Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rayoliviero #8996 üzenetére
Sőt, más sem érdekli őket. Pl a tartozékok. Hiába van hozzá pár nagyon jó kis tokod, annak az értéke pontosan nulla. Amolyan ingyen jár a telefon mellé. Illetve használt eladásnál sokaknál a kapacitás sem számít. Vitatkoztam úgy vevővel privátban, hogy a 8 gigás árát hozta fel, hiába írtam neki, hogy amit árulok az 32 gigás. Válaszul belinkelte a 8 gigás árát még egyszer, inkább feladtam.
-
törölt tag
válasz
Én bármit veszek használtan, az csakis karcmentes lehet. És ha emiatt drágább, akkor kifizetem a felárat szó nélkül. Szerencsére nem kell már telefont használtan vennem, sem számítógépet, de amikor vettem, az állapot volt az első amit néztem. Ami már fotózva is igénytelenül volt, lapoztam tovább.
Szintén utálnám ha a jelenlegi karcos lenne. Valószinüleg lecserélném.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Én pl nem azért vigyázok rá hogy majd karcmentesen eladjam, hanem mert idegesítene ha egy hibátlan telefont megkarcolnék, és folyamatosan azt kellene néznem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)