Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Steam topic
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Halo sorozat
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz trufa12 #39239 üzenetére
Hack & Slash: God of War Collection & God of War 3. Devil May Cry,Darksiders 1-2,Castlevania Lords of Shadows,Ninja Gaiden Sigma 1-2,Heavenly Sword,inFamous 1-2 (ez mondjuk csak félig H&S),hirtelen ennyi.
Csépelős akció??
FPS: CoD sorozat,Killzone 2-3,stb.
Ezek csak ilyen "amik hirtelen eszembe jutottak" stílusúak
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Mister_X
nagyúr
válasz trufa12 #39244 üzenetére
Minek
kell
ennyi
entert
leütni?
A műfaj és stílus behatárolása nem feltétlen a perspektivától függ:
- FPS, First Person Shooter: első személyű lövölde, azaz a karakter szemével látsz, cselekszel - és lövöldözöl. First Person lehet a Skyrim és a Metroid is, mégsem FPS.
//Killzone 3, Battlefield 3- RPG: Role Playing Game: szerepjáték. Vezeted, fejleszted a karaktered a sztori során, akár belső nézetből, akár "nézdahátam" vagy madártávlat alól. Lényeg (jobb esetben) a sztorin van. Ide tartoznak a jRPG-k is, amik japán kézből kerülnek ki. Szokás különválasztani, mert más szemléletben készültek és egyedi stílusjegyeket viselnek.
// Oblivion, Final Fantasy XIII- Action: akció, általában TPS nézetű. Lényeg a játékmeneten és a sztorin van, a scriptelt, álleejtős, moziba illő jelenetek mondhatni alapkellékek.
//Uncharted 3, GTA IV- Hack'n'Slash: üsd, vágd, nem apád! Kritikus pont a játékmenet, a karakterfejlesztés és a sztori hármasa. Nyílván számbeli túlerővel nézünk szembe kábé mindig, de a gombok helyes sorrendjének leütésére szebbnél szebb kombókat csalhatunk ki.
//God of War III, DmC - Devil May CryÉlesen nem lehet elkülöníteni egyiket sem, mert minden játék "kölcsön vesz" más műfajoktól: például Fallout 3. Sok egyéb stílus, műfaj van, mint Tactical Shooter, First Person Action, Tactical Espionage Action, Shoot em up, stb.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz trufa12 #39272 üzenetére
Heavy Rain, Final Fantasy XIII, God of War III, Killzone Trilogy, Resistance Trilogy, Gran Turismo 5, inFamous 1-2, Littleig Planet 2, MotorStorm: Apocalypse, Eternal Sonata, Battlefield 3, Crysis 1-2, Journey, DmC, Skyrim, Fallout 3, Fallout: New Vegas, Borderlands 1-2, WRC3, Heavenly Sword, Ninja Gaiden Sigma 1-2, Uncharted Trilogy, Dead Nation, The Unfinished Swan, Okami HD, Resident Evil 5-6, Kingdoms of Amalur: Reckoning.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
-
szilchi
őstag
válasz trufa12 #39345 üzenetére
Én csak egy videót láttam róla itt PH-n,de már abban látszik,hogy a történet nagyon sántít.Időben a 2. Alien film után játszik és a videóban az volt,hogy Hicks tizedes jelentette az Lv 426-on lévő kolónián kitört az Alien-frász.És oda indulnak,hogy kivizsgálják az esetet.Ha láttad a filmet,tudod mi a probléma ezzel.De talán még jó is lehet.Elvileg február 12-én jön,a Dead Space 3 után.
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Edgeri
senior tag
válasz trufa12 #39395 üzenetére
Ennyi hülyeséget rég olvastam egyszerre, szóval mindenképpen gratulálnék a rendkívüli hozzászólásodhoz Ha te is megfogadsz egy tanácsot tőlem, akkor te pedig a haverokkal egy magyar helyesírási szótárra dobjatok össze, mert ahogy nézem vastagon szükséged van rá
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
DM-Fan
nagyúr
válasz trufa12 #39392 üzenetére
"így van , meg én is azt mondtam hogy 1 teljesen üres hdd t tegyen be
szóval csak format aztán cső"Ennyi hülyeséget! SEMMIT nem kell előzetesen csinálni a HDD-vel, pont ezzel rontjátok el!
Ha már formázod, az azt jelenti, hogy van partíció, márpedig olyan partíciót nem tudsz létrehozni, ami a PS3-nak kéne, azt ő maga fogja megtenni. Viszont, ha létrehozol másmilyet előzetesen, akkor nem biztos, hogy fog neki menni, pláne, ha valamilyen újabb szoftverrel csinálod a partíció létrehozást, mert ott még az is előfordulhat, hogy létrejön egy kis rejtett partíció a létrehozott előtt, aminek következtében aztán semmit nem tud kezdeni a PS3 a HDD-vel és lehet, hogy pont emiatt akad meg az install.
Ha már így belegányolt valaki a gyári szűz HDD-be, akkor be kell rakni gépbe és egy normális HDD-kezelővel (pl. Partition Magic) le kell gyalulni minden partíciót! Nem kell rá semmi, formázni sem kell! Így kell visszarakni a gépbe és jó lesz!
Ha meg a flash-elés közben elszállt a dolog, akkor nagy eséllyel az EEPROM kuka, onnantól meg mindegy az egésznek!
Get Moded!
-
ldave
félisten
válasz trufa12 #39400 üzenetére
Létrehozhatsz több fiókot is, viszont a trófeákat oda fogod gyűjteni, amelyikbe épp be vagy lépve. Legtöbbünknek itt angol, amcsi és magyar fiókja van, nekem konkréten az angol a "fő", azzal szoktam játszani. Hazai bankkártyával csak a magyar store-ban tudsz viszont vásárolni, a külföldi fiókokra csak feltöltőkártyával tudsz majd pénzt tenni.
A Slime draws near! Command?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz trufa12 #39400 üzenetére
Pont azért írtam, mert már korábban is pedzegetted ezt a partíció létrehozást:
"szóval nem csinálnékrá semmit csak üresen bevágnám
ha másnem még particiót egész 1 be a hdd utána be a ps3 ba és ő formáz"Márpedig ez potenciális hibafaktor, pláne annak, aki nem ért hozzá! Nem kell, nincs rá szükség! Szűzen kell beletenni a HDD-t, úgy, ahogy kiveszi az ember a csomagolásból. A PS3 mindent elintéz magának, hibalehetőség így kizárva!
Get Moded!
-
törölt tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz trufa12 #39438 üzenetére
Még mindig derogál a stílusod, de azért a kettes kérdésedre válaszolok:
- Oblivion, Skyrim, Fallout 3, Fallout: New Vegas
- DmC (az alap szintet nekem 9 órába telt végignyomni, ebben csak egyetlen farmolás volt Vital Star miatt, az élet meg ezután kezdődik a lépcsőnként unlockolható nehézségi szintekkel)
- God of War saga Collection (öt játék egy áráért)
- Metal Gear Solid HD Collection (3 in 1)
- Final Fantasy XIII
- Borderland 1-2
- Dragon Age: Origins, DA2
- Kingdoms of Amalur: Reckoning
- Killzone Trilogy
- Resistance Trilogy
- PlayStation Plus előfizetés (best buy)"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tegla80
addikt
válasz trufa12 #39451 üzenetére
ezt nemigazán értem
Én nem a fw ről beszélek,hanem az adatrögzítésről (HDD-5400rpm/7200rpm/SSD viszonyításban!)valamit nagyon félreértelmeztél
amúgy,van olyan h "gyorsabb vagy lassabb " az adott fw,de ez nem rajtunk múlik,hanem a japókon és az "optimalizálás" sikerességén.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Mister_X
nagyúr
válasz trufa12 #39466 üzenetére
Igen, a Sony a hibás azért, mert neked négy nap múlva jutott eszedbe, hogy huhú, ide HDD is kell, ezért a 10.000Ft-tal drágább félterrás gép helyett veszel tizenakárhányezerért egy kisebbet, keret nélkül...
A megfogalmazásért külön pirospont."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz trufa12 #39472 üzenetére
De hát most mondd, hogy nincs igazam: megveszed olcsóbban a vinyó nélküli gépet, utána meg hőbörögsz, hogy milyen drágák a vinyók, meg hogy nyeljen zsilettpengét a szoni, hogy merészel beépítőkeretet alkalmazni.
Amúgy azért nem drágább sokkal az 500GB-os PS3 a simánál, mert a HDD gyártók olcsóbban adják, mert biztos felvevő és/vagy a vinyó nélkülin nagyobb hasznot húznak kisebb árréssel.
-
Tegla80
addikt
válasz trufa12 #39472 üzenetére
csak,h ne légy egyedül aki "gányol"
Én ha meglesz a fizum egy 3,5" ost "rakok" rá kábelhosszabbítással ,mert tudok 500gb/7200rpm/32mb !! a 16mb átlaggal szemben 24 hó garival 15e ért (sata3,bár ez itt nem számít,bár picit mégis,mint usb 2.0 n is gyorsabb a pen,ha 3.0 ás. szóval picit számít) .
az SSD gyorsaságot nem fogom visszakapni,de így sokkal "gyorsabb" mint a gyáriak. plusz kint termeli a hőt,stb-stb.
ha meglesz megosztom képennah itt tartok.
Mister_X
szerintem,jobban járt így,mert 7200rpm es vinyót vett bele!!
pénzben akkor még mindig olcsóbb így neki,mint a gyári 500 as ami 5400rpm es.
szóval,jobb így[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz trufa12 #39484 üzenetére
mkv megoldható amennyire én tudom,csak át kell futtatni valami progin ami minimális idővel jár("nálunk" csinálják a srácok,gondolom a kereső itt is dob rá valamit )
Flac, azt nemtom
bármi érdekel ami a ps3 al kapcsolatos .
barátod a gugli ,használd (mint mi is )Sony® & PlayStation®
-
jookomak
őstag
válasz trufa12 #39494 üzenetére
Médialejátszós topik: [link]
A lényeg: sigma chipes legyen, azok tudják jól a 24p-t.
Gép ahoz kell, hogy rátedd a pendrive-ra, vagy vinyóra a filmet, aztán beadagold a lejátszónak. Lehet hálózatra, nas-ra is kötni, így azokról is eléri a cuccokat, ha meg vannak osztva.[ Szerkesztve ]
-
vaksi8
senior tag
-
ldave
félisten
válasz trufa12 #39704 üzenetére
Van pár játékom PS3-ra és sajna tényleg előfordul, hogy leesik a képfrissítes mondjuk 10 fps-re, azt még azért túl is lehet élni, de ilyet még nem láttam egyikben sem, hogy másodpercekig nem frissült volna a kitett kép, ráadásul pont a ME3 legvégén, amikor fel vagy pörögve a végső támadásra és rohamoz a csapatod meg minden, nagyon illúzióromboló volt
A Slime draws near! Command?
-
supercow
őstag
válasz trufa12 #39783 üzenetére
pl ez a lista
[ Szerkesztve ]
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Schweex
csendes tag
válasz trufa12 #39945 üzenetére
GoW3 nekem is szépen megy, viszont pont annál torzít, késik a legjobban a hang... Esküszöm kezdem megbánni, hogy végül csak meg vettem, pont az ilyenekért nem mertem előtte konzolt venni... De az UC3 és a GT5 miatt csábultam, meg sok emberkével ellentétben nekem bejön a SS, de ezek szerint jobb lett volna ha tényleg nem veszek semmit, vagy inkább a sima Slim mellett teszem le a voksom
-
SylarHUN
senior tag
válasz trufa12 #40039 üzenetére
Nálam is volt már olyan PC, amibe az okoska SD-ram helyett DDR ramot vett, de nem rémült meg a krapek, fogta és belevágta a hiányzó rést és kipróbálta, hogy így működik e a dolog. Nem volt szerencséje! Leégette a ram foglalatot.
És hozta, hogy valami nem stimmel a géppel.
Pedig ő megoldotta a hiányzó rés kérdését.[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
dilipok
veterán
válasz trufa12 #40105 üzenetére
nem vagyok egy grammarnazi, de te is ird mar pls egybe az igekotoket, ha az ige elott vannak. Szinte faj a szemem, ahogy olvasom. Meg inkabb a szerkesztes gombot hasznald, ha 5 percen belul uj hsz-t irsz. Koszi
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz trufa12 #40108 üzenetére
nem rossz a szemem, hanem faj Nem hinnem, hogy elronditottam volna barmilyen elmenyt, csak megkertelek, hogy figyelj egy picit oda
supercow: angol billentyuzetem van es angolul dolgozok, nincs is telepitve a magyar kiosztas. Bocsanat
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest