Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbanjozsi
senior tag
-
Blue meth
senior tag
Újabb kérdésem merült fel: ha van Bluetooth miért nem tudok kapcsolódni pl. a régi Samsungomhoz?
Illetve zenét felrakni hogy tudok egyszerűbben, iTunes megkerülésével? -
lolal
senior tag
Mai napon ismerősöm Iphone 6-a került hozzám ( habár csak egy nap erejéig
)
Gyorsabb mint a mi 4S-ünk az biztos , meg úgy kb mindenben jobb , de egy valami szemet szúrt. A kijelző. Nem azért a 2 fillérért , de nekem időnként úgy tűnt a 4S kijelzője szebb.mondjuk ugyanúgy 326 ppi-s mind a kettő.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
urbanjozsi #13394 üzenetére
Én mondjuk inkább csináltam egy emelkedő ébresztőhangot, mint hogy minden este le, majd reggel felhangosítsam a telefont (amit kb minden nap elfelejt az ember
).
-
erdoke
titán
válasz
urbanjozsi #13391 üzenetére
Elalvás előtt állítsd be a jelzés hangerőt az oldalsó gombokkal, azt használja az ébresztő is.
-
iTomi81
tag
Hello mindenki. Egy gyors segítség kellene. Vettem egy iphone 4s telefont. Orange szolgáltatós kártyával volt használva. Azt mondta haverom hogy működik bármivel. Bele lett téve egy vodás és jó volt vele. Haza hoztam és itthon egy gyári beállítás visszaállítást csináltam. Azóta nem jó bele a t-mobileos kártyám. Mi lehet a baj? SOS! nincs így telefonom!!!
-
erdoke
titán
válasz
urbanjozsi #13389 üzenetére
Mi a baj a gyári ébresztővel?
-
urbanjozsi
senior tag
Nos megvagyok nagyjából
Telefonkönyvem kicsit káoszos, facebook kontakt képek nincsenek, csak azoknál, akiknek nincs meg a telefonszámuk
Majd küzdök még ezen.....
De van ennél fontosabb is. Létezik olyan ébresztő app, ami a lezárt képernyőt felébreszti, és kirakja a szundi gombot? Mint androidon az AlarmClock Xtrem?
Próbáltam az Alarm Clock HD-t, az Alarm Clock Pro-t, de egyik sem ébreszti fel a kijelzőt
Ha valaki tudna ilyet, ne tartsa magában
Összességében elégedett vok a 4s-el, androidhoz képest komolyabb, konzervatívabb kezelőfelület, és ha mindenre rájövök, akkor azt is mondhatnám, hogy tök ésszerű az egész
Mondjuk mire rájöttem, hogy hogy kell a gps-t "bekapcsolni", leizzadtam. Ma kipróbáltam az Endomondo futóprogival, és hihetetlen gyors, és pontos volt! -
Blue meth
senior tag
válasz
erdoke #13385 üzenetére
Rendben köszönöm.
Lenne még kérdésem: Gorilla glass védi már a kijelzőt ennél a modellnél?
Illetve elő- és hátlap mennyire karcolódik tok nélkül? Mert mindenképpen szeretnék egy tokot de csak a hátuljára, csak addig nem szeretném, hogy megkarcolódjon valahol. Valamint fólia mennyire védi a kijelzőt?[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz
pszichiater #13384 üzenetére
Attól függ, mit szeretnél kezdeni a 4S-sel. Ha nálad marad, nem fontos kikapcsolni, ha eladod, akkor illik. Ha a vevőnek van esze, ragaszkodik is hozzá.
A feleségem is 4S-ről (7.1.2-ről) költözött 5S-re, de neki nem tűnt fel, mennyivel gyorsabb... Igazából ez így nem is volt drasztikus, de nyilván nem is érzékeny a dologra.(#13383) Blue meth
Addig töltsd, amíg az időd engedi, vagy amíg 100 %-ot mutat (+15 perc). Nem szükséges formázni, mindig teljesen feltölteni, stb. Havonta egyszer érdemes 10 % alá engedni, és utána teljesen feltölteni.[ Szerkesztve ]
-
pszichiater
senior tag
válasz
erdoke #13382 üzenetére
Igen, és is így gondolom, hogy a DFU számítana. Egyébként ha 4s-ről költöznék 5s-re akkor ki kell kapcsolni a find my iphone-t? Most ezt olvastam. 4s-t szeretnék majd átköltöztetni 5s-re úgy ahogy van, tehát nem új telefonként, hanem mentésből itunes-on keresztül. Persze fennáll annak a veszélye, hogy viszem tovább a fals időjárást az új telóra.
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Sikerült megvennem (végre), kérdés: első bekapcsolásnál 20%-on van az akksi, ha lemerül mennyit kell tölteni? Mint régen 12-14 órát vagy elég egy sima 2-3 órás töltés neki?
-
erdoke
titán
válasz
pszichiater #13381 üzenetére
Lehet különbség egy újként beállított, 8.1.x-re iTunes-zal visszaállította készüléken. Többször is írtam, hogy a miénket DFU módban állítottam vissza, és nem ment rá mentés, tűrhetően működik. Persze lehetne jobb, és talán lesz is 8.2-vel.
-
pszichiater
senior tag
Egyik haver most vett 4s-t ( telekomos ) Kiváncsiságból kipróbáltam, sokkal simábban ment 8.1.2-vel ez enyimhez képest. Nem akadt, görgetés is tök sima volt. Időjárás ment rajta. Az tény, hogy restore-t soha nem csináltam magamnak, lehet hogy az a gond, vagy a legelsők közül való, ha egyáltalán létezik ilyen, hogy mondjuk "második generációs 4s." A jó hír az hogy elvileg a jézuskától 5s-t ( 32gb space grayt) kapok, már elindult vele, egyenesen los angelesből. Bízom benne hogy ide is ér
-
Noxy
veterán
válasz
urbanjozsi #13378 üzenetére
Ezt a telon állítsd be.
Beáll..-->Mail Kontaktok Naptáraknál. -
Noxy
veterán
válasz
urbanjozsi #13376 üzenetére
Csak szigorúan azt fogadja el, amit a magyar AppStore-ban látsz.
Van olyan ország ahol a PayPal-l is lehet fizetni. Nálunk nem. -
Noxy
veterán
válasz
urbanjozsi #13374 üzenetére
Ja, ez az Apple egyik faxsága.
Már csak azért is, mert ha MaestroCard-d van azzal sem vagy kisegítve, mert a magyart nem fogadja el, ellentétben az angol-l, vagy a német-l. -
Noxy
veterán
válasz
urbanjozsi #13372 üzenetére
Sehogy. (Vagy megadod a Bk adatokat)
Újra kell kezdeni, egy ingyenes App letöltésével kezdve.
Azért beleolvashattál volna valamelyik linkbe.NONE Bankkártya:
Ez az opció csak abban az esetben elérhető, ha először ingyenes programot választunk ki. Eredetileg nem ugrik fel ez a választási mód.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz
urbanjozsi #13370 üzenetére
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Ma tettem szert az első Iphone-mra, és máris problémába ütköztem.
A telefon használt 4s, telekom függő. Az előző tulaj kilépett az apple ID-ből, és nincs aktiválva a telefonon a követés(vagy mi).
Még a telefon kézhezvétele előtt, az id.apple.com weboldalon csináltam egy ID címet magamnak, amit elfogadott, és meg is jött a megerősítő mail.
Ma szerettem volna ezt az ID-t beírni a telefonba, de csatlakozáskor kiírja, hogy ez az ID még nem volt használva az Itunes storeba, és egy bankkártyaregisztrációs oldalra vezet. Itt a bankkártyáknál nincs "none" opció!!!! Mindenképp kér kártyaadatokat.
Mit tegyek ha nem akarok kártyaadatot megadni, ill nem szeretnék fizetős tartalmakat letölteni???? -
xors
senior tag
válasz
pszichiater #13367 üzenetére
Szerintem ez nem csak egy apple gyárban van így, kínában mondhatni általános. Mikor még bérházban laktunk a 8. kerben a szomszéd lakás munkásszálló volt kínaiaknak, kb 80 négyzetméteren laktak vagy 20an, embertelen körülmények között. És ez csak Magyarország!
Kicsit kukacoskodás az apple-re kenni az egészet. -
4264adam
veterán
válasz
pszichiater #13367 üzenetére
Nagyon sajnálom szegényeket, hogy ilyen körülményekben élnek de ezt félretéve a kifizetett több tíz ezrekért nem problémákat vár el az ember
-
pszichiater
senior tag
Néha lehet hogy ez itt a gond
[link] -
lolal
senior tag
válasz
4264adam #13364 üzenetére
Ezt azzal egészíteném ki hogy az újabb androidos telefonok amik 4.4 es Kit - Kattel jöttek már piacra . (főverziója is az volt). Azok már egészen szépen sikerültek. Az android használható rendszer csak nem mindegyik készülék belőle. A gyártók sokszor elrontják a saját hülyeségeikkel. Gondoljátok el míg az applénak az iOS-t csak 3 fajta különböző hardverra kell optimalizálnia addig pl egy samuéknál kell egy Snapi 801-re meg egy Snapi 200 -ra is , aztán még sorolhatnám . Vagy 1 giga ramra és 3 igára , ez sem mind1. Most persze ezzel nem a droidot akarom védeni , mert nekem is sokáig volt és nem kívánom vissza azt az időszakot ( hozzáteszem egyLG Optimus 4X HD-m volt flagship) csak , annyit szerettem volna mondani hogy ha ennyire szerteágazóan kiadják mindenre akkor nem lehet optimalizálni. Ez itt a gond.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz
zotyesz66 #13363 üzenetére
Igen dicsérik, de nincs meg az 1GB Rammal az 512MB-os Iphone gyorsasága pörgősége. Aki játékokra használja mert ugye warezről lehet telepíteni a fizetősöket is annak jó de nem stabil egyik android sem! Főleg ha KK van de akkor meg mi értelme a frissítésnek?
Ismerősöm Nexus 5-öt használ ugyan az mint az F6 gyorsasága jó pár app után már pedig az kell rá mert ugye arra van. Kamerája 0-a.
Értem én azt is hogy 4S IOs 5-el jött ki penge rajta még a 7.1.2-vel is de a 8.0-tól felfele kiccsit lasabb. Na hát ebben nem látok semmi problémát végülis 4 évnyi szoftverrel későbbi verziót is támogat szépen futtat. Bezzeg az Android 4.4 Kit kat még a mai napig is problémás. Szóval hagyjanak Android.
-
4264adam
veterán
Aki januárban gondolkozik megválni saját készülékétől 50.000Ft bátran keressen meg
-
szildavid90
aktív tag
Én meg vagyok a 4S-el elégedve teljesen. Október elején vettem, tökéletes a gyorsasága, akinek nem kell mindenféle app, annak simán vállalható szerintem. Én 0 appal használom és így ugyan mindegy hogy hanyas az IOS-rajta. Ami kell azt böngészőből is simán el lehet érni, sok dologra felesleges az app letöltése: pl YouTube.. minek letölteni, ha simán megy böngészőből is?
-
4264adam
veterán
Köszönöm akkor úgy lesz, remélem olyan 33 ezret kapok még az F6-ért aztán akkor olyan +15k-al számoltam a 4s-ért.
A rendszer stabilitása miatt akarok visszaváltani. Nagyon zavaró egy hússzú email begépelése után kilép magátol és kezdhetem újra a metódust. Ilyen a 3gs-el nem volt! Barátomnak adtam el potom pénzért annyiért is becsüli meg de a gombok még a mai napig tökéletesek és a menü gyorsaság sem akadozik rajta pedig mennyi már? Több mint 6 éves készülék.
-
lolal
senior tag
Sima 4 már eléggé hulladék. Sajnos megszűnt már a támogatása a 8 as "ijosz" kijövetellel. Annyi , hogy szép de már másra nagyon nem jó maximum alapfunkciókra(de akkor minek az iphone kérdem én).
A 4S is 8.x.x -el eléggé lassúcska . De ha esetleg kifogsz egy 7.1.2-es rendszerűt akkor szerencséd (az még gyors) .
Hidd el nagyon sokat számít ám a 4-4S közti különbség. A 4S még 2015 végéig az iOS 9 megjelenéséig támogatva lesz. Addig még vállalható. Mindenképpen ezt válaszd. Ha meg 4 et akarsz inkább ne vegyél iphone-t . Gyűjts tovább egy újabbra.
-
xors
senior tag
válasz
4264adam #13354 üzenetére
Szia! Erősen ajánlom a 4S modellt, hidd el elég sokat számít az a hardvererő, itt nem úgy van mint androidnál, hogy dobálóznak a magokkal. Nem csak játéknál, a rendszer sokkal gördülékenyebb tőle.
A legfontosabb vásárlásnál, hogy próbáld ki a telefont, próbahívás, wifi, apple id bejelentkezés, tesztkép stb..
akkut tudsz cserélni kb 5ezerért is már benne, de ha ügyes vagy kifogsz egy jó állapotút, amivel nincs gond. (b.nőmnek 50ért szereztem kiváló állapotban lévő 16gigás 4s -t.) Arra figyelj, hogy olyantól vegyél aki nem iphone szerelő és olyan hirdetése van, hogy iphone-t vesz akár beázotttat stb. (az ilyenek általában mókolnak vele, és utángyártottra cserélik a nem működő dolgokat a telefonban, amivel aztán lehetnek bajok...)[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Szeretném lecserélni az LG Optimus F6-ot Iphone 4-re. Néztem a 4S-et de a +13Mah 2mag(nem játszom) 8Mp nem létszükségem a +15 ezerért. Amint néztem az előlapi kamera megegyezik. Remélem a hátsó szenzor csak felbontásban lett másabb. A kérdésem az lenne hogy vásárlásnál mikre figyeljek (használtan) miket ellenőrizzek esetleg van valami kód gyorsan beírva a telefonba hogy minden OK-e?
Akkumlátor cserélhető ha baj van?U.I.: Rendelkeztem 3GS-el és sokkal stabilabb volt mint az Android ami nekem létszükség és az Iphone messze jobb képeket csinál mind hátlapi mind előlapi(+++) kamerával.
-
xors
senior tag
Nem tud valaki valami jóféle töltőkábelt? Olyan kéne ami nem ilyen kínai gagyi, hogy egy hét után gallyra megy, hanem egy kicsit robusztusabb, de ilyen 2-3k környékén. Nézelődtem de kabaré, h milyen árak vannak
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
A szifon.com oldalon többen írják, hogy DFU + a hálózati beállítások visszaállítása után megszünt a hívásbug. Sajnos nekem nem! Esetleg én csinálok valamit rosszul?
-
sajby
senior tag
8.1.2 néha vicces.
De egyébbként tök simán müködik[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
Véletlen sikerült kiejtenem a kezemből és picit megpattant a sarkába a telefon menyi lenen rá egy hátlap nem vészes de a lepattanás de ha olcsó a hátlap akkor veszek és kicseréltetem
-
keszo
őstag
Sziasztok
Légyszi. Mondjátok meg hogy kell kikapcsolni sms íráskor a predektiv szöveg bevitelt.
Kösz
-
Joker88
őstag
a telefonban hogyan lehet beállítani a felbontását a kamerának ?
Mert valamiért eléggé gyér képeket készít... A beépített, alap kameraszoftvert használja az illető... -
sdd2
veterán
válasz
rover45 #13321 üzenetére
Nekem is volt ilyen gond, csak DFU módban lehet és az a gond, hogy a legfrissebb szoftvert, vagy esetleg a 8.1.1-et tudod feltenni, 6.1.3-at semmiképp nem tudod megtartani, az a probléma, hogy be se kapcsol, nekem ezt 8.1-el játszotta, gariztattam és szerencsére 7.1.2-es készüléket kaptam vissza így le se frissítettem, ezzel tökéletesen működik legalább.
-
xors
senior tag
válasz
pszichiater #13330 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen, mikor felraktam a 8at, es még folyamatban volt az icloud visszaállítás. De aztán megjavult mikor végzett a visszaállítással.
-
pszichiater
senior tag
válasz
pszichiater #13319 üzenetére
ööö hogy mondjam, nem tolongtok a megoldással
-
kaldika
tag
Sziasztok. Most akarok ilyen telot venni, hogy tudom ellenőrizni 4S a készülék nem sima 4?
-
rover45
őstag
Sziasztok, pár emberkével már beszéltem a problémámról, de szerintük reménytelen.
Esetleg valakinek van bármilyen ötlete, hogy tudnék ebből kikerüli?
4S IOS6.1.3 Cydia-val
IOS8ra tudnám frissíteni, DFUval menne, de ha van bármi megoldás rá, hogy az eredeti 6.1.3 elinduljon rajta, vagy esetleg egy 7.1.2 akkor lennék igazán boldog -
sajby
senior tag
válasz
pszichiater #13319 üzenetére
Elég jó idő van
Ez igy igen érdekes. -
pszichiater
senior tag
Ezt úgy értve, hogy csak azt az időjárást mutatja helyesen, ahol éppen tartozkodom. Az előző szoftver alatt beállított összes egyéb városban ugyanannyi a hőmérséklet. Mindenhol, még az északi sarkon is, az én telefonomon +28 fok van jelenleg. Tehát fals az egész, és alul a + jelnél sem elvenni, sem pedig hozzáadni azóta nem tudok. Órákat baszakodtam vele, de egyenlőre nincs megfejtés.
-
sajby
senior tag
válasz
pszichiater #13316 üzenetére
Ezt,hogy értve?MErt én pl be tudok állitani más várost és ugy is marad.
-
pszichiater
senior tag
Nálatok működik a gyári időjárás app? 8.1.2-től remélten, hogy végre megjavul, de nem javult meg. Korábban már írtam továbbra is az a jelenség, hogy kizárólag azt az időjárást mutatja ahol éppen vagyok.
(#13294) GGMPC: Köszi, de megrendelem appstore-ból közvetlen.
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
De én .
-
törölt tag
Mi a frissítés telepítésének helyes menete? Biztonsági mentés-rendszer visszaállítása-új ios telepítés-biztonsági mentés visszaállítása
Ez így helyes?[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
Hali Valaki felküldte ez a 8.1.2-es frissítést van benne valami javítás??
-
Blue meth
senior tag
válasz
pszichiater #13296 üzenetére
Mire gondolsz a vízcsobogás alatt?
Ezt most nem nagyon értem.
Én összességében elégedett vagyok a teljesen gyári SIII-mal, eddig nagyon jól kiszolgált, utóbbi időben léptek fel problémák vele, de az se gyakran fordul elő. Szóval nálam hétköznapi használatra tökéletes. Viszont váltani szeretnék, iPhone-ra, jelenleg számomra ez az egyetlen elérhető készülék (mármint árban). Ha azt hozza, amit az SIII, akkor már megérte váltanom.Elsőre nekem is nagyon kevésnek tűnt a 8gb, de a mostani telóm is 16-os, de 11 giga szabad hely van rajta úgy, hogy abban az 5 gigában benne van az oprendszer ugye. Szóval az a pár alkalmazás amit használnék nem foglal el szerintem 1 gigát sem, max 1-2 játékkal, de az sem izgat különösebben. Talán a zenékkel lesznek bajaim, mert szeretem, ha sok zene van fent, legyen miből válogatni, de arról is lemondok ha arról van szó. Azért egy 3 giga zene így is simán rámegy szerintem, ami nem kevés. Fényképek miatt sem aggódom, egy évben jó, ha lövök 20-30 képet a telóval. Szóval kevésnek tűnik, de szerintem el leszek vele. Úgy sem évekre tervezek vele, ha 5s barátibb áron lesz, tuti arra váltok majd. Csak iPhone belépőnek számomra tökéletes.
Ahol akarom venni, ott iOS 7 van rajta, szóval nem az új rendszeres.
Használattól nem félek, úgy tudom ez is egyszerű, mint a faék. Androidban is jól elvoltam 3 évig.
Amúgy köszi az infókat!Most talán 70-ért hozzájutok egy teljesen új, full dobozos, apple garanciáshoz (media marktból)
[ Szerkesztve ]
-
rover45
őstag
Sziasztok, teljesen új és szűz vagyok itt
Lenne jó pár kérdésem a készülékkel kapcsolatban, de nem tudom mennyire tehetek fel bizonyos témájú kérdéseket nyilvánosan.
Zaklathatnék valakit privátban?
Előre is köszönöm!
Üdv,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...