Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
Mit tudok tenni a lassu letoltes ellen?
DNS cimet atirtam a beallitasokban, a tesztnel is jo eredmenyt mèr, de a konkret letöltès 1-2mb nem jön többel.
Sose volt problèmàm a szolgàltatóval, màsik eszközökön nincs ez a problèma.
-
FuRiONight
addikt
Hali
PS3 vásárlás előtt állok. A párommal együtt szeretnénk leginkább játszani, szóval ilyen játékok érdekelnek leginkább!
A másik: psn-en ugye lehet profilt megosztani.szeretnék olyan partnert, akivel együtt vásárolnánk játékokat, és az accountját és psn plus-t megosztaná. Megbizhatóságom ellenörizhető! Természetesen én nem ingyen szeretném, közös megegyezés alapján menne!
Köszönöm Előre is!
Üdv. :: FN
-
FuRiONight
addikt
Pontosan, mert órákat is ellehetett tölteni a RMAH-ban, nem volt szükség igazából a csapattársakra, mert mindenki inkább eladta a loot-ot.
Itt most mindenki egymásra van utalva, ettől lesz ez sokkal jobb játék, mint a pc-s.
Más:
Amit alapból adnak boxhoz headset az mennyire gagyi?
Láttam kicsit jobban rendes párnázott résszel, az kb. 2e ft. Megéri az megvenni?
-
FuRiONight
addikt
GoW 3 végigjátszása után (ami az egyik ha nem a legjobb játék, minden platformon számomra) annyira gyenge ez a Ascension, hogy valami eszméletlen. A főszereplő csak valami Kratos hasonmás, nincs meg az a hangulat ami a többi részben, meg az egész nem az igazi számomra.
-
FuRiONight
addikt
Filmet szeretnék nézni ps3-on (már néhány filmet néztem), de ez valahogy nem megy.
Ugyan úgy átkonvertáltam az első HSZ-ben lévő progival, de amikor rádugom a ps-re a pendrive-ot, meg is jelenik fel is ismeri, de zöld szinűen jelzi a mappát. Amikor pedig elkezdeném lejátszani, berakja teljes képernyőbe, de semmi nem történik, tekerni se tudok se semmit. Csak a ps gombal tudok kilépni. Többi filmet simán vitte, fat32-re formáztam a pendrive-ot, és a filmek mérete is fa32-re lett állitva (vagyis a nagyobb filmeket feldarabolta 2-3 részletre) és eddig szépen ment.
Mi lehet a gond? Miért jelzi zölden a mappát? Valaki gond van, ha igen mi az?
-
FuRiONight
addikt
Söt, 3 èv hasznàlat utàn szerintem kötelező újrapasztàzni, a hosszabb èlettartam miatt.
-
FuRiONight
addikt
válasz
Mister_X #45325 üzenetére
Nem teljesen teljesen átlátható az adott szituáció, annyi az effekt, ha 2-en vagy többen rádjönnek jóval nagyobb szintüek esélyed sincs. Lehet valami bénákat fogtál ki, de amikor 2-en rámjönnek esélyem sincs. És te is tudod, h védekezéssel nem minden skill védhető ki.
-
FuRiONight
addikt
Játszik itt valaki Gow: Ascesion multival?
Ha igen néhány kérdés:
Miért van az, h nagyok 2 skillből megölnek, és meg alig tudom őket megsebezni? Chimera settben vagyok, de semmi esélyem sincs egy nálam nagyobb szintűvel szemben, és ez nagyon elveszi a kedvem a multitól.. -
FuRiONight
addikt
A Playstion 3 Super slim a legújabb modell a playtation 3-ból, ezeket az idei évben kezdték el gyártani.
A fontos szerintem, h a sony matrica rajta legyen, és minden papirja (garanciával kapcsolatban) minden rendben legyen.
leslieke: lhet én is megveszem, bár pc-n csak 2 hétig kötött le, ez azért más lesz szvsz.
-
FuRiONight
addikt
válasz
nokia párti #45223 üzenetére
Nem hiszem, h sokkal hüvösebb lenne a superslim mint sima, mivel tudták h kevésbé melegszik, ezért a hűtés is kisebb rajta. Az anyagminőség és az egész.. hát sztem csúnya nah..
-
FuRiONight
addikt
Most érkezett meg zavvi-ról a God of War: Ascension
Köszönöm raziel01-nek a segitséget!
Multiban tolhatjuk ha vkit érdekel!
-
FuRiONight
addikt
Kipróbáltam a Payday-t és a BF3-at. Hát ingyen jók de fizetni nem fizetnék értük. Bf3 mindenki profi, van amelyik pályán meg se lehet mozdulni. Mondhatom nagyon élvezetes.
Többi PS3 exclusive cimről mi a véleményetek? Pl Yakuza, és még van jó néhány, ami még sztem egész jó.
-
FuRiONight
addikt
Az európai PlayStation Store-ok "apokalipszis" akciókkal várják a digitális tartalmakat kedvelő vásárlókat. A buli mától július 17-ig tart. A PS+ előfizetők további 10%-os engedményben részesülnek!
- Oddworld: Stranger’s Wrath HD - €12.99/£10.99 helyett €8.99/£7.29
- Oddworld: Munch’s Oddysee HD - €8.99/£7.29 helyett €5.99/£4.79
- Oddworld: Stranger Boxx - €17.99/£13.99 helyett €12.99/£9.99
- I Am Alive - €14.99/£11.99 helyett €7.99/£6.49
- Quantum Theory - €29.99/£19.99 helyett €12.99/£9.99
- Armageddon Riders - €9.99/£7.99 helyett €4.99/£3.99
- DOOM 3 BFG Edition - €39.99/£29.99 helyett €21.99/£17.99
- Dead Space - €19.99/£15.99 helyett €9.99/£7.99
- Dead Space Super Bundle - €29.99/£19.99 helyett €14.99/£11.99
- Dead Space Extraction - €14.99/£11.99 helyett €7.99/£6.49
- Dead Space Ignition - €4.99/£3.99 helyett €2.99/£2.39
- Dead Space 2 - €29.99/£19.99 helyett €14.99/£11.99
- Dead Space 2 Super Bundle - €49.99/£39.99 helyett €23.99/£19.69
- Dead Space 3 - €69.99/£59.99 helyett €29.99/£19.99
- The Last Guy - €7.99/£6.49 helyett €3.99/£3.19
- Dead Nation - €12.99/£9.99 helyett €6.49/£5.19
- TOKYO JUNGLE - €12.99/£9.99 helyett €9.99/£7.99
- MotorStorm Apocalypse - €14.99/£11.99 helyett €7.49/£5.99
- From Dust + I Am Alive bundle - €21.99/£17.99 helyett €9.99/£7.99
- Shoot Many Robots - €9.99/£7.99 helyett €4.99/£3.99
- Far Cry 3: Blood Dragon - €14.99/£11.99 helyett €11.25/£8.89
- Far Cry 3 + Far Cry 3: Blood Dragon - €39.99/£29.99 helyett €34.99/£24.99Az előzőnél nem vettem figyelembe, h az http://blog.us.playstation.com való. Vagyis nem hiszem, h UK store érvényes lenne
-
FuRiONight
addikt
Playsation 3 Summer Sale 2013
July 2nd – 9th
Call Of Duty Black Ops II (PS3) – Regular Price: $59.99 Sale Price: $41.99 PlayStation Plus Price: $37.79
The Amazing Spider-Man (PS3) – Regular Price: $49.99 Sale Price: $29.99 PlayStation Plus Price: $20.99
Batman Arkham Asylum (PS3) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $9.99 PlayStation Plus Price: $5.00
The Lord of the Rings: Aragorn’s Quest (PS Vita/PSP) – Regular Price: $9.99 Sale Price: $4.99 PlayStation Plus Price: $2.50
Mortal Kombat (PS Vita) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $9.99 PlayStation Plus Price: $5.00
Mortal Kombat – (PS3) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $9.99 PlayStation Plus Price: $5.00
Prince of Persia Forgotten Sands (PS3) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $7.99 PlayStation Plus Price: $4.00
Scott Pilgrim vs. the World: the Game (PS3) – Regular Price: $9.99 Sale Price: $3.99 PlayStation Plus Price: $2.00
Shadow of the Colossus (PS3) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $9.99 PlayStation Plus Price: $5.00
Ratchet & Clank Collection (PS3) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $14.99 PlayStation Plus Price: $7.50
July 9th – 16thFast & Furious Showdown (PS3) – Regular Price: $39.99 Sale Price: $31.99 PlayStation Plus Price: $23.99
Star Trek (PS3) – Regular Price: $54.99 Sale Price: $43.99 PlayStation Plus Price: $32.99
Men In Black: Alien Crisis (PS3) – Regular Price: $39.99 Sale Price: $29.99 PlayStation Plus Price: $20.99
The Simpsons Arcade Game (PS3) – Regular Price: $9.99 Sale Price: $6.99 PlayStation Plus Price: $4.89
X-Men (PS3) – Regular Price: $9.99 Sale Price: $6.99 PlayStation Plus Price: $4.89
Hitman Trilogy HD – (PS3) – Regular Price: $39.99 Sale Price: $19.99 PlayStation Plus Price: $15.99
Lord of the Rings: War in the North (PS3) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $9.99 PlayStation Plus Price: $5.00
Silent Hill: Book of Memories (PS Vita) – Regular Price: $29.99 Sale Price: $14.99 PlayStation Plus Price: $7.50
LEGO Batman 2: DC Super Heroes (PS3) – Regular Price: $29.99 Sale Price: $14.99 PlayStation Plus Price: $7.50
LEGO Batman 2: DC Super Heroes (PS Vita) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $9.99 PlayStation Plus Price: $5.00
The Adventures of TinTin: The Game (PS3) – Regular Price: $39.99 Sale Price: $19.99 PlayStation Plus Price: $10.00
Star Wars The Force Unleashed II (PS3) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $9.99 PlayStation Plus Price: $5.00
LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game (PS3) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $9.99 PlayStation Plus Price: $5.00
Just Cause 2 (PS3) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $9.99 PlayStation Plus Price: $7.99
Prince of Persia Classics Trilogy (PS3) – Regular Price: $39.99 Sale Price: $15.99 PlayStation Plus Price: $8.00
Tron Evolution (PS Vita) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $7.99 PlayStation Plus Price: $4.00
Alice: Madness Returns (PS3) – Regular Price: $19.99 Sale Price: $7.99 PlayStation Plus Price: $4.00
Fight Night Champion – Full Game (PS3) – Regular Price: $29.99 Sale Price: $11.99 PlayStation Plus Price: $6.00We also have a number of great action movies on sale for the next two weeks to get you through the summer. Here is a sampling of some of the movies you’ll be able to pick up at great discounts tomorrow:
Ted (Unrated Version Available) – HD: $11.99
Pineapple Express – SD: $6.99 HD: $9.99
The Dark Knight – SD: $6.99 HD: $11.99
Despicable Me – HD: $11.99
Batman Begins – SD: $6.99 HD: $11.99
Up – SD: $9.99 HD: $17.99
Battleship – HD: $9.99
Toy Story 3 – SD: $9.99 HD: $17.99
Rise Of The Planet Of The Apes – SD: $9.99 HD: $14.99
End Of Watch – HD: $11.99
Inception – SD: $6.99 HD: $11.99
The Expendables – SD: $4.99
The A-Team Extended Cut – SD: $8.99 HD: $12.99
Safe House – HD: $9.99
300 – SD: $6.99 HD: $11.99
The Man With The Iron Fists (Unrated Version Available) – HD: $11.99
The Hurt Locker – SD: $4.99
The Bourne Legacy – HD: $11.99 -
FuRiONight
addikt
Màskor olyan kèső dèlutàn voltak letölthetöek az új ps+ jàtèkok.
-
FuRiONight
addikt
válasz
Tegla80 #45067 üzenetére
Ha már befektetek, akkor mér nem egy kormányt meg pedálokat veszek csak, hanem egy autót és ott tényleg reális a fizika meg FHD graf 60fps-el. Ehhez képest a GÉTÉ 6 is egy árkád játék (szerű).
Sztem az ilyen jellegű szimulátor egyszerűen nem konzolra való. Lehet neked sit meg torzsa, de nekem a GÉTÉ 6 nem jön be akkor sem, és nem ér fel az sem SHIFT-hez sem a FORZA-hoz.
-
FuRiONight
addikt
válasz
nokia párti #45062 üzenetére
Mondtam én ilyet h a grafikával van a gondom? Nem
Nincs sebességérzet, nem érzem, h egy autó volánja mögött ülnék, számomra túl steril a környezet, nincs meg a hangulat, az ütközéskor a dobozhangok, meg maga a motorhangok.
Shift 1 ilyen téren sokkal élménygazdagabb és a forza akármelyik része is SZVSZ!
-
FuRiONight
addikt
Srácok tényleg egy játékról beszélünk? GT6? Ez volna olyan nagy szám..? Helmoras-al egyet értek, ez igy..
-
FuRiONight
addikt
Hát kevés olyan játék van, ami annyira felidegesit mint TLoU. Az MI néha borzalmas. Multiról ne is beszéljünk
Hirdetni fórumon tilos!
[ Módosította: philoxenia ]
-
FuRiONight
addikt
Rendben, felveszlek, üdv a csapatban
Más: haveromnak psn előfizetése van, haverjával megosztotta, már több mint 1 éve.
Most akinek az előfizetése van, elakarja adni a gépet az accountal és a játékkal együtt.
Van rá lehetőség, h akivel megosztotta az accountot, annak ne veszenek el az eddigi letöltötthogy tudja használni ha előfizet psn+ -ra?
-
FuRiONight
addikt
köszi a segìtsèget mindenkinek
game.co.uk-n nem lehet paypal-al fizetni?
-
FuRiONight
addikt
Far Cry 3-at és Black ops 1-et játszák még psn-en? Érdemes megvenni?
Milyen más multis játékkal játszanak még sokan?
-
-
FuRiONight
addikt
válasz
nokia párti #44830 üzenetére
Ne haragudj, de nem igen hiszek ebben.
Más: több féle Official Sony Playstation 3 Bluetooth Headset van igaz?
v2
ez pedig v1 lehet?
-
FuRiONight
addikt
válasz
dilipok #44812 üzenetére
Pontosan minden konzolnak megvan a maga elöny (x360: jàtèkok felmàsolhatòk, jobb live szolgàltatàs ès controller, cross game chat)
PS4-nèl ezek mind javìtva lesz, ezèrt is jò ( jobb) konzol mint a x1 SZVSZ!
Ghard: nem a legjobb pèlda az autòhifi, mert itt màr a szoftvert mòkolod meg. Az autòs pèldàd arra jò viszont, h a ps3-nàl is cserèlhetö a hdd, de ha az autò szofverjèbe nyúlsz bele az sem legàlis.
-
FuRiONight
addikt
PSN Maintenance 9:30am - 4:00pm Pacific on June 25th!
In order to continue to deliver you the best online games experience, we will be performing maintenance on Tuesday, June 25th. This maintenance will start at approximately 9:30am PDT and end around 4:00pm PDT.
During this maintenance period, you may receive a message that states “Sony Entertainment Network is undergoing maintenance” when attempting to access the PlayStation Store or PlayStation Home. If you have signed in to PSN within 5 days prior to the start of maintenance, you may be able to play games online and enjoy apps such as Netflix, HULU Plus and Music Unlimited during this maintenance period.
We will update you with any changes that may occur in regards to this scheduled maintenance. If you would like to receive a notice when PSN is fully restored, be sure to follow the official PlayStation Twitter account and our support Twitter account, @AskPlayStation.
-
FuRiONight
addikt
The Last of Us-ban van coop? Ha igen játszhanánk együtt, jobb volna.
-
FuRiONight
addikt
Last of Us multi-ban a Fireflies-hoz csatlakoztam, hogy tudok àtmenni a hunterekhez?
-
FuRiONight
addikt
Végre nekem is megjött a The Last of Us. Egy kis single után nekiálltam a multinak.
Eddigi tapasztalataim (multiról): nem hiszem, h mindenki ilyen pontos, h mindenki összejátszik csak az én csapatom nem, és h mindenki ennyire vérprofi. Játszik vele egyáltalán valaki?
-
FuRiONight
addikt
Jàtszik itt valaki a lat os us multival?
-
FuRiONight
addikt
Megoldva, valami más BT is be volt kapcsolva.
-
FuRiONight
addikt
Megjött a BT fülesem, telefon szépen felismerni, a ps3-is, amikor megjelenik, és rányomom, akkor csak azt irja h please wait.. meddig tart ez, vagy mi lehet a gond?
YT videókat néztem ott 2 perc az egész.
Egy Modecom MC-11B-ről lenne szó.
-
FuRiONight
addikt
Egy kérdés: PSN Master account ami meg van osztva. Haverom eladná a ps3-at, de playstation plus előfizetést másnak odaadná. Lehetséges az, h jelenlegi master accountotról átrakni egy másik accountra átrakni az ö előfizetését?
Ha igen hogyan?
-
FuRiONight
addikt
Aki esetleg kijátszotta a single player a The Lst of Us-al, és multi nem érdekli és eladná a játékot az dobjon egy privit
-
FuRiONight
addikt
The Last of Us Multi milyen, valakinek valami tapasztalata ilyen téren?
-
FuRiONight
addikt
Kiszivárgott a következő 2 havi PSN+ játékok!
Szép hónapok elé nézünk
-
FuRiONight
addikt
UK PSN store-t hogy tudom gépen megnézni? Milyen oldalra kell fellépnem?
Mármint: Számitógépen, böngészőből belépve.
-
FuRiONight
addikt
DM-Fan: valahogy nem tünik olyan őszintének a taps mint ps4-nél
shopto.net-ről szeretném megrendelni a God of War Ascension, mivel azt irták hogy jobb mint a zavvi.com, a kérdés, mennyi a postaköltség?
-
FuRiONight
addikt
-
FuRiONight
addikt
Sztem erre kicsi az esèly.
Èn pèldàul szivesen làtnàm azt h a multiplatform cimekkel (CoD BF miegyèb)
Lehessen együtt multizni ès coopozni. A baràtlistàra is fel lehetne venni egymàst de csak a multiplatorm cimekkel lehet együtt jàtszani ès a neve elött pl. volna egy xbox vagy ps jel, hogy meg tudd különböztetni egymàstòl.Erröl mi a vèlemènyetek?
Elözö hsz-re vàlasz valaki?
-
FuRiONight
addikt
Ha magyar accon veszek egy dlc-t akkor azt UK is tudom hasznàlni, ugy h meg van osztva?
-
FuRiONight
addikt
Nah kivittem a God of War 1 HD-t.. hát rég láttam már ennyiszer a YOU ARE DEAD feliratot, jó volt, de rengetegszer felidegesitett.
Tegnap rendeltem egy Killzone 3-at, meg a BT fülest, ha van kedve valakinek, multizhatnánk együtt
-
FuRiONight
addikt
válasz
MasterMark #44268 üzenetére
Elnéztem
Köszi h a javitottál
Buster17: nem, nem az lesz, azt később kell megadnod
-
FuRiONight
addikt
-
FuRiONight
addikt
PSN Store-on mikor lesznek fent az új játékok? Mert 12-e van már, azért kérdezem.
Diablo 3 PS3 Multiplayer gameplay
Aukciós ház nélkül még jó is lehet, lehet benevezek rá
-
FuRiONight
addikt
Aki aktivabban játszik (leginkább coop multi érdekel) az nyugodtan vegyen fel: FuRiONight
Am ti mivel multiztok leginkább?
-
FuRiONight
addikt
A DICE a Battlefield 4 döbbenetes bemutatóját egy különleges ajándékkal ünnepli, azokat a játékosokat célozva, akik így vagy úgy, de lemaradtak a Battlefield 3 Premiumról. Ha az Originben a termékkulcs beváltása fül alá beírjátok, hogy BF3E3, akkor a rendszer megajándékoz titeket egy Close Quarters DLC-vel. Nem rossz, ugye?
Természetesen nem csak PC-n, hanem Xbox 360-on és PS3-on is ingyenesen hozzájuthattok most a kiegészítőcsomaghoz, amennyiben letöltitek az online üzletből.
-
FuRiONight
addikt
válasz
RohamDroid #44193 üzenetére
Hát, őszintén többet vártam, mind2 konzolgyártó desing terén eléggé kettes. PS4 egy eltolt xo.. csalódás.
-
FuRiONight
addikt
Milyen gripet hasznàl aki hasznàl az akinek van?
Ezt nèztem: Fps freek cqc-t
-
FuRiONight
addikt
God of War rèszed hogyan jönnek?
Mert ugye van 2 ps2-es 2 ps3-as ès 2 psp rèsz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Motoros topic
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest