon szíjakat honnan érdemes rendelni?
Ilyen neonzöld, rózsaszín meg nyári színekre gondolok, ez a fekete túl sima amit adtak nekem hozzá gyárilag. -
Madwe
nagyúr
válasz
concrete86 #8803 üzenetére
Írni kell az apple-nek, h csináljanak neked ilyet
Értsd nem tud ilyet a számlap sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehetséges, hogy az Apple tudta kihozni a legtöbbet az olyan termékkategóriából, aminek kérdéses, hogy mekkora a vásárlóközönsége. Drágán mérik a precizitást.
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Afterlove EP teszt
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest