Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
zoltanz #17823 üzenetére
köszi az infókat, srácok.
Azért kérdeztem inkább a 6-ost, mert ha előre megyek kilencesre akkor már nincsen sansz a 6osra menni ha jól tudom.
(#17823) zoltanz: nálad mi a helyzet a hívásbuggal?, ha kicsit lassabb az OS az nem probléma
(#17822) Diokhan: van valami leírásod hozzá? (pl itt is említik, hogy 8GB-os I4S-el nem működik a dolog, de akkor lehet csak ez a metódus)
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz
zoltanz #17798 üzenetére
Az jó, mert az iOS 8.3 még JB-elhető. Akkor kicsit türelemjáték, de olvass vissza pár oldalt, egyik fórumtársunknak (sajnos most nem jut eszembe a neve, egyébként megmondanám)benne van az aláírásában, hogy 4S iOS 6.1.6 és hogy a downgrade módszerért írni kell neki privátot. Az a módszer alapján csináltam én is meg anno, működik és a telefon fellélegzett. Mondjuk annyi, hogy ha pl Vibert használsz, akkor ne tedd fel a hatost, mert ahhoz minimum iOS8 kell.
Noxy:
Ez is egy jó szempont, de a facetime hiányától eltekintve minden más sokkal jobb lett a telefonon amikor én vissza tettem rá a hatost.(PH! addikt)
Sztm hagyd rajt a 8.3-t.
Ezt lehet JB-ni ami a feltétele annak hogy felrakd az iOs 6-t. Előnye, hogy gyorsabb lesz.
Hátránya viszont az, hogy sok app-t már nem tudsz felrakni, nem fog menni a FaceTime, és ha nem jön be akkor már csak az iOs 9.3.5 tudod vissza rakni. Ezzel meg elég jól belassul meg nincs hozzá Jailbreak.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' - iPhone 5S Space Gray 16 GB [iOS 9.3.3 JB] - iPad Air WiFi+4G 16 GB- [iOS 8.3 JB] - iPhone SE 16 GB - [iOS 9.3.2 JB][ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz
zoltanz #17798 üzenetére
Sztm hagyd rajt a 8.3-t.
Ezt lehet JB-ni ami a feltétele annak hogy felrakd az iOs 6-t. Előnye, hogy gyorsabb lesz.
Hátránya viszont az, hogy sok app-t már nem tudsz felrakni, nem fog menni a FaceTime, és ha nem jön be akkor már csak az iOs 9.3.5 tudod vissza rakni. Ezzel meg elég jól belassul meg nincs hozzá Jailbreak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)