- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
UK modellt itthon hasznalva erhet barmilyen negativum? LTE modell, de azt tusom h itthon amugy sem kehetne kihasznalni. Ezek kivul?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
B-L-A-C-K
titán
Köszi. 360 körül láttam én is ezt. Igen ezek nagy bukóval mennek, S4 SS is 250 körül van, jövőre lesz 130e (használtan). Ilyen S0-nak meg az ára fog felmenni idővel, vagyis nem hiszem 35 ezerből buknék már rajta.
Akik meg 10e dolcsisat vesznek, azok szerintem pont leszarják mi lesz az árával...
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz B-L-A-C-K #9194 üzenetére
Nagyon szép tényleg.
Voltak akik ezt 400.000 Ft felett vették, ha jól emlékszem.Pont arra gondoltam a napokban, hogy azok mennyit bukhattak, akik a 10.000 Dolláros Apple Watch Edition-t vásárolták.
Mondjuk gondolom őket nem zavarja.
Volt olyan család, ahol Buksi is kapott 2 példányt.[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Megjelent a watchOS 5.1.3 fejlesztések és hibajavítások mást nem tudni róla.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Downsampling
senior tag
válasz Totheground #9164 üzenetére
Az AutoSleep-et én még nem ismerem, egyelőre a SleepWatch-ot használom, ingyenes formában. Én sem szoktam korán lefeküdni, általában éjjel 2-3 körül, vagy még később. A SleepWatch-ban korrigálhatsz 5 perces lépcsőkkel, bármikor.
-
Downsampling
senior tag
-
tuzpenge
őstag
válasz ittakary #9181 üzenetére
Tegnap még 4,5 $ volt....érdekes. Sőt ma is kettő van belőle. Mi a különbség?
Egyik verzó 3$ˣ
-
nagyúr
egyszeri 3$, nem tudom mit néztek havi előfizetésnek
-
B-L-A-C-K
titán
Ez csak egy S0 acél, sima S3 majd sima S4 után vettem. Eredetileg S3 acélt akartam, de rájöttem használat közbe, ez is bőven elég nekem, garanciában cserélt újként jutottam hozzá, és imádom. Ez méretben pont jó számomra, és ezek még vékonyabbak is kicsit mint az S3. Hátránya számomra annyi hogy az aksija 1-1.5 napot bír (S3-S4 2-3 volt), de minden este egy órát töltöm, és pont elég neki. Illetve kicsit lassabb, de mivel appokat nem használok rajta, így ez lényegtelen, szépen értesít, telefont fel lehet róla venni, pulzust mér, azaz mindent csinál szépen.
-
Süvi
őstag
Ugye Ti sem fizettek elő havi 1.000 Ft-ért az autosleep prémium verziójára?
-
nord_
veterán
A pihenés az agynak legalább olyan fontos, mint a testnek a mozgás.
Ha az AutoSleepben nem záródnak be a karikák, mint a mozgást mérő Egészség appban, az ugyanúgy inspirál arra, hogy többet tegyek azért, hogy többet / jobban aludjak.(Azt mondják, nincs lehetetlen, csak tehetetlen.)
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
A másik előnye meg, hogy tényleg sokkal könnyebb felkelni, ha nem mélyálomból tép ki az óra. Igaz, hogy a totál alvásidőt csökkentheti, viszont tényleg olyan érzés, hogy csak kinyitod a szemed. Persze ehhez kell egy kis idő, hogy rendesen kielemezze az alvási szokásaidat.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Gsx-rr
veterán
válasz Totheground #9166 üzenetére
Szarul alszom, tisztaban vagyok vele,ehhez nem kell app.
-
Totheground
addikt
Mivel én általában későn (1 és 2 között valahol) megyek aludni, az AutoSleep sose működött rendesen és meg korrigálni sem tudtam, mert nem lehet éjfél utáni bedtime-ot állítani. Van esetleg valaki, akinek ezt sikerült megoldani?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Downsampling
senior tag
válasz Diokhan #9159 üzenetére
Semmi baj nincs a Sleepwatch-csal, pláne, hogy ingyen is teljes értékűen használható (na jó, majdnem), de a lényeg az benne van. És egész szép is a kezelőfelülete, meg a grafikonok. Gondolkodtam én is korábban az Autosleep-en, de meg akartam várni, amíg anyám új okosórája (nem AW, hanem Androidhoz való) mit produkál az Android alváselemzésével. Hát, most ott tartok, hogy inkább nem mutatom meg neki az ingyenes SleepWatwch-ot, mert dobna egy hátast, és már nem örülne úgy az ajándékának...
-
Diokhan
addikt
Köszi mindenkinek a véleményét. Nos mivel egy kicsit maradi vagyok, és nincs bankszámlám, így nem tudom megvenni az autosleepet, de a sleepwatch is kielégíti az eddigi igényeimet. Köszi mindenkinek mégegyszer!
#9155) Clemi: Persze, ennek ez a normális működése. Egészen addig van ez így, amíg a csuklódon van az óra. Ha leveszed, már a telefon fog értesíteni.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
nord_
veterán
válasz Diokhan #9110 üzenetére
A gyári az nem alváselemzés, az egy nagy nulla. Az nem elemzés, hogy megmondja, este mikor feküdtem le és reggel mikor keltem fel.
Amikor szűk egy éve megvettem az órát, mindegyik alváselemző programot kipróbáltam, egyedül az AutoSleep tudta pl. százszázalékosan azt, hogy éjszaka kimentem vécére, vagy olvastam egy félórát. A többi szerint vagy többet voltam ébren, vagy semmit se az éjszaka. -
Clemi
veterán
Másnál is úgy van, hogy az értesítések csak az apple watchon jeleznek a telefonon lezárt állapotban semmi nem történik? Feloldva, az értesítési központban ott van minden, de mikor például sms jön, vagy viber üzenet, meg se rezzen a telefon.
-
Jessus81
tag
válasz Viper26 #9121 üzenetére
+1
Legjobb alváselemző szerintem is az Autosleep.
Éjjel simán repülőn a teló, karomon az óra, és max 6-8%ot vesz ki belőle és tök jól monitorozza az alvást, mélyalvást, + mellé a heartwatch pedig a pulzusod elemzésével támogatja az autosleepet. Storeon csomagban meg is lehet venni őketPSN: Thorpapa
-
Süvi
őstag
válasz B-L-A-C-K #9147 üzenetére
Ez már 1,5 éve volt, most már nekem a jobb
Nekem volt először órám, vízállót akartam, de olyan jó áron találtam egy S1-et, hogy nem lehetett otthagyni.
Most már tényleg kellett a vízállóság, S4-et akartam, de nekem most nem ért meg dupla árat, ezért lett S3.[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Egyre jobban kezdem megszeretni az S0 SS-t, és egyre jobban gondolkodom minek nekem S3 SS...Mivel tudna többet amit ki is használok? 1 napos üzemidő helyett 2 nap, meg lehetne párbajozni ismerősökkel teljesítményben (erre ugye nem megy legújabb szoft, és azzal lehet csak), na most ennyi dolog nem is éri meg a váltást, így belegondolva.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Downsampling #9138 üzenetére
Nagyon szivesen!
Nem tudom, nekem általában ennyi.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Downsampling
senior tag
válasz Diokhan #9136 üzenetére
Igen, csak nálam még nincsenek ilyen szép ábrák, grafikonok, mert azt írja, ehhez három alvás kell minimum, hogy tudjon megfelelő értékeket számolni. Amúgy nagyon jól néz ki, szerintem a Pro verzió megvásárlása nélkül is jól teszi a dolgát. Tetszik, köszi hogy megmutattad!
(amúgy alvás közben mindenkinek ilyen magas a pulzus átlaga? Nekem az átlagom 50 körül van: menjek dokihoz?) -
tuzpenge
őstag
-
Diokhan
addikt
válasz Downsampling #9127 üzenetére
Értem, hát én még csak majdnem 40 vagyok, de vannak alvás problémáim, ezért kell az elemzés. A sleepwatch idáig jól működik.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Downsampling
senior tag
válasz Diokhan #9126 üzenetére
Édesanyámnak van egy nem AW okosórája, a hozzávaló Android app-al a telefonján. Ott van rendes alváselemzés. Talán egyszer én is beruházok (vagy megnézek egy ingyenes app-ott) egy ilyen applikációra, de a dolog egyelőre nem érdekel annyira, mint pl. őt. Nyugdíjas, idős, a vérnyomása és egyéb egészségügyi okok miatt neki valóban fontos infók ezek.
-
Diokhan
addikt
válasz Downsampling #9125 üzenetére
Valóban, ez így van. Mivel nekem nincs bankkártyám, csak ingyenes appok jöhetnek szóba, eddig a sleepwatch vált be.
-
Downsampling
senior tag
válasz tuzpenge #9123 üzenetére
Hát itt bizony nincs alváselemzés. Pontosabban ez az "elemzés" csak abból áll, hogy visszanézheted majd egy idő után (mondjuk egy hét múlva), melyik nap hány órát aludtál, és azt, hogy mikor szoktál lefeküdni és ébredni. Én is kipróbáltam, azonkívűl, hogy rajzolt a vasárnaphoz nekem egy 7 óra 41 perces oszlopot, itt nincs mély alvás, meg ilyenek. Pedig én is magamon hagytam az órám, de ezek szerint le is vehettem volna. Sőt, még éjjel 4-kor fel kellett kelnem, mert a kutyám ki akart menni, és azt meg behúzta nekem arra az órára állásnak (miközben szerinte én aludtam). Persze, az óra figyeli a pulzust, mert azt külön visszanézhetem, de semmi alváselemzést nem csinál. Csak majd az alvási szokásaidról (lefekvés, kelés) csinál egy grafikont, vagy valami hasonlót. Kicsit többet vártam, mert minden adott volt ahhoz, hogy megtegye az alvás elemzését a pulzusom alapján. De nem.
-
tuzpenge
őstag
-
Viper26
nagyúr
Alvás mellé szerintem ez a legjobb.:
Teljesen automatikus, folyamatos kapcsolat sem kell hozzá, szóval este mehet a telefon repülőzni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Clemi
veterán
Újdonsült watch (S4) tulajdonosként azért lenne két kérdésem.
1. A fotóknál a szinkronizálást egyénire állítottam, vagyis egy nulla képet tartalmazó mappa van kijelölve, a képek alkalmazást elindítva az órán nincs kép, viszont a beállítások/általános/névjegy menüben azt jelzi, hogy 20 kép van az órán. Ezt most hogy? Hol lehet az a 20 kép és hogy lehet leszedni?
2. Az órán lévő helymeghatározás kikapcsolása mennyivel növeli meg az akku időt? Kipróbálta már valaki? Igazából, amíg kültéren nem edzek nem kell a GPS szerintem. Ha az órán kikapcsolom, akkor a telefonét használni fogja vajon?
-
Diokhan
addikt
Vannak az összehasonlításokkal kapcsolatos tapasztalataid? Mitől lett az általad választott a legjobb? Miben különbözik a gyáritól?
-
-
Diokhan
addikt
válasz DaveNo1 #9101 üzenetére
Pedig szép, hidd el, és a facer appnak kösznhetően sokkal több face-t le lehet rá tölteni, mint apple watch-ra, ezt pl pont irigylem a páromtól de akkor is maradok az apple-nél, nekem jobban bejön.
Egyébként azóta már nem csak értesítésre használom az órát, hanem alvás elemzésre is, és tökéletesen működikAzt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem amúgy semmi bajom ezzel a formàval, szerintem pont jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Drón topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Xiaomi Watch S3
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel