Új hozzászólás Aktív témák

  • Hegasus

    senior tag

    válasz Diokhan #14838 üzenetére

    egyet értek
    T havi 1200ért hozzámvágta a 8gb-os 4s-t, mondom akkor kipróbálom ezt a rendszert, meg ezeket az ájfónokat, de 2 napja van nálam de máris sajnálom azt a havi 1,2 matyit :( az egyetlen pozitívum, hogy nagyon gyönyörű a telefon kivülről, de ahogy feloldom a billentyű zárat, jön a csalódás :(

    laggtenger a 4s az ios 8-al, és sokáig tart míg megnyit 1-2 alkalmazást (a 4.4-es 3 éves padfone2-őmön ennek töredéke alatt lezajlik), amit tudjunk le annyival, h a "hardver régi hozzá" (bár csendben megjegyezném, hogy az akkori ellenfelén a galaxy s2-őn a lollipop hibátlanul fut, aminek is "régi a hardvere"....)
    nekem teljesen olyan ez az ios, mint egy kiherélt android: az androidban minden megtalálható ami itt, csak nincs semmi "i" neve, de viszont fordítva csomó dolog hiányzik innen ami az androidban rég megvan. sok apróság, ami viszont elég idegesítő, h hiányzik.
    első pillanatra ezek:
    hívás közben nem tudok hangerőt állítani a hangerő gombokkal, ami nagyon sok helyen jól jönne...
    mobiladatot addig nem kacsolta be, míg be volt kapcsolva a wifi, hiába nem csatlakozott semmi wifi hálózatra...
    képernyő elforgatást nem tudtam sehol kikapcsolni, barmi idegesítő fekve olvasni így bármit is..
    billentyűzeten a "shift"-et állandóan be kell nyomni minden egyes betű előtt amit nagy betűvel akarok írni...
    és a legfájóbb: nincs "normális" opera mini, amivel akár 90%-ot is lehetett spórolni az adatforgalomnál, csak ez az átnevezett opera classic turbo moddal, ami jó ha 10% spórol nekem.

    régen biztos jobb volt az ios, mint a droid, valahol 4.0-ás időkben kezdett helyet cserélni... szerencsére egyre több mindent vesz át az androidtól, és egyre kevésbé lesz hiányos android után, Cook bácsi idejében felfedezte merre kell menni. (az android után ;] :P )

    (#14840) Tibee86: azt meg hogy? :F az androidot a google 2005-ben kezdte fejleszteni, bő két évvel az első iphone megjelenése előtt... :U

    Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

Új hozzászólás Aktív témák