Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Végeztem a Resistance 3-al. Kellemes játék volt.
Szerintem neki esek Move-al is, kivancsi vagyok kezelhetőségre. -
balazs8907
tag
Nemrég szereztem be a bf3-at...ha gondoljátok vegyetek fel : Nihilke
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Én is ezen röhögtem. Ilyen erővel egyébként akkor már adhatna egy Vita-t is a kontroller helyett. Mondjuk gyanítom a kezdőárba egyébként ez bele is férne majd, ha egyszer kijön a konzol. De ha megnézed, ott van egy e-SATA csatlakozó is a konzol elején, na, azon meg egyenesen megfeküdtem a röhögéstől. Minek? Hogy a majd ismét csak FAT32 fájlrendszert kezelő konzolra eSATA-n keresztül lehessen másolgatni a "hatalmas" fájlokat, amiket nem fog tudni lejátszani? Meg reális, hogy ki-/bemeneti jack dugók vannak rajta, mikor már a PS3-on sem voltak?! Az a hatalmas power-gomb meg olyan, mint egy nevető küklopsz-smiley és gondolom azért olyan nagy és azért van LED-del megvilágítva, hogy a nagymama is megtalálja. Borzalom az egész. Sokkal jobb, letisztultabb koncepciók is voltak már ennél.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
csab2
veterán
válasz #79125504 #32686 üzenetére
A kontroller nevetséges szerintem. Minek egy konzol kontrollerre kijelző??? Amikor a konzolhoz kell egy TV. Hülyeség!
Meg ha jól látom valami érintésre érzékeny panel (vagy mi) is van a kijelző alatt. Röhej az egész!Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
hoby36
senior tag
Hellotok!Hol lehet megváltoztatni a nick nevem,ami játék közben látszik?
A logikában semmi sem véletlen!
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Herczi #32687 üzenetére
Hát én is remélem, hogy nem ilyen ízlésficamos designert alkalmaz a Sony, mint aki ezt a koncepciót megálmodta. Úgy néz ki, mint valakinek a rémálma.
Szerintem egyébként ez a legkevesebb, amiért aggódnunk kell, design-t tekintve nem szokott gond lenni a Sony-nál.
Get Moded!
-
törölt tag
Ez már tetszetős
[ Szerkesztve ]
-
conus
csendes tag
válasz dani3l #32677 üzenetére
Teniszes játékok közül nekem a Top Spin 4 van, move hiányában joyal játszom, csak ajánlani tudom, nemtom milyen lehet move-al. Virtua Tennis 4 demoja alapján felejtős, sehol nincs a TS4-hez, a Grand Slam Tennis 2 -nek is csak a demoját próbáltam, szerintem elmarad a TS4-től , de egyértleműen jobb, mint a VT4.
-
M@trixfan
addikt
Maradhatna a Cell, csak figyeljenek oda ezekre:
1. Legyen kiegyenlítettebb a processzor: több és sokkal erősebb PPE. Az IBM legújabb Power fejlesztései elég jók egyébként.
2. Normális GPU, hogy ne azzal kelljen trükközni, hogy éppen mit nem lehet vele megvalósítani.
3. Megfelelő mennyiségű memória és ne osztogassák meg a pool-okat.SPE-ken mehetne rengeteg dolog: AI, fizika, stb...
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
DM-Fan
nagyúr
-
mrhitoshi
veterán
Sony planning to use 16 SPE Cell processor for PS4
Most csak gyorsan átfutottam, de egy linket megért ide berakni.
PS4
-
dani3l
őstag
The Fight cimü jatekrol tud valaki valamit? Mielött meglett a PS nezegettem, tetszett is, de miota megvan a konzol, sehol nem lehet kapni. Elötte lattam egyszer Saturnban is 15 euroert, meg hasznaltan is lattam annyiert, mostmeg 5500 a legolcsobb, amit talalok, es az is hasznalt..
Egyebkent arra lennek kivancsi, van e valakinek tapasztalata vele, mennyire jol müködik, meg reagal a gep a mozgasra, es mennyire elvezhetö a jatek? Videokat nezegettem rola, eleg jonak tünt.Illetve teniszes jatekot melyiket ajanlanatok Move-hoz? (Mar ha több van persze..)
-
EyEsOnU
tag
válasz SektorFlop #32666 üzenetére
az új fifa street 21000 forint magyar store-on
igen.
21 darab jó magyar pisztolyorrú mátyással tudod megvenni. Viszont psn plus megéri szvsz. vannak jó dolgok, meg a psn játékok is olcsóbbak, a hónapban ingyé volt az nfs shift2, trine2, shank2..szerk.: zavvin valami price crash van, jó árba került egy-két játék. splinter cell classic hd megéri 13fontért? nagy kedvenc volt régen.
[ Szerkesztve ]
-
t.thomas
csendes tag
válasz SektorFlop #32666 üzenetére
Köszi a választ!
Nem leszek én sem túl gyakori vásárló PS store-on, de azért nézelődök majd, egyébként én is a magyarba regeltem volna de ezzel megerősítettetek ebben! -
Ocarina
aktív tag
Ma beszereztem a BF3-at, ha gondoljátok vegyetek fel:
ZsomleHUNKeelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
dani3l
őstag
válasz DM-Fan #32661 üzenetére
Erdekes, nekem van platinumos jatekom (SW: The Force Unleashed) aminek a kiskönyve szines, viszont vannak normal kiadasu jatekaim (Far Cry 2, Quantum of Solace, Crysis 2 LE, stb..), amiknek szürke a kiskönyvük. (Mondjuk nem tudom, a szürkeseg mire vonatkozik, maga a kiskönyv boritoja meg szines, de benne a kepek meg minden szürke, ellentetben a platinumosokkal, amik full szinesek.)
Egyebkent az a sarga keret eleg ronda szerintem, nem tudom, hogy jutott eszükbe.. -
SektorFlop
aktív tag
válasz t.thomas #32664 üzenetére
Ha jól tudom tartalom az lesz mint az UK store-é, én ha új konzolos lennék akkor magyar accot regelnék, de csak azért mert amióta van ps-em store-on nem vásároltam. Viszont ha nálad gyakran előfog fordulni, akkor semmi kép se ajánlom most a magyar store-t... szerintem nagy utat fog még bejárni mire a tartalma UK store-al egyenlő lesz. Az árakról nem tudok sokat mondani, de a fórumba láttam egy két olyan hozzászólást, amibe talán azt írták hogy nagyon drága a magyar store!
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
t.thomas
csendes tag
Sziasztok!
Ha minden igaz ma új konzoljátékost lehet üdvözölni személyemben (Alig várom, hogy mehessek haza beüzemelni )
Kérdésem az lenne Hozzátok tapasztaltakhoz, hogy ha majd regisztrálok egy PS acc-ot azt a nem régóta működő magyar store-ba ejtsem meg, vagy maradjak a UK/US vonalon.
Mert ahogy utánaolvasgattam itt-ott, nem volt egyértelmű számomra, bár én úgy vettem talán az újoncoknak jobb a magyar, de tartalom/ár vonalon mi a helyzet, és mi várható?[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Én még sosem szedtem szét, de! Nem kell -e hozzá valami ilyesmi?
http://www.ebay.com/itm/OFFICIAL-SONY-PS3-WIRELESS-CONTROLLER-PART-BATTERY-HOLDER-OLDER-VERSION-/260915248453?Amugy itt van egy részletes leirás képekkel modellekre bontva:
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=648322&pid=4384867&mode=threaded&show=&st=&Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
zzola
titán
válasz supercow #32653 üzenetére
Nem jött össze az akkumulátor csere.
A kontrollerben LIP1472 van, ami jött, az pedig LIP1359. Ez még nem is lenne gond, de a gyári akkura rá vannak öntve távctartó pöckök, amik távol tartják az akkut a nyáktól, ami jött, az teljesen lapos...
Kell rendelnem egy újat, ami ugyan ilyen.
Valakinek nincs esetleg egy e-bay linkje?
Kontroller: CECHZC2E
Köszi! -
DM-Fan
nagyúr
válasz eszgé100 #32659 üzenetére
A platinum minősítés nem hordoz többlettartalmat. Ezt egy adott példányszámban eladott, vagy adott idővel a megjelenés utáni szakaszban levő, kellően sikeres játékoknál szokták alkalmazni, ezáltal csökkentve a játék árát felére/kétharmadára. A tok szürke, a borító sárga keretes, több esetben a kisfüzet fekete-fehér, a lemez szitázása szintén platinumos. Nem lesz több - ha úgy tetszik kicsit puritánabb külsejű lesz - viszont olcsóbb. Ennyi csak a lényege.
Get Moded!
-
törölt tag
Medal of Honor Warfighter Official Trailer
Picit Cod-os feelingje van
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz eszgé100 #32656 üzenetére
A lemez és annak tartalma tekintetében semmi. A tok szürke színű és nem áttetsző, a borító kap egy sárga keretet, valamint a lemez szitázása más. A játék tekintetében semmi különbséget nem fogsz tapasztalni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
eszgé100
őstag
megrendeltem a GT5-öt, remélem nem okoz csalódást, bár barátnőm jobban várja, mint én.
jut eszembe még, mi a különbség a Platinum dobozos meg a sima játékok között? úgy értem, hogy láttam sima GT-t is meg Platinum feliratosat is"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
supercow
őstag
1 hete cseréltem 3 utángyártott kontrollerben. 5 csavar tartjja össze és szétpattintani a legnehezebb. Ha kiszedted az összes csavart, nyomd meg határozottan a két kar közötti részt középen, ott van egy belső fül.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Edgeri
senior tag
Én már szedtem szét két kontrollert is. Óvatos legyél, minél kevesebb dolgot bontsál meg. Főleg vigyázz R2-L2 gombok nagyon szemetek tudnak lenni, volt, hogy órákba telt, mire vissza tudtam pattintani őket, de volt, hogy 1 perc. Maga az akksi csere az egy drót lehúzása, új akksi berakása és drót visszadugása.
Javaslom, hogy előtte nézz meg 1-2 youtube videót, hogy képbe legyél mi vár rád.Üdv, Edgeri
-
zzola
titán
Cserélt már valaki akkumulátort kontrollerben? Ma jött meg Kínából a cucc, 1500 mAh van ráírva...
-
supercow
őstag
-
dilipok
veterán
nemtudom sajnos akkor. Esetleg kerdezd meg a pontos hibauzenetet es arra probaljatok rakeresni gugliban.
Rakerestem hatha talal valami regioval kapcsolatos hibat, de nem nagyon lattam semmit. Massal tud multizni?
Na meg ahogy DM-Fan is javasolta, probalja meg egy UK profil alatt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Lall
veterán
Erre nem tudja véletlenül valaki a választ? Regisztrálni kell esetleg?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
jookomak
őstag
válasz supercow #32624 üzenetére
Sima, első Motorstorm? Talán ajándékba egy másik játék mellé. Ha új ps tulaj lennék, akkor is csak max. egy ezrest adnék érte, amíg nem lesz más játékom.
Többieknek: Autós játékok közül minden kétséget kizáróan GT5. Gow, uncharted, gt a ps3 AAA+ játékai. Kötelezőek.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz buci30 #32636 üzenetére
Sosem játszottam vele úgy, de elméletileg van a GT5-ben az Arcade mode-on belül 2 player battle, ami splitscreen-ben megy, két kontrollerrel.
A GT5 az autós játékok krémje a PS3-on, az NFS: HP nem egy kategória vele. Ami még jól néz ki PS3-on és jó is, mint autós játék, az a Colin McRae: DiRT széria.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
buci30
addikt
válasz Coconut's #32631 üzenetére
kösz! S a GT5-be van osztott képernyő ,hogy ketten két kontrollerrel lehessen játszani egyszerre?
Vagy milyen autós játék van amibe ez kivitelezhető és persze jó grafika legyen azért ne ezer éves
Hétvégi baráti találkozóra jól jönne néha egy ilyen versengés.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
mrhitoshi
veterán
EZT láttátok már ?
Erre nem lehet mit mondani.PS4
-
Lall
veterán
Szaisztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy barátom megvette az F1 2011-et, de multiplayerben nem tud játszani rajta, mert valami olyasmit ír ki, hogy ebben a régióban nem használható. Van valami beállítási lehetőség, hogy tudjon játszani multiplayer modban?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Coconut's
csendes tag
válasz buci30 #32630 üzenetére
Hot Pursuit-ban nem lehet osztott képernyőn az biztos sajnos, sokszor hiányoltam.
Free-ride HP-ben van,de valami pályás free-ride tuti van GT5.ben is.Egyébként pár fórumtársnak jelezném: 1 éve előre szóltam, hogy ez lesz, de leoltott mindenki, hát parancsoljatok
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Nem tudok dönteni még
Melyik játékkal lehet 2 kontrollerer játszani osztott képernyőn egymás ellen?
A másik pedig ,hogy a freeride mode a GT5-be is van?Need for Speed Hot Pursuit
vagy
Gran Turismo 5iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ocarina
aktív tag
válasz bentsze88888 #32627 üzenetére
Sajnos nálam sem működnek a régi, másik profilos, mentéseim.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
bentsze88888
tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném.
Elég régóta van egy u.s. store-os account-om,ami ugye a profilomhoz van rendelve,a játékmentésekkel,trófeákkal együtt. Viszont szeretnék a magyar store-hoz csatlakozni,hogy tudjak vásárolni ezt-azt. Meg is próbáltam,de ehhez ugye új profilt kellett csinálnom,a játékmentéseket pedig hiába másoltam át a régiről erre(saved data utility-ben egyesével),nem fogadta el valamiért. A trófeák nem is annyira érdekesek,csak a régi mentések.
Előre is köszi! -
supercow
őstag
Sziasztok, egy Motorstorm Platinum kb mennyit ér? Valahogy nem fogott meg a "frenetikus" játékmenet, meg béna is vagyok az irányítással, egyszer kipróbáltam és azóta rá se néztem
-
Gebriel
veterán
Normál és promóciós játék közt mi a különbség? Tok, kis könyvön kívül.
dilipok
Kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Gebriel #32620 üzenetére
jaaaj, mindjart sajnalom is oket. ooooooriasi ktg a vasarlo kenyelmeert... Csak egy pelda: Par eve tortent, hogy kineztem egy Doxa karorat a westendben. Nem volt tul draga, de annal joval tobb volt, mint amennyi keszpenzt tart maganal az ember. Besetaltam a boltba, egy kedves uriember (a tulaj) volt bent, nagyon segitokesz volt. A fizetesnel nyujtom a kartyam, erre mondja a faszi, hogy ejjj, az nem lehet, mert a gonosz bankok egy csomo penzt lenyulnak ha kartyaval fizetek (ugy erti tole, mert tolem egy fillert sem), ezert azt javasolta, hogy menjek el egy automatahoz, vegyem le a penzt, setaljak vissza es vegyem meg az orat, majd hozzatette, hogy aki ilyen orat vesz, az ugysem becsuletesen keresi a penzt, ezert nincs is neki ertelme terminalt tartani... Mondanom sem kell, hogy kisetaltam es megvettem 2 bolttal arrebb ugyanazt az orat, kenyelmesen, kartyaval fizetve... szanalmas nehany kereskedo
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Gebriel
veterán
PlatinumShop Pest
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 45.
(Az Arany János u.-i metró és a Nyugati között)Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek:
10 h - 19 h
Szombat:
10 h - 14 hTelefonszám:
+36 (1) 302 61 26
+36 (30) 389 74 88
+36 (30) 964 25 32PlatinumShop Buda
1035 Budapest, Pacsirtamező utca 35.Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek:
10 h - 18 h
Szombat:
ZÁRVATelefonszám:
+36 (1) 240 73 17
+36 (20) 298 63 36
+36 (30) 964 25 32PlatinumShop Budaörs
2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3
(Tesco Budaörs Hipermarket üzletsor)Nyitvatartás:
Hétfő - Szombat:
9 h - 20 h
Vasárnap:
9 h - 19 hTelefonszám:
+36 (70) 770 19 75Weboldalukon nincs kiírva, hogy lehet kártyával fizetni. Hívd fel azt az üzletet ahol vásárolnál. Tudomásom szerint ami a nyugatinál van ott nem lehet.
-
ldave
félisten
Irodában sajna nem tudom megnézni, így itt kérdem: a Platinumshop-ban lehet bankkártyával fizetni?
A Slime draws near! Command?
-
Edgeri
senior tag
Ez jó
Üdv, Edgeri
-
r3dsnake
nagyúr
Egy kis érdekesség a crossplatform témához : D
-
Gebriel
veterán
válasz szasanyi #32610 üzenetére
Akkor enginev3.0 aláírására mit reagálnál?
"Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok" -
SektorFlop
aktív tag
válasz Ocarina #32604 üzenetére
Technikailag mindenképp megoldható lenne... Bár egy fps játéknál nem tartanám jó ötletnek hogy PS3 és PC közös szerveren, egérrel egy kicsit nagyon teljesítményt lehet produkálni mint egy kontrollerrel.
De hozzá kell tennem, nem rég olvastam egy cikket miszerint lehet hogy egységesítik a platformokat, legalábbis a Sony és a Microsoft összehozna egy közös platformot! Állítólag a Valve is el akar kezdeni egy konzolt. Legutóbbi hír amit hallottam róla hogy ő is csatlakozna a két nagyvállalathoz. Hogy ez az egész mennyire igaz, vagy csak pletyka az egész azt már nem tudom. Személy szerint vannak kételyeim mivel mind2 vállalat az új konzolok megjelenését ígérik a közeljövőben, de bármi lehet!
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
Ocarina
aktív tag
Úgy rémlik, mintha az új Counter Strike-ot úgy tervezték volna, hogy támogassa crossplay-t, csak valamiért lefújták.
De a Portal 2 már támogatja PS3, PC között.
Amúgy szerintem is jó lenne, legalább a konzolok közötti multi.[ Szerkesztve ]
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
DM-Fan
nagyúr
válasz PhoenixK #32602 üzenetére
Arról már nem is beszélve, hogy egyébként sem lenne elvetemült dolog, ha a konzolosok egymással tudnának játszani crossplatform módon. Ráadásul szerintem technikailag simán kivitelezhető lenne. Szóval nem is értem, hogy miért kell emiatt valakit osztani.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
őstag
Nyugi, emberek! Feltett egy értelmes kérdést, választ is kapott rá, nem kell tovább osztani!
Ha tudta volna a választ, akkor nem kérdezi! Esetleg ti születésetektől fogva tudtatok mindent?"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest