Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Parallaxis #791 üzenetére
Mindenben teljesen igazad van. Indok lenne ezer, csak értelme nem, hogy leírjak egyet is. Nem trollkodni jöttem.
-
Parallaxis
addikt
Csak a lényegre nem válaszoltál...
Windows alatt, vagy bármilyen más eszköz esetén miért is nem fontos ez, miért jön az összes droidos ezzel a személyre szabhatósággal? Ja, hogy más okot már nem tudtok felhozni?
Egyébként jailbreak után az iOS is olyanra szabható amilyenre akarod.
-
gomez55
tag
Sziasztok!
3napja erkezett meg az iPhone 6-osom. 3nap alatt a kijelzo begyujtott par aprobb mikro karcot, ugy hogy en maximalisan figyelek hova teszem a telefont.
Igaz zsebben hordom, de azert 3nap alatt hogy tud ennyire karcolodni?
Az i5S-em 1ev alatt karcmentes maradt, ez meg 3nap alatt mar karcolodik?
Van valakinek meg ilyen problemaja? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Parallaxis #778 üzenetére
Nem igazán szeretnék válaszolni, mert 500 sor leírása után sem jutnánk dűlőre.
Mit is magyarázzak olyannak aki a testre-szabhatóság alatt háttérképcserét ért.
2 perc alatt tettem az egész telefonom kinézetét (ikon, betű, elrendezés, animáció) iOS8 stílusúra.
több ezer lehetőség van még és akkor nem is kombináltam őket.Kiszállok ebből a beszélgetésből engedelmeddel, a csőlátást nem tudom gyógyítani.
-
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
Sikerűlt korrektűl felöltöztetni😃
-
spawn21
veterán
válasz
SpongyaBob #781 üzenetére
11z6536351635765313639-szer kérdezik meg minden egyes nap!
Érted? Nem autókázás közben szokott nekem is beugrani, hogy gyors rákérdezek a fórumon, hogy hol lehet venni........................ -
rol33
aktív tag
válasz
SpongyaBob #781 üzenetére
igen, kocsiba ülés előtt tettem fel a kérdést, gondoltam mikor majd megállok gyors ránézek a kérdésemre, azt megyek tovább míg fel nem érek Pestre.remek móka lett volna egész úton guglizni meg hívogatni a sufni boltokat, h ki ad nekem megfelelő telefont...
de hát mit várhat az ember, mindegy, elvileg találtam is, a gyorsboltnak van igaz csak 16gb, de tőlük merek telefont venni... -
SpongyaBob
veterán
Nem kötekedésképp, de ezt bírom mikor valaki feltesz egy kérdést és a válasz, hogy menjen guglizni..
Ilyen erővel minek a fórum mikor minden fent van guglin?
Gondolom azért fordult ide, mert tapasztalatot, véleményt szeretne azoktól akik már vásároltak i6-ot. (egyébként meg leírta miért.)[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Neked elég, viszont több embernek nem elég.
Ezért írtam a Windows-t példaként, mivel ott sincs erre lehetőséged, de emiatt senki nem anyázik, mert alapból semmi jelentősége a dolognak, csak a droidos userek egy érve, ami nem igen áll meg általánosságban (a legtöbb felhasználó még a gyári háttérképet sem változtatja, meg, nem hogy launchereket váltogatna).
Van olyan droidos ismerősöm, aki hasonló érvekkel élt, aztán személyes találkozónál nevetve láttam, hogy a notebookján az XP-t a gyári háttérképpel használja. Ott érdekes, nem volt lényeges a személyre szabás
-
Lacy6
senior tag
válasz
Parallaxis #778 üzenetére
"Ezen mindig mosolygok.
A Windowst az asztali gépeden, amit nap mint nap 8-10 órát nyüstölsz, azt mennyire szabod testre?
Ja lecseréled a háttérképet.. Ott ennyi elég?"Neked elég, viszont több embernek nem elég. Azt kellene már végre megérteni, hogy ez egy választható fukció amit kihasználhatsz. Nem kötelező mindenkinek, de akinek ez fontos az ki tudja használni míg a másik eszközön választási lehetőséged sincsen. Ez nagy különbség!
-
Parallaxis
addikt
Így van, a tavalyiak.
Mondj ideit, ami erősebb vas.
A Note 4-el nagyjából azonos szinten van minden tesztben (mondjuk grafikai tesztek zömében csúnyán el is veri azt).
Nem kell, jól van optimizálva és kevés szabad kezet kapsz a kreativitáshoz.
Ezen mindig mosolygok.
A Windowst az asztali gépeden, amit nap mint nap 8-10 órát nyüstölsz, azt mennyire szabod testre?
Ja lecseréled a háttérképet.. Ott ennyi elég?Mert ugye nem a desktopot nézegeted, hanem az alkalmazásokat használod... Mobilon nem?
[ Szerkesztve ]
-
rol33
aktív tag
üdv! sajnos nincs időm most körbenézni a neten, ezért kérdezném meg itt, lehet már itthon valahol megbízható helyről i6-ot venni? teszem azt bemegyek egy üzletbe és veszek 2-öt, de csak garis, megbízható érdekel, lehetőleg üzletből...köszi
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Parallaxis #770 üzenetére
"A legtöbb mai Androidos készülék gyengébb hardverrel szerelt, mint az iPhone 6/6p"
A legtöbb igen, mivel sok ezer létezik az alsó és közép kategóriában nem csak 2."a droidos csúcsmodellek is csak ép hogy szinten vannak vele."
Így van, a tavalyiak.'Szóval mihez kéne erősebb vas?"
Nem kell, jól van optimizálva és kevés szabad kezet kapsz a kreativitáshoz. Megálmodták helyetted az "egyedi" stílusod. Vegyél a kezedbe egy iPhone-r és láttad mind.(#771) lugosi
"Hát kovácsüllőnek biztos nem elég erős"
Valóban nem, láttam a videókat, persze mindenki tudja, hogy hamis. -
bagkri01
őstag
válasz
nederlanden #743 üzenetére
Én itt csak a külsőre gondoltam, nem szeretem sem a senset, sem a touchwizt és már a miui-t sem (pedig ez utóbbit imádtam). Mindegyik tele van ram és aksizabáló hülyeségekkel. Visszatértem a pure androidra, pereg-forog, ahogy kell. Talán a v6 miuit kipróbálom, talán.
-
válasz
Parallaxis #772 üzenetére
Puhányak ezek a mai telefonok
-
válasz
Parallaxis #770 üzenetére
Hát kovácsüllőnek biztos nem elég erős
-
joey04
titán
Valami előidézte a váltást nálad, ios-ről
persze. a gusztustalan buzis flat design.
és most hogy belekóstoltál,
tévedsz. ios 7 előtt JB-t használtam és SBSettings-et. ez nem androidos kóstoló után jött.
Amit TI iPhone "rajongók" a rendszer javára írtok, az azonnal megbotlik, ha kicsit nyitott (androidos) lesz.
így van. én azt vallom, hogy az ios stabilabb és gyorsabb rendszer, de azért, mert zártabb. soha nem is tagadtam. inkább elviselem a zártabb rendszert bizonyos határig. -
HUTCHDB
nagyúr
Szerintem ez bonyolultabb dolog ettől...
Az ios mindig kisebb, kevesebb hardverrel dolgozott, és érte el azt amit szeretett volna.
Ez viszont szoftver kérdése is.
Igazából a kettőnek együtt kell jól működni, és akkor engem, mint végfelhasználót nem fog érdekelni semmi, (vagyis, hogy mi van a vas alatt) ha az jó. -
HUTCHDB
nagyúr
Hát pont' erről beszélek "barátom"...bocs a megszólításért!
Ugye neked is van olyan elképzelésed, ami neked klappolna, szeretnéd, ha ott, és úgy lenne ahogy azt te szeretnéd.
Valami előidézte a váltást nálad, ios-ről, és most hogy belekóstoltál, már látod, hogy lehetne ezt úgy is, hogy ha TE mondhatnád meg, hogy EZ, ÉS ÍGY, és ITT, és KÉSZ, NEM KELL MÁS.A kinézet, az egység, az természetesen fontos dolog, és nálam is számít.
Ebben nekem a legtöbbet eddig a mi felület, és a hozzátartozó összes ficsőr és a sense nyújtotta.
A többi UI sajnos nem fogott meg.
Most éppen g3 kinézettel birkózom, ahol pontosan az a jelenség van, amit te vizuáltál, vagyis, hogy a szögletes, a kerekkel, és a nagyon színes az egyszerűvel...és képzeld nagyon sok mindenkinek bejön...Szerk:
"Nyitják a rendszert, és ahogy nyitják, úgy csökken a stabilitás, az átláthatóság."Hát éppen erről beszéltem.
Amit TI iPhone "rajongók" a rendszer javára írtok, az azonnal megbotlik, ha kicsit nyitott (androidos) lesz.
Én csak abban bízok, hogy csak addig a mértékig mennek el, ameddig nem okoz oly mértékű visszalépést, ami az egész rendszer instabilitásához vezet.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
én azért nem is próbálkoztam androidon sem ilyesmivel, mert egy gyártó ha belenyúl a rendszerbe az még oké, a launchert a menüket és mindent egy adott stílus alapján készíti, ami illik a képbe, maximum esetleg ronda, de (nagyrészt) egységes. Egyedi launcher után még a menük, az alkalmazások egyes elemei nem fognak alkalmazkodni, kilóg majd a sorból. Egyedi betűtípusokról, meg színekről nem is beszélve. Ezért szoktam megítélni minden androidos készüléket a gyári felület alapján, mert nem érdekel mire lehet lecserélni. Mondjuk androidon már az idegesített, hogy az ikonok alakja különböző. iOS-en is hiába volt tweak jb után a régi ikonok vissza hozatalára (mert ugye az új ios 7 szerintem ronda lett) nem tettem fel, mert alkalmazások attól még az új külsőt használták volna, és bár az szebb, nagyon elüt a rendszer többi részétől úgy. Most is van 1-2 alkalmazás ami pl a régi billentyűzetet használja ami számomra szebb, mégis zavaró már, mert elüt a rendszer többi részétől. Szeretem ha valami egységes. Androidon meg rengeteg idő beleölésével sem lehet tökéletesen egységes kinézetet fabrikálni, és igazából nem is akarok ebbe időt beleölni. Ettől még a Note 4 pl szimpatikus, de ha esetleg vennék is, akkor sem cserélnék launchert, billentyűzetet, és témákat sem használnék semmilyen formában, az undorító képregényes meg egyéb betűtípusokról nem is beszélve.
A vezérlőközpont testreszabása viszont valóban kéne, igaz csak objektív szempontból mondom ezt, mert nekem mázlim van, minden ott van amit gyakran használok, inkább maximum elvennék belőle, a rotation lock, meg a bt kapcsoló totál felesleges számomra. Alulról meg a zseblámpán kívül semmi nem kéne.
Ha már testreszabás, akkor az említett 2 funkciót kidobnám, és a helyére tenném a zseblámpát és kész.
A fényerő állítása és a zene (podcast, stb...) vezérlése meg hibátlanul van megoldva.Jobs halála óta már nem a régi az Apple. De ez most nem a szokásos régen minden jobb volt duma, csak szimplán más utat járnak, ami az eredmények alapján szintén sikerre vezeti őket. Nekem is kicsit kötött volt a régi felfogás, de most meg átestek picit már a szememben a ló túloldalára. Nyitják a rendszert, és ahogy nyitják, úgy csökken a stabilitás, az átláthatóság. Számomra még elfogadható az arány, de nem tudnám megmondani, hogy 2 év múlva is az lesz-e.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Bocs...akkor túlgondoltam a dolgokat!
Nekem nagyon tetszenek azok az újítások, amiket az iPhone lopott el az androidtól, mert a tőle megszokott minőségi megoldással adaptálta a saját készülékére.
Emlékszem mennyit szenvedtem i4S-en egy rohadt zseblámpa funkcióért... JB., stb. (amit már akkor a rossz, gagyi android egy mozdulattal tudott statusbar-ból) most meg íme, ott van a felcsúsztatható kezelősoron.Nekem sokat jelent az egyediség, ami az összes hozzám köthető tárgyon megjelenik. (családi ház-tól autón át, telefonig)
Nyilván sokan ezt úgy értékelhetik, hogy ezek külsőségek, de nem, vagyis nekem nem.
Szeretném magáménak tudni az összes dolgomat, ami nem illik bele az elvárások sorába, és ha azt bármilyen szempontból vizsgálom (ÉN), akkor az a saját igényeimet a lehető legjobban kielégíti.
Ebbe sajnos az iphone termékek eddig nem tudtak hosszabb ideig teret nyerni, mert néhány hét használat után nem tudtam velük kibékülni, mert rájöttem, hogy szorít a Steve Jobs féle arogancia, és az az egész kultusz, ami minden termékén megjelenik.
Lehet ezt az egészet szeretni, és nem.
Én az utóbbi csoportba tartoztam eddig.
Egyébként a róla készült film valami zseniális, iszonyatosan visszaadta azt az egész miliőt, amit ő képviselt.
Nyilván nekem az jött át, hogy egy borzasztó arogáns, autokrata személyiség volt, amit én személy szerint a legkevésbé kultiválok...Szerencsére van új a nap alatt, van új vezetés, és reménykedem abban, hogy van fejlődés abba az irányba, amit én szeretnék!
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
én note-on is mindent gyáriként használtam, nem turkáltam semmit. pár widget valóban kint volt, de ennyi. Vannak még képernyőmentéseim, majd előkeresem őket. Még HTC One-ról is van pár screenshot, azt is használtam. Nekem annyira nem számít, droidon sem használtam ki. Legnagyobb előnye a szabadságnak, hogy a munkahelyi vizsgához a jegyzeteket azonnal át tudták küldeni. De az sem volt létfontosságú, mert küldhették volna pár órával később otthonról is mailben.
Beszmacet viszont minden nap olvasok, és egyből ez a cikk ugrott be ahogy említetted ezeket a dolgokat.
-
HUTCHDB
nagyúr
Látom, hogy picit te is "formálódtál" egy kis android használat után...
Hidd el (és nem csak te) nem véletlen az android szeretete világszerte.
És ez nem csak az árnak köszönhető.
A rendszer jó, viszont a készülékek közül 1-2 ha megfelel az ÉN elvárásaimnak.Az iPhone most megint azért kellene nekem, mivel hozna (minő meglepő) egy kis változást...
-
joey04
titán
widgetek, launcher csere, billentyűzet
első, utolsó pipa.
btw sok titkos opciót tesztel az Apple. Témázhatóság, lezárt képernyős widgetek, testre szabható vezérlőközpont, ipad-en osztott képernyő, mind kész funkció, kérdés mikor engedélyezik. a gesztusvezérlés is ilyen volt anno ipad-nél, talán 1 évig is benne volt a rendszerben titokban mire engedélyezték. -
HUTCHDB
nagyúr
Az előzőből kimaradt....
Sok-sok minden jó az IOS-ben, és ugyanez igaz az androidra.
Az iPhone már rég olyan telefont gyárthatna, amely mindenki számára megfelelő lenne.
Minimum 3 telefont kellene kiadnia.. i6, i6+ és i6 minit.
Engedne egy kis szabadságot, amivel egyedibbé tehetné az ember a készülékét (widgetek, launcher csere, billentyűzet, hogy csak 1-2 példát említsek) és ez szerintem tetszene a "fanatikus" apple felhasználóknak is.
Nyilván ez instabilitást, fagyást, akadozást okozhatna, amit még most nem tud bevállalni.
Egy idő után 2-3-4 generáció után kénytelen lesz túllépni a saját határain, mint ahogy már erre tett lépéseket az IOS 7-ben, ill. a 8-ban.
Szerintem egy - két jó húzással, lépéssel sok-sok felhasználót tudna elcsábítani a sötét oldalról, amiből most egyet megvalósított, vagyis hogy a kijelző méretét megnövelte. (biztos sok régi iPhone felhasználó ágál ellene, de a többség szerintem nem.)
Én várom, hogy kipróbáljam, de már előre látom, hogy sok minden hiányozni fog, mint ahogyan hiányzott is, korábban az android után.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
manchester85 #749 üzenetére
Én is ezen az állásponton vagyok.
Egyébként SZERINTEM ebben a szegmensben nem biztos, hogy az ár az, ami a mérleget egyik, vagy másik irányba billenti.
Nálam spec. biztos, hogy nem.
Ha van (előfizetéssel) 100 -130 e forintom, akkor már lesz 150-180 e is.Tudomásul kell venni azt, hogy az apple termékei drágák, és drágák a hTc-k is.
Mindkét gyártó akár hogy is támadjuk egyik, vagy másik oldalról őket, minőségi termékeket ad ki a kezükből.
(Ide sorolnám még a xiaomi-t is, ami igen is nagyon odafigyel minden szempontból erre a dologra.)Amiben van minőségi kidolgozás, van anyag, van minőségi szoftver, annak ennyi az ára.
Ez alól SZERINTEM a samsung kivétel. Ő már el fog élni a nevéből, jó ideig. (telefonokról beszélek)[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz
nederlanden #751 üzenetére
Megértem, hogy más készüléket vagy rendszert választasz. Mindenkinek egyéni igényei vannak a rendszerrel és készülékkel kapcsolatban is. Nekem csak a kijelzős dolog volt furcsa és erre reagáltam.
Jaa és nem hiszem, hogy zavaros játék telefon lenne.
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Nekem az m8 jött be a legkevésbé és soha nem is éreztem h visszavenném,meg egyébként hidd el ezek kis zavaros játék telefonok mind az i5,5s,6-hoz képest!nagy félresiklás volt ez nekem,és a 4 készüléknél kb.80-90e-t bukfenceltem.Soha többet más rendszer ha bádogból is rakják össze😡
Az m8 szép és minőségi anyagokból van amúgy de nem fogott meg semennyire[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz
nederlanden #746 üzenetére
Egy ideig G2-m volt, de lecseréltem M8-ra. Úgy jellemezném, hogy ég és föld. A G2-őt öcsém kapta, így napi szinten látom. Én nem csak teszt alapján mondom...
-
manchester85
veterán
Azért azt ne feledd, hogy minél olcsobb csomagokban hasonlítjuk össze 1-1 készülék arat, annál reálisabb képet kapunk a valós árakról. A felhasználás egy masik kerdes, de minél többet hagysz ott a szolgáltatónál, annál több a készüléken a kedvezmény, igy evidens, hogy a drágább es olcsobb készülék kozott a végére elfogy a különbség. Ez a valós készülékárak szemfenyvesztese.
-
nederlanden
senior tag
válasz
Skorpio.59 #745 üzenetére
Igen,meg mindig ratyi kanta ezüst ,de már megszoktam mert megszokható és egyébként sincs jobb,a legömbölyített kijelzője meg már kifejezetten tetszik!!érdekes ugye??és akkor mi van???????nem változhat vélnyem vagy mi van??????
Sokallottam a 270ezret elsőre rá így ahogy van,mostanra meg már rájöttem és tapasztaltam h így is a legjobb!!!!!az 5s-t már nem akartam vissza pedíg a legjobb telefonom ami eddíg volt,de a az i6,ha nem is sokkal,de feljebb lépés és csúcs érzés a használata!!!
Eladni az első i6-omat meg mint a cukrot úgy adtam amennyiért vettem bontatlanúl ép ez volt az egésznek a lényege!!![ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
nederlanden #746 üzenetére
Ő az M8 nagykövete az Apple topikokban.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
Olvasd már magad vissza légyszi #399_......a másik fórumban még le gagyiztad''...kályha ezüsttel van lefújva...gagyi a kijelzője...alig tudtad eladni....stb...azóta mi változott ,mert a készülék nem abban biztos vagyok.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Igen annyira rossz az M8 kijelzője, hogy phonearena szerint a G3-at, S5-öt megelőzve azonos pontszámot kapott az I6+ kijelzőjével együtt. Nekem is volt(van) G2 és én is, de környezetemben levő emberek is az M8 kijelzőjét tarják jobbnak. Ezt csak úgy megjegyzem a fura hozzászólásodra
-
nederlanden
senior tag
válasz
bagkri01 #741 üzenetére
Nekem volt m8,ss4,g3 és g2 is a telefonbu💤I fejem miatt,de ezek közűl magasan az lg g2 a legátgondoltabb/használhatóbb/szerethetőbb és JOBB minden téren.Az m8 túlzás nélkűl átverés ennyi pénzért és ebbe a kstegóriába sorolva,annyira zavaros és kémyelmetlen a használata kékes/lilás kellemetlen kijelzővel.Semmi elfogúltság nélkűl ezek után az i6 álom high end kategória dúrván finom precizítással és nagyon megbízható működéssel,mint ahogy az 5s is az véleményem szerint.Az iphonenal amit beállítassz az be van állítva,amit megnyomtál az úgy is reagál,az előbbiekre meg ez nem mondható el,egyikre sem.
Ezt a matt szemcsés fóliát meg lehet szokni?..esküszöm letépem mindjárt róla és kikukáztam 3000-et...
-
Nem feltétlenül. Nekem pl a 6-os lesz a harmadik generáció amit kihagyok. 4s-em van, de az 5-öt és se az 5s-t nem vettem meg, és most a 6-ot sem. Inkább néztem egy másik platformon egy csúcskészüléket, mert nem érzem azt folyamatosan, hogy az új iphone-ok nekem készülnének.
Persze attól még nem utálom őket. -
Fejvadi
nagyúr
Nekem is van céges és cégem is hozzá, de ez a kutyát sem érdekli. Magán előfizetésem sem jelent semmit, mert az átlag szerintem nem ez. Nem ismerem a statisztikát, de gyanítom semmivel nem vesznek kevesebbet a csúcsmobilokból a kis előfizetők mint akik sokat telefonálnak. Ma egy okos telefont, telefonálásra használnak az emberek a legkevesebbet, főleg a fiatalok. Ahogy olvaslak, te olyan típusú lehetsz aki szereti mutatni mit lehet a tejbe aprítani és igen is megmutatom mindenkinek, hogy a "30+ milliós" autóval csak a legdrágább benzinkúton tankol:-) Azt hiszem te csak egy egyszerű beosztott vagy akinek adtak egy csicska telefont, hogy elérjék, vagy csak egyszerűen buta aki kérkedik a pénzével, bár okos ember nem szokott. Azért a gazdagságtól még nagyon messze van egy kosár iPhone megvásárlása. HA tévednék akkor elnézésedet kérem.
(#730) Touch-ko
Nekem alumínium volt az előző telefonomon és nagyon prémium a kialakítása, Imádtam és jól is védett. Amit most használok erre meg nem találok.(#731) spawn2
Xero biztosan felsőbbrendűnek érzi magát és pont az ilyenek járatják le a normális iPhonos-at(#734) kali
Igazad van, tényleg nem olvastam el mindent, mert annyi időm még nem volt, de pótlom.
Addig meg csendbe leszek, mert még a nyakamnak ugranak :-) -
Xero
nagyúr
Igen komolyan beszélek. Már a felsoroltak közül is van olyan szolgáltatás, amit teljesen kiaknázni csak nagyobb net csomaggal lehet. Vagy úgy gondolod, hogy a Viber hívások nem pörgetik le a 3500-as egyenleget?
Egyébként nagyon-nagyon sok olyan ember van, esetleg olyan szituáció amire ezek a szolgáltatások nem alkalmasak. Ilyenkor telefonálni kell és pont.
De továbbra is mondom, nyilván van akinek bőven elegendő, de ne ez legyen már az alap a 200+-os telefonoknál, amikor hasonlítgatunk.
A stílusommal pedig nem tudom mi a probléma. Leírtam a realitást, ami sajnos itthon az esetek döntő többségében igaz.
(#736) Touch-ko: Az egész ugyebár onnan indult, hogy a top készülékek árait egy olyan előfizetéssel vizsgáltuk ahol van max 100 percünk és 200Mb-t. A 100 perc még nem is lenne gond, mert nyilván van aki alig beszél már telefonon, mert van bőven alternatíva, de a 200Mb azért szűkös eléggé.
Az egészhez pedig annyit fűznék hozzá, hogy anno az Apple pontosan a közép és felső kategóriás előfizetéseket preferálta megjelenés óta. Itthon is ikon400-al mutatkozott be. Nagy valószínűséggel még most is ezt preferálják és ezt erőltetik a szolgáltatóknál, így ebben az ársávban van normális áron. Pont ezért nem látom értelmét a kis csomagokban összevetni az árakat, mert ott úgyis bukni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Nem vagyok lekezelő, de azért legyünk racionálisak. Aki kiad több pénzt egy komolyabb készülékre, az ki is fogja használni. Több lebeszélhetőség/korlátlanság, méretesebb net csomag. Ez pedig nem 3500Ft-os kategória.
Természetesen van lehetőség kihasználni egy készüléket komolyabb csomag nélkül, de nem ez a jellemző.
Ez általában pusztán abból születik, hogy az emberek átlépik a saját korlátaikat. Ez a véleményem.
(#732) Napfénysüti : Miért is? Ugyan úgy megveszi az emberke a 200e+ Ft-os készüléket és alátol egy pár ezres előfizetést, de neki komoly készüléke van. Ugyan így megveszi használtan a top németet, de javítani, gumizni már nincs pénze. Ilyenek az emberek ezen nincs mit szépíteni.
Persze amint írtam bőven van olyan szitu ahol nem kell a nagy előfizetés, de nem ez a jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Van céges előfizetésem mégis kihasználom, sőt túl is futom a 11e-s magán előfizetésemet.
Az hogy téged nem érint az egy dolog, de ne vicceljünk már, hogy egy top készülékhez egy 3500Ft-os előfizetést nézegetünk.
Ez olyan szintű dolog, mint a 30+ milliós autón a gagyi gumi és a 30centis hóban a nyári gumi.Na de hogy szerepeljenek értelmes előfizetéshez (Next M) tartozó árak is:
Galaxy S5: 138.960
LG G3: 109.990 (online kedvezménnyel: 87.990)
iPhone 5S (a 6 is ilyesmi lesz): 102.750 -
Touch-ko
őstag
Mutatok jobbat:
LG G3 16GB:
Upfront cost: 149.00
Monthly cost: 34.99Ehhez 3G sebesseget biztositanak.
Ugyaolyan csomagban van most mint az iPhone, unlimited voice, text es 1GB internet.iPhone 6, 16GB:
Upfront cost: 149.00
Monthly cost: 33.00Amint lathatod az LG-ert csak par szaz forinttal de tobbet fizetsz havonta..
Tehat lehet olyan szolgaltatot talalni ahol az LG dragabb ugyanolyan szolgatatasokkal arult cegeknel. -
Touch-ko
őstag
-
Fejvadi
nagyúr
Nem néztem izmosabb előfizetést, mert engem az nem érint. Rengeteg alternatíva van ingyen beszélgetésre és üzenet küldésre az átlag embernek aki csak beszélget az ismerősökkel, rokonokkal és nem cég, üzlet és hivatalos ügyek intézésére használja főként.
Az S5 nem drágább, viszont az nem egy tavalyi csúcsmodell mint az 5s.
Ugyan abban a csomagban mint már írtam: 177 360 FtElnézést kérek mint "mezítlábas" előfizető
-
Xero
nagyúr
Izmosabb előfizetéssel pedig zéró a különbség. (Anno a 4S-em vásárlásakor az éppen aktuális top galaxy drágább lett volna az előfizetésemhez.)
Nem is értem, hogy miért a mezítlábas magán előfizetések alapján nézegetjük a top készülékeket!?
Egy 10-15e-s előfizetés mellé mind a két készülék 100e magasságában van/lesz.szerk: Az S5 most is drágább mint az iPhone.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Az a baj, hogy ha árakat kell hasonlítani, akkor mindig csak a G2/G3 jön példának, (mindenkik tudja, hogy ezek a legolcsóbb "csúcsdroid") S5, M8, Z3 árakat soha nem hoztok fel példának.
Telekomos árak meg nevetségesek, ők valamiért elfelejtették csökkenteni az árakat, jelenleg hivatalosan AppleStore-ból megrendelve 15!! ezerrel olcsóbb az 5S, mint dominó csomagban a kedves T-nél.
Nagyjából 2 éve érte még meg szolgáltatótól venni iPhone-t, azóta pofátlanul drágán adják.Az általad kiválasztott díjcsomagokban:
S5: 177 360 Ft
Z3: 189 360 Ft
M8: 189 990 Ft[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Mit nem bírok ki? Írtam bármi rosszat? Csak megnéztem mennyi az a pici többlet amit írtak többen.
Nem írtam olyat sem, hogy ne vegyen iPhone-t aki azt szeretne. Nem is értem a kirohanásod.
Nekem teljesen mindegy ki milyen telefont és mennyiért vesz, de ez a kicsi különbség nekem nem tűnik olyan kicsi különbségnek.Miért hazudozol, hogy mindenhol?
Egy jPhonos topikban írtam csak ahol a Kínai piac dübörgéséről áradoztatok.
Ott is csak próbáltam megérteni, hogy mi ez a hisztéria ami ennyit megér.
Itt írtam pár sort, de semmi kötekedés nem is volt benne.[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
Nem bírod ki ugye?
Aki iPhonet akar venni akkor is azt vesz. 2009 óta iphoneom van, tetszik szeretem, csomó alkalmazásom van, macbookom mellette...
Akkor is azt vennék ha az LG G3 5 év garival függetlenül lenne mondjuk 49.990.
Nem kell megértened, csak el kell fogadnod.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Sokan írták, hogy nem sokkal drágább az iPhone más gyártók csúcsmobiljaihoz képest.
Kíváncsiságból megnéztem itthon mennyi is a különbség ugyanazon feltételek, kondíciók mellett a T-Mobile kínálatában. Egyenlőre nincs még a 6 ezért az iPhone 5s néztem meg.LG G3
2 év hűség az előfizetésre
2 év hűség az általad választott díjcsomagra:
Move S 3490 Ft havi díj mellett: 119 990 FtiPhone 5s
2 év hűség az előfizetésre
2 év hűség az általad választott díjcsomagra:
Move S 3490 Ft havi díj mellett: 199 990 Ft -
csordas11
aktív tag
Kis Gsm boltban vett iphonokra is van 1 év apple garancia? Érdemes onnan venni? Pl. Partnero gsm
-
Lazika
senior tag
Sziasztok. Ios 6 ota nem hasznaltam iphonet. Olyan kerdesem lenne,hogy hogyan tudom eltuntetni az elozmenyeket, a kezdolaprol? Ez akkor jon elo ha ketszer megnyomom a home gombot, a multitaskingnal. Koszi
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #712 üzenetére
Biztosan azért, mert nem tudott semmiről és valószínű nincs benne a keze sem.
-
Gadgetfan_
senior tag
Mindig is tudtuk, hogy az Apple egy kőkemény kapitalista, vannak egy morális átlagember számára gusztustalan húzásai, mint ahogy minden nagy multicégnek. Nincs kétségem, hogy az Apple most gombokért felvásárolja a céget és technológiát, mert ha idén nem is, de jövőre szüksége lesz a zafír kijelzőkre, így tulajdonképpen a munkahelyek nem szünnek meg, a kisembereket talán nem érinti annyira, a tőzsdei befektetőkért, meg pár brókerért akinek most pár milla kiugrott a zsebéből, nem sír a szívem. Bár ahogy hallom a cég igazgatója hogy, hogynem még magas áron eladta a részvényeit a csőd előtt.
-
spawn21
veterán
válasz
Gadgetfan_ #709 üzenetére
Rendben. Mert onnan senki sem lesz majd hajléktalan.
De igazad van. Mindenki foglalkozzon a maga problémájával. Így lesz jobb a vilag
-
Gadgetfan_
senior tag
Bocs, de az emberségemet ennél komolyabb dolgokra tartogatom, nem egy légvárra épített cég bukására, és a tőzsdén spekuláló brókerek veszteségeire. Hetente több ilyen sztorit is olvashatsz, ha követed az üzleti életet és a tőzsdei híreket, ha erre gerjedsz. Engem mondjuk most jobban foglalkoztat az utcánkban "lakó" két hajléktalan sorsa, - nekik próbálunk páran a házból, valami fedett helyet intézni télire - mint egy amerikai befektető vesztesége. Amúgy az "és
?" Annak, szólt, hogy mifasz köze van a linkednek a topik témájához.
[ Szerkesztve ]
-
kovacscsi
tag
Sziasztok, tokot és fóliát használtok i6-ra? Ha igen milyet és honnan érdemes venni? Köszi
-
dezs520
senior tag
Ez volt már?
-
geri|
aktív tag
HU t-nél okt20-tól lehet előrendelni
-
Kinder
senior tag
Pl Amerikából ugye.
Nade ott még nincs full free Iphone 6, ha jól tudom, csak contract free, ami itthon kétes felhasználhatóságú.
5S-ből is 2 hónappal később jött a full free ( amerika ), gondolom a 6-osból is ez lesz.
De javítsatok, ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával