Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
FIREBLADE78 #2190 üzenetére
Ha van teló ami kibírja simán a három napot is,és az egyik az ami tetszik akkor nagy eséllyel azt veszem meg.Ha elmegyek az ország másik végébe és nincs lehetőségem feltölteni akkor szívok miatta.
-
viera
őstag
Mind a két Z-m megfürdettem már a Balatonban és semmi.Attól,hogy valakinek beázott még nem azt jelenti,hogy mindegyik.Én sem foglalkoztam azzal mikor majdnem megvettem az i6-ot,hogy voltak amelyikek hajlékonyak voltak mert az ilyen dolgok az esetek többségében hanyagságból adódnak.
-
pusihusi
addikt
Minden nap kell tőlteni, deegy napig kibírja! Ez a lényeg! Én is úgy volt hogy kicserélem + 6-ra, de meglàttam, az egy nagy batár?
-
Gengi
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #2185 üzenetére
Elmegy az 4 napot is csak ne használd. Én lemértem, minden szinten és gyenge az akkuidő, nagyon.
5 óra kijelzős működés?
Aztán meg valaki belinkeli, hogy nálam meg 8 órát megy. Jha, ha nem megy a kijelző. 10 óra zenehallgatás megöli. Ma reggel is neteztem egy órát hallgattam 3 óra zenét és az akku 59%-on áll.
Semmi nem szinkronizál a háttérben, a Messenger az egyedüli alkalmazás csak.
[ Szerkesztve ]
-
totj80
tag
válasz
Hegyirabló #2194 üzenetére
Jó választás
-
Tibee86
nagyúr
válasz
nokia6500s #2192 üzenetére
Röviden gyárilag felújítottat jelent.
-
nokia6500s
csendes tag
Sziasztok!
Többször hallottam már, hogy a garanciában cserélt iPhoneokra, azt mondják, hogy "refurbished". Valaki esetleg eltudná mondani, hogy ez pontosan mit is jelent?
Köszönöm előre is a segítséget! -
FIREBLADE78
addikt
Ez az üzemidő dolog annyira nem izgat engem. Felrakod a töltőre oszt csá. El kell fogadni,hogy a mai telefonok 1 napot bírnak,ennyi. Ha már csak többet bír az plusz pont. Aki akku huszár az vegyen 3310-est,az bírja 1 hétig
-
viera
őstag
válasz
FIREBLADE78 #2185 üzenetére
Én ezt tapasztalatból mondtam.
Barátommal 1 hétre telót cseréltünk,mert mindkettőnk a két készülék között vacilált.
Észrevehetően gyorsabban merült az i6.
Ő is azt mondta meglepődött,hogy ennyivel jobb a z3 akkuja.
Pedig ő minden évbe megveszi az új iPhone-t,szóval van tapaszlalata vele.
De ettől függetlenül nagyon tetszik nekem is az i6.
A 6+ nekem már túl nagy. -
viera
őstag
válasz
Danny750 #2180 üzenetére
Azért ez enyhén szólva túlzás,hogy labdába sem rúghat mellette.
Én a Z3 és i6 közül az előbbire esett a választásom,és nem bántam meg.
Majd talán jövőre jöhet az új iPhone,addig meg teljesen jó a Z3.
Hozzáteszem a legszebb iPhone eddig,de ez az akku üzemidő?
Na az iPhone akkuban labdába sem rúghat a Z3 mellett.
Barátomnak i6+ van és akku üzemidőben jóval gyengébb.
De attól eltekintve nagyon jó teló,de nekem a vizállóság is fontos volt a munkám miatt. -
Danny750
őstag
válasz
Hegyirabló #2165 üzenetére
Ez a hardver meg jobb is a mostaninál ...(antutu 50000pont ,nem véletlen , de na akkor is-van akinek ez is számít ,csak hogy érezd az erőt )
Nekem is z3-at váltott az i6
Minőségben a Sony sem kutya ,de nem rúghat labdába az i6 mellett...
Kamera ,zene es kijelzőben is jobb az Apple ,hiába a kisebb ppi...
Vagj bele bátran[ Szerkesztve ]
-
-
Matthu
aktív tag
Megoldódott. Felhívtam őket és kiderült, hogy az ügyintéző csajszi az 500 megát levette, de a 3 gigát nem aktiválta. Azért ez nagyon kemény, hogy fél 11-kor full kedvesen segítenek. El vagyok szokva ettől
[ Szerkesztve ]
-
szylan
csendes tag
Nekem az előző sim kártyám ősrégi volt, és 4g-re LTE-re nem engedett fel. De lehet csak az APN beállításokkal van baj..
[ Szerkesztve ]
-
Matthu
aktív tag
Sziasztok. Vettem ma egy 64 gigás iPhone 6-ot a Telekomnál. Azt írja a telefon, hogy mobil adathálózat nem aktiválható. 3g-t ír(LTE-s csomagom van, ugyanaz mint volt előtte, 3gigás) de nem megy a mobilnet. Ötlet?
-
Gengi
senior tag
Nha, múltkor raktam fel egy aksis képet, ahol 5 órát bírt kereken a telefon használatban és kb 8 óra volt a készenléti idő.
Ma 8 órát bírt a telefon és még maradt 19%.
Viszont azt kell hogy mondjam ,hogy szerintem bugos az aksihasználat mérés. Ma lemértem a kijelzőidőt 1 óra volt kereken a többi csakis zenehallgatás. Mégis 40%-ba hozta a Safarit mint fő fogyasztót. 30% pedig az email.
Tehát kvázi semmi értelme az aksis képeket tolni és akkumulátor használatot figyelni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Hegyirabló #2171 üzenetére
Arra a Home gomb való a kijelző alatt.
Vagy menüstruktúrában fent balra a nyíl.
Böngészőben lent balra.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Meg tudtam nyomkodni ma kicsit egy 6-ost az egyik szolgáltatónál. Ezen vissza gomb nincs?
-
zsolidodd
senior tag
válasz
Hegyirabló #2165 üzenetére
-Tud.
-Cserélik, refurbished-re (ez nem 100%)
-Nem. -
totj80
tag
Üdv újra az iphone világában
nem birtam ki és vissza kellett térnem,csak ez a legjobb telefon nekem
Egy kérdés,Ti nem vagytok beszarva,hogy eltörik? Alig merem megfogni annyira vékony
zsebre meg nem is merem berakni, ez nem fog meghajolni vagy ilyesmi, nem hallottatok még ilyet,hogy ezzel is lett volna? Csak mert baromi vékony
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy ezt a készüléket fogom venni. Soha életemben nem volt még iPhoneom, semmit nem tudok róla. Lenne pár kérdésem, lehet, hogy egy-kettő hülyén fog hangzani, előr is elnézést érte. Rögtön ezek:
- Tud ez a telefon egyszerre csengeni, és rezegni? Tehát nem olyan, mint a WP telefonok, hogy csak az elején rezeg, csengés közben nem?
- Igaz az, hogy meghibásodás esetén nem szervizelik, hanem cserélik?
- Nem kevés a hardvere? Nekem most 3GB RAM és 2.2ghz négymagos van. Ehhez képest csekélynek tűnik az 1GB és az 1.4ghz kétmagos.Előre is köszönöm!
-
szylan
csendes tag
Működik vele, én is azt használom.
De nézz körül itt hardveraprón, 4e körül már van gyári. -
johnsy24
csendes tag
Hello,
Mennyire valós az a hír miszerint csak eredeti apple adatkábel használható az i6-hoz?
Nem szívesen adnék ki 6-8e Ft- egy kábelre,ha a 2-3e-ért is megvehetem az "utángyártott" verziot -
radi8tor
MODERÁTOR
Piacos témának nincs helye szakmai fórumban!
-
xabfx
tag
Eleg sok a gyari hibas ahogy elnezem akornyezetemet...sargasodas...lefagyas...illesztesi hezag...gyorsabb merules....jobb lesz ha osszekapjak magukat mer ez igy nem lesz valami jo se nekik se nekunk
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SkyFall #2123 üzenetére
A fóliát biztos levetted? Mert két rétegből áll, mikor felrakják van rajta egy védő réteg amit le kell szedni, nem csak azt hagytad rajta, és alatta van egy kosz? Csak azért kérdezem mert nem egy ilyen esettel találkoztam már. Ha fólia nincs rajta, akkor meg egy kosz van a kijelző között...Gariztasd le, kapsz egy másikat.
-
bongeszo
aktív tag
Van valakinek tapasztalata vízálló tokkal? Olyan kéne ami tényleg vízálló, és bátran használható akár medencében is fényképezésre!
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok! Slomot vagy time lapse-t hova lehet feltölteni úgy, hogy megmaradjon nagyjából az eredeti minőség és ne a pixelek harcát kelljen nézni?
Köszi -
SkyFall
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni.
Tegnap vettem észre az új i6-on, hogy a kijelzőn van egy kis pötty amit eddig nem láttam, elég picike, de látni a kijelzőn kikapcsolat állapotban, és használat közben is. Nem tudom mitől lehet, szombaton vettem le azt a fóliát ami eredetileg rajta volt. Esetleg pixelhibára tippelek. T-nél vettem, szerintetek érdemes visszamenni vele?
Előre is köszi a választ!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Oppenheimer #2116 üzenetére
Kétlem beleszámolná, ez a tényleges használat volt, ha beleszámolná amit kapok folyamatosan fészen háttérbe, akkor az nem 7 óra lett volna hanem jóval több.
[ Szerkesztve ]
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Ma reggeltől érdekes módon mintha megváltozott volna a home gomb kattanása. Ha már csak 1 kicsit is ráteszem az ujjam és mozgatom rajta akkor kattogó hangot ad ki és elég idegesítő, viszont 1 kevés nyomkodás után megszűnik egy darabig aztán megint ugyanolyan lesz. Érdemes ezzel foglalkozni? Gariban cserélnék szerintetek? A touch ID meg maga a gomb funkciója jó. Köszi
-
ak76
senior tag
válasz
Danny750 #1922 üzenetére
Ez a "beégő kijelző" mekkora blődség már,tucatnál több Samoled paneles készülékem volt,összesen két esetben találkoztam ezzel a jelenséggel,valamikor 3-4 éve egy Note1,és egy Moto Razr apropóján,ergo a "samoled szar mert beég" tipikus old school urban legend.
nederlanden:
Ezt a 140 ezres árat honnan vetted?
Ha így beázottan,touch id hibával,egy kilót kap érte,már a földhöz csapkodhatja a fenekét örömében,ha a körúti gsm héjjákhoz viszi azok egyből levágják mi a szitu,a másik út meg az hogy felteszi az OLX-Vatera duóra,oszt' rásózza valami lámára,aztán majd csuklik amikor a balek a felmenőit gyalázza.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #2103 üzenetére
32 telefonszám törlése miatt nem volt kedvem mindent kitörölni és újratelepiteni.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #2100 üzenetére
nem akarom jailbreakelni a garancia vesztés esetleges elvesztése miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával