Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Danny750 #6643 üzenetére
Aha megértem az érveid . de az már eléggé fanboy kategória hogy használhatatlan fos.
IGen , kell a droidnak a hardver. Mindíg is kellett.
De ha azt mondom aszony thl telefonja használható, nem ugy mint régen a droidos vackok, akkor hidd el hogy már régen nem így van amit állítasz.
Oké most is elszurták az s6 multi taskot , tény ,meg még mindíg sokon mulik az optimalizálás, de többet leírták már mai nap hogy igenis semmivel sem rosszabb.
wp- is volt, ott csak az appok minősége és hiánya a gond.
Amiket telókat említettél, g2 fél évig volt. Tökéletes telefon volt, csak eladtam mert járt lefele a garancia. Szóval hülyeséget ne állítsunk már ha nem ugy van csak hogy bebizonyítsuk hogy a szifon a legjobb minden más fos.. -
totj80
tag
-
totj80
tag
válasz
Danny750 #2272 üzenetére
Na ez jó
akkor lehet maradok a szilikonnál,nekem igazán csak munkába kell,hogy ne sérüljön véletlenül sem
Jól láttam,hogy belül oldalt is puha velur vagy mi a szösz van? Nem fog töle karcolodniYube: köszi szépen,ezek segitenek azért a döntésben
kicsit lehetne sötétebb a fekete,de ez már csak mellékes
[ Szerkesztve ]
-
M.Eriksen
tag
válasz
Danny750 #2272 üzenetére
A szilikon szvsz jobb mint a bőr. A bőr tapintásra nem adja vissza szerintem az igazi "bőr" feelinget. A szilikon viszont nagyon minőségi,kellemes tapintású és jó fogást biztosít. Még egy kis plussz mellette, hogy könnyebb le- és felhelyezni.
UI: 2271-re ment a válaszom,sry
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
-
válasz
Danny750 #2207 üzenetére
"(Viszont az iPhone csak akkor merül rendesen ha használva van , míg az android állandóan ....)"
Megint egy újabb kijelentés, ami dramaturgiailag nagyon hangzatos, azonban igaznak nem igaz. De tényleg hatásos megfogalmazás.
Sajnálom, mikor valakinél a birtokolt tárgy határozza meg a tudatot. -
viera
őstag
válasz
Danny750 #2180 üzenetére
Azért ez enyhén szólva túlzás,hogy labdába sem rúghat mellette.
Én a Z3 és i6 közül az előbbire esett a választásom,és nem bántam meg.
Majd talán jövőre jöhet az új iPhone,addig meg teljesen jó a Z3.
Hozzáteszem a legszebb iPhone eddig,de ez az akku üzemidő?
Na az iPhone akkuban labdába sem rúghat a Z3 mellett.
Barátomnak i6+ van és akku üzemidőben jóval gyengébb.
De attól eltekintve nagyon jó teló,de nekem a vizállóság is fontos volt a munkám miatt. -
ak76
senior tag
válasz
Danny750 #1922 üzenetére
Ez a "beégő kijelző" mekkora blődség már,tucatnál több Samoled paneles készülékem volt,összesen két esetben találkoztam ezzel a jelenséggel,valamikor 3-4 éve egy Note1,és egy Moto Razr apropóján,ergo a "samoled szar mert beég" tipikus old school urban legend.
nederlanden:
Ezt a 140 ezres árat honnan vetted?
Ha így beázottan,touch id hibával,egy kilót kap érte,már a földhöz csapkodhatja a fenekét örömében,ha a körúti gsm héjjákhoz viszi azok egyből levágják mi a szitu,a másik út meg az hogy felteszi az OLX-Vatera duóra,oszt' rásózza valami lámára,aztán majd csuklik amikor a balek a felmenőit gyalázza.[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz
Danny750 #2008 üzenetére
Párat én is tudok akik korrektek, de ugye az ár...
Mert jelenleg amiket látok 64-eseket, azokat annyiért árulják mint a 128-ast amit írtam. Akkor meg megint ott vagyok ahonnan indultam.
De megmondom őszintén közel negyed misit nem szeretnék költeni telefonra. Értelmetlen szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz
Danny750 #2004 üzenetére
Hát igen. 32GB-os telóim voltak eddig. Bőven elég volt. A 16GB-os is lehet elég lenne. Bár ebben nem vagyok biztos.
Igazából a korrekt előélet, magyar App Store számla a vonzó benne. De ha azt nézem, hogy 180k körül van már bontatlan 16GB-os is(külföldi ugyan), akkor nagyon nem mindegy az a 60k. Ha meg azt nézem, hogy itthoni App Store-ból a 16GB-os 221k, akkor nem vészes a 240k a 128GB-osért. Ördögi kör.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával