Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
Summer Boy #2897 üzenetére
Restore alatt teljes újrahúzást és visszaállítást értettem. Hátha attól megjavulna...
De ahogy írjátok, esélyes, hogy szoftveres a difi.
Nálam továbbra is rendben van. Tudom, ez nagyon nem vigasztal senkit sem.
-
Laca1212
őstag
válasz
Summer Boy #2895 üzenetére
Nálam megy 8.1.3 frissítés után. Bár én előtte nem csináltam restore-t.
-
catroot
veterán
válasz
Summer Boy #2895 üzenetére
Próbálj meg csinálni egy restore-t a frissítés után. Hátha nem hw hiba... Ha nem múlik el, akkor vidd gariba.
-
Summer Boy
csendes tag
Néhány tapasztalat az új telóról: szolgáltató egy szó nélkül kicserélte a SIM kártyámat, mire haza értem és beleraktam már aktiválva is volt. Tényleg fölöslegesen paráztam, gyakorlatilag a 4S-em biztonsági mentéséből minden beállítást átmentett a 6-osra, nem hogy az SMS-eket, de még a háttérképeket és a legapróbb részleteket is
Jó pár órán keresztül nyüstöltem, közben töltőre is kellett akasztani. Folyamatos képernyőhasználat, wi-fi és GSM kapcsolat, letöltögetés és telepítés mellett is fel tudta tölteni. Mire végeztem az ismerkedéssel jelezte hogy rendelkezésre áll a 8.1.3, hagytam frissíteni... és azóta az iránytű nem működik
Sem kalibrálni nem engedi magát, sem az irányt nem hajlandó mutatni. Meg sem mozdul, viszont a vízszintmérő működik. Más tapasztalt hasonlót? Bug lehet vagy a telóval lett valami? Frissítés előtt működött, határozottan emlékszem. A hívás fogadás bugról nem tudok, tegnap este óta nem hívtak
Amúgy nagyon tetszik, imádom, de ez az iránytű probléma zavar. Nem mintha nagyon használni akarnám, de mivel tudom, idegesít -
beci
őstag
Sziasztok.
Adott a sygic,ami most csak 25 euro.
Ha megveszem,de par het mulva lecserelem a telot,at tudom vinni ra? -
ferrari1
őstag
válasz
Summer Boy #2886 üzenetére
Ezzel is érdemes egy próbát tenni. Ingyenes, offline és navigál is. Szerintem korrekt.
-
catroot
veterán
válasz
Summer Boy #2886 üzenetére
Térképnek ez?
Vagy még talán a Sygic. De az nem navigál hanggal, ha nem veszed meg.
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
catroot #2882 üzenetére
iPhone 4S nem S4
az újat meg még nem aktiváltam, most értem haza a szolgáltatótól a nano SIMmel
Tegnap csináltam friss mentést iCloudba a 4-sel de ott nincs kapcsoló az sms-eknek, csak kontaktok, naptár, mail, stb azért feltételeztem hogy üziket nem fogja felhőbe menteni. ha ez automatikus és nem választható, akkor biztos mentinem sokára kiderül. bocsi ha láma kérdésekkel jövök, de most váltok először másik iPhone-ra. offline térképre vmi?
-
catroot
veterán
válasz
Summer Boy #2881 üzenetére
De az sms-ek is tárololódnak az icloud-ban, nem?
Tehát, ha eddig 4S-t használtál és van mentésed a felhőben, akkor azt beállítod a 6 alá és kész. Nem?
Vagy én nem értek valamit?
Ha 4S helyett S4 (Samu)-t akartál írni, akkor mindent értek.
-
Summer Boy
csendes tag
Sziasztok!
Ma csatlakoztam hozzátokmegjött a kicsike. Az elmúlt 3 évben 4S-em volt, nagyon szeretem a mai napig, de úgy éreztem ideje beújítani, és hát a 6-os is nagyon bejövős. Most rohanok kicseréltetni a SIM kártyámat, de addig is akad pár kérdésem. Pl. hogy az SMS-eket hogy tudnám átrakni az új telóba. A kontaktokat meg a naptárakat szinkronizáltam iCloudba, de az üzeneteket nem lehet
A másik, tud valaki egy használható, offline is működő térkép alkalmazást, hasonlót mint lumiákon a HereMaps?
Most hirtelen ennyi, előre is köszi! -
FIREBLADE78
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
K Norbi #2869 üzenetére
A normál használat mellett nem bírja ki 3 napig.
Sőt szerintem 2 napig sem.
Én esténként felteszem, ha 85, ha 50, ha 15 %-on van.Vannak képernyőképek különböző használati szokások mellett itt, és linkeltem én is egy gsm arena-s cikket.
Egy biztos, jó az üzemidő, amit nagyban befolyásol, hogy mire használod a telefont.
-
zola-
őstag
Az amerikabol behozott iphone-on megy itthon az lte?
-
ferrari1
őstag
4850 oc: Bocsi! Az előző válaszom nem Neked akart menni, hanem K Norbi-nak.
-
beci
őstag
Köszönöm a hozzászólásokat,és a megerősítéseket,hogy kamu hirdetések.
-
K Norbi
addikt
(#2862) 4850 oc
(#2863) nikilauda
(#2864) catroot
Köszönöm a segítséget!visszaolvasok, és meglátom.
Átlagos használat mellet 3 napot ki bír az akksija?[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz
K Norbi #2861 üzenetére
Hardverileg szerintem rendben van. Élőben sokkal szebbnek találtam.
Egyedüli hátrány lehet (nálad a méretet nem mondom, mert S4-et használsz), hogy mivel vékony, könnyen le is lehet ejteni.
A másik pedig, hogy mivel a kamera kitüremkedik, így billeg a telefon az asztalon. Bár ez lehet valakit nem zavar. Engem is csak addig, amíg tettem fel egy fasza tokot.
Így egyébként a fent leírt 2 "negatívumot" orvosoltam is.
Minden mással teljesen megvagyok elégedve. Az üzemidővel is.
A másik dolog, amit viszont meg kell fontolnod, az az ios-re való átállás. Szóval azért nem árt tisztában lenni, hogy mit ad ez a rendszer cserébe. És mit nem.
Mert vannak olyan dolgok is, amit negatívumként tudsz megélni droidosként. Tehát tessék mérlegelni.
Én úgy ahogy képben voltam és ismertem már előtte többnyire az ios-t. Így nem volt gondom, hogy átálltam.
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! a véleményeteket kérném! mennyire jó telefon az Iphone 6? üzemidő, pozitívumok negatívumok, minden tapasztalat érdekel! ez lenne az első Iphone telefonom. jelenleg egy S4 esem van. és hajlok az Iphone felé! haveromtól tudnék venni egy Vodafonos Iphone 6 ost, nagyon jó áron.
-
V-I-D-A
aktív tag
Egy nagyon szép kamera védő gyűrű:
[link]
-
joey04
titán
válasz
HUTCHDB #2798 üzenetére
jb után olyan mint a droid, mindenre lesz tweak... ha van rá ember aki megcsinálja akkor felmegy cydiaba és kész. ios 7 bétákban sokkal lassabb volt, gyorsítottak is rajta a véglegesben, meg valamelyik frissítés után. az apple meg abban jó hogy kigyomlálja a felesleget, bár szerintem már most is túl kusza a settings ios-en (is).
-
B-L-A-C-K
titán
Jut eszembe ma jött meg ez a vékony műanyag tokom, leejtés ellen szerintem semmit nem ér, de karcolások ellen igen. Szépen ráilleszkedik a telefonra, van egy halom színben, ~250 Ft-ot röhögve megér...
-
Megérkezett a Nilkin N9-es üveglap a telóra holnap fel is rakatom...
-
Hegyirabló
veterán
válasz
FIREBLADE78 #2845 üzenetére
Köszi!
-
FIREBLADE78
addikt
Nem jövök rá,hogy miért nem ugrik fel az oldal tetejére ha rá koppintok felül. Chromeban szokott működni,de pl most nem
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Hegyirabló #2838 üzenetére
Gyári vissza àllìtàs és töröl mindent automatikusan
-
Pénteken Szegedről jövök haza Veszprémbe több mint 5 óra az út (busszal) én akkor fogom tesztelni mit bír. 😄
-
Gicz
addikt
ha bekapcsolod a mozgás csokkentését, akkor is előtűnik/elhalványodik az adott app, ami kb ugyanannyi időt vesz igénybe.
Megnyomod a gombot, hogy kilépj egy progiból, elkezdenek látszódni az ikonok, és hiába nyomsz rá másikra, addig nem tudsz, amig véget nem ér az előtűnés/elhalványodás, vagy kikapcsolás nélkül az ikonok bepogyogása oldalról.
no slow animationnal ha leveszed minimumra az időt, akkor nem kell várnod, hiszen gyorsabban véget ér az áttűnés mint hogy meg tudnád nyomni a következő ikon.
pl ott a feloldás, és látod hogy szépen bepogyognak az ikonok... amig nem ért véget, nem esett be az összes, addig nem tudod megnyomni a tálcán levőket sem. Ha felgyorsítod az animációkat, akkor ez nem tart 1 secig, hanem 0,1 alatt vége, és amint elhúztad a feloldóképernyőt már nyomhatod is amit szeretnél. ez itt a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Tibee86 #2839 üzenetére
Meg! Lassítani tudod annak az animációnak a sebességét.
De úgy látom ,te nem érted azt amit én mondok ,és nem mondtad ,szerinted akkor mit kapcsol ki? Mikor teljesen megszünteti a sarokból és alulról történő kiúszást.
Az a te fogalmad szerint mi? Ha nem animáció ami teljesen megszűnik.Szerintem fejezzük is ezt be. Más a fogalmunk az Ios Animációjáról!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Ha el akarom adni a 6-ost (mert 6+-ra cserélném), akkor mit kell tennem, mire kell figyelnem, hogy az új tulajnak ne legyenek gondja, például az ujjlenyomat olvasóval?
Köszi!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Tibee86 #2834 üzenetére
Szerintem meg igen!
Te milyen animációra gondolsz? Más nagyon nincs.
Most direkt megnéztem.
A mozgás csökkentését ha bekapcsolod akkor megszűnik az a számomra idegesítő "animáció" ami akkor van ha megnyitok egy programot.
Így azonnal megnyílik ,nem pedig kiúszik valahonnan.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Még jó,hogy nem telepítettem
csak le van töltve
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #2827 üzenetére
a fene megeszi....
-
catroot
veterán
válasz
rayoliviero #2830 üzenetére
Ezzel így vagyok én is. Olyan hű de nagy dolgot nem vettem észre.
Egyébként engem a késleltetett hívásfogadás annyira nem zavart eddig sem. Persze megértem, hogy van, akiket igen.
-
catroot
veterán
válasz
rayoliviero #2827 üzenetére
Ennyire ír releváns kommenteket:
"Szerintem írjátok be a cikkbe, hogy a frissítés nem javasolt, mert az apple nem ért hozzá! Ezek elmebetegek! Ennyi volt! Az apple már csak rosszabb lesz!"
Lehet holnap fel is dobom én is az apróra...
-
nederlanden
senior tag
A köcs@g hívásbug még sz@rabb😡😡
-
rayoliviero
veterán
válasz
HUTCHDB #2822 üzenetére
Nem nagy esélyt látok rá, ez alapján: [link]
Idézet egy hozzászólásból:
Semmi sem változott! i5s, sebesség nem lett rosszabb. A hívás probléma rosszabb lett. Nem túlzok, 4mp-et rezeg, mire kiírja, hogy hívás és felvételnél is ennyivel többet csúszik. Rosszabb lett, nem voltak képesek megoldani, nem értenek hozzá, kuka apple!
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Akit erdekel egy 2 honapos makulatlan iphone 6, az megtalal privatban.
-
kinect
csendes tag
Sziasztok! Üvegfóliát keresek a telefonra és eddig a Zagg-ről olvastam a legtöbb elégedett véleményt.
Az a kérdésem, hogy melyiket érdemes megvenni? ugyanis van 4-7-10 ezres is és nem látok sok különbséget közöttük.Esetleg ha tudtok egyéb márkákat, amik nektek beváltak, arról is szívesen olvasnék.
-
FIREBLADE78
addikt
Semmit nem vettem észre. Igaz telefonàlàs még elmaradt
-
asprey
tag
ios 8.1.3 kint.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #2811 üzenetére
-
catroot
veterán
válasz
FIREBLADE78 #2811 üzenetére
Pl. spotlight-ból nyisd meg az fb-t. Ilyenkor az alkalmazás a képernyő közepéből "úszik elő".
-
Gsx-rr
veterán
-
catroot
veterán
válasz
FIREBLADE78 #2809 üzenetére
Nem. Gondolom amikor megnyitsz egy mappát, vagy alkalmazást.
-
FIREBLADE78
addikt
Amúgy mik ezek az animációk? Amikor mozgatom a telefont és úgymond "lebed,mozog" a widget sor?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA