Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
SIkeresen vettem eg yUS reg1 játékot. Vicc az egészben, hogy a dlc nincs is más régióban hozzá csak US profil alatt. Itt van valami mód arra, hogy használni tudjam a tartalmat egy másik profil alól? (aktiválni a konzolt bla bla?)
.
-
Istuu15
senior tag
válasz MasterMark #75698 üzenetére
Wifin megy az is igen. Kipróbálom majd amiket említettél.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Istuu15
senior tag
Na hát kipróbáltam a headsetet de eddig hatalmas pénzkidobás volt.
Bf3 al kipróbáltam, azt mondták jól hallani viszont nálam késik a játék hangja, elmegy a játék hangja és a legcsúnyább, hogy úgy laggolok a multiba, hogy az játszhatatlan. Egy helyben futok, össze vissza dobál a játék.
Utána kipróbáltam AC cel is de ott is ugyan úgy elmegy a hang/késik.
A headset hangzása egyébként viszont nem rossz de hát ez így használhatatlan. A transmitter pedig a ps mellett van a ps pedig tőlem fél méterre.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Tdizsolt
senior tag
válasz MasterMark #75694 üzenetére
Köszi!
Megpróbálom,de már csak holnap,gyerek fürdetés,altatás,blablabla....
Psn ID: Tdizsolt
-
Tdizsolt
senior tag
Igen,576p-re levettem,átállítottam 4:3-ra. Az rca-t még nem próbáltam,nem találom az átalakítót.
A tv pont az amit Te mondtál...47" fhd...
A gyereknél van egy képcsöves,de meg kell keresnem az átalakítót,annélkül nem megy.
MasterMark:
Van képem,megpróbálom feldobni,bár abszolút nem adja vissza azt,amit a tv-n látni...
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Tdizsolt #75690 üzenetére
A felbontást levetted? :-) Rca?
Hány col-os tv-n nézed?
Ha van otthon képcsöves tv próbáld ki azon is.
Biztos tudod,nem mindegy,hogy 120cm-en nézed full hd-ban vagy 55cm-en képcsövesen. ;-)Erahurka: Ma már -na jó,nem,mert már vagy 3 éve is volt- olyan utángyártott joy-ok vannak ps3-hoz,hogy alig tudod megkülönböztetni az eredetitől és igen,azokban is működik a mozgásérzékelés.
Vmikor 6e körül tudtam ilyeneket teljesen újonnan (persze doboz nélkül). -
Tdizsolt
senior tag
-
törölt tag
Van valami utángyártott kontroller ami jó PS3-mal? Mozgásérzékeléshez mindenképp eredeti sixaxis cucc kell?
-
A`rpi
addikt
válasz pulyka jocó #75683 üzenetére
"Sziasztok
A red dead redemption goty változatánál a lemezen van a kiegészítő is?"Ez alapján vélhetőleg a lemezen van: [link]
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
A red dead redemption goty változatánál a lemezen van a kiegészítő is? -
Istuu15
senior tag
válasz fausto #75678 üzenetére
Sikerült csatlakoztatnom. Furcsa mert ugye nem jelezte ki, hogy talált volna valamit csak keresett és keresett viszont az audio optionsbe pedig már ott volt.
Az összes videón amit néztem ot t kidobta a talált fülest és külön rá kellett nyomni a csatlakoztatásra.
-
fausto
addikt
válasz Istuu15 #75677 üzenetére
A vevőegyság mindkét kábelellel bekötötted? Az egyik a PS3 hátuljába, az USB az elejébe?
Tuti sikerült a vevőegységgel párosítani a headsetet? Elvileg akkor nem villog, hanem folyamatosan kéken világít a led mindkét eszközön.
A PS3 menüjében beállítottad a hangot? Az Audio Multi-Output-ot ON-ra kell tenni:http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/audiomulti.html
Ha sikerül beüzemelni írj légyszi egy pár sort a headset-ről, mert kíváncsi lennék rá, ennyit megérne
-
Istuu15
senior tag
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok!
Ma jött meg a 4gamers bluetooth headsetem a ps3 hoz de nem tudom csatlakoztatni.
Tudna valaki segíteni?
-
A`rpi
addikt
válasz Tdizsolt #75667 üzenetére
Először próbálkozz a TV-n átállítani a képarányt 4:3-ra , ha ez nem hozna megoldást a PS3 felbontását állítsd vissza 576p-re.
-
Tdizsolt
senior tag
Szia!
Kipróbáltam a szűrőt,sajnos nem lett jobb. Viszont arra emlékszem,hogy van felbontás opció a gépen,de azt a beüzemelésnél lehetett variálni...( lehet utólag is állítható)
Megpróbálom az RCA-s variációt,hátha.... Majd jelzem,hogy mire jutottam....
Nem hezitáltam sokat,gyorsan elrohantam a játékért...Psn ID: Tdizsolt
-
Elims
veterán
válasz bencus3 #75662 üzenetére
Szia!
Köszi! :-)
Akkor ki kell próbálnom más lemezzel is.Ha azzal sem jó akkor gép a ludas.TdiZsolt: Gyorsan letudtad a vételt. :-)
Vmivel jobb lesz rca-n+a beállításokban megtálod Rumkola ajánlását is.Az nekem is megvolt,de ugye fölöslegesen használtam volna.
Hirtelen nem emlékszem,hogy ps3-ban lehet e állítani a felbontást.Ha igen akkor azt is érdemes lenne lejjebb venni. -
Tdizsolt
senior tag
Elhoztam a játékot,tökéletesen működik,viszont eltekintve a menütől és az intróktól,játék alatt a kép olyan,mint 77-ben a Pacman...
Ezzel lehet kezdeni valamit? Játékon belül nem találtam beállítási lehetőségeket. A tv-n lehet valamin módosítani? Mert így nem hozza a várt "fílinget"...
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Adam_Shepard #75659 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Elims:
Már rá is nyomtam Vatyerán,1500huf,amint kipróbáltam jelzem Neked!
-
Elims
veterán
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy (lehet,hogy buta) kérdésem.
A Ps3 szimpatizál az Ps One játékokkal?
Volt valaha egy Porsche Challenge nevű játék,és imádtam.
Most láttam valahol,talán a youtube-on,és érdekelne,hogy életre lehet e kelteni a 3-assal?
Köszi!Psn ID: Tdizsolt
-
Istuu15
senior tag
Üdv! Valakinek van tapasztalata a 4gamers sony bluetooth headsettel?
4000ft al elèg csábító mert most nem tudok többet szánni rá.
-
kelly416
veterán
válasz MasterMark #75653 üzenetére
Áh, ennyit nem foglalkoztam vele. Látod, kiszedtem az elosztókat, felgöngyöltem a TV-erősítő rengeteget, nincs rá szükségem, amennyit én PS-en játszom, az bőven szólhat TV-ből is. Sőt, sokszor le is van némítva a TV, ha éjjel játszom esetleg, mert olyankor Párom alszik. Nincs bekapcsolva két dolog egyszerre. Sőt, ha már itt tartunk, RCA elosztó olcsón eladó. Na jó, vicceltem, nem adom el. Jó lehet még máskor...
-
A`rpi
addikt
válasz MasterMark #75653 üzenetére
PC vonal bemenetét is használhatja,
de ez csak akkor működik ha a PC bekapcsolva van.Ha van AV kábele, akkor csak egy RCA > Jack átalakítóra lesz szüksége.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz potyiur #75651 üzenetére
Na én azzal úgy jártam, hogy a PS rá van kötve HDMI-vel a TV-re, onnan akartam vinni a hangot az erölködőbe, és RCA elosztón át a PC-t is rá akartam kötni. A végeredmény az lett, hogy majdnem fele olyan hangos a rendszer ha mindkét oldal "aktív", azaz be van kapcsolva a PC és a PS is, még ha hang csak az egyikről jön, akkor is. Így kihúztam a TV-t, elég jól szól az egyedül is, a hangrendszer meg csak a PC-re van kötve. Úgyhogy ha nem akarsz így járni, akkor vagy áldozz kicsit többet rá és keress olyan megoldást, ahol kiválaszthatod egy kapcsolóval, melyik jelforrás legyen aktív, vagy legyenek meg a kábeleid, amit néha átdugdosol. Szerintem. Illetve ha nem akarod hangosan hallgatni a dolgokat, ami egy-egy filmnél sajnos néha elengedhetetlen, olyan halk hangok vannak rajta alapból, akkor elegendő a sima elosztó is.
-
potyiur
csendes tag
válasz MasterMark #75648 üzenetére
Igen És szuperül kezeli a dolgot, a képminőség is teljesen jó.
Már csak azt kell megoldanom, hogy a hifi amire rá van dugva a ps is meg a pc is együtt tudja majd fogadni mindkettőt, ne kelljen átdugdosni a kábeleket -
kelly416
veterán
válasz #42308056 #75643 üzenetére
Igen, csak így nem spóroltál egy távirányítót. Én pl. évekig csak PS-re használtam a TV-t, de mindig magam közelébe kellett tegyem a távirányítót (vagy érte kellett menjek kikapcsoláskor, de eben guba), hogy kikapcsoljam a TV-t is. Kicsit suta félmegoldás lett. De legalább hazaéréskor elég volt rátenyerelni a PS gombra, elmenni wc-re vagy bármerre, és mire vissza értem, ülhettem kényelmesen a fotelba.
Szerk.:
Tegla80:
Annak idején próbálkoztam sok mindennel, de nem ment, most meg már nem is érdekel, mert a PS van legkevesebbet használva a TV-vel. Többnyire filmet vagy mesét nézünk vele.
Amúgy Samsung (40 colos fullHD "Smart", de annyira lassú, hogy sosem használtam a smart funkciókat, a pontos típusát sem tudom most melóból), de fél éven belül cserélni akarom, erre a kis időre (havonta 2x PS bekapcs) nem töltöm vele az időmet.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz kelly416 #75642 üzenetére
"Csak arra nem sikerült soha rávenni a kompániát, hogy ki is kapcsolja a TV-t a géppel együtt."
Pedig ez is megoldhato kell legyen ha bekapcsolni tudja mert akkor a hdmi vezerles muxik.
Szval netom milyen tv-d van,de Sony es Samsung eseten van imanual/emanual gomb amire jon a sugo es segit. Ott nezz ra a hdmi vezerles reszre mert sztem csak engedelyezni kell,h mukodjon.Ha mas tv-d van akkor probalj utanakeresni,mert lehet abban is van sugo.Vagy a menut turd at,de sztem nalad is lennie kell hdmi vezerles menunek es abban allitgatasi lehetosegnek.
Nekem Sony W8b van es tv tavja anno a gt6 menuben is mukodott,de azert az autot mar nem iranyitotta. Vicces is lett volna... Plusz van home gomb is a tavon ami a ps gombnak felel meg.Ez jol is jon pl a ps4 joy melle mert azt nem kezeli e szemszogbol a ps3 es pl nem tudsz vele jatekbol kilepni sem,igy viszont azt megoldom a tavval.
Szval nezz utana mert sztem tudja a tv-d csak be kell kapcsolnod,h csinalja is.Sony® & PlayStation®
-
kelly416
veterán
Van egy barátom, valami 11 vagy 14 PS3-a volt összesen. Ebből legalább 5 vagy 6 sajtreszelő (azaz superslim). Amikor megvettem az életem első PS3-SS gépét (meg úgy egyáltalán másodjára fogtam kontrollert is kézben talán) a GTA V miatt, akkor Tőle kérdeztem sok mindent, pl. azt is, hogy nyílik a CD tartó?! Rá tette a kezét a sajátjára, elhúzta, és mosolyogva mondta: Ennyi. Na jó. Haza mentem, beüzemeltem a PS-t, de aznap semmi lemezes mókát nem műveltem, még nem volt lemezem. Másnap elszaladtam Pestre, vettem vinyót és beépítőkeretet na meg a GTA-t. Otthon beszereltem a merevlemezt, és közben megnéztem, mit csinál az első díszcsík közepe, miért akad bele az ujjam. Hát nem kinyitotta a CD meghajtót? Na, ezzel az infóval és kaján vigyorral a képemen átbaktattam a fent említett barátomhoz, és közöltem Vele, figyeljen, varázsolok. Megböktem a "titkos" gombot, erre elkerekedett a szeme.
Szóval jó az a PS3 gomb, de más finom megoldásai is vannak a gyártónak. Ja? És azt se felejtsük el, ha be van állítva, akkor a TV-t is bekapcsolja ugyanaz a gomb ugyanazzal az egy megnyomással. Csak arra nem sikerült soha rávenni a kompániát, hogy ki is kapcsolja a TV-t a géppel együtt.
-
Wlac
Ármester
válasz RangerFox #75640 üzenetére
Életemben először haveromnál találkoztam PS3-mal úgy kb. 3 éve. Már jó ideje agyaltam azon, hogy vennem kellene egyet (akkor még PC-s voltam), ugyanis csorgattam a nyálam a The Last of Us videókra, azonban amikor haverom benyögte, hogy "ezt figyeld, ezt bírni fogod", és megnyomva a kontroller gombját beüzemelte a gépet, rögtön elkezdtem dúrni a Hardveraprót...
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz bajnokpityu #75637 üzenetére
A Playstation bekapcsolása egy dolog, a kontroller ilyenkor nincs automatikusan bekapcsolva. Nyomd meg a középső PS gombot, és egyből működni fog. Fun fact, a középső PS gomb megnyomásával bekapcsolhatod a Playstationt is, nem feltétlen kell a gépházon lévő gombot használni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
A`rpi
addikt
válasz bajnokpityu #75637 üzenetére
"NEm kaptam a használt ps3asomhoz manualt, hogyan kell tölteni a controllert.
Ha be van dugva az USBbe, így kapcsolom be, akkor 4 piros led villog, és nem működik.
kihúzom, bedugom akkor 1 led villog, és működik. Ennek hogy kéne működnie?"Ez így jó. Mindkettő metódussal szoktam tölteni a kontrollereimet.
PS3 használati utasítások: [link]
-
bajnokpityu
félisten
NEm kaptam a használt ps3asomhoz manualt, hogyan kell tölteni a controllert.
Ha be van dugva az USBbe, így kapcsolom be, akkor 4 piros led villog, és nem működik.
kihúzom, bedugom akkor 1 led villog, és működik. Ennek hogy kéne működnie? -
dr.bubo
őstag
válasz dr.bubo #75315 üzenetére
Régebben kerestem fali tartót ps3-hoz. Mivel a gyári tartó drága lett volna, ezért házilag lett elkészítve.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
potyiur
csendes tag
válasz MasterMark #75633 üzenetére
Okés, akkor nem variálok, úgy csinálom ahogy mondtad
Köszi szépen -
MasterMark
titán
válasz potyiur #75632 üzenetére
Nagyon nagyon nem.
A második amit linkeltél az semmire nem jó, nem fog működni semmivel ráadásul.
Akkor mégegyszer:
PS3-hoz a már linkelt HDMI-DVI kábel kell.
A PC-t pedig bekötöd egy DVI-I - VGA kábellel, vagy ha megvan a videokártyához adott átalakító, akkor az plusz egy sima VGA-VGA kábel.
Switch Tax
-
potyiur
csendes tag
válasz MasterMark #75631 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz potyiur #75630 üzenetére
Ez csak akkor fog menni így, ha a mostani DVI kábeled, az DVI-I, vagyis az analóg jelet is átviszi. Ami kizárt amúgy, mert DVI-I kábelt nem tudsz beledugni a monitorba, mivel azon DVI-D van csak.
Megint fordítva gondolkozol. A DVI-t kell VGA-ra alakítani, nem pedig fordítva... (Ezt pedig csak DVI-I-vel tudod megcsinálni.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
potyiur
csendes tag
Közben agyaltam még kicsit, és próbáltam kihozni a legésszerűbb/legolcsóbb megoldást.
Kb így néz ki:
A monitorba menne egy vga to dvi átalakító, így az a már meglévő DVI-DVI kábellel menne a PC-be (pontosabban a VGA-ba)
A Ps3 pedig egy szimpla DVI-HDMI vezetékkel lenne összekötve a monitorral. Így lényegében csak a vga-dvi átalakítót és a dvi-hdmi kábelt kell megvennem
Igaz még így is rá kell majd dobnom 200 Ft-ot a korábban vett átalakítóra miután visszaveszik, de mindegy, ha működik már nem azon a 200Ft-on múlik a sorsom
-
MasterMark
titán
-
rumkola
nagyúr
válasz MasterMark #75627 üzenetére
nagykeres vagyok és ezt áruljuk
párezerből még senki nem jött vissza, hogy nincs kép -
MasterMark
titán
válasz rumkola #75626 üzenetére
A natív kábelhez DP++ kell, amiben benne van a HDMI, akkor nem kell jelkonvertálás. Erről már beszéltünk.
Ha ezzel összedugod a monitorral bármit amin HDMI van, akkor nem lesz kép...
Lezárhatod, csak esetleg gondold meg hogy értesz-e hozzá, mielőtt belemagyarázol.
Switch Tax
-
rumkola
nagyúr
válasz MasterMark #75622 üzenetére
ezek natív digitális kábelek nem konverterek
[link]
mindenki azt vesz amit akar, lezártam -
potyiur
csendes tag
válasz MasterMark #75624 üzenetére
Király, akkor elvileg minden jó kell legyen
-
potyiur
csendes tag
Az egyébként hol deríthető ki, hogy a monitorom támogatja-e a HDCP-t?
-
MasterMark
titán
válasz rumkola #75621 üzenetére
A HDMI-DisplayPort konverter alsó hangon is 6-7 ezer Forintról indul. Azon kívül, hogy valószínűleg nem nagyon fog működni a HDCP miatt, ha menne is input lag-ot vinne a játékba.
Szerintem meg ez lenne a pénzkidobás.
Amit én írtam, az két ezer Forintos kábel, és nincs a jelben semmilyen átalakítás...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
rumkola
nagyúr
válasz MasterMark #75617 üzenetére
ezeket a kábeleket később is tudja használni /új vga, új monitor, tv stb./
dvi-dvi nem fog már kelleni semmihez, vga meg pláne...
mindkettő pénzkidobás szerintem -
potyiur
csendes tag
válasz MasterMark #75619 üzenetére
Szuper, köszönöm a türelmet és a segítséget, holnap akkor be is cserélem az átalakítót két kábelre
-
MasterMark
titán
válasz rumkola #75615 üzenetére
HDMI-DISPLAYPORT kábel???
MIndenféle átalakítót felejts el???Pont hogy így rakna bele feleslegesen egy jel konvertálást.
Amit én írtam, ott a jel egyiknél sem alakítódik át, csak a csatlakozó típusa más.HDMi-DVI kábel??? Ez ráadásul minek, mikor van DVI mind a videokártyáján, mind a monitorán. Ha már úgy csinálná ahogy írod...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
potyiur
csendes tag
válasz MasterMark #75611 üzenetére
Most, hogy így mondod, rémlik, hogy volt hozzá ilyen átalakító...
Akkor innentől viszonylag egyszerű, kell vennem egy DVI-HDMI végű kábelt, illetve egy VGA kábelt, és kész. Ha a monitoron automatikusra állítom a jelforrást, akkor elvileg azzal sem kell szórakoznom majd, hanem magától fogja tudni, hogy épp melyik az aktív, és arra áll át? -
MasterMark
titán
válasz potyiur #75610 üzenetére
Ezzel semmi gond, ez mindkettő DVI-I, tehát tartalmazza a VGA jelet is. Kellett hozzá kapj átalakítót is akkor. Azt ráteszed, és ahogy írtam be lehet kötni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
potyiur
csendes tag
válasz MasterMark #75609 üzenetére
Őőő igen, a be/kimenetet sejtettem, hogy rosszul írtam, de bíztam benne, hogy így is érted miről próbálok hadoválni
Ilyen a videokártyám, sajnos csak azok a kimenetek vannak rajta, amiket itt is látsz :/
-
MasterMark
titán
válasz potyiur #75608 üzenetére
Jaj. A videokártyán kimenetek vannak, nem bemenetek. Bemenetek a monitoron vannak. Ne gondolkozz visszafelé, a jel mindig a monitor irányába megy befelé. Ezért bemenet. Minden másból amiből kijön a jel az kimenet.
Pontosan milyen videokártyád van? Én a legtöbbön látok HDMI, DVI-D és VGA csatlakozót. A tied nem ilyen?
Alaplapra is kötheted, de én nem erőltetném úgy.
Tehát:
PS3 -> HDMI-DVI kábel -> Monitor,
PC -> VGA kábel -> Monitor.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
potyiur
csendes tag
válasz MasterMark #75607 üzenetére
Tényleg, a VGA jó tipp volt Viszont a videokártyán nincs csak DVI bemenet. Tehát ha jól értelmezem, akkor a megoldás kb így néz ki: DVI-HDMI átalakítóval (vagy kábellel) összekötöm a monitort a PS-el, illetve VGA kábellel kijövök a monitorból, amit rákötök a pc-re, egy VGA to DVI átalakító segítségével. Vagy átalakító nélkül ráköthetem az alaplapra, mert azon van VGA, de gondolom az úgy nem jó. Vagy igen?
-
MasterMark
titán
válasz potyiur #75606 üzenetére
Ja értem, tehát nincs rajta DP akkor.
A lényeg az, hogy DP-re konvertáláshoz több minden kell, mint ha a DP-t akarnád másra konvertálni. Rákereshetsz, általában egy USB is lóg róla az áramfelvétel miatt, drágábbak is mint a másik irányban.
Csinálhatod azt, hogy a PC-t jó minőségű VGA kábellel, a PS3-at, meg HDMI-DVI-al dugod rá. Vagy cserélgeted a DVI portban a kábelt.
Esetleg egy HDMI switch amire még tudok gondolni.Switch Tax
-
potyiur
csendes tag
válasz MasterMark #75605 üzenetére
Gondolom elsősorban a videokártya érdekel, Geforce GTX 560 Ti
Azon viszont csak DVI illetve HDMI csatinak van hely[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz potyiur #75603 üzenetére
Ez arra jó, hogy egy DisplayPort-os eszközt HDMI-vel a TV-re tudj dugni.
DP++ szabványban benne van a HDMI is, így elég csak kivezetni egy ilyen átalakítón. Ahogy a képen is írja, DP-s laptopot, vagy PC-t tudsz vele HDMI-s TV-re vagy Monitorra dugni.
Visszafelé kétlem hogy ez nagyon működne. De ezzel az átalakítóval biztosan nem.Továbbra is azt javaslom, hogy a PS3-at HDMI-DVI átalakítóval a DVI bemenetre dugni (Ugyanazt a jelet használja és kompatibilis egymással, ezért nincs szükség aktív jel konvertálásra.)
A PC-t meg dugd a DisplayPort-ra, ha tudod. Milyen PC-d van?
#75604: Fentiek miatt, ha a monitorod támogatja a HDCP-t akkor menni fog. Kábel, vagy csak átalakító mindegy, mindkettő jó.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
potyiur
csendes tag
Egyébként a DVI-HDMI átalakítós megoldás 100%,hogy működik? Illetve átalakítót vegyek vagy kábelt?
Vagy teljesen mindegy?Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, de nem igazán vagyok jártas a témában..
-
potyiur
csendes tag
válasz MasterMark #75602 üzenetére
-
potyiur
csendes tag
válasz MasterMark #75600 üzenetére
Azt a megoldást csak azért akartam elkerülni, mert így akkor majd ahányszor a pc és a ps3 között váltogatok át kell dugdosni majd a kábelt De ezek szerint a Display port to HDMI átalakítóval semmiképp nem fog működni a dolog? 2800 Ft volt szóval ha nem veszem hasznát inkább vissza vinném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Képregény topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest