Hirdetés
- PlayStation 5
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szylan
csendes tag
Kicseréltem a már meglévő 0.3mm-es üvegfóliámat egy lekerekített élű 0.15mm-esre, a különbség érezhető. A lekerekített él sokkal kényelmesebb,már nem akad meg az ujjam az éles sakrokba a homegomb körül.
Egyedüli bajom hogy mindegyik alá került 1-1 porszemcse ami sokszor, pl videókbál zavaró... -
szylan
csendes tag
Amúgy a videóban mondja hogy semmi különöset nem csinált vele, csak pár telóval összehasonlítgatta. Szerintem ha egy 5s-t elérak és közészorúl valami, vagy akár az 5s széle felütődött és párszor meghúzkodja rajta, már az is tud károkat okozni. Én egy hónapot használtam üvegfólia nélkül és egy, alig látható mikrokarc került rá úgy, hogy új telefonhoz híven egész nap azt nyomogattam..
[ Szerkesztve ]
-
szylan
csendes tag
Én jelenleg 8.1.2-n vagyok, TaiG-t használom és minden rendben, stabil. Korábban -még mikor kijött- volt egy-két srác aki átnézte, de nem talált semmit.. Egészen addig amíg a jb tool warez részét nem telepíted, szerintem nyugodtan aludhatsz. Tweakek is működnek, beleértve ifile, stepper2, conteollers for all, flipcontrollcenter, biolockdown, noslowanimations.
-
szylan
csendes tag
Nekem az előző sim kártyám ősrégi volt, és 4g-re LTE-re nem engedett fel. De lehet csak az APN beállításokkal van baj..
[ Szerkesztve ]
-
szylan
csendes tag
Működik vele, én is azt használom.
De nézz körül itt hardveraprón, 4e körül már van gyári. -
-
szylan
csendes tag
válasz
Arthuro_Adam #1517 üzenetére
-
szylan
csendes tag
Gsm boltban vásárolt iphone-okat lehet szervizeltetni APR-ben?
Milyen hátrányokkal jár ha egy gsmből szerzem be a telót? -
szylan
csendes tag
válasz
FIREBLADE78 #1303 üzenetére
Azt hiszem igen, hasonló. Eltűntetni a telefonról úgy tudom csak restore-al lehet. Garivesztésről megoszlanak a vélemények. Olyanról viszont nem hallottam még hogy meghalt volna a telefon, persze ha mondjuk jb után rámegy valaki a reset-ek valamelyikére akkor előfordulhat hogy csak egy restore után áll fel a rendszer újra.
-
szylan
csendes tag
válasz
rayoliviero #1275 üzenetére
Itt van még pár hasznosabb tweak:
-stepper 2
-upnext
-cleverpin
-noslowanimations
-virtual home
-ringer& tones
-upscale
-ifile
-safari download manager
-weatherboard
-biolockdown -
szylan
csendes tag
Azt nem tudjátok véletlen, milyen ios ver.-el kerülnek ki az új iphone 6/plus-ok? 8.1-el?
Esetleg ez változhat a jövőben (pl. jövő év elején), ez minek a függvénye? -
szylan
csendes tag
Sziasztok,
Megjött végre a tokom, gondoltam megosztom veletek. Ebayről rendeltem 4.000ft-ért. Nagyon elégedett vagyok vele, jó az anyaghasználata, minőségi. Kívül-belül puha, jó hatású. Sajnos az eredetihez nem tudom viszonyítani, de azt hiszem közel megegyezőek. Logó stimmel, sőt, ami meglepő volt, hogy az eredeti dobozában küldték. Viszonylag gyorsan ideért, okt. 17.-én rendeltem.
első
második
harmadik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztalos klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Netfone
- További aktív témák...