Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül hogy, mekkora belső és külső HDD-t ismer fel a PS3?
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne adott egy LG full hd monitor, egy PC és egy PS3-om ezzel [link] megtudom oldani hogy mindkettő rá legyen kötve (természetesen mindig csak az egyik lenne bekapcsolva)
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Remélem jó helyen kérdezek, a Ninja Gaiden Sigma 2-t melyikhez lehet jobban hasonlítani God of War-hoz vagy inkább a Devil May Cry 4-hez?
-
tomgabor
senior tag
Újra! Ninja Gaiden Sigma 2-t melyikhez lehet jobban hasonlítani God of War-hoz vagy inkább a Devil May Cry 4-hez? Ha tudtok jobb helyett ahol kérdezhetném nyugodtan mondjátok!
Nagyon ki van a F''szom mert az élet olyan, mint egy szarral megkent kenyér... csak jóízűen kell megenni! Ma tapasztaltam újra! -
tomgabor
senior tag
válasz shioriharu #16709 üzenetére
"Tehát, van PS3, van HDtv, és most lesz egy viszonylag jó PC alaplapon és grafikus kártyán HDMI kimenettel." Az lényegtelen hogy van HDMI kimenet a PC-n, mert neked HDMI bemenet kell és az nincs semmilyen PC-n. Na PC-vel úgy tudsz felvenni hogy vesszel egy TV Tunert (kb.10-15e Ft) RCA kábellel rádugod a PS3-at és 576p-ben felveszi elvileg ha tudja a HDCP-t is és ebben a felbontásban fogsz játszani PC-n keresztül. A másik megoldás veszel egy ilyet vagy egy ilyet, azt ez tudja és 1080p-ben tudsz játszani.
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok ha 3/4-ig van a PS3 kontrollere meddig tárolhatom úgy hogy nem nyúlok hozzá? (hogy ne haljon meg az akku benne mert lemerül ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Holnap veszem meg a Resident Evil 5 Gold Editiont, azt hallottam hogy a plusz tartalmak letölthetőek szóval hogy nincs rajta a lemezen ez igaz (mi a különbség akkor ez és a sima között), konkrétan a # Lost in Nightmares és a # Desperate Escape-re gondoltam(és hogy müxik a letöltés nem kapok vírust mert ilyet is hallottam már)?
-
tomgabor
senior tag
válasz DM-Fan #16839 üzenetére
Én személy szerint május 4-én lettem egy CECH-2004A 120GB boldog tulajdonosa, ahogy megkaptam a fizetést(nem bírtam várni egy percet sem és nem tudtam hogy több féle verzió van a PS3-ból azt hittem van FAT és Slim azt kész) kimentem az Auchanba és megvettem hazamentem már 2 hete megvolt a God of War III kicsomagoltam be a PS3-ba és játszottam éjfélig, most azt mondod vártam volna egy kicsit és vehetem volna egy CECH-21xx-et, remélem ezzel nem lesz YLoD vagy 5 évig(nehogy már ez is olyan legyen mint az Xbox)
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Marvel Ultimate Alliance 2-nél hogy tudok játszani Songbird-el?
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok, tudtok God of War-hoz hasonló játékokat (Devil May Cry 4 és Ninja Gaiden Sigma 2 kizárva)?
Nem tudjátok a Final Fantasy Versus XIII PS3 exkluzív lesz?[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
válasz Xmodule #16916 üzenetére
Ha lenne is törés akkor sem használnám,. bennem van az hogy mindenképp végig kell vinni ha már ennyiért megvettem.(pl.: PC-n sose tudnám végigvinni a Resident Evil 5-öt Xbox360 kontrollerrel már próbáltam csak egér+bill., most megvettem PS3-ra és most mindenképp végig kell vinnem) ez nálam is pont így van
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
(#16917) maxxtro02: Talán, nálam 7 pontot kap
(#16920) Sonja: Ez már kicsit jobb 8 pont,(GoW =10 pont, Devil M.C.4 =4 pont)
De még mindig nem az igazi Trailer és Gameplay alapján, a GoW, FF XIII, Naruto és R.E.5 G.E.-nél trailer alapján tudtam hogy ez mindenképp kell, ezek nem ilyenek.
Még talán Co-up játékokat tudtok ajánlani, gondolok itt Resident Evil 5-re ahol Chris+Sheva vagy Jill a felállás vagy Prince of Persia 2008 ahol úgyszintén női társam van, értitek nem?
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok hol tudom megvenni az Uncharted 1-2 nem Platinum kiadásba.
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Nem tudom hogy vegyem-e meg a Mafia 2-öt, most probáltam PC-n Full Hd minden maxon. átlag 20-30 FPS (min.6 max 40), a PS3 verzióról azt olvastam hogy egy preprepre verziójú demot lehet letölteni így rohadtul nem tükrözi a valóságot (még fű sincs benne) vajon ez igaz? (Igazából ha megvenném inkább a PS3-at választanám mert ha minden igaz a PC-s verzióhoz állandó internet elérés kell a Steam miatt) Szerintetek vegyem meg PS3-ra vagy inkább PC-re?
-
tomgabor
senior tag
-
tomgabor
senior tag
válasz DM-Fan #16974 üzenetére
Nem csekket küldtek hanem egy levelet hogy elnézésemet kérik hogy ilyen sokáig tartott a javítás és elengedik a havidíjat, de nem javítottak semmit ez itt a probléma.(Első két hónap ingyen volt alapból a hűségnyilatkozat véget, most kaptam volna hónap elején a második csekket de semmi nem jött, csütörtökön hívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták hogy nincs még számla kiállítva.)
Elvileg most csináltak valami ideiglenes javítást de szeptembertől ez megszűnik és ki tudja mikor lesz jó én meg nem 1 év múlva szeretnék rajta játszani. -
tomgabor
senior tag
Valaki röviden el tudja mesélni miről szól a Heavy Rain (tudtok egy linket ahol a PS3 exkluzív játékok vannak felsorolva)?
-
tomgabor
senior tag
válasz Paladin1492 #17086 üzenetére
Ha megérkezett és kipróbáltad akkor megkérnélek hogy írj egy kis grafikai beszámolót, mert én jövő hétre tervezem a beszerzését ha jó.
Előre is köszi! -
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Most fizetéskor szeretnék játékot vásárolni, én úgy vagyok hogy 1 játék nem játék szóval most 2 játékot tudok vásárolni az egyik az Uncharted 2 lesz a másikat nem tudom ebben szeretném kérni a segítségeteket hogy melyik legyen mert én nem tudok dönteni.
1.Assassin's Creed 2
2.PoP Forgotten Sands
3.Dragon Ball Raging Blast
4.Naruto Ultimate Ninja Storm 2(most rendeljem elő vagy majd következő fizetésnél vegyem meg)
5.Uncharted 1 -
tomgabor
senior tag
Nagy nehezen sikerült találnom egy boltot ahol van Uncharted 1-2 raktáron, néztem hogy van ott SEGA Mega Drive Ultimate Collection is milyen ez jó?
-
tomgabor
senior tag
-
tomgabor
senior tag
válasz r3dsnake #17216 üzenetére
Itt találtam meg mindkettőt egyből félre is rakattam jövő hét szombatig sajna platinumok, de a k..va anyáért mentem most ki az Auchanba a mutterral mert ott is van mindkettő NEM platinumba csak nincs rá pénzem, de eltüntettem holnap megnézem hogy nem-e találtak rá és valahonnan kell kölcsön kérnem gyorsba 18e FT rá.
-
tomgabor
senior tag
válasz vhunor #17226 üzenetére
Nálam ez úgy van hogy meglátom a játék Trailerét és azt mondom ez mindenképp kell, akkor szinte aludni se tudok mert az jár az eszembe hogy mikor lesz már meg ezért megér nekem ennyit, ha a Platinumot veszem akkor b..ni fogja az agyam hogy nem a másikat vettem (Final Fantasy-ből nem a collectorst vettem és már az eléggé zavar, főleg hogy előszór boxot akartam de inkább PS-t vettem és most egy boxon jár az eszem 3 hónapja)
-
tomgabor
senior tag
válasz DM-Fan #17298 üzenetére
Az adatlapodat nézve jobb PC-d van neked mint nekem, a Mafia II simán elfutna a gépeden, miért nem töltötted le a SKIDROW verziót a netről mint én, ingyen van, működik és szebb a grafikája is. Majd rájössz magad is: nem mindegy, hogy 12 eFt egy játék, vagy csak 5-6 eFt. Én inkább arra jöttem rá, nem mindegy hogy 12e FT egy játék vagy 0 Ft. Csak olyan játékot veszek ami tényleg tetszik és előveszem 1 év múlva is.
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
válasz DM-Fan #17309 üzenetére
Ha újonnan veszed meg mert az jobban tetszik mint a használt hülye vagy mert ennyiért vetted meg, ha nem fizetsz érte semmit akkor is hülye vagy ha használtan veszed akkor jeee fasza vagy.(Így van vagy nem így van?) Ha kibírtam volna fizetésig akkor nem mentem volna az Auchanba körülnézni és ezeket vettem volna meg: Uncharted 2 Platinum, Mafia 2 PC, Mafia 2 Collectors PS3.(2010. május. 04.-én vettem a PS3-at azóta ezeket a játékokat szereztem be újonnan: God of War I-II-III, Final Fantasy XIII, Naruto Ultimate Ninja Storm, Mortal Kombat vs DC Universe, Soul Calibur IV, The King of Fighters XII,Resident Evil 5 Gold, Marvel Ultimate Alliance 2,Uncharted 1-2 és egy használt Gran Turismo 5 Prologue de csak azért mert nem találtam újonnan olyat ami volt is raktáron.) Legalább a felével szerettem volna játszani legalább 5-10 éve, mármint az elődeivel, de csak most jött össze, 2 éve lett meg az első PC-m előtte nem volt semmim se, a sárga kazettás nintendon kívül ami 2003-ban meghalt.
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Tegnap kölcsönkaptam a Blazblue Calamity Trigger nevű játékot(PC-re) elvileg nálam maradhat egy jó ideig, de mégis gondolkozom a megvételén(PS3-ra) valaki játszik vele itt? Mellesleg vásárolt valaki már náluk?
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Olvastam hogy egyes frissítéseket elszúrtak pl 3.21 és nem értem hogy van ez hogy nem jó a frissítés? Nekem még a God of War 3 tette fel a 3.15 frissítés és jól megvagyok vele most ha majd a Naruto S.U.N. Storm 2 vagy a Gran Turismo 5 feltesz nekem egy másikat akkor ott a gebasz?
-
tomgabor
senior tag
Tervezi valaki a Move megvásárlását?
-
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Nem tudok dönteni, szeretnék még egy konzolt de melyik legyen: Xbox 360 Dead or Alive miatt, PS2 FF X-2 miatt vagy esetleg PSP Dead or Alive, FF, LocoRoco és GoW miatt.
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Hónap elejéig csak el tudom végre dönteni.
(#17598) k.: Xboxnál igazán csak a DOA Xtreme 2 érdekel és nem tudom miért jutott egyből eszembe hogy PSP-re is van a DOA Paradise és így került be a listába. Több a PS3 exkluzív játékom, mint a multiplatform.
-
tomgabor
senior tag
Végre sikerült hogy a monitorom a PS3-al is tudja a FullHD-t és már a HDMI bemenete is müxix a monitornak hál' isten .Madrics 4eFT kábelt használtam +HDMI-DVI átalakítót(ez volt a ludas) így 720p volt a max most 2,5e FT-os Hama Hdmi-Dvi kábelt és tudja De mintha 1080p-ben pixelesebb lenne Lightning(FF13) haja és mintha rosszabb lenne az élsimítás, ti mit vesztek észre? Az miért lehet hogy HDMI-n rosszabb a kép mint DVI-n a monitor bemeneténél?
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Esetleg valakinek van ezzel valami tapasztalata, megéri az árát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hiányzik a gamer érzés
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- GTA V
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
- ELADÓ - MARVEL'S SPIDER-MAN 2 LIMITED EDITION DUALSENSE - BONTATLAN!
- Csere-Beszámítás! Újszerű! Xbox Series X Játékkonzol!
- Garanciás ROG Ally (Z1 Extreme)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest