-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gebriel
veterán
Hol tudom megnézni, hogy milyen besorolású a játékom? BCES-XXXX?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Buster17 #34392 üzenetére
Ez nagyban függ attól, hogy milyen stílust kedvelsz. Platformjáték: Little Big Planet 1-2; akció kaland: Uncharted 1-2-3, God of War-széria, InFamous 1-2, Heavy Rain; Metal Gear Solid-széria; autós: Gran Turismo 5; FPS: Killzone-széria.
Ezek az A+ kategóriás címek.
Get Moded!
-
Buster17
addikt
Hali!
PS3-on mik az exkluzív játékok? -
jookomak
őstag
Killzone 1. része fenn van valamelyik store-on? Úgy emlékszem bejelentették, aztán sokat csúszott. Lett belőle valami?
-
Edgeri
senior tag
Ha van UK acc-od, akkor azért érdemes vásárlás előtt megnézni, hogy nem veszel-e olcsóbban GBP-ben feltöltőkártyát (UK store-ra), mint ha kártyával fizetsz. Igaz, utóbbinál pont annyit fizetsz, mint amit kell, egy feltöltőkártyánál pedig ugye lehet, hogy marad némi Font, ami felesleges marad (egy ideig).
Üdv, Edgeri
-
nokia párti
őstag
válasz MasterMark #34385 üzenetére
Kivéve az exkluzív játékok készítői.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Lacc88 #34381 üzenetére
Nálam az döntőt a PS3 javára, hogy haveromnak is ilyen van. Az a játék, ami érdekel erre van meg (bár az is igaz, nem néztem meg xbox-ra létezik-e). A bónusz, hogy Blu Ray olvasó van benne.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Lacc88
senior tag
értem (: köszike
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
tDr1v3r
veterán
válasz Lacc88 #34381 üzenetére
GPU-ba gyengébb, prociba erősebb. De azért csak mérlegelj ez alapján... teljesen felesleges.
Kis támpont: az exxklúzív címek alapján kell konzolt választani, nem az erő miatt.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Lacc88
senior tag
sziasztok ! az lenne a kérdésem , hogy a ps3 ugye erősebb mint a 360 .. na de ezt hol lehet észrevenni ?
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
zzola
titán
PSN Plus előfizetésen gondolkodom. Azt lehet tudni, hogy az ingyen letölthető játékok listája milyen időközönként változik?
-
csab2
veterán
Csináltam a PS3-on egy új nicket, hozzá pedig egy új, magyar accot. Most próbálom hozzáadni a bankkártyámat, de a cardholder name-nél nem lehet megadni ékezetes karaktert. Ilyenkor mi van?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Gebriel
veterán
Az MW2 meg már be sem tölt, infinty ward logó megjelenik és vissza dob a PS3 menübe
Ha nem vagyok online akkor belép.Szerk: Nekem úgy néz ki bannoltak, de akkor meg tegnap előtt este miért engedett fel
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz DM-Fan #34368 üzenetére
Routerhez nem nyúltam, Sniper Ghost Warriort és az Uncharted 2-vel játszottam onlinet az ment.
Havernak is csinálta ezt az MW2, de ahogy letöröltük a game data-t és újra leszedte a patchet működöt.
Úgy gondoltam itt is megoldja, de nem.
Ha meg bannolnak akkor a prfilomat bannolják nem a gépet, gondolom én.Mert más profil alól sem indul el.
-
Gebriel
veterán
válasz DM-Fan #34366 üzenetére
Viasza dob a menübe engem most is. Offline elmegy a játék.
Még azon gondolkodtam, hogy nem lehet, hogy az Activision le bannolt, COD4-ben kis hülye hackerek miatt felrakott presztízs 10-be. Viszont nem kaptam emailt, erről sem, illetve hiba üzentetett sem ír ki.
Gondoltam a fejre, mert ügye a COD-ok elég használják, de akkor Offline sem kéne mennie.
Mi lehet a baj -
-
válasz Gebriel #34360 üzenetére
Eredeti PS3 játékokért kaptál egy 360-ast?Az nem semmi,jól jártál
Én kb fél éve 6 játékért kaptam egy Nintendo DS Lite gépet,fullosat,32gb kártyával,tele játékokkal.
Mostanában én is az exkluzív játékokkal nyomom,sok játékomat eladtam már.
Jelenleg ezek vannak:
Killzone2,Uncharted2,God Of War3,Metal Gear Solid4,Fifa11,Ratatouille/Lecsó/ -
Gebriel
veterán
válasz perge666 #34359 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom, hogy mióta van ez, Black Ops- Mw3 még ment egy hete.
Most ezeket nem tudom megnézni, mivel jó pár játékommal (+4db) együtt elcseréltem egy Xbox360 slimre. Exkluzív játékokat tartottam meg, KZ2, MGS4, U1, U2, GT5, még az U3-t kell vissza szereznem.
Jó az az MGS4. -
válasz Gebriel #34358 üzenetére
Nekem régebben meg volt a COD4,azt szerettem nagyon.Az MW2 is meg volt,de az annyira nem tetszett már.
Katonás játékom most a KZ2 van,de attól sem vagyok elájulva,csak a grafikától.
MGS4 is meg van/jó öreg játék/,ezt pár napja szereztem be,na ez nagyon ott van szerintem!!!! -
Gebriel
veterán
Komolyak vagytok. Ment a köpetbe.
[ Szerkesztve ]
-
Én meg lehet jobban jártam volna ha csendben maradok
-
Gebriel
veterán
Valakinek akinek meg vannak ezek a játékok nem tudná megnézni, hogy nála működik rendesen?
-
Ocarina
aktív tag
válasz BlackJack80 #34342 üzenetére
Köszi meg is vettem így tegnap. Sokkal jobban tetszik ez a matt borítás.
Más: Nem rég kapcsoltam ki a PS-t, és rá öt percre hallom, hogy csipog, mint a mikor bekapcsolják és látom, hogy villog a régi kontrolleren a négy led. Életre kelt magától. Most van legalább van két kontrollerem.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Mi van a Cod szerverekkel? MW1-2???
Online akarom nyomni és kidob a ps3 menujbe -
supercow
őstag
válasz Gabor 13 #34332 üzenetére
Az összes PS3 Slim táp azonos és univerzális, csak a csatlakozó és a matrica más.
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware#Universal_power_supply
"...teardowns have revealed the power supplies are still universal."In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
silverfall
csendes tag
Sziasztok!
Érdekel valakit egy garanciális,újszerű állapotban lévő,pormentes helyen tárolt Ps3 Slim 320GB -os gép játékokkal,Move Motion kontrollerrel,Move Navigation kontrollerrel,Eye kamerával,Resistance 3 dobozban?
Resistance 1-2-3
Uncharted 1-2-3
God of War 3
Killzone 2
Final Fantasy XIII
Time Crisisazing Storm
Heavenly Sword
Dante's Inferno -
Mortanius
csendes tag
Hi! Olyan problémám van, hogy minden bekapcsolás után mindkét konzolnál(PS3, XBOX360), elmegy a kép(tehát sötét képernyő).
Míg ez van, közben a tv bekapcsolást mutató kijelzője összevissza ugrál. Valamikor le is állítódik a tv, de úgy hogy csak úgy tudom újra bekapcsolni, ha kihúzom áramból majd vissza.
Kb 10 perc után általában visszajön a kép. Ilyenkor nagyon ocsmányan néz ki a kép. De egy TV kikapcs majd bekapcs után visszaáll normális képre. Utána már jó egész végig.
Egyébként emiatt a probléma miatt a HDMI1 már tiszta fakó, halvány képet mutat, ezért a kábelt most már a HDMI2 bemenetbe vagyok kénytelen dugni. Kipróbáltam másik HDMI kábellel, de nem változott semmi. Mi lehet ez? -
Ocarina
aktív tag
válasz Gebriel #34339 üzenetére
Most a konzolstúdió-n nézegettem, mert a Joeystation-nél nincs házhozszállítás (legalábbis én nem találom). Konzolstúdiótól 12000, plusz szállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Ocarina
aktív tag
Tudnátok olyan boltot ajánlani ahol biztosan eredeti kontrollert árulnak, de mégsem (576-os) horror áron?
2év után, egyik napról a másikra meghalt a gyári kontrollerem.[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Hú ez tényleg gyors volt köszi. Blurayt nem terveztem egyébként sem nézni, piszokdrága sajnos.
Akkor rendelem, köszi![ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
sziasztok!
gyorsan kellene döntenem, ezért nincs időm átnyálazni a topicot, pedig tuti leírtátok már vagy ezerszer a választ.
Kérdésem: Usaból hoznának nekem olcsón ps3 slimet. nyilván ntsc, meg usa szabvány téppal/dugóval. Utóbbi gondolom egy sima konverterrel megoldható, de az ntsc szabvány mekkora gubancokat okozna?
Érdemes egyáltalán ehozatni?
előre is köszi a választ!
-
csab2
veterán
válasz FuRiONight #34326 üzenetére
És akkor az mi? Miben különbözik az általad eredetileg kérdezett dologtól?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
leslieke
Jómunkásember
válasz FuRiONight #34319 üzenetére
Lehet.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
dilipok
veterán
válasz FuRiONight #34319 üzenetére
persze de ha azt akarod hogy halljak is a masik oldalon, akkor ajanlott valamilyen headsetet alkalmazni
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Corleone33
senior tag
Az a valszeg nagyon buta kérdésem lenne, hogy PS3 Lite és a sztenderd PS3 között a merevlemez nagyságán kívül van más különbség is? Vagy ezenkívül minden más hasonló? ^^
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
FuRiONight
addikt
PS3-nál lehet beszélni játék közben?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz balazs8907 #34316 üzenetére
Kicsit eltévedtél, nem?
-
balazs8907
tag
Sziasztok! 1 év után ismét optimus 2x tulaj lettem, látom sok új rom és okosság jött ki azóta. A kérdésem az lenne hogy érdemes-e felrakni valamelyik isc romot? gondolok itt a nova hd-ra és hasonlókra.Ha nem akkor melyik most a legjobb, legstabilabb rom amivel a telefon is aránylag gyors, smooth?
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
LittleBigPlanet Karting Beta Giveaway!
Viszont a kapott kulcsot csak US PSN accra lehet regisztrálni!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Törölték a hozzászólásokat vagy mi a pi..a?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- Xbox Series X 1TB
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával