Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
4264adam #15204 üzenetére
a telekom nem tud róla; link
2014. március elején vásároltam egy 5s-t a telekomnál és egy év jótállás volt rá.az egy éves jótállás intervallumában eszközölt cserénél a teljes egy év akkor indul újra, ha a készülék megfelelő forrásból származik; hazai szolgáltatók és hivatalos minősített viszonteladók és kereskedelmi partnerek.
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
válasz
4264adam #13410 üzenetére
Mert egybol azt irtad h neked mind1. 4-et veszel... De latod nem csak en mondom h hosszutavra mar nem egy jo dontes foleg nem 3-4 evre egy mar 3.5 eve kiadott telefon... Gondolj bele ha most egy 7 eves telod lenne. Az azt jelntene hogy most egy iphone 2g szintu telod lenne!
Hidd el hogy nem rosszat akarunk! Ha meg nincs ra keret javasolnek valami droidot! Hosszutavra meg talan jobban jarsz[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
válasz
4264adam #13410 üzenetére
Ma eloszedtem a 4S telefonomat es belenosztalgiaztam magam es teljes gyalulas utan teljesen vallalhato szerintem...
Szeretem megis - ugyhogy megtartom... Jo lesz az meg valamire!
Nyugodtan megveheted! Viszont 3-4 ev felhotlen hasznalatra nem biztos, hogy ez a befuto!
Inkabb lojjel eggyel fole! (5, 5s)
-
lolal
senior tag
válasz
4264adam #13364 üzenetére
Ezt azzal egészíteném ki hogy az újabb androidos telefonok amik 4.4 es Kit - Kattel jöttek már piacra . (főverziója is az volt). Azok már egészen szépen sikerültek. Az android használható rendszer csak nem mindegyik készülék belőle. A gyártók sokszor elrontják a saját hülyeségeikkel. Gondoljátok el míg az applénak az iOS-t csak 3 fajta különböző hardverra kell optimalizálnia addig pl egy samuéknál kell egy Snapi 801-re meg egy Snapi 200 -ra is , aztán még sorolhatnám . Vagy 1 giga ramra és 3 igára , ez sem mind1. Most persze ezzel nem a droidot akarom védeni , mert nekem is sokáig volt és nem kívánom vissza azt az időszakot ( hozzáteszem egyLG Optimus 4X HD-m volt flagship) csak , annyit szerettem volna mondani hogy ha ennyire szerteágazóan kiadják mindenre akkor nem lehet optimalizálni. Ez itt a gond.
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
válasz
4264adam #13354 üzenetére
Szia! Erősen ajánlom a 4S modellt, hidd el elég sokat számít az a hardvererő, itt nem úgy van mint androidnál, hogy dobálóznak a magokkal. Nem csak játéknál, a rendszer sokkal gördülékenyebb tőle.
A legfontosabb vásárlásnál, hogy próbáld ki a telefont, próbahívás, wifi, apple id bejelentkezés, tesztkép stb..
akkut tudsz cserélni kb 5ezerért is már benne, de ha ügyes vagy kifogsz egy jó állapotút, amivel nincs gond. (b.nőmnek 50ért szereztem kiváló állapotban lévő 16gigás 4s -t.) Arra figyelj, hogy olyantól vegyél aki nem iphone szerelő és olyan hirdetése van, hogy iphone-t vesz akár beázotttat stb. (az ilyenek általában mókolnak vele, és utángyártottra cserélik a nem működő dolgokat a telefonban, amivel aztán lehetnek bajok...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile (ARPG)
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)