Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Megválok a gépemtől , mivel nem nagyon van időm most játszani. Csak a probléma az hogy most fizettem elő nem rég egy egy éves ps+-ra.
Szeretném megtudni hogy valakit érdekelne -e a dolog mert szeretném valahogy eladni és valamilyen szinten visszakapni az árát.
Szóval az egész accom eladnám.
Amit tudni kell róla:
Uk-s
A ps+ 2013.09.12.-ig van
3 megvásárolt teljes játék Uncharted 2, Crisys 2, GTA EFLC.
Ha kell képet, videót csinálok mindenről...továbbá felvehettek psn-re is.
Természetesen megváltoztatom az e-mail címet és jelszót amire a vevő szeretné.
Többit privátban! -
balazs8907
tag
Ha esetleg valakit érdekelne.....Eladó péeshárom
-
balazs8907
tag
Elszeretném adni a gépemet néhány kiegészítővel. Lenne is rá vevő csak nem tud érte annyit adni amennyit ér a psn acc-al együtt. Szerintetek eltudom adni külön a regisztrációmat?
Amit tudni kell róla: Most szeptember 12.-étől van 1 éves psn plusz előfizu továbbá 3 teljes játék megvásárolva: crisys2, uncharted2, gta eflc. Mindenről van kép a hírdetésemben. -
-
balazs8907
tag
A psn+ előfizetés hátralévő idejét hol lehet megnézni? Én eddig a letöltött játokonál az információban néztem. Nekem már csak 34 órám volt hátra. Most vettem egy éveset, de még mindig ugyan annyit mutat?? Miért van ez?? Kezdek parázni
-
balazs8907
tag
Lenne egy kérdésem. Bf3-ba belevertem kb 400-500 órát. Most olvastam hogy nem sokára kijön egy premium edition lemezes változat, ami tartalmazza a játékot és a szolgáltatást is. Ha lecserélném arra a mostani bf3-at nem fog elveszni a multis állásom? Ugyan azt tudom folytatni egy adott acc-on? Lehet hogy hülye kérdés de na
-
balazs8907
tag
NFS The run-ról mi a véleményetek?? Nyomják még a multit??
-
balazs8907
tag
Valakinek nincs kedve psn játék megosztáshoz?? Még nem csináltam és kíváncsi vagyok hogy működik a dolog. Továbbá nem ártana új játék.
Nekem is.vannak megvásárolt játékok és plusz előfizetésem is van.
-
balazs8907
tag
Sziasztok! 1 év után ismét optimus 2x tulaj lettem, látom sok új rom és okosság jött ki azóta. A kérdésem az lenne hogy érdemes-e felrakni valamelyik isc romot? gondolok itt a nova hd-ra és hasonlókra.Ha nem akkor melyik most a legjobb, legstabilabb rom amivel a telefon is aránylag gyors, smooth?
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Lehet nagy hülyeséget kérdezek de engem mindenképp érdekelne...
Szóval azt szeretném megtudni hogy van-e mód arra hogy digitális( psn-ről letöltött) játékot cseréljek valakivel....én arra gondoltam hogy az illetővel megadnánk egymás account adatait, aminek a jelszavát a csere erejéig megváltoztatnánk és a megvásárolt játékot letöltjük. Ez így működne? -
balazs8907
tag
lehet hogy hülyeséget kérdezek de arra még kíváncsi lennék ha megveszem valamelyiket akkor már nem kell hozzá még az onlne pass-t is megvennem? Még nem vásároltam strore-ról
-
balazs8907
tag
érdemes még psn-en megvenni a cod mw2-őt vagy a Crisys2-őt? Nyomják még a multit?
-
balazs8907
tag
Ps3-hoz tudnátok ajánlani néhány jó USB-s fejhallgatót 10k-ig? Amivel mindent hallok.
-
balazs8907
tag
pontosabban azt szeretném ezzel megoldani hogy ne csak chatelni tudjak, hanem hogy minden mást haljak is. Vagyis filmet, zenét, játékot.
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy a ps-hez milyen USB- fejhallgató jó? Szeretnék venni egy olyat ami mikrofonnal is rendelkezik csak nem tudom hogy a géphez jó-e mind, vagy ha nem akkor melyik a jó választás. A választ előre is köszi
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Tudnátok adni egy rövid beszámolót a dead island nevű játékról?? Mennyit telepít hdd-re? Mennyire gyilkolja a blu-ray-t? Stb....Előre is köszi
-
balazs8907
tag
sziasztok! a Dead island coop-hoz kell online pass?
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Mi a véleményetek a Dead Island game-ról? Fejgyilkos? Mennyit telepít hdd-re? Coop-hoz kér online passt? Stb...
A választ előre is köszi -
balazs8907
tag
bármilyen vezetékes(usb)/vezeték nélküli headset jó a ps3-hoz?
-
balazs8907
tag
sziasztok! Van egy slim ps3 (cech-3004) és azt vettem észre hogy fektetett állapotban nagyon melegszik a gép alja pedig nem közvetlenül érintkezik az alatta lévő felülettel, mert pepsi-s kupakokat raktam alá
Mikor állítva megy jelentősen alacsonyabb a gép aljának a hőmérséklete....
Szerintetek melyik pozíció jobb neki és miért?
Ha hülyeséget kérdeztem bocsi, de szeretném tudni a választ. -
balazs8907
tag
Aki nyomja a bf3-at az vegyen fel : Nihilke
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy a ps3-at rátudom-e kötni a a monitoromra?
Jellemzők: DVI bemenet van, max felbontás 1280×1024, 5:4-es képarány.
A választ előre is köszi -
balazs8907
tag
Sziasztok! Szerintetek mennyire megbízható ez az oldal ?
-
balazs8907
tag
Nemrég szereztem be a bf3-at...ha gondoljátok vegyetek fel : Nihilke
-
balazs8907
tag
köszönöm a 100%-os kielégítő válaszokat
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Valaki közületek játszik a bf3-al?
Lenne egy olyan kérdésem hogy a single és a multi között van-e bármiféle grafikai különbség?
Azt tudom hogy a multiban csökkentették a létszámot és kisebb mappok vannak annak érdekében hogy a grafikát ne keljen "butítani".
Most szeretnék rá beruházni. Egy havernál játszottam már a single részel és annak a grafikája még tetszett is, de most nézegettem youtube-on pár multis videót és mintha nem olyan grafika lenne...
Lehet hogy csak én latom így, mivel nem valami No.1 minőségi felvételek.
Köszi előre is a választ -
balazs8907
tag
Mondjuk egy bf3 nagyon gyilkolja a bd diódát?
-
balazs8907
tag
Üdv! Lenne egy olyan kérdésem hogy egy ps3 slim 320gb blu-ray olvasója kb mennyi üzemórát bír?Ha nagy hülyeséget kérdeztem előre is bocsi, csak érdekelne egy körülbelüli szám...
Olvastam itt már 5000 és 2000 óráról is....
A két érték között azért nagy különbség van és nem mindegy.. -
balazs8907
tag
Sziasztok! Elég új vagyok a témában és szeretnék érdeklődni a multiplayer játékmódról.
Szóval ha egy adott játék online pass-át felhasználom egy adott reg-hez....utána csinálok egy új reg-et akkor érvényben marad a kód? -
balazs8907
tag
Sziasztok! Van egy kis problémám a ps3 meghajtójával. Most egyenlőre csak arra lennék kíváncsi hogy mikor beteszem a lemezt látom hogy az olvasó vizsgálja a kék fénnyel és a pirossal is. Ha ezeket a fényeket látom akkor már az olvasó nem lehet hibás ugye??
-
balazs8907
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van nekem egy fat 40 gb-os (cechg04) ps3. Az olvasója bedöglött és vettem egy másikat egy illetőtől. Az eredeti olvasó kes400a és amit vettem az is szintén. Bár az eladó mondta hogy nem 40gb-s psből van de attól még működnie kell mivel az olvasók egyeznek. Az a probléma hogy az eredeti olvasó felpörgeti a lemezt csak ugye nem tudja beolvasni, de viszont amit vettem az még a lemezt sem pörgeti fel....Mi lehet a baj??
-
balazs8907
tag
Megint csak nem szeretnék warezolni ,de ezt meg kell kérdeznem!!volt egy program ezen a cfw-n amivel nem tudom hogy ,de tudtam regisztrálni, de aztán már nem engedett fel többször, mert ugye kérte a friss ofw-t. A kérdésem az hogy ha most van egy Magyar regem, ettől függetlenül tudok csinálni brit fiókot is??
-
balazs8907
tag
akkor most Magyar reggel milyen korlátozások vannak. Olvastam sok mindent pl hogy nem lehet demókat letölteni meg stb...
-
balazs8907
tag
Viszont továbbra is kíváncsi vagyok arra hogy lehet-e ingyenes játékokat letölteni.A fizetős játékokat hogy lehet letölteni és hogy zajlik a fizetés?? Esetleg ha letöltés megszakad akkor búcsút mondhatok az egésznek??Átlagba mennyibe kerülnek a fizetős játékok?
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Először is ne haragudjatok a kis warezért, de muszáj vagytok tőletek információt begyűjteni, mert szeretnék legális felhasználó lenni.
A kérdés a következő:
Nem rég vásároltam egy fejhibás cfw-s gépet. Szeretném 4.0-ra frissíteni. ( amennyiben ez a legújabb ) Arra lennék kíváncsi hogy mivel most nem tudok beruházni egy fejcserére van- e valamilyen megoldás hogy játszani tudjak rajta? Úgy értesültem hogy psn-ről lehet fizetős és ingyenes teljes játékokat beszerezni. Ezekhez kell a meghajtó? Vagy elég a vinyó ahhoz hogy futtatni tudjam őket? Továbbá multizni is nagyon szeretnék és elég hozzá egy 2 megás internet sebesség? Most hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe , de ha tudtok más egyebet is hozzátenni az nagy segítség lenne! Előre is köszönöm -
balazs8907
tag
Sziasztok!! Lenne egy HATALMAS problémám a ps3-mal!!!SEGÍTSETEK
A probléma a következő: délelőtt játszottam vele kb 2 óra hosszát.
Mikor újra beakartam kapcsolni a joystick-al nem sikerült és már feltűnt hogy valami nem stimmel mert ugye a gép készenléti állapotba volt kapcsolva (előtte teljesen ki volt kapcsolva)
és a joystick-on folyamatosan villogott a 4 led ,de nem reagált rá a gép és utána a joy is kikapcsolt. Ezután bekapcsoltam a gépen lévő érintő gombbal és sikerült is. Bekapcsolt a hűtés, de a rendszer nem állt fel még a ps3 logó sem jött be!! Egyszerűen semmi!!! Utána bekapcsoltam a joy-t és megint csak villogott a 4 led gondolom és kereste a jelet, de semmi és kikapcsolt. Próbáltam többször is bekapcsolni, de midig ez történt!!!
Szerintetek mi lehet a baj???
A segítségeteket előre is köszönöm!!!!! -
balazs8907
tag
válasz
karakpecze21 #28783 üzenetére
Háááát nagyon örülnék ha meglenne és eladnád!!!
Elég újjonc vagyok még sajnos nem tudom hogy eredetileg hány GB-s volt ,mert most 320-as.
2 usb, wifi, van rajta és FAT modell.Remélem ebből kiderül. -
balazs8907
tag
sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy a cd meghajtó alatt lévő széles szalagkábelem megsérült egy szétszerelés közben (az olvasó fejet akartam tisztítani). Esetleg tudja valaki honnan és mennyiért tudnék beszerezni egyet???Előre is köszi
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Nem tudnátok nekem valamilyen megoldást ajánlani arra hogy a 3.55 kmeaw szoftverrel betudjak jelentkezni a PSN-re??
-
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Nem rég lettem ps3 tulaj és lenne egy FONTOS kérdésem!!!
A gépen 3.55 szoftver van. Hogy tudom megoldani azt hogy online multiplayer-ben játszani?
Ha a játékban (backup játék) csatlakozni akarok akkor először a Playstation network belépést kér. A probléma az hogy ugye oda nem tudok bejelentkezni mivel akkor frissíteni akarja a szoftvert!!Kérlek titeket segítsetek!
Előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Interactive Brokers társalgó
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Motoros topic
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP szerverek áron alul
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest