Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomgabor
senior tag
Ha már megvettem végre végigvittem az Uncharted 3-at 2 nap alatt, grafika szép bárcsak minden ilyen lenne. A fegyverújratöltésre mire rájöttem hogy kell volt vagy 2 óra.
SPOILER: a szörnyes rész a végén megint nem kellett volna bele
Más: szeretnék venni egy DLC-t az acc.-omon 1,44 font van de a DLC 1,59 font, nem akarok venni 8e-ért 25 fontot amikor csak 0,15 font kellene, nincs valami megoldás erre?
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok.
Ugyebár van a PS3-ban Blu-Ray lejátszó, de én nem vagyok vele megelégedve, nem lehet valahogy jobbá varázsolni vagy milyen alternatívákat ajánlotok? -
tomgabor
senior tag
válasz
Weißturul #28234 üzenetére
Store reg.: UK store-os demókban van angol és német nyelv (a német store kicsit hiányos)
[link] ilyen nincs a SonynakMás: off: mennyiért érdemes Blu-Ray lejátszót venni , havi 1-2 filmet néznék meg vele, semmi extra nem kell csak vigye az eredeti lemezeket.
U.i.: régiózármentesre gondoltam. -
tomgabor
senior tag
Most Resident Evil 5 közben jutott eszembe [link]
-
tomgabor
senior tag
válasz
gyáliSanyi #27824 üzenetére
Már értem. Ezt így nem lehet összehasonlítani mert mindegyik PC-s játéknak más a gépigénye.
-
tomgabor
senior tag
válasz
gyáliSanyi #27822 üzenetére
Szvsz nem.
Mire akarsz kilyukadni. Most komolyan.
-
tomgabor
senior tag
válasz
FuRiONight #27810 üzenetére
És a webshoptól kapok agyf@..t, mindegy mit nézek ki náluk a webshop azt írja van, betelefonálok azt mondják nincs, kb. a 10-ik alkalom után feladtam és úgy döntöttem kerülöm őket, Platinumshopnál mindig minden volt amit a webshop írt.
-
tomgabor
senior tag
válasz
gyáliSanyi #27805 üzenetére
A 8 mag 9 szál 3,2 Ghz procit nem tudom mihez hasonlítani, de a VGA egy módosított nVidia 7800GTX.
(#27800) Zolar: konzolvilágot és gameshop-ot kerüld. Platinumshopot és Konzolokszervízét ajánlanám, de telefonon is megkérdezheted őket milyen garanciát adnak.
-
tomgabor
senior tag
-
tomgabor
senior tag
-
tomgabor
senior tag
Aki már játszik az Uncharted 3-al elmondhatná hol vette, mert elvileg 2-án jelenik meg és holnap-holnapután lenne időm nekem is megvenni.
-
tomgabor
senior tag
Nem tudtok olyan boltot ahol úgy lehet előrendelni hogy előreutalok és a postás hozza ki a játékot?
-
tomgabor
senior tag
Le kellett mondanom az Uncharted 3 előrendelésem
, fenébe
-
tomgabor
senior tag
Csak én nem találok Batman: Arkham City PS3-Xbox360 összehasonlító videót.
(#26809) harry3: Itt nem fizetős a multi.
-
tomgabor
senior tag
Platinumshop Sony papírt ad, Konzolvilág bolti papírt, konzolokszervizénél választhatsz. Ezek az én személyes tapasztalataim.
-
tomgabor
senior tag
Egy fura kérdésem lenne: a PS3-as GOW trilogiában csak angol nyelv van, a PSP-s Chains of Olympus-ban van német szinkron, a Ghost of Sparta PSP-s és PS3-as demoban is van német szinkron viszont a PSP-s teljes verzióban csak angol szinkron van, ezt nem értem
Ez nem is zavar annyira, de az Uncharted 1-2-ben is van német szinkron és vajon a 3-ban is lesz?
(#26573) mrhitoshi: kipróbáltam, nem tetszik a játék.
-
tomgabor
senior tag
Ma kitakarítottam a PC-met, gondoltam kiporszívózom a PS3-at. Amikor költözködtem és a mostani helyére került a gép kicsit billeget, gondoltam vagy a szekrény a sz@r vagy csak eldeformálódott kicsit a műanyag ház. De nem
eltünt az eggyik lába ami egyben csavar eltakaró is.
2 kérdés: 1: él még ilyenkor a garancia vagy ráfogják hogy szét akartam szedni,
2: lehet-e és hol lehet ilyen lábat venni, ebay-en rá akartam keresni de nem tudom mit írjak beMost meg a Win7-et is újra kell raknom
-
tomgabor
senior tag
válasz
madarasz92 #26446 üzenetére
Már azt hittem végre van valaki akivel nyomhatok egy kis Soul Attack-ot.
-
tomgabor
senior tag
válasz
madarasz92 #26443 üzenetére
Azért is megkérdezem: Bleach megvan?
-
tomgabor
senior tag
Megvan itt valakinek a God of War Collection Volume II?
-
tomgabor
senior tag
Ki milyen új előrendelhető játékokat szerez be még ebben az évben?
Én ezeket:
Arcana Heart 3 (Limited Edition)
Bleach : Soul Resurreccion
Batman - Arkham City
Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi
The King of Fighters XIII
Uncharted 3 : Drake's Deception -
tomgabor
senior tag
Gyors kérdésem lenne: új felhasználót kell létrehoznom a PS3-on ha több store-t szeretnék, és mindig váltogatni kell a profilok között vagy a letöltött tartalomhoz minden profil hozzáférhet? Egyszerűen: olyan mint a boxnál vagy nem?
-
tomgabor
senior tag
Szépen gyilkolásztam a Ninja Gaiden-be, erre kíírja nekem a gép hogy hiba történt és kijelentkeztem a PSN-ről bekattant valamiért a modemem, kíírta hogy nyomjak OK-ot, megnyomtam erre meg kilépet, miért?
-
tomgabor
senior tag
Kiváló Blu-Ray lejátszó
Ki hogy szereti, én régiófüggetlenül szeretem. Ha százeré megveszem a Blu-Ray lemezeket azt játsza is le. A blu-ray ripeket ugyis PC-vel töltöd le és nem áll semmiből megnézni rajta, vagy átküldöd UTP-n vagy Wifi-n TV-re -
tomgabor
senior tag
válasz
DM-Fan #25735 üzenetére
Láttam és meg is fogom venni.
Más:Amikor én megvettem a konzoljaimat csak azt néztem milyen exkluzív játékok vannak rá. Csak játékra vettem, egyéb dolgok nem érdekeltek. Mondhatnám azt is hogy milyen sz@r a TV-m mert nem viszi azt a mkv-t amibe flac audio van, meg nem ismeri fel az ass feliratot csak az srt-t, de nem éri meg ezen rágódni, inkább nézem PC-vel.
-
tomgabor
senior tag
Adjátok el a PS-t mert sz@r nincs mit szépíteni ezen és vegyetek helyette egy Wii-t, nem ígérgettek semmit + még a DVD filmet se viszi.
-
tomgabor
senior tag
Azért is megkérdezem: miért nem a TV-vel nézitek a filmeket
mármint a média lejátszójával, külső HDD bedug azt had menjen
-
tomgabor
senior tag
Áttértem megint PS-re és elővettem a Ninja Gaiden Sigma 2-öt, nagyon jó hack 'n' slash, kicsit nehéz de a grafika lenyűgözött. 1080p-be felskálázza a PS.
-
tomgabor
senior tag
Mennyire szereti a kontroller ha: nem töltöm fel teljesen illetve amikor félig van rátöltök?
-
tomgabor
senior tag
RE5 Coop-hoz keresek valakit, júli. 23 és aug. 7. között bármikor jó nekem. Skype-on kommunikálnánk játék közben.
-
tomgabor
senior tag
Valaki fel tud világosítani az Uncharted 2 Multi-val kapcsolatban, hogy ez DLC
, meg hogyan kell elképzelni?
-
tomgabor
senior tag
Most megnéztem milyen a képe nagy TV-n a PS-nek. FF13-at beraktam, 720p-n ocsmány a grafika, kilép menübe 1080p bepipál és így már elégedett vagyok.
Most akkor a PS jobban felskálázza mint a TV-m vagy mi -
tomgabor
senior tag
válasz
TazLeacher #25545 üzenetére
148 az optimális, a 21,5 monitorom is 120 cm-ről néztem tv-zés közben
-
tomgabor
senior tag
TV téma: Ma vettem egy Samsung LE37C630 tv-t, beüzemeltem és ocsmány képe volt HDMI-n a PC-nek, átneveztem a bemenetet PC-re és láss csodát jó lett. A kérdés mire nevezzem át azokat a bemeneteket ahova a konzolokat kötöm?
Állat módjára 120cm-ről nézem
-
tomgabor
senior tag
Meg tudom valahol nézni hogy az USA Store-ban mi mennyibe kerül? Valami ilyesmire gondoltam [link]
Van valakinek itt USA store-os játéka?
-
tomgabor
senior tag
Ki szeretnék probálni egy demot, de nem akarok hozzá acc.-ot készíteni, nem tudom valahonnan letölteni és átvinni a gépemre?
-
tomgabor
senior tag
Nem tudja valaki mennyibe kerül a PSN Plus előfizetés 1 évre UK reg.-nél?
Tetszik ez az Online Saving. Szerencsére eddig mindegyik játék mentésem felment.FPS-eknél miért nem a ravasszal kell lőni mint a boxnél
-
tomgabor
senior tag
Függőlegesen jobban hűl a PS3 [link]
-
tomgabor
senior tag
Köszönöm!
-
tomgabor
senior tag
Ezt valaki lefordítaná nekem. Nem tudok angolul, google-ba most nem bízok meg,
SplitFish products are not affected by the PS3 3.50 update, and will not be affected by any future update(s).
To continue using your FragFX V1 we suggest you do not update your Playstation to 3.50.
Sonys firmware update 3.50 terminates the FragFX V1.Akkor csak a V1-et tiltotta le a Sony?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest