Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz Sanyi.mTs #75998 üzenetére
"repedt korongot mennyire érdemes kipróbálni ps3-ban?"
Egyáltalán nem javasolnám.
Ha szétpattan, akkor apró szilánkokra törik a lemez, elég nagy meló kitakarítani, és valószínűleg olvasófejet is cserélhetsz majd a gépben.
-
Sanyi.mTs
addikt
repedt korongot mennyire érdemes kipróbálni ps3-ban?
-
A`rpi
addikt
Érdemes utána járni, szerencsés esetben csak tápegységet kell cserélni / javíttatni, ami akár helyettesíthető egy ATX tápegységet is, annyi hogy nem lesz túl esztétikus, de teszi az is ugyan úgy a dolgát...
-
Elims
veterán
válasz Krystal_s #75995 üzenetére
Ez valószínű,hogy trafó gond lesz. :-(
Leginkább ezért vettem azt a kis kapcsolót a gép és a 220-as kábel közé.
TdiZsoltnak 3x vagy 4x szállt el. :-(
Szerintem nem jó egy gépnél ha kikapcsolt állapotban folyamatosan "zúg" a trafó.
Így viszont már biztos nem éri meg megcsináltatni,de ne legyen igazam. -
Krystal_s
addikt
Szia, másnap mire felkeltem már a készenléti piros led sem világított. Egyáltalán nem kapcsol be.
Semmi előjele nem volt. Soha nem melegedett, halk volt, alig használtam, vigyáztam rá, tisztán tartottam. Ilyenkor arra gondolok nincs értelme ennyire megbecsülni egy tárgyat... Spéci villám és túlfesz.védelemmel ellátott hosszabbítóban használtam.
Nem tudom érdemes-e javítani. A napokban megkérdezzük mik a lehetőségek, aztán majd átgondolom.
Nagyon rosszkor jött ez nekem ,mert PS3-at már nem érdemes venni, 4-et vennék, de a Plus lehúzás előfizetés miatt nem akarok. Néha még játszottam volna, nemrég új normálisnak tűnő GTA-s arcokat is megismertem.[ Szerkesztve ]
-
ATWA
csendes tag
válasz Ganz-[HUN] #75988 üzenetére
EZ most aztán igazán racionális és Helpfull volt...
Bizonyára azért akarom szétszedni és pasztázni mert nem értek hozzá... sőőőt normális pasztám sincs... majd Bacsis féle lekvárt kenegetek rá vagy tudom is én...
-
Elims
veterán
Én sem csodálkozom.
Legalább tanult belőle. (?) Bár kicsit sajnálom.Krystal S: Én többek között ezért vettem 100-200Ft-ért egy 220-as megszakító kapcsolót a ps3-hoz.Super slimhez szerintem nagyon ajánlott.
Szerk.: Majd írd meg légyszives,hogy mennyiért csinálják meg.[ Szerkesztve ]
-
Toby888
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #75991 üzenetére
pedig rendesen le volt pasztázva !! szerkezet : alul felül oldalt tapicskoltam hogy meleg-e, de még a levegő is hideg volt amit kifújt
-
-
A`rpi
addikt
válasz Toby888 #75986 üzenetére
"R.I.P tegnap 3 sipolásal jelzett hogy túl meleg, ki is kapcsolt, hagytam, ma reggel , bekapcsolás után 5 másodpercel 3at sipol, kikapcsol, és pirosan villog a power led :/"
Miután a gyári hűtést szabotáltad, én ezen nem is csodálkozom...
A gyári hűtés tökéletesen teszi a dolgot, persze szakszerű szétszerelés újrapasztázás javallott 2-3 évente.
-
ATWA
csendes tag
Érdemes szétkapni és pasztázni egy amúgy soha/alig használt totál újszerű PS3 Super slim-et?
-
SenorDave
tag
válasz Ganz-[HUN] #75978 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
Toby888
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #75978 üzenetére
nálam valami kekeac lesz... azt írja hogy a cpu 68 fokos, venti 78%-on, a teteje lent a gépnek, és a masinát meg tapicskolva , épp hogy alig langyos a levegő is amit kifúj tök hideg, úgyhiszem azért érezhető kéne legyen az a 68 fok, még lekapott burkolatnál is, de semmi
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Pár nap után ma bekapcsoltam a PS-t és meglepődve tapasztaltam, hogy a kontrolleren PS gombot nyomva nem kapcsolt be a gép. A 4 led gyorsan villogott. Bekapcsoló gombbal elindítottam a gépet, majd elkezdtem tölteni a kontrollert. Olyan volt, mintha nullára merült volna, pedig 2 napja szinte fullon volt és hetekig szokta bírni.... Azt hittem tönkrement az akku.
Aztán feltűnt nem tudok online kapcsolódni. 2 Router közül egyiket sem látja.
Emlékeztem valami írásra mintha a Wifi és a Bluetooth egy kártyán lenne Szóval megnéztem a BT headset-et és azt sem ismeri fel.
LAN kábellel tud csatlakozni. Úgy néz ki csak úgy tönkrement a Wifi és a BT egyszerre. Fura. :\ A kontrollert ezért nem kezeli vezeték nélkül
Korábban azt olvastam itt, hogy ilyenkor valamit nem szabad elindítani, mert ha érzékeli a halott Wifi/BT-t, akkor letiltja a gépet és többé nem lehet vele játszani? Nem emlékszem már. (próbálok rákeresni) -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Toby888 #75974 üzenetére
Valamit rosszul raktál össze. Még mindig. Vagy a paszta amit használsz, kiment a szélére, és csak az olaj maradt meg belőle. Xbox Jasper pl így járt, bár a venti még mindig meleget fújt. Csak kíváncsiságból kaptam szét/pasztáztam újra. Mx4 egy év után:
[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Toby888
senior tag
szerintetek mi lehet a baj ?? egyik napról a másikra a proc 68-70 fok, a gpu meg max 54, a venti meg üvölt :/ delideljem talán a cpu-t ?? vagy elég lesz az újrapaszta ??
-
A`rpi
addikt
válasz Sanyi.mTs #75971 üzenetére
"lehet (már) használni uk accounthoz magyar (cib visa internet) kártyát? próbálta már valaki?"
Próbáld meg. (Van akinek elfogadta.)
Egyébként nem kellene hogy támogassa, UK régió UK kártya...
Regisztrálj magyar fiókot, vagy szerezd be alternatív módon a UK fiókhoz a feltöltőt.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
lehet (már) használni uk accounthoz magyar (cib visa internet) kártyát? próbálta már valaki?
-
Sanyi.mTs
addikt
próbálta már valaki PS3-on a Mount & Blade: Warband-et? PC-n szerettem.
Mennyire fut jól PS3-on?
Csatában mennyi harcost jelenít meg egyszerre? (pl a PC-m erőssége miatt csak 150 harcos volt a képernyőn egyszerre, hiába 150vs200-as seregek csaptak össze, majd x halál után jött a maradék utánpótlás) -
Butcher82
senior tag
válasz Adam_Shepard #75968 üzenetére
Köszi!
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok,
új vagyok a témában, került hozzám egy ps3 super slim 120Gb-s vinyóval és a sebessége nem valami acélos. Van itthon egy zsír 320-as WD Black-em. A kérdésem az lenne,hogy az egész tartalmat hogy lehet átjutattni egyikről a másikra, csemtém elég jól "belakta" gépet. Csak nagy vonalakban.... Köszönöm
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Ganz-[HUN] #75964 üzenetére
Mivel csak JP verzában jelent meg, így eléggé limitálja gyűjtőkre a választ.
.
-
james001
veterán
Végre valahára elkezdtem az Okami HD-t,eddig nagyon tetszik. És nagyon szép ez a "festett művészi" grafika
Armored Core Verdict Day akciós store-n,megéri megvenni? Szomjazom már egy jó mechás játékra régóta.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz MasterMark #75961 üzenetére
Imádom amúgy az asdf-et. :v
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
MasterMark
titán
válasz Ganz-[HUN] #75960 üzenetére
Bocs, de erről a neten zaklatásról mindig ez jut eszembe.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
A`rpi
addikt
válasz Ganz-[HUN] #75957 üzenetére
"Helló
Zaklatlak újonnan PSN-en. Blockon kívül tehetek ellene valamit? Több ID, ugyan az a szöveg. 0 trophy..."Van olyan beállítás amivel csak a barátaid tudnak üzenetet küldeni.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Helló
Zaklatlak újonnan PSN-en. Blockon kívül tehetek ellene valamit? Több ID, ugyan az a szöveg. 0 trophy...
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz Adam_Shepard #75950 üzenetére
Jobb megoldás,ha eladod egy magánszemélynek
[ Szerkesztve ]
PSN: joskovagyok199
-
A`rpi
addikt
24 ezerért van náluk, amin rajta van az árrés, reálisnak mondható a tipp. Ha egyáltalán még vesznek be, mert valljuk be mostanra nagyon kifutott a PS3 szinte mindenhol.
(#75949) Istuu15
Ha gyorsan akarsz megszabadulni tőle, akkor jó alternatíva lehet akár az 576, vagy itt a PH-n is vannak kupecok, nyilvánvalóan mivel ők dolgoznak így árrés miatt nyomott áron veszik be.Ha szeretnéd kiárulni, előtte áraztasd be itt vannak fórumtársak akik direkt erre specializálódtak, és utána tedd fel ide a hardverapróra, és a jófogásra.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Adam_Shepard #75950 üzenetére
A 2joy+játékokért? :-)
Szerk.:
Istuu: Szerintem hirdesd meg itt a hardveraprón+jófogáson és majd kiderül,hogy mennyit adnak érte.
Függ a játékoktól+még pár dologtól.
Vagy ad el egy kereskedőnek.Privátban tudok ajánlani egy korrekt átvevőt.[ Szerkesztve ]
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok!
Néztem az 576 oldalán, hogy számítanak be használt konzolokat és én most tervezek ps4 et venni pont. Egy 500gb os super slimem van 13 játékkal 2 kontrollerrel. Valaki esetleg nem tudja, hogy általában mennyiért szokták beszámítani? Megéri bevinni vag jobban járok ha használt oldalon hírdetem?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz Adam_Shepard #75934 üzenetére
Huhhh ezt az akciót eddig még nem is láttam.. De imádom ezeket a játékokat,főleg az első három részt.. Holnaptól lesz mivel játszanom,köszi
PSN: joskovagyok199
-
Toby888
senior tag
olyat lehet csinálni hogy a kép hdmin,a hang meg azon a másik csatlakozón aminek most nem jut eszembe a neve ??
-
Istuu15
senior tag
válasz pulyka jocó #75943 üzenetére
Köszi!
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok! Nemsokára váltok ps4 re és bár nem akarom eladni a ps3 at mégis lehet meg kell majd vállnom tőle ha nem lesz olyan jó a fizum.
Hol érdemes hírdetni használt konzolokat? Van esetleg külön használt konzolos oldal?
-
A`rpi
addikt
válasz crazycaptain #75940 üzenetére
Így látatlanban nem lehet tudni. Szervizbe vidd be, hátha tudnak segíteni.
-
crazycaptain
csendes tag
Sziasztok, nem biztos hogy jó helyre írok, van egy problémám a Ps3 controllerrel.
Minden előzmény nélkül kikapcsolgat, akku csere is volt már.
Van tippetek hogy mi az oka, mielőtt másikat veszek?Never let the fear of striking out keep, you from playing the game!
-
Wlac
Ármester
válasz Adam_Shepard #75936 üzenetére
Viszont ez még a régi grafikájú, ugye? Vajon ha megveszek egy ilyen pakkot, akkor megkapom Vitára is a benne lévő egy-két régebbi részt?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz Adam_Shepard #75934 üzenetére
Két perce a "Rezsó" kifejezésen röhögök... A Director's Cut az a nemrégiben felújított?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Adam_Shepard
addikt
This bundle contains the following Resident Evil games currently available on PlayStation®Store: Resident Evil™ 1, Resident Evil™ 2, Resident Evil™ 3, Resident Evil™ 4, Resident Evil™ 5 Gold Edition, Resident Evil™ 6, Resident Evil™ Code Veronica X, Resident Evil™: The Umbrella Chronicles, Resident Evil™: The Darkside Chronicles and Resident Evil™: Operation Raccoon City.
.
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Az miért van, hogy az elvileg 1000Mbps sebességű netemre (vezetékkel) csatlakozva a PC-n kb. 900 Mbps-ot mérek (feltöltési kb. 200 Mbps), a PS4-en 2-300Mbps-ot, a PS3-on (a Network Settings-nél, a netkapcsolat sebességét mérő alpontban) pedig mindössze 30-35 Mbps-ot (feltöltési: 6-7 Mbps)?
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Ganz-[HUN]
addikt
Superslimben csak KES-850 volt?
Vettem egy laufwerk defektest, de PS3 Dev Wiki szerint csak az való belePsszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz MasterMark #75930 üzenetére
így van!
-
A`rpi
addikt
válasz Ganz-[HUN] #75927 üzenetére
"bocsi, szerk. idő rég lejárt
PS3-maknál mennyire ritka, hogy meghal a HDMI port, de a komponens/analog cuccok jók? Azt tudom hogy "hold down power for 5s to reset output settings", és evvel többnyire javítható, mert beállítási hiba, nade mégis?"Szerintem nem érdemes ilyennel foglalkozni.
-
A`rpi
addikt
válasz Ganz-[HUN] #75926 üzenetére
Csak a fat gépekben lehet cserélni, ott szalagkábeles.
PS3 slim / superslim esetében forrasztott BGA tokozás van, további műszaki háttérről nem tudok kell e tanítani vagy sem.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Ganz-[HUN] #75926 üzenetére
bocsi, szerk. idő rég lejárt
PS3-maknál mennyire ritka, hogy meghal a HDMI port, de a komponens/analog cuccok jók? Azt tudom hogy "hold down power for 5s to reset output settings", és evvel többnyire javítható, mert beállítási hiba, nade mégis?
[ Szerkesztve ]
-
Ganz-[HUN]
addikt
Hali!
Elméletileg slimben lehet cserélni a wifi/bt boardot. Kérdés, hogy lehet e, és nincs valami secret key-vel társítva (mint pl X360 drive key). De a ss-nél full integrált minden.Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Hunork
veterán
Üdv!
Rém alap kérdésem lenne: a konzol működne egy VGA-HDMI átalakítóval egy régi monitorral? (ezen nincs, csak VGA csatlakozó) Én úgy tudom, hogy nem, de mást nagyon érdekel a téma, nincs itt reg neki."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
A`rpi
addikt
válasz fausto #75919 üzenetére
Nem az a probléma hogy nem tudod fissíteni pont ez a gond...
Az a gond, hogy miután letöltötte kábelen a frissítést, és el kezdi telepíteni, megszakad a folyamat mert a hálózati kártyát nem ismeri fel, és ezáltal korábbi rendszer már nem indul, az új pedig nem megy fel, így kapsz egy használhatatlan FW loop-os PS3mat.
De azóta lehet már nem ellenőrzi a wifi meglétét a frissítés. Szóval egy próbát én teszek vele majd most. Kíváncsi leszek.
-
A`rpi
addikt
válasz Doma88 #75917 üzenetére
Én nem találtam helyet. Aprón ráírtam pár szervizesre, senki nem tudott segíteni. Ismétlem ha találsz valakit aki emberi áron rendbe rakja, jelezd felém!
Amúgy jó hogy mondod, lehet teszek akkor egy próbát a géppel, hátha azóta már kivették ezt az ellenorzó mechanizmust.
Ettől függetlenül ha megvagy róla bizonyosodva hogy beállt (rossz) a wifi / bt, szerintem ne frissítsd, tele van vele a net...
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Doma88 #75914 üzenetére
"Úgy néz ki, hogy elromlott a Bluetooth/WiFi modul a gépben. (bár nem tudom mitől hiszen amióta PS4-em van nem is használtam a PS3-mat ) Tudna valaki segíteni, hogy ezt hogy lehet megjavítani? Esetleg valamelyik konzol boltnál vállalnak ilyet? Nézegettem a neten de szinte mindehol csak ugyanant az 5-6 hibajavítást csinálják és ezt sajnos nem láttam köztük. Slim modellem van, ha ezt számít valamit."
Ha jót akarsz magadnak, nem frissíted többet a konzolt mert
használhatatlan lesz.Esetleg ha találsz valakit aki megjavítja a modult szólj, nekem is van elfekvőben egy amúgy tökéletes 160GB slim, csak a wifi szállt el benne.
Ennek köszönhetően, kaptam egy FW loop-ot ami azért van mert frissítette az előző gazdája, ha új frissítést teszel fel, a telepítő a PS összes komponensét átvizsgálja, ha nem, látja a wifi modul azonosítóját egyszerűen nem megy fel a frissítés hibával kidob: Ominózus hibakód: 8002F1F0 .
[ Szerkesztve ]
-
Doma88
tag
Úgy néz ki, hogy elromlott a Bluetooth/WiFi modul a gépben. (bár nem tudom mitől hiszen amióta PS4-em van nem is használtam a PS3-mat ) Tudna valaki segíteni, hogy ezt hogy lehet megjavítani? Esetleg valamelyik konzol boltnál vállalnak ilyet? Nézegettem a neten de szinte mindehol csak ugyanant az 5-6 hibajavítást csinálják és ezt sajnos nem láttam köztük. Slim modellem van, ha ezt számít valamit.
-
A`rpi
addikt
"Még egyszer köszönöm!
Pillanatok alatt megvoltam vele, mindent átrakott.
A korábbi gépemen volt 3 account. Azokat, hogyan tudom aktiválni ezen is?"1. Hozz létre egy úgy felhasználói slot-ot.
2. Jelentkezz be a PSN ID-d adataival. -
A`rpi
addikt
válasz fausto #75906 üzenetére
"Ha nem hivatalos Sony headsetet akarok venni, hanem valami standard gamer headsetet (két 3,5" jack-kel) hogyan kell úgy rákötni gépre, hogy a játéknak is halljam a hangját? Ha USB-s hangkártyát kötök a gépre az jó?
Vagy ha USB-s headsetet veszek?"Ha nem licencelt termékekben csak a chat hang fog szólni.
A gyár Sony megoldás. [link]
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
ja, hát SSD-vel biztos más lett volna, csak volt itthon egy random 320-as laptop HDD, gondoltam mielőtt belakom, akkor már kicserélem, hogy ne később kelljen backupolni és egyebeket csinálni. igazából csak az fájt, hogy elvitte a játékidőt a Last of Us elől
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fausto
addikt
(sorry, lejárt a szerkesztési idő)
Ha nem hivatalos Sony headsetet akarok venni, hanem valami standard gamer headsetet (két 3,5" jack-kel) hogyan kell úgy rákötni gépre, hogy a játéknak is halljam a hangját? Ha USB-s hangkártyát kötök a gépre az jó?
Vagy ha USB-s headsetet veszek? -
fausto
addikt
Ami szürreálisan sok, az amikor csinálsz egy backup-ot, majd vissza is állítod. Nekem olyan 10-12 óra volt/művelet Pedig törölgettem a feleseleges cuccokat.
-
-
DVlad
őstag
Urak, grazie mille!
Ma lesz a műtét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest