Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
Tartalomra van egy outriders(haha) szint? Tehat fegyverek,skillek stb?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
F.B.I.
veterán
Nyomtunk 1 órát....nem kell rajta agyalni, laza kikapcsolódás....standard módban egyszerű de ravaszt folyamatban húzod. Insane módot kell kipróbálni coopban....szerintem ott már kisgatya tele lesz.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Rosszabbra számítottam .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
GodGamer5
addikt
válasz atainprison #10 üzenetére
Igen, kb mint a World War Z, csak Alienekkel.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
GodGamer5
addikt
Sajnos nagyon gyenge lett.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
nubreed
veterán
Az eddig látott videok alapján pont az alien univerzum lényegi részét herélték ki a játékból. Én elhiszem, hogy lövöldének nagyon jó, de azzal, hogy zombi horda módjára jönnek az alienek és ész nélkül kell őket hentelni, pont a háttérben settenkedő "tudod, hogy van ott valami és beszarsz tőle" érzést vették el. Emiatt ezen szerintem "rettegni" nem lehet, az Alien Isolation hozta tökélesen azt a hangulatot.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
félisten
Szupi. Várom bundliba, vagy Game Pass-ba.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
F.B.I.
veterán
Már töltődik...társaság van...2 mozijegy ára, de szerintem többet fog adni...esténként nem fogok aludni, mint anno '86-ban sem a film után egy pár napig.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
ribizly
veterán
Én ezért pénzt nem adok.
GTFO-t vagy B4B-ot fogok inkább vetetni a haverokkal (esetleg Second Extinction). Persze azok is majd valami jó kis akcióban (15€ alatt).|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
[Prolixus]
addikt
Keveset markol de azt alaposan megfogja játéknak tűnik, ami teljesen jó hír. Bár pár peccsre még érdemes várni.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest