Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz
vaksi8 #48672 üzenetére
Elég egy router meg a stick, ha előtte összekonfigurálod. De előtte meg kell bizonyosodni, hogy az adott router kompatibilis-e a stick-kel, mert persze itt se megy minden mindennel. Vagy, ha van olyan telefonod, ami tudja osztani a wifit, akkor az is jó. Hát körülményes, valóban. Bááár igazából elég egy laptop+stick, és a laptoppal osztod a netet.
(Amúgy gondolom ez valami vidéki ház, vagy nyaraló. Ott meg pihenni kell, és inni, nem ps-ezni.)
-
marinea2
addikt
válasz
vaksi8 #47964 üzenetére
Játék közben mikor versenyzek az autóval természetesen én sem hallom, de viszont amikor elrontom a versenyt és nyomok egy pauset hogy újra töltsem a pályát, akkor a lemez jobbra balra kattog töltés közben.
Megpróbálok egy videót csinálni róla. Lehet csak nekem túl érzékeny a fülem az ilyen zajokra. Anno több tízezret költöttem a gépre csak azért hogy semennyi hangja ne legyen.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
vaksi8 #47615 üzenetére
Most csatlakoztattam, mert kraft nincs benne. Kábelbedugást és PS-gomb megnyomást követően azonnal becsatolta a 2-es kontrollercsatornára és már megy is, most tölt. Korrekt minőségű, eredeti Sony termék, a géphez kapott kontroller mellé odatéve jót mosolyogtam, hogy mennyire kifényesedett a régi az elmúlt több, mint 5 évben. Még egyszer kösz.
Ja, és nálam (CECHH 40 GB FAT) semmi gond a legutóbbi v4.50-es firmware-rel: 3 perc alatt felment, ahogy szokott és szép, stabil a rendszer. Szóval ennyit a Sony-féle összeesküvésről.
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
vaksi8 #47606 üzenetére
Kösz az infót! Kérlek még annyit árulj el,hogy hol tudnék sima PS3 Slim-et venni
Mostanság már mindenhol ezt az új Super Slim-et árulják és engem finoman szólva sem győzött meg a burkolata. Hiába az 500 GB-os tárhely...
Tegla80,erahurka: Tehát akkor ezek szerint a Konzolvilág is Sony garanciát ad? Mert amit most néztem náluk PS3-at arra csak 1 év garancia jár
Azt hozzátenném,hogy az általam kiszemelt példány csupán 65.000 Ft-ba kerül (lehet emiatt csak 1 év a gari?).
-
RohamDroid
aktív tag
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
vaksi8 #47424 üzenetére
A hibaüzenetet úgy értette, hogy nem villog a gépen egyik LED sem, illetve nem kapsz pittyegő hibajelzést/nem áll le a gép, miután bekapcsolod. Ha ezek egyike sem történik, akkor valószínűleg tényleg nem a CPU/GPU a ludas, hanem mondjuk lehet, hogy a HDMI-vezérlő szállt el.
Amúgy ha megvan a gyári AV-kábel, akkor kösd le a HDMI-t, majd dugd be a gyárilag mellékelt AV-kábelt a gépbe, kösd rá a TV-re a sima sárga RCA-val, majd bekapcsoláskor tartsd lenyomva a bekapcsológombot amíg egy második pittyegést nem hallasz a megszokott első után (kb. 3-4 másodperc). Ekkor alapértelmezetten az AV-kábelen megy majd ki a videójel a sárga RCA-ra. -
Mister_X
nagyúr
válasz
vaksi8 #47422 üzenetére
Ha van Plusod és a felhőbe gyakran feltoltad a mentéseidet, akkor nincs veszve minden. Egyéb módon nem lehet mentést kinyerni. Amúgy próbáld meg másik kábellel, lehet csak az a baja. Tegyél be egy lemezt a fél perce menő gépbe, ha felpörgeti a lemezt, akkor vagy a kábel rossz vagya HDMI a ludas. Ha a bekapcsoláskor semmi hibaüzenetet nem ad, akkor nem CPU/GPU meghibásodás.
-
Brian_GT
őstag
-
Bogyi007
veterán
válasz
vaksi8 #47128 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Nem azt mondtam hogy az Online Pass megszűnt vagy már nem kell, hanem hogy visszamenőlegesen ingyenes lett.
Korábban megvetted (a példánknál maradva az Ea játékait) pl a Fifát újonnan amihez kaptál egy Online Passt is, ezt beírtad és ment a game onlineban. Ha használtan vetted meg akkor vélhetően vagy nem volt hozzá már kód vagy felhasználták, ilyenkor lehetett a Psn Storeban venni ugyanezt a kódot fizetősen.
Nos ezek lettek ingyenesek azóta s ebben a genben ami Ea játék még kijön azokhoz meg nem lesz Online Pass.
De hogy Ps4-en és az Xbox One esetében valami más. ezt kiváltó korlátozás hogy lesz-e a kiadók részéről azt még nem tudni.
A Sony és a Microsoft nem korlátozza a használt játékokat annyit lehet tudni... -
ldave
félisten
válasz
vaksi8 #40434 üzenetére
Mivel a PS3 játékok többsége 720p közeli, ennek a stream-eléséhez a Netflix és a Hulu adatai alapján 3-4 Mbps-es net szükségeltetik, így gondolom ennyinek a PS4-es rendszer esetén is elégnek kéne lennie.
Nagy kérdés, hogy milyen módon lesz megoldva, pár lehetőség van, én arra gondolok, hogy a PS4 felismeri majd a PS3 lemezeket és akkor tudni fogja, hogy az adott játék megvan nekem, így engedi majd a stream-et. Rosszabb esetben csak az fog menni, amit megvettem digitálisan PSN-ről. Legrosszabb esetben pedig újra meg kell vennem...
-
dilipok
veterán
válasz
vaksi8 #39907 üzenetére
es ki "tukmalta" rad? Esetleg valaki odaallt melled es azt mondta fegyverrel a kezeben, hogy marpedig neked jatszanod kell vele, mert masoknak tetszik?
eskuszom nem ertem mi a baj
Arrol mar nem is beszelve, hogy egy ps3 exkluziv jatekrol irt, amit esetleg szivesen vesznek masok, akiknek tetszik ez az alatalad hulyesegnek titulalt jatek. Es akkor mivan? Ok is mind hulyek? Lehet, hogy nekik meg nem tetszik az altalad istenitett jatek. Legyunk szivesek tekintettel lenni masok velemenyere es nem beszolni, csak azert mert nem szereted azt a jatekot. Maradj csondbe inkabb.
-
bmw528
tag
válasz
vaksi8 #38406 üzenetére
köszi az invitálást, de megvárom hogy mit talál ki az ea, a magyar kirendeltség most elküldte a panaszomat a központba, 15-20 nap a válasz, addig nem látom értelmét hogy elgyepálj a szaggatások miatt :-), ha működik, vagy kitalálnak valamit szívesen felveszlek és játszhatunk...
azért egy kis ízelítő mire számíthat az ember ha ps3-at vesz, és ez csak egy töredéke levelezésünknek:
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.
Elnézést a késői válaszomért.Válasza sajnos csak most jelent meg a rendszerünkben. Elnézést, ha véletlenül olyat kértem Öntől, amit már végrehajtottak korábban. A hiba szokatlan, még nem találkoztunk ilyen jellegű hibával.
Az ügyét megvitattam egy tapasztalt kollegával, aki azt kérte, hogy amennyiben van mód, próbálja meg a játékot másik lemezzel elindítani, mert a FIFA 12 és FIFA 13 esetében bizonyos PS3 szériák nem tudják megfelelően olvasni a lemezeket. Kérem válaszában küldje el a konzol pontos típusát is(CEC vagy CECH-)
Még egyszer elnézést a kellemetlenségért. Várom válaszát!
Köszönjük, hogy igénybe vette a szolgáltatásainkat, kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel:
Zsolt
Electronic Arts TerméktámogatásTel: 06-1-5059550
web: https://help.ea.com/hu -
bmw528
tag
válasz
vaksi8 #38404 üzenetére
Hát a tapasztalat meg az EA-val való (hónapok óta tartó) levelezésem mást mutat sajnos, pl játszottam egy barátommal online, és megvitattuk nekem miért akad neki meg miért nem, ez konkrét példa. A netről meg csak annyit hogy nálam minden stimmel, ping 5 alatt (pingtest.net), az ea mérőszoftverrel (uotrace) minden tökéletes 0 csomagvesztés, ping stb, dmz beállítva, statikus ip meg még sorolhatnám. Meg mitől van az hogy offline is belassul a fifa? Igaz nem akad de baromi lassú lesz a mozgás. Szerintem a szofver a hibás főleg hogy baromi nagy lelkesedésemben kipróbáltam 2 slim, 1 super slim gépen, 3 lemezzel és 2 neten :-)
különben lehet hogy a net a ludas de hogy nem nálam az tuti, akkor szerverek inkább...
-
Brian_GT
őstag
válasz
vaksi8 #36707 üzenetére
Nah visszamentem oda, elkezd menekülni gyalog utána kezemben a lasszó, rádobom elkapom...erre elesik és elfekszik. Beszél minden, de fekszik és így csúszik a földön. De dumál közben. És nem tudok vele csinálni semmit. Lehet tényleg bugos itt?
Máshol ha banditát kell elkapni lehet okés, de itt lehet rossz?
Csak félő nem fog továbbengedni új ilyen mellékküldire ha ez nincs kész, vagy löjjem le a fenébe? -
heim
tag
válasz
vaksi8 #35955 üzenetére
Nálam is csinálja....én már routert akartam cserélni...aztán észrevette,. hogy csak a Fifával csinálja....
Nekem ilyenkor a teljes gépet újra kell inítanom, mert különben folyamatosan megszakad a PSN is, újraindítás után megy egy ideig. Új bekapcsolás után viszont ismét eljátszogatunk ezekkel a szakadásokkal. Remélem megoldják a dolgot!
-
mr.dana
aktív tag
válasz
vaksi8 #35755 üzenetére
hát tegnap este vagy 4 X fagyott le a gépem , a tököm se érti mi a fos van ,, eddig össz vagy 3X fagyott le a gépem 2,5 év alatt ...
végül nem is tudtam játszani , holt ideg lettem , kezdi avval hogy percekig nem ad ellenfelet , "IDÉNYEKBEN" pl . aztán meg ha ad , ott szopat az üres pályán , ahonnan végül persze kilépsz ill ha elindulna mégis a játék , na akkor szokott lefagyni , de már meccs közben is fagyott ...
ma reggel megint ezt csinálta , aztán nagy nehezen játszottam 2 meccset ... -
ldave
félisten
válasz
vaksi8 #35354 üzenetére
Akkor rosszul tudja. 2 db gépen lehet megosztva bármilyen PSN tartalom.
-
james001
veterán
válasz
vaksi8 #33214 üzenetére
Köszi csak az a baj hogy a városokban nem találtam boltokat,de körbenéztem a neten és azt írják hogy az Undead Nightmare-ben eltűntek a boltok... De persze azt nem írják hogy akkor mi a fenének vannak a virágok meg a testrészek
Mind1 annyira nem fontos,nem dől össze a világ ha nem tudom meg
-
buci30
addikt
válasz
vaksi8 #32865 üzenetére
Köszi!
S mi van akkor ha nem enged fel valamelyik játék online?
wifi csatlakozás van, regelve is vok és a játék is eredeti nem használt szóval jónak kell lennie az online kódnak.
A Burnout Paradise felenged simán de...
pl.: Uncharted3 azt írja:
The code you entered may not be correct or may no longer be valid.
S ez lehetetlen mivel új a game.
De a GT5 se jó nem csatlakozik pedig ott kód se kell
Vagy a GT5nél valahova kell regelni előtte? -
-
Edgeri
senior tag
válasz
vaksi8 #31469 üzenetére
Ha az árakat összehasonlítom az UK Store-ban található árakkal, akkor 1 Fontot 390-400 HUF közt adnak a játékoknál.
Pl. Bioshock 2 = 6000 Ft, UK-n: 15 GBP. 1 GBP most 350 HUF-ot ér. Tehát az UK storeban 350x15 = 5.250 HUF-ba kerül a játék, de feltöltőkártyával még olcsóbb ugye, mert ott jobb az árfolyam (most 320!!). Tehát ha UK storeról veszed a játékot feltöltőkártyával, akkor az 4800 HUF-ba kerül, ha magyar PSN-ről, akkor 6.000. No komment... -
Edgeri
senior tag
válasz
vaksi8 #29000 üzenetére
Szívesen.
Még a Video Settings menüben, a BD/DVD Audio Output Format (HDMI)-t állítsd át Linear PCM-re, mert a Bitstream levesz a jelből, még az előbbinél veszteségmentesen megy át a hang. Ennek viszont az a hátránya, hogy az erősítő nem jeleníti meg, hogy pontosan milyen HD hang a forrás (multichannel PCM jelenik meg), de hidd el, hogy ez a jó hang -
cudarz
tag
válasz
vaksi8 #28739 üzenetére
Igen, van benne, duplan is: egyszer a csatlakozas tipusat lehet allitani (ekkro kell ujrainditani, ezzel van a bajom) es van amikor csak a kepi beallitasokat valtoztatja meg feluletesen. De veszek majd BD lejatszot is, ugy dontottem, ugyhogy lesz megoldas. Koszi, a tanacsodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Kés topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobilinternet
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest