Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
-
DM-Fan
nagyúr
-
ricshard444
veterán
Sziasztok gondom van a gow 3 beolvasasaval csak kattog a gep utana megint megprobalja beolvasni es semmi...egy kis karc sincs a lemezen 3x volt hasznalva. Minden mast lazan beolvas lehet tenni vmit? Kedvencem a gow...
Vannak dolgok...
-
mr.dana
aktív tag
psn megy mindenkinél ?? nem tok belépni v 2 órája ....
-
_Babilon
tag
Electric Blow back-ről infó?
-
olbaidhun
őstag
Olyan kérdésem lenne srácok, hogy ps3 4.0 gép winyóját ki lehet-e cserélni egy 3.55 rendszerű gép szoftverére
Azt tudom, hogy 3.55ig ez simán megy, de valami biztonsági intézkedést talán bevezettek, ha jól emlékszem.. Nem szeretném, hogy emiatt ne induljon egy gép.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Sanyi.mTs
addikt
AC2-t befejezve van még lehetőség a városokban mászkálni és gyűjtögetni?
-
zzola
titán
válasz Gebriel #31280 üzenetére
Sok választási lehetőség van. Néztem Turtle Beach-et, meg az official wireless Sony-t is.
~30-35k-nál többet nem adnék ki érte, ebben gondolkodom. Azt sem tudom, hogy vezetékessel, vagy vezeték nélkülivel járnák jobban, full kopasz vagyok a témában...Találtam párat elfogadható árban:
-Call of Duty Modern Warfare 3 PX3 (Turtle Beach PX3) füles ~35k-ért lenne ShopTo-tól...
-Turtle Beach DPX21
-Turtle Beach PX21
-Sony official wireless[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Érdemes térhangzásra képes fülesre beruházni, vagy ez a dolog csak p@rasztvakítás?
-
őstag
sziasztok
havernak xp van a gépén,és directx problémávan pár perc után kidobja,dodtok valami okosságot mit lehet a bibi? ha kell leirom a pontos hibaüzenetet is,csak még a srác nem küldte el.Köszi..
-
v!ct0y
veterán
Na már lehet kapni 5500ért 6000es SEN kártyát
-
Ocarina
aktív tag
-
dilipok
veterán
válasz #79125504 #31256 üzenetére
nem tudom sikerult-e mar megcsinalnod, de erre a reszre tisztan emlekszem en is, mert en is onnan oldalrol probaltam felugrani (kb 20x ). Ahogy mas is irta, csak siman alatta allva kell egy ugrast nyomni (vagy az ajton felfutni) es ugy jo lesz.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
chubii
senior tag
válasz _Babilon #31264 üzenetére
Igen, játszottam már vele 1-2 órát. Összességében nem vagyok valami jó véleménnyel róla, kb a Dead Space 2 multijával tenném egy csoportba. Szerintem a sztori része az,ami igazán jó játékká teszi a Bioshock-ot. De ez csak egy vélemény. Te hogy állsz ezzel ?
Hol tartasz a játékban ? Nem tudnál segíteni a kérdésemben ?szerk.: lehet rosszul értelmeztem a hsz-od. Ha az a kérdés,hogy az online játékban merült-e fel ez a probléma,akkor a válaszom : nem. A sztorit játszom éppen, csak még nagyon az elején vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Ocarina
aktív tag
válasz SektorFlop #31263 üzenetére
[link] De most elég drága. Én a Media Marktban vettem ~1 éve, akkor még jóval olcsóbb volt.
[ Szerkesztve ]
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Ocarina
aktív tag
válasz SektorFlop #31261 üzenetére
Én egy 3000 Ft-os Samsung fülest használok. Tökéletesen működik.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
SektorFlop
aktív tag
headset-el kapcsolatban valaki feltudna világosítani?? milyen headsetekkel kompatibilis a ps, milyet érdemes venni? a lényeg az lenne hogy minnél olcsóbban kijöjjek... néztem egy két oldalon asszem 5k volt a legolcsóbb... de ezek kifejezetten ps headsetek voltak.
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
törölt tag
Sziasztok !
Assassin Creed 2-ben elakadtam. Van az pálya mikor hirtelen látomása lesz a komának és egy új világba csöppen bele ahol ha jól látom keresztes lovagok vannak. Majd egy személyt kell üldöznöm egy vártoronyig ahol bezárja az ajtót és nekem a tetejére kell jutnom.
Egy darabig fel is tudok mászni , de a képen látható helyen egyszerűen nem tudok ráugrani arra a fa kitüremkedésre. Bárhogy is próbálok Valami ötlet esetleg ? -
chubii
senior tag
Bioshock 2-ben a Staff only ajtók mögé be lehet valahogy menni ? A Ryan Amusements résznél vagyok,amikor ADAM-et kell gyűjteni 2 holttestből, és az egyik Staff only ajtó mögött van egy kék Plasmid. Később másik úton be lehet jutni abba a szobába, vagy itt kell vmit csinálnom,hogy kinyíljon az ajtó ?
[ Szerkesztve ]
-
_Babilon
tag
válasz TazLeacher #31252 üzenetére
Ugyan az
-
TazLeacher
nagyúr
Mik a tapasztalatok a PS3 és a 3D-s Blu-Ray filmek lejátszása terén? Ugyan olyan, mintha egy alap szintű 3D-s BD lejátszóm lenne, vagy van valami "bukta" a dologban?
-
-
cudarz
tag
Mult csutortokon megrendeltem ketto BD filmet a thehut.com-rol, az egyik tegnap, a masik ma megerkezett, mindketto kifogastalan allapotban. Elsobbsegi legipostaval kuldtek oket, 1 font/csomag a szallitasi dij. Ajanlom barkinek.
-
dilipok
veterán
válasz #79125504 #31246 üzenetére
A tesom mar vegigtolta a revelationst es most a multi reszevel szorakozik. Erdekes elmeny (jo ertelemben ) A multkor otthon voltam, neztem ahogy jatszik es meg nekem is megjott a kedvem, pedig idegenkedtem az otlettol elotte. De elotte be akarom fejezni a single-t majd.
-
törölt tag
Az Assasins Creed többi része is van olyan jó mint a 2 ??
Mivel most lassan 1 hete csak azzal játszok a legtöbbet. Nagyon bejön. -
dilipok
veterán
Forza 4 valoban konnyebben iranyithato kontrollerrel, viszont nem tudnek donteni a 2 jatek kozott. Mindketto nagyon jo jatek. (a GT nekem realisabban hat vezetesi elmeny tekinteteben, mondjuk lehet azert mert ezt kormannyal jatszom a forzat meg kontrollerrel )
-
Edgeri
senior tag
Ha valaki szeret Fifázni: a National G. gyáróriások sorozatában (V.) az EA, Fifát (2012) készítő munkálatait mutatja be. Nagyon érdekes, ajánlom mindenkinek. Hihetetlen mennyi meló van benne.
Üdv, Edgeri
-
Sundesz
őstag
Külső kamerából tényleg rossz irányítani az autót, de a többiben azért jobb szerintem. Minél több időt töltessz a játékkal, annál jobban fog tetszeni, sok jó dolog van benne. Én még ma is heti 3-4x előveszem a Seasonal-ok és a multi miatt, a vezetési élményt nagyon eltalálták (kormánnyal).
Én csak a Forza 3-al játszottam, de az szerintem is könyebben és élvezetesebben irányítható volt kontorollerrel külső kameranézetből.
Hörcsög Powa'
-
Mappa
addikt
GT5 gyors véleményem...
röviden tömören: ez egy fos!
és valószínűleg ott a probléma, hogy Forza4-ről jöttem át GT-re.
irányítás kontrollerrel katasztrófa - kötél húzás effekt. Xboxon joy-al is élvezetes játszani nagyon reálisan adja vissza. de itt
grafika - szép látványos, füst jól néz ki sokkal jobban mint Forza4... de itt ki is merül
hangok - no comment
anno olvastam,hogy a GT5 azért készült olyan sokáig mert a tökéletességre fognak törekedni... hát nem jött össze.
GT2 - GT4 után hatalmas csalódás, fene egye meg.
nem kötelező megadni
-
törölt tag
válasz lajosx #31232 üzenetére
Milyen router-ed van?
Amikor én nem tudtam csatlakoztatni media serverként a laptopom, akkor a fórumok alapján az jött le, hogy a PS3 nem szereti a TP Link routereket. Kicseréltem egy D-Linkre és minden jó lett. Erősen okkult a dolog, semmi értelmes magyarázat nincs a dologra.Esetleg megpróbálhatod úgy, hogy közvetlenül kötöd a géphez a PS-t. Nincs róla tapasztalatom, de talán működhet. Végső megoldásként meg még mindig ott van a pendrive.
-
Gebriel
veterán
A Nat. Geao,-n 22:00-kor a Gyáróriások sorozat a Fifa videojáték készítéséről fog szólni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hello.
ps3 media servert használok,és ma olyat csinált hogy filmnézés közbe kb 20 percenként eltünt a media server ikonja a ps3-rol,és megállt a film..
Tudjátok mi lehet a bibi?A net nem hiszem hogy megszakadt mivel ahogy kilépett böngészni tudtam ps3-on.
Pc-én meg azt mutatta hogy van kapcsolat,nem volt x .
Viszont csak akkor lett csak jó, ha pc-én újra inditottam a media servert,de kb 20 perc és megint megállt.
Új router van, eddig a régivel nem csinálta igy arra gondolok azzal van valami.Ha valakinek van ötlete szivesen veszem. -
Reverting
őstag
gt5 szerver nektek sem megy?
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
zzola
titán
Syndicate-et előrendelte valaki?
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valakinek van fölösleges Uncharted 2 játékja ? Demóját most fogom kipróbálni és már most azt gondolom hogy tetszeni fog nekem
-
dilipok
veterán
válasz Ocarina #31224 üzenetére
engem csak az tart vissza a vita vasarlastol, hogy fogalmam sincs mikor hasznalnam. Azt nem tudom elkepzelni, hogy a "nagy" PS helyett azzal kezdenek el jatszani ha hazaerek, annyit meg szerencsere nem utazok, hogy ott kihasznaljam.
[ Szerkesztve ]
-
_Babilon
tag
Msot próbáltam a PS Vita-n az Uncharted3-at...
Nagyon adja... -
törölt tag
-
Gebriel
veterán
Valaki ismer olyan oldalt ahonnan PS3 borítókat lehet letölteni eredeti méretben?
-
mrhitoshi
veterán
-
v!ct0y
veterán
Most látom, hogy kiadták a NFS Most Wantedet is a ps2-s játékokból.
-
ldave
félisten
válasz jookomak #31214 üzenetére
Én is csak store-os toltam eddig rajta, még PSP-hez vettem pár PSOne Classic-ot meg 1-2 minit, mind vállalható volt a fullHD tv-n.
Jó lenne mondjuk egy megoldás, hogy a PS1 lemezeket fel lehessen másolni...PSP mini-ket szoktatok amúgy játszani? Nekem a kedvencem a Monsters (Probably) Stole My Princess.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Egy 3D-s filmnél akadtam erre: "Requires a 3D TV with 3D glasses, along with a 3D Blu-ray player or PS3 with the latest firmware installed for the full 3D effect."
Ezek szerint a PS3 is tud 3D-s Blu-Rayt lejátszani a legujabb fw-vwl?! Ez valóban igaz lehet?
-
mrhitoshi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest