Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
karl_fischer #17847 üzenetére
Szerinted mindenki Budapesten lakik?
-
V-I-D-A
aktív tag
Tudnátok segíteni, hogy honnan rendeljek akkumulátort ehhez a készülékhez, ahonnan meg is jön, és nem is gagyi nagyon?
-
V-I-D-A
aktív tag
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
viperabácsi #16841 üzenetére
Legrosszabb esetben lesz egy téglával egyenértékű levélnehezéked!
Bár ez elég ritkán fordul elő.
-
V-I-D-A
aktív tag
Ios 9.2 public beta 1 elérhető
-
V-I-D-A
aktív tag
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ios 9.1 bétáról hogy tudok visszaváltani ios 9.02-re?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
karl_fischer #15431 üzenetére
Szerintem várd meg a véglegest már!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
karl_fischer #15428 üzenetére
Igen van!
-
V-I-D-A
aktív tag
Felraktam az IOS 9 bétát tegnap a 4s-re próbaképpen, meglepő módon nem laggol jobban, mint a 8.4, sőt!
Nekem a 8 gigás verzió van, a telepítés előtt 1,4Gb szabad hely volt, a telepítés után 2,0Gb!Eddig anomáliákba nem ütköztem, de nyílván nem várok csodát egy béta szoftvertől. Mindenesetre használható.
-
V-I-D-A
aktív tag
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
laszlolczka #14234 üzenetére
Hiszen 4s-en eddig is volt!
-
V-I-D-A
aktív tag
Felraktam az IOS 8.3 bétát, és a gyorsulás szemmel látható! Nem kell stopper! Ajánlom! Bugot eddig nem találtam.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
laszlolczka #14222 üzenetére
A Feedback Assistant programmal, ami megjelent kell valamit kezdeni?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
laszlolczka #14222 üzenetére
Ja, így már világos! Köszönöm!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
laszlolczka #14220 üzenetére
Nálam a 8.3 Beta1-et írt telepítéskor. Most nem a Beta 3 települt? Hol látom azt?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
laszlolczka #14218 üzenetére
Sikerült! Hálás köszönet! Már települ is!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
bjergerking #14129 üzenetére
Az IOS 8.2 nem gyorsabb rajta mint az előzőek, de használható. Ha stopperrel a kezedben élsz, ne frissíts semmi képpen!
-
V-I-D-A
aktív tag
A Telekomnál ismét kapható a 4s! [link]
Igaz valamivel többe kerül, mint tavaly év végén! -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
pszichiater #14019 üzenetére
Az csak a kifogás volt, hogy tudjál venni újabbat!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
viperabácsi #13862 üzenetére
Ezt már célzottan így készítették. Benne van a hivatalos leírásában is!
Egyébként én az IOS 8 minden frissítését OTA-n raktam fel, és semmi gondom nincs vele!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
viperabácsi #13860 üzenetére
Hát ezt mondom már mióta!
FRISSÍTS!
-
V-I-D-A
aktív tag
Olyan navigációs programot keresek, ami nem foglal sok helyet (lévén 8Gb-s telefonom van), internetkapcsolat nélkül is működik (illetve 32kbps-re lassítottal), és magyar nyelvű. Elég ha csak Magyarországot tudja. Melyik lenne a megfelelő választás?
-
V-I-D-A
aktív tag
Nekem semmi bajom a 8.1.3-al, úgy látom vagyunk még így páran:
[link]
Hozzá tartozik, hogy én a gyári Marimba csengőhangot használom. Lehet letöltött csengőhanggal nálam is lenne hívásbug, azt nem próbáltam. -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
szildavid90 #13769 üzenetére
Nincs felvétel?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
half333 #13711 üzenetére
Ha kézire állítod, csak akkor fogja jelezni, ha belépsz a gyári programba. Ha push-ra állítod, akkor azonnal jelzi amint megérkezik (nem kell hozzá belépni). Ha fetch-re állítod (mondjuk 15 percre) , akkor is jelez, csak mondjuk legrosszabb esetben 15 percre rá, mint ahogy megérkezik (itt sem kell belépni).
Tehát akkor is jelzi a Gmail-t ha a gyári programot használod, csak nem azonnal, hanem 15 perc múlva.
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
half333 #13709 üzenetére
Hát az outlook azonnal megjön, a Gmail-t meg annyi időnként ellenőrzi, amennyire állítottad a begyűjtést. (minimum 15perc, maximum 1 óra) A Gmail-t nem lehet push-ra rakni, mert tiltja a google. Kivéve ha letöltöd a Gmail appot a store-ból, az az egyetlen amivel megy a gmail push.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
tonyqa23 #13611 üzenetére
Érdemes még a Spotlight keresésnél is mindegyik elől kivenni a pipát. (Beállítások-Általános)
Nálam nem csörög tovább, ha felveszem. De én átrágtam magam minden beállításon, szóval lehet hogy több beállítás azonos használata szünteti meg a hibát egyes készülékeken.
A 8gigásoknak meg ajánlott bekapcsolni a Beállítások-Icloud-Fotók-ban az Iphone tárolás optimalizálása menüpontot, akkor lassabban fogy a tárhely!(Ez az Iphone készülékre optimalizált verziókat tárolja. Az eredeti méret a felhőben lesz tárolva, és ha ránagyítasz pl. az Iphone-ban az optimalizált képre, az Iphone automatikusan letölti a teljes méretűt a felhőből, szóval nem fogod pixelesnek látni nagyítva sem.)
-
V-I-D-A
aktív tag
-
V-I-D-A
aktív tag
Az a 2giga pontosan 5,4giga!
Amúgy én is a Telekomnál vettem 45ezerért. Akkor sem adnék többet egy telefonért, ha az lenne a legjobb a világon. Főleg hogy mindíg kettőt veszek. (egyet magamnak, egyet a feleségemnek) Nekünk elég az 5,4 giga, nem vagyunk hardcore felhasználók!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.