Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
A segitségeteket kérném mert ps3 vásárlása elött állok. Pl melyik érdemes venni?általába újan 80gb-t látok.Melyik viszi a ps2 játékokat? milyen tartozékok vannak alapból?(nem játékra gondolok) és szerintetek hol éri meg venni?vagyis hol a legolcsóbb? Köszönöm a válaszokat.
-
őstag
Sziasztok tudnátok nekem ajánlani egy megbizható,és olcsó konzol boltot?amiről tudnék ps3 at rendelni.? Köszi a választ.
-
őstag
válasz szasanyi #8264 üzenetére
Hát igen épp ez a gond:S Találtam én olcsó konzol boltot,a ps3 ára tökéletes,de amikor számláról érdeklődtem,akkor ezt a választ,kaptam sima számlát tudnak adni de áfásat nem Mert hogy minek az nekem,nem tudom jóváírni,nem számitógép hanem konzol Na de kérdem én a hivatalos gari nem áfás számlával érvényes? Na a másik az ad rendes áfás számlát,de az a záron is meglátszik annyi erővel a mediamarkt-ba is vehetnék:S Szóval,már én se tudom mi a fontosabb,mert a 2 együtt nem fog menni Azért köszi az infót.
-
őstag
Sziasztok!
AZt szeretném megkérdezni hogy meglehet valahogy csinálni hogy a ps3 lejátsza a felíratokat is? Ha nem lehet tudok esetleg mondani egy jó felírat ráégető progit? Köszi..
-
őstag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ps3 meglehet azt csinálni hogy összevan kötve a géppel vezetéknélküli routerrel,és lejátsza azokat a filmeket amik a gépen vannak?Mert valahogy összehoztam azt hogy a gépen lévő mplayerbe rakott,gyári videokat,és képeket megtudtam nézni,ps3-on.De hiába raktam bele egy avis filmet az mw-be azt már nem ismerte fel.Remélem jól írtam le és valaki megérti mit is akarnék kérdezni.Köszi a választ.
-
őstag
válasz bordi10 #10764 üzenetére
Kiprobáltam amit írtál,de nekem nem talál semmit seMegcsináltam a PS3 mappát abba THEMES abba bele a leszedett ps3t fájlt,ps3 Ps3 settings,theme settings,utána nekem opciok nem volt csak felül hogy install,és utána beadta a pendrive-ot utána meg nem talált semmit.Nem tudom mit nem csináltam jól
-
őstag
Nem tudom hogy a logitech rendszereden,vagy a tv-én milyen bemenet,kimenet, van,de több megoldás is létezik Pl hdmi kábel bele a tv-be azon hang is megy ha van a tv-en hangkimenet akkor azt az erösitőbe.Vagy nekem igy van, hdmi tv-be van még optikai kimenet a ps3-on azt meg optikai kábellel erősitőbe,,igazából nem tudom neked milyen lehetőségeid vannak,de biztos megoldható.Hali.
-
őstag
Sziasztok!
Ha valaki unatkozik és van rám ideje az segithetne belőni a netet a ps3 mon mert fogalmam sincs hogy kell eddig azt hittem jó,mert elvilegvan rajta net,de amikor leteszteltem hibát írt ki,és valszeg ezért nem megy a ps3 mediaszerver sem.Fogalamam sincs mit hova kell írni Ezért ha gondolja valaki és ráér.vegyen fel msn,re és micen vagy valamit megcsinálhatnák együtt,mert sajna hiűba találtam róla leírást,nem tudom hova milyen kodot kér stb,,,Várom akkor Az msn címem az adatimnál van
-
őstag
Bocs az írási hibákért,de angolt billt vettem és hát még nem igazán találom mi hol van
-
őstag
sehol senki
-
őstag
annyiba modosulna akérdésem hogy elvileg net kapcsolatom van mert a tesztnél azt írja soccesfull,de a ps3 média szever nem müködik,végül is ebben kellenne segitség..
-
őstag
még annyi gondom lenne hogy csak awmplayerben lévő dolgokat játsza le egész filmet azt nem.Fölraktam a ps3 media server progit de az valamiért nem látja a ps3 atvalaki tud erre megoldást?vagy hogyan is tudok lejátszani pl egész divixes filmet?
-
őstag
válasz qwerty23 #10825 üzenetére
a ps3 felísmerte a gépet,azzal nincs gond de a ps3 mediserver progi ami a pc-re van telepitve az nem ismeri fel a ps3 at,igy a ps3 menüjében nem is jelennek meg a fektetett háromszögeta 1 hozzászólást már kb 100 x elolvastam deazt nem írja hogy mivan akkor ha a progi nem találja a ps3at?a netem 15 mb ha keváss lessz akkor összekötöm kábellal,csak már elindulna valahogy,,,az se számitana ha laggol csal elindulna ez is fél napba telt mire egyáltalán a pc t felismertea ps3 :S Ja és nem is ment volna ez sem segitség nélkül
-
őstag
hát akkor ezekszerint nem fog menni a ps3 media server,pedig a ps3 látja a gépet kezeli is a wmplayert vagyis az abban lévő dolgokat:S Na mindegy akkor másolok pendrájwra
Egyéként énis frisettem a pst és egy menüpontot vettem észre a neve tv
-
őstag
Hali!
Hát ezt le kell írnom hátha megkímélek valakit egy 2 napos turturátol amin énis átestem A lényeg annyi mint lentebb is írtam párszor,nem akart müködni a ps3 media server ,nem találta a ps3 konzolomat.Annyi volt csak a bibi,hogy ki kellett kapcsolni a tűzfalat,és lám működik is Minden talál a ps3 a winyomról,sőt még felíratos filmet is tudok nézni,vezetéknélküli routerrel van kapcsolodva és simán mennek a filmek,nem szaggat,nem csúszik,stb,,
-
őstag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni azt meglehet csinálni hogy egy feltelepitett eredeti tekken 6 játéknál ne kérje a lemezt a gép?Vagyis valami teljes telepités vagy ilyesmire gondolok
Üdv.Lajos
-
őstag
válasz SaMURaIDrAkE #23529 üzenetére
csak legális dolog érdekelt volnaKöszi a választ
-
őstag
Sziasztok.
Lehet nem jó helyre irok de nem találtam tekken 6 topikot
Csak annyi lenne a kérdésem hogy ebben nem ugy van mint a többi részében hogy megkell szerezni az emberkéket ?pl hogy egy karakterrel végig viszem és kapok egy ujat.Mert igaz nem ujan vettem,,lehet azért van?Elmentené amit az elsö tulaja megszerzett?vags ebbe alapból minden ember elérhető?Bocs ha rossz helyre irtam...Üdv.Lajos.Köszi a választ
-
őstag
Sziasztok.
Hogyan tudok ps3-on multizni?Minden gyári,természetesen minden játék gyári,de egyikel se tudok játszani.
Wifin csatlakozok a ps3-hoz,lehet böngészni stb,,de game nem indul most pl tekken 6al probáltam de azzal sem,mit kell csinálni? a stor-ra regélve vegyok tudok demokat letölteni stb,,nem tudom van e jelentősége?Köszi..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
sziasztrok most akkor tényleg a psn+ teljes gamékat lehet leszedni ingyen?mert én nem láttam sehol csak demot ha lehet miket?köszi..
-
őstag
válasz moltam88 #24924 üzenetére
Köszi szépen a választ,csak azt nem értem hogy addig tudok vele játszani amig tart az elöfizetésem??itt mire gondolsz?itt is mostmár fizetni kell mint xbox-nál?vagy az 1 hónap-ra gondolsz amit ajándékba adnak?vagyis ha leszedem a burnout paradise-t akkor csak 30 napig tudok vele játszani?vagy csak a multi részére vonatkozik?Bocs ha sok hülyeséget kérdezek,de nem nagyon vagyok képbe ezekkel az ingyen dolgokkal
-
őstag
hát én végig néztem az egész psn+ menüt de sehol nem találom a Burnout Paradise full gamét,mapp packot,meg sonic teljes gamét találtam 36mb azt hiszem de mást nem lehet rossz helyen nézem..
-
őstag
-
őstag
sajna megint infóra lenne szükségem ,de eléggé kihalt a topik a Burnout Paradise nem találtam meg de megtaláltam azokat a gamékat amiket mindenhol irnak hogy lelehet szedni,,
A PS3-tulajoknak felkínált címek:
LittleBigPlanet
inFamous
Wipeout HD/Fury
Ratchet & Clank: Quest for Booty
Dead Nation
A PSP felhasználók szintén két játékot tehetnek magukévá, az alábbiakból szemezgetve:
LittleBigPlanet PSP
ModNation Racers PSP
Pursuit Force
Killzone Liberationde ott a bibi hogy véletlen a psp-és LittleBigPlanet szedtem le,és most csak psp,re enged szedni még játékot,Ha csinálok uj regélést a stor-ra akkor letudom szedni a 2 ingyen játékot?mert nagyon jo lenne de olyat olvastam hogy csak azok tudnak ingyen tölteni akik regélve voltak a leállás elött is,vagyis akkor ha csinálok másik account-ot azzal nem tudom leszedni a 2 gamét?Köszi...
-
őstag
most hogy nézegetem a psn-t találtam ezt a gamét
LittleBigPlanet: Sackboy's Prehistoric Moves most ez is egy rendes játék?vagy kiegészitő?Köszi. -
őstag
SZiasztok.
Vettem egy uj ps3 joy-t hogy kettö legyen de az uj nem kapcsolja be a gépet a régi igen valamit csinálni kell vele?Mert ha pl elromlana a régi akkor is mennie kellenne az új-al nem?
Most nézem ha megy a gép se csinál semmit a 2ik joy valahol felkell ismertetnem?Vagy miért nem mükszik?[ Szerkesztve ]
-
őstag
na már itt is vagyok megint mentem volna fel a psn-re erre bedobott egy ablakot ahol ki kellett választani valami regiot meg nyelvet én nem tom miért beállitottam a magyart rágionak a nyelvnél csak angol volt és most nem lép be azt irja this service is not available in yourcountry/region Most iulyenkor mit tegyek?Hol lehet beállitani a regiot?és mit irjak be?Eddig semmi gond nem volt mindig betudtam lépni nem adott ilyen ablakot soha..Köszi...
-
őstag
közben megoldodott
-
őstag
Hello.
ps3 media servert használok,és ma olyat csinált hogy filmnézés közbe kb 20 percenként eltünt a media server ikonja a ps3-rol,és megállt a film..
Tudjátok mi lehet a bibi?A net nem hiszem hogy megszakadt mivel ahogy kilépett böngészni tudtam ps3-on.
Pc-én meg azt mutatta hogy van kapcsolat,nem volt x .
Viszont csak akkor lett csak jó, ha pc-én újra inditottam a media servert,de kb 20 perc és megint megállt.
Új router van, eddig a régivel nem csinálta igy arra gondolok azzal van valami.Ha valakinek van ötlete szivesen veszem. -
őstag
Hello.
ps3 media servert használok,és ma olyat csinált hogy filmnézés közbe kb 20 percenként eltünt a media server ikonja a ps3-rol,és megállt a film..
Tudjátok mi lehet a bibi?A net nem hiszem hogy megszakadt mivel ahogy kilépett böngészni tudtam ps3-on.
Pc-én meg azt mutatta hogy van kapcsolat,nem volt x .
Viszont csak akkor lett csak jó, ha pc-én újra inditottam a media servert,de kb 20 perc és megint megállt.
Új router van, eddig a régivel nem csinálta igy arra gondolok azzal van valami.Ha valakinek van ötlete szivesen veszem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest