Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz HUTCHDB #1262 üzenetére
Minden tisztelettel mondom, szerintem az iOS nem a te rendszered. Rengeteg ilyen apró megkötés van benne, és ha ezek nem jönnek be, valószínüleg nem leszel vele boldog. Olyan telefont meg kár venni, amit nem használsz szivesen, de ebbe nem akarok beleszólni, a te dolgod.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Misi1979
őstag
válasz HUTCHDB #1262 üzenetére
Azt ugye leírtam, hogy ez nem nyilvános funkció, hanem beta szoftver, ráadásul a beta 3. kiadása, az előzőben még nem is volt ez a funkció?
Most várják a feedbackeket tőlünk és ezekből lesz kialakítva majd a végleges 12.1-ben a feature.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
válasz HUTCHDB #1224 üzenetére
Üdv!
-hivasnal hogyan valaszthato, hogy melyikrol inditom el azt?
Alapértelmezett kártyát kell választani, de a hívásindító képernyőnél felül megjelenik egy (egyelőre elég kezdetleges) gomb, benne a default kártyával, ha rákattintasz, a következő hívás erejéig válthatsz hívásindító kártyát. (kipróbáltam, bezárás után visszaáll default kártyára)-beallithato-e, hogy ha kulon nem valaszton ki, akkor allandoan egy adott kartyarol induljon a hivas? (Elsodleges kartya)
Igen, lásd fentebb-sms-nel szinten kerdes annak elkudese elott a kartya kivalasztasa
Egyelőre nem találtam ilyet, hogy küldés előtt lehetne-e variálni, hogy miről is küldje.Viszont mivel itt van még az Imessage/facetime kérdése, ezért megnéztem - menüből állítható az, hogy melyik "kártya" legyen az aktív ezekre a szolgáltatásokra. Egyszerre csak egy lehet aktív amúgy.
(szerintem ezen változtatni fognak amúgy, "technikailag" nem látom akadályát, hogy a másik kártyát is imessage/facetime-kompatibilisnek lássa, "párhuzamosan". Illetve igen, nem hülyeség az üzenetküldésre használt kártya kiválasztásának lehetősége - ez egyelőre nincsen. (beta3 amúgy a profil)-csengohang, sms hang kulon kulon beallithato-e?
Egyelőre nem találtam erre lehetőséget. Szerintem később lesz csak, ez az első beta, ahol aktív ugye az ESIM.Viszont a hívószámkijelzés és Handoff/handover állítható külön-külön, mindkét szám esetén.
-net hasznalatot hogyan tudom valtogatni a sim-ek kozott?
így:Ami még nincs és kb nagyon hasznos lenne: vezérlőközpontból egyes vonalak kikapcsolásának lehetősége. Jelenleg ez csak a beállításokban, 3 menü rejtekében valósítható meg.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Coyot
őstag
válasz HUTCHDB #1224 üzenetére
Én szívem szerint takarítanám az egész szar topicot még a server biztonsági mentéseiből is. Itt nagyítóval kell keresni az értelmes infókat a telefonról és 1000hsz-en keresztül olvasgatni a trollok veszekedését akárkivel aki válaszolni mert nekik.
Nem mondom hogy egyertétek a viselkedéssel, de ha a Ph! modjai ennyire szarnak a topicra és élvezik a meddő vitagenerálás általi látogatottságot, nyugodtan maradthat részemről Herreløse sok hsz-e is, nem oszt nem szoroz.
Má' nem
-
veterán
Ha lehetséges vevő vagy,akkor cseréld le a Samsungot erre.
Jobban jársz.Ha nem jól tudsz valamit,arra reagálok.
Unalmas oldalakon keresztül olvasni,hogy gyenge az akku...úgy,hogy nem is használtad még. Én sem járok át a Te topikodba és savazom az S9-et. Pedig nekem volt.
Ennyi!
HARLEY-DAVIDSON
-
-
veterán
A note 9 nem ugyanaz,mint az S9 plus. Ugyanis 4000 mAh akku van a note 9 ben,tehát jobbnak kell lennie az üzemidőnek! De ha elolvastad volna az írásom,akkor láthattad volna,hogy azt írtam: hogy talán tud valamit! Tehát jobbnak gondolom.
Nekem Te ne magyarázd már meg légyszives,hogy mit tudok,meg mit nem. Note 9-cen kívül minden megvolt!
Nekem Ne!
Te meg szerintem fáradj át máshova,ha nincs Xs-ed,mert csak itt okoskodsz,nulla tapasztalattal.
És ne kötekedj![ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Hát nem!
Nálam az S8 S9 többször megfordult. Egy hulladék mind üzemidőben! Azért adtam el mindet,de adtam nekik esélyt pár hónappal később és nem! Egy rakás szar!
Az S8 plus egy picit jobb,az S9 plus is egy picit jobb,mint a sima. Az iphone-jaim rommá verték ezeket a hulladékokat üzemidőben. Az iphone 7 és 8 plus verhetetlen,köröket vert rá ezekre a Samsungokra. A iX és a iXs, S9 plus S7 edge szinten van,de mivel a készenléti fogyasztása 0%,azaz nulla az iphone-nak,ezért még annyival jobb is.!!!!
Elmondanám,hogy ez nekem egy negatív tapasztalatom a rohadt Samsunggal! Mindig rábasztam mindegyikkel,mert újra és újra kaptak esélyt. Hogy miért? Mert szeretem a márkát...de egyszerűen egy rakás kaki az optimalizáció ezekben!
Elegem lett belőlük.
Talán a Note 9 az már tud valamit.Az LG G6 és G7 és V30+ is alázta ezeket! Ezek is megvoltak!
A Samsung az egyik legszarabb üzemidejű telefon! Mondhat nekem bárki bármit!
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Az S9 pariban ezzel?
Szerinted.
Az S9 ehhez képest egy gyenge fos.!
Az összes Samsung megvolt! Az S széria minden darabja! Szóval....S9 plus van ezzel pariban. Csak megsúgom!
Az Iphone plus verziók meg verik az összeset. Fel sem érnek hozzá![ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Fryskitt
addikt
Úgy értettem, hogy simán lehet, hogy működik, csak akit épp megtaláltál, az nem tud erről semmit sem. Napi szinten vitázom a Telekommal erről-arról és kb akárhány emberrel beszélek, mind mást mond. Hajmeresztő cég. Így értettem. Persze, lehet, hogy nem tudják még megoldani, de én nem adnám fel. Egy nyomorult telefon megrendelése két hetembe került, és pl olyanokat nem tudtak, hogy van online kedvezmény. A 80%-nak újdonság volt. Nem tudták (vagy nem akarták).
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
-
veterán
-
veterán
Csak a szokásos inkompetens ügyintézők. Sajnos sok van náluk. Van eSIM, és Huawei órahoz lehet kérni is. És iPhone-hoz is lesz, nagy valószínűséggel még idén (bár ez az Apple-ön is múlik),
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
-
legenda
Nem telefonálok ilyenkor, legfeljebb holnap olyannak, aki tényleg illetékes, de attól függetlenül meggyőződésem, hogy a teszt valós dolog és éltek is vele jó páran, amellett nem életszerű, miszerint sok ember hazudna egymástól függetlenül a használattal kapcsolatban.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
-
legenda
Van, de majd csak kifogsz olyan ügyintézőt is, aki képben van az eSIM teszt kapcsán.
A korábban linkelt tagon kívül, ős is használja már egy ideje: [link]
Az oldalára sem véletlenül tette ki a szolgáltató már több hónapja az eSIM infókat, elérhetőséget...stb. (Linkelték előttem, nem ismétlem meg, ha nem muszáj.)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
joey04
titán
telekom oldaláról az infó:
"SIM-kártyák száma 2 (Az eSIM technológia használatát egy még idén érkező szoftverfrissítés teszi majd elérhetővé)"
szóval ennyit nem tudsz várni, ezen múlik a dolog, PONT most lett ez ennyire fontos, pedig évek óta jelen vagy az iphone topikban userként. de ez a 2.5 hónap már nem fér bele. csak ezen múlik a dolog. értem.
765: Az Apple is több készüléket eladhatna pl a magyar piacon ( de sok más piacon is ) ha a valódi dual SIM készülékeket forgalmazná.
na mert az pont érdekli őket, hogy a magyar piacon mennyit adnak el.
btw már így is hiány van néhény verzióból.
[ Szerkesztve ]
-
Stabi83
senior tag
-
domos
senior tag
Én nem vagyok képben a témában, de ha nincs eSIM akkor ez az oldal minek van? Telekom e-sim
Szerk.: Engem egyáltalán nem izgat a téma, csak akkor minek van az oldal? Számomra ez érthetetlen.
[ Szerkesztve ]
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Stabi83
senior tag
Ha valóban csak a 12.1-el jön a funkció aktiválása és jelenleg a szolgáltatók sem teszik széles kőrben elérhetővé a dolgot, akkor azon nem szabad fennakadni hogy nem tudták tesztelni.
Ha viszont nem írták volna le hogy DUAL SIM akkor ezzel talán a legnagyobb újdonságot nem említették volna és itt pár fórumtársunk máglyával és kiegyenesített kaszával vonulna az utcára.Ez egy hatalmas blama szerintem, kommunikáció és időzítés szinten mindenképp.
Olyan piacokra dobnak e-SIM-es készülékeket amik erre nincsenek felkészülve és közben verik a mellkasukat hogy piacvezetők már megint mert mindenki előtt dobták piacra az e-SIM-es készülékeket. Na ez az ami visszatart az iPhone vásárlástól sokszor, nem a készülék mert az jó, nem az iOS mert az is jó, de az Apple tökönrúgom a felhasználót aztán megmagyarázom hogy ez jó neki hozzáállása már nem jön be annyira.
[ Szerkesztve ]
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
Stabi83
senior tag
Van ismerősünk bent a T-nél így felhívtam ( persze nem csak emiatt ) és rákérdeztem az e-simre is. ( engem konkrétan más miatt is érdekel a dolog ).
Azt mondta hogy még a boltok között is fejetlenség van és a belső kommunikáció is zavaros, van aki semmit nem tud, van aki azt HISZI hogy mindent tud, de a többség inkább csak bölcsen hallgat ( és itt most vezetőkről beszélünk nem pedig ügyintézőkről akik a legtöbbször azt sem tudják, hogy melyik cégnél dolgoznak ).
Egy biztos még pedig az hogy hivatalosan BÉTA TESZTELÉS FÁZISBAN VANNAK! A stabil és bugmentes szolgáltatásra jelenleg nem vállalnak garanciát. Az is infó bár még elég homályos, hogy egyenlőre csak náluk vásárolt bizonyos termékeknél használható ki az e-SIM szolgáltatás ( pl.: Huawei Watch 2 ). A bevezetés fokozatos lesz és első kőrben CSAK a náluk vásárolt készülékekre lesz elérhető! Az utolsó lépés lesz az hogy besétálsz a máshol vásárolt iXS telódal és kéred az e-SIM funkció aktiválását.
Pletyka hogy a T-nél vásárolt független XS és XS Max telefonokon az e-SIM fixen azt a számot fogja hordozni amire vetted a telót ( ez viszont még csak egy halk pletyka ).Ha lesz új infó, pletyka megosztom veletek ha igénylitek, maga az e-SIM-es sztori engem inkább a Watch 2 miatt érdekel ( meg amúgy is ).
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
átirányitás egyik kártyáról a másikra?
ezt nem néztem meg neked, de a stílusod után teszek is már rá ne haragudj. korábban az iphone topikban is, meg most itt is paprika vörös fejjel jössz a kérdéseiddel, de magadnak utánanézni picit is az smafu...
Te tudod, hogy a netet lehet-e váltogatni a két sim között, és ha igen, hogyan?
igen, ezt pont tudom, de most már nem fogok rá válaszolni...
Fuuuu.... egy percig is felesleges a kommenteiddel foglalkozni....
Na látod én is pont így érzek a tieidet olvasva. Reagálni is csak azért reagáltam, mert korábban az iPhone topikban is felbőszített, hogy kérdeztél és amikor választ kaptál, burkoltan lehülyézve mindenkit tovább is léptél. De magadnak akkor sem kerestél válaszokat, megoldást. És ugye ott nem hitvitáról volt szó, szóval még ezt sem lehet ráhúzni.
Egyébként sem értem minek használsz/használtál iPhone-okat, ha neked ennyivel jobban bejön az Android. Engedd el a márkát és a rendszert, ha neked a másik ennyivel jobban bevált. Nem is értem miért fontos neked pl. az iPhone dual sim kezelése, ha a korábbi véleményeid alapján neked jobban bejött x, vagy y androidos készülék. Megerősít, ha számodra ebben IS jobb megoldást nyújt a Google?
Na mindegy, elengedem a dolgot, nem akarlak már megfejteni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én Telenor-tól vettem és a hölgy közölte velem,hogy esim-es,de még nem használható. Nem is kérdeztem rá.!
Bolt és Bolt között hatalmas különbségek vannak,de ezt Te is tudod. Tudnék mondani történetet Telekom Partner boltal kapcsolatban is...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Stabi83
senior tag
Én is két SIM-et használok. Rengeteget netezek telefonon ( pontosabban onnan osztom meg WI-FI-n a notimra ) és emiatt jelenleg a második kártya egy net kártya. Azt kitapasztaltam hogy ha aktív mind a két SIM akkor azért jobban zabálja az akkut ( szerencsére pár mozdulat ki és be kapcsolni a SIM-eket így csak akkor aktiválom a másodikat ha épp netet akarok megosztani, ezzel spórolok az akkun ). Huawei-en úgy van megoldva hogy választhatsz hogy melyikről menjen a net, melyik legyen az alapértelmezett hívó SIM ( itt ha nem adsz meg alapértelmezettet akkor hívás előtt tudod eldönteni hogy épp melyikről akarod indítani a hívást ). Gondolom az Apple megoldása is alapjaiban ugyan ez.
-
joey04
titán
kezdjük akkor ott, hogy te azt mondtad, 0, azaz 0 infójuk van. ez nem igaz.
Az, hogy a menüben ott van, hogy elsődleges, meg másodlagos kártya, az édeskevés.
A videókban és a linkelt hivatalosan oldalon ott van minden lehetőség és információ.
Én most azt látom, hogy az "iphone dual sim fogalom" olyasmi, mint a Matyás Király mesékben: hoztam is ajándékot, meg nem is...
Ebben az esetben rosszul látod.
Androidos gyártóknál már redőnyről váltogatok minden a dual simhez tartozó dolgot, itt iphone-nál megint elvileg (ha lehet egyáltalán) menjek bele a menü sűrű bugyraiba, ha bármit állítani akarok.
Ha te ilyen gyakran állítgatod ezeket a dolgokat és az számodra deal breaker, hogy ehhez menübe kéne belépni, akkor sajnos nem ez lesz a te készüléked. Ezek szerint Androidon ez máshogy működik, ami neked jobban megfelel. Akkor használj olyan készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
Stabi83
senior tag
Használat közben semmi különbség nincsen a sim+sim és az e-sim+sim között. Az hogy E-sim csak annyit jelent hogy magában a készülékbe nvannak tárolva azok az azonosítók amik a normál sim-en lennének. Hátránya hogy pl nem tudod olyan könnyen kicserélni a számot.
A második kérdésedre az a válasz hogy IGEN a kínaiak kapták meg a valódi két sim-es XS-t és XS MAX-ot.
Elvileg semmi akadája annak hogy egy kínai XS-t vagy XS Max-ot itthon használj, a világgari meg itt is működik ( elvileg )Azért az több mint vicces, hogy a kínai iPhone az igaz Dual SIM az összes többi meg a kamu Dual SIM!
Milyen jót lehet majd ezen torllkodni?!
-A te iPhone XS-ed kínai???
-Nem
-Akkor kamu!!![ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Na előkerestem. Nem tudom neked miért nem adtak felvilágosítást, másnak sikerült: [link]
Aztán csak itt a topikban kellett volna rákeresni (nem is visszaolvasni): [link]
végül pedig ha a tonnaszámra elérhető yt videók nem lennének elegek a működés bemutatására, elég lenne beírni a google keresőbe, hogy iphone xs dual sim, és az első találta ez lenne: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vissza a PC Masterrace-re
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...