-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz vekk200 #33199 üzenetére
Először is net kell Létre kell hoznod egy profilt. UK vagy USA accountot. Van már Magyar is de az nem az igazi. Na szal valós adatokat kell megadnod amit az első hsz. be lévő név generátorral tudsz megcsinálni. Ez annyit tesz, hogy ad egy random nevet meg utca, házszám és város stb és ezeket az adatokat kell beírogatnod a megfelelő helyekre és kész is reg. Utána sign in és tudsz is online multizni meg ilyesmi és teljesen ingyen. Bár mostmár egyre több játék lett online passos. Itt kapsz egy kulcsot mint a pc-s játékok esetében. Röviden ennyi
-
vekk200
tag
Üdv mindenkinek ojan kérdésem lenne hogy ugyan játszottam már multiba de csak Xboxon Ps3 nál hogy müködik ez a dolog segítene valaki....? kell valami hozzá ?elöre is köszöm
-
-
eszgé100
őstag
válasz dani3l #33196 üzenetére
én kölcsönbe kaptam cimborámtól, jó pár óra játék után nem hiszem, hogy meg is venném. nagyon idegesít, hogy egy csomó videója akadozik, meg a játék közben van valami fekete folt a sarkokban, amit nem tudom hogy kell kikapcsolni, olyan érzésem van tőle, mintha valami régi Videoton tv-n játszanék. igazából csak a látvánnyal van bajom, maga a játék nagyon le tud kötni, képes vagyok órákig nyomni
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
dani3l
őstag
Aki esetleg jatszott/jatszik a Mass Effect 2-vel, meg tudna mondani, hogy az Arrival dlc benne van a Cerberus packban? Csak mert a Storeos leiras elegge semmitmondo, a trofeak köze berakta annak a trofeait, viszont a küldetesek között nincsen.. Most fejeztem be a jatekot, mar nincs elerhetö küldetes, viszont van meg par trofea ami nincs meg..
Es ha mar ME: Mi a velemenyetek a 3-rol? Tenyleg olyan rossz, hogy nem erdemes megvenni, vagy azert be lehet vallalni PS-en is?
-
bordi10
senior tag
válasz v!ct0y #33194 üzenetére
Vegyed, must have...délelőtt vettem át, nagyon jó, R* hoz méltó, 5,5gigát egyből feldob a hdd-re, kímélve az olvasófejet...elején loading, aztán semmi, mint az UC részeknél, csak kiírja, h új chapter kezdődött... Én úgy vagyok vele, h tavaly nov óta nem volt nagy cím, most van, a következő szept elején lesz a Far Cry3, addig ez belefér bőven...az uccsó mondat saját vélemény. Ja és ez az 1. R* game, aminek a boritója, kiskönyve csakis HUN
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
james001
veterán
válasz Gebriel #33192 üzenetére
Mindenki játszik
Egy kérdés:
Aki játszik/játszott a Red Dead Redemption-nel,az megtudja mondani hogy a felszedhető virágokkal mit lehet csinálni? Igaz én csak az Undead Nightmare részével tolom,és ott pl. a zombik testrészét is fel lehet szedni,de konkrétan minek vannak ezek,mire lehet őket felhasználni?https://psnprofiles.com/kazama001
-
Gebriel
veterán
De nagy a csend.
-
dilipok
veterán
válasz Gebriel #33190 üzenetére
en 5-6 bosson vagyok mar tul, de nem konnyu. Van meg boven belole, olyan 10-12 orat raktam bele (+meg joparat, mert sokszor ujrakezdtem az elejen) Nem sokat jatszok vele mostanaban, pedig mint mondtam ott van a masodik resze is meg
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
r3dsnake
nagyúr
válasz SektorFlop #33186 üzenetére
az Ico és a Shadow of Colossus készítőitől van. lehet, hogy azért ismerős.
ezeket is mennyire ki kéne már próbálni...
-
Bandi18
tag
-
r3dsnake
nagyúr
ERRŐL még mindig semmi újabb infó?
-
Left4L0L
csendes tag
Az Uncharted 3 látványvilága után nem tudom eldönteni ez cinematic trailer, vagy gameplayből lett készítve...valaki nem tudja véletlen?
*Ja megjegyzem az UC3-on a fejlesztőcsapat 50%-a (!!!) dolgozott csupán, ezen elvileg az egész team... Ha 50%-on ilyet tudnak alkotni, 100%-on el sem tudom képzelni milyen lesz ez a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
-
supercow
őstag
Én karácsonyra vettem a PS3-at, most már meg tudom fizetni az eredeti használt játékokat. Volt 2007-ben megjelenés után egy fat 80GB PS2-kompatibilis gépem, de eladtam mert nem bírtam volna venni hozzá semmit. Ráadásul most már van sok játék, amiért érdemes megvenni / megtartani a gépet, pl a sok HD remake. Prince of Persia Trilogy, Ico + Shadow of the Colossus, Ratchet and Clank, God of War Collection stb. mind nagy PS2 klasszikusok amiket újra lehet játszani megfelelő nosztalgiával
Az biztos hogy az új generáció eleinte drága lesz és relatív kevés játék lesz hozzá, én tuti kivárok 1-2 évet hogy lássam milyen életképes a platform és mennyi játék lesz hozzá.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
szasanyi
félisten
Mostanában nem követtem az újdonságokat, de az mindenképp érdekelne mit lehet tudni a készülő The Last Of Us-ról? Megjelenés időpontja ismert már?
-
Zedz
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
-
dani3l
őstag
En is nemreg vettem konzolt, kb 4 honapja, es ahogy irtak is, 1-2 ev meg, mire kijön az uj generacio, raadasul biztos, hogy rohadt draga lesz, igy ha vannak olyan jatekok, amik erdekelnek es amikkel szivesen jatszanal, akkor szerintem fölösleges varni a következö generaciora.
Ahogy olvasom a forumot meg nezegetem a jatekokat, en is egyre többet talalok, amit szivesen kiprobalnek. Szoval azert szerintem ha most veszel konzolt, meg jo per evig elleszel vele.. -
-
Zedz
addikt
És ha a konzollal monitoron akarok játszani akkor kell vele ügyeskedni vagy csak átalakítókra van szükségem? HDMI - Dvi átalakítót már találtam, audiohoz mi kell?
-
dilipok
veterán
szerintem hasznald a keresot eloszor. Ki lett mar targyalva. Amugy meg rad van bizva. Ha szerinted megeri, akkor mindent bele. Legalabb 1.5-2 ev szerintem az uj szeria, de meg senki nem tud konkretumokat.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kikérni. Nem biztos, de nagy eséllyel lehet, hogy konzolt akarok vásárolni. Többen is mondták, hogy már felesleges ezt a generációt megvenni, inkább várjam meg a következőt, hisz úgyis mindjárt itt lesz. Mi a véleményetek erről? Várjam meg a következő generációt, vagy nyugodtan megvehetem még a mostanit?
-
Left4L0L
csendes tag
válasz SektorFlop #33158 üzenetére
Az a jó régi PS1 korszak, nekem az hiányzik a legjobban. Percekké konvertáltam az órákat a játékokkal. Emlékszem szomszéd haverommal mennyit játszottunk a Gran Turismo 2-vel...
-
Lazsnak
tag
válasz eszgé100 #33156 üzenetére
atfutottam az elso hozzaszolast termeszetesen, de gondoltam van csomo fele hasznos cucc amit az itt jelenlevok mar hasznalnak egy ideje . bar guglizok mar egy ideje, de semmi extrat nem talaltam, ps3-at nem akkora divat haxolni mindenfelevel? mint emlitettem iszonyat amator vagyok, bar van egy xboxom is, abban a temaban jobban otthon vagyok, de a ps3 kimaradt
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Lazsnak #33153 üzenetére
Ha nincs combos géped és 1080p anyagokat akarsz nézni kompromisszummentesen, kényelmesen, akkor már egy 10-15 eFt-os asztali médialejátszóval többre mész akár hálózatról, akár külső merevlemezről hajtva. Ott garantáltan nem lesz gond a formátumokkal (akár ISO-ból is menni fog a lejátszás), a feliratokkal és a nagy bitrátával sem.
Get Moded!
-
SektorFlop
aktív tag
-
Left4L0L
csendes tag
válasz SektorFlop #33155 üzenetére
Sajnos ez nem rajtunk múlik. Rengeteg játékban van potenciál arra, hogy konzolon is sikeres legyen, de ma már a Call of Duty és társai körül forog a világ...
-
Left4L0L
csendes tag
válasz SektorFlop #33151 üzenetére
Szerintem esélytelen. PC-n is bebukott egyszer, azért jött a Reloaded az EA segítségével.
-
Lazsnak
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kerdesem, hogy csere gyanant kaptam meg regebben egy ps3-at de igazan sosem hasznaltam, 2 jatekom van ra ossz, masfel ev alatt ennyire futotta , bar jatekos vagyok pc-t reszesitem elonyben. Lenyeg, fel eve be sem kapcsoltam, es arra lennek kivancsi, mivel konzol temaban ostoba vagyok, hogy lehet-e mokolni a ps3-al? valami bitang media centerre avanzsalni, mint anno a regi xboxot az xbmcvel, talalgattam progikat, amiket pcre installalva halorol faszan latja a tartalmakat meg ez is jo lenne ha vinne mkv-t, felirat es nyelv valtas, valaki tapasztalatbol tud hasonlot ajanlani?
Barmi hasznosra ha lehet hasznalni vevo vagyok ra csak hogy valahol elkezdjem a "tanulast".
koszi elore is
-
SektorFlop
aktív tag
APB Reloaded esélytelen, hogy legyen konzolra? Annyira szívesen eljátszadoznék vele Gépem nem bírja el, de azt nem is igen használom játékra.
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
Left4L0L
csendes tag
Diablo 3-as "vitánkhoz" zárásként itt a hír ami élteti az apró reménysugarat azoknak akiknek nem bírja el a számítógépe.
-
dilipok
veterán
-
Left4L0L
csendes tag
válasz SektorFlop #33143 üzenetére
Ha van facebookod ott is kérdezhetsz tőlük ha jól tudom.
-
Left4L0L
csendes tag
-
SektorFlop
aktív tag
A Sony Playstation-nak van magyar kirendeltsége ahol feltudom velük venni a kapcsolatot?
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
-
-
Gebriel
veterán
...
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Gebriel #33129 üzenetére
az ilyen nehez, sokat kell gyakorolni. A dark souls-al meg nem jatszottam, de az elso reszeben sem lehetett osszevissza rohangalni, illetve ha nem bizonyos sorrendben csinaltad a palyakat, akkor is sokkal nehezebb volt. Amennyire tudom, igy van a masodik reszeben is.
Tudom esetleg ajanlani, hogy olvass/nezz tutorialokat. Ott segitenek, melyik a legjobb kaszt a kezdeshez, merre kell menni, stb. En is igy tanlutam meg az elso resszel jatszani
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Dark Souls-ba kéne egy kis segítség.
Nem tudom, hogy én csinálok rosszul valamit vagy alapból ilyen nehéz a játék
Az ellenfelek olyan szinten kemények hogy szinte lehetetlen legyőzni őket, és itt most nem a sima zombikról beszélek.
Valaki tudna benne segíteni?
Köszi előre is. -
-
Left4L0L
csendes tag
Na, hétvégére beszervezve egy Motorstorm vétel. Ezzel is csak PSP-n játszottam eddig. 2000 forintért jó játék?
-
dilipok
veterán
válasz SaMURaIDrAkE #33123 üzenetére
igaz, elfelejtettem, hogy mar van magyar is
-
-
DM-Fan
nagyúr
Google első találat ez volt az Uncharted 3 1.11-es patch-ével kapcsolatban. Tegnapelőtti hír.
Ezen cikk első két mondata:
"It’s back! We are very excited to unveil patch 1.11 for UNCHARTED 3, which will be live for download by the end of May. "
Akkor mi is a problémád?
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
-
james001
veterán
Nem tudom játszik-e itt vki aktívan az Uncharted 3-al,de van egy kis gondom. Kijött hozzá az új 1.11-es patch,de amikor elindítom a játékot nem akarja felrakni... Ez miért lehet? Más játékot eddig mindig felfrissített.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
dilipok
veterán
válasz Megvagyok #33104 üzenetére
mivel a PSN-en magyar kartyaval nem is lehet vasarolni, ezert nem is igazan kell szerintem aggodnod. Bar picit furcsallom. Csak egy sima bizonylat amit kaptal? Vagy vannak benne linkek. Inkabb valami adathalasz emailre gyanakodnek. De csak talalgatok
Megneztem, es ha vasarolsz, akkor a DoNotReply@ac.playstation.net cimrol kapsz bizonylatot, uh eros a gyanum, hogy valami atveres lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
Megvagyok
tag
Sziasztok!
Bocsánat az off-ért de kaptam egy e-mailt ami eléggé kétségbeejtett. Nem regisztráltam soha a Playstation Networkre, nincs PS3am, viszont kaptam egy mailt erről a címről:
PlayStationNetwork@ac.playstation.net; miszerint most vásároltam tőlük DiRu65 ID-vel 2 dollárért ezt :
UP0700-BLUS30903_00-DOWNLOADDATA0053-UA01 Tales of Graces f Advanced Spellbook Set (Add-On Content) $1.99;
Valamint hogy még 8 dollár van a virtuális pénztárcámba... Holott én soha életembe nem használtam ezt.... Viszont az emailcím, és a tartalom elég valóságosnak tűnik, de a bankszámlámon nem találtam hiányt, úgyhogy most nem teljesen értem hogy ez most mi és merre..Bemásolnám az egész email tartalmát de nem akarom szétfloodolni a topicot Ha valaki kapott már ilyet, vagy tudja mi lehet ez , megköszönném ha segítene -
Left4L0L
csendes tag
A Resistance első része jó játék, érdemes megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Ukrajnai háború
- Revolut
- Tippmix
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- További aktív témák...