Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz DM-Fan #31994 üzenetére
Tégy egy szívességet nekünk és ne vedd meg a ps4-et és lassan be lehetne fejezni ezt a pc kontra konzol fullhd vs 720p témákat mert már kezd kicsit unalmas lenni.
Aki megvette a ps3-at az tisztában van többé kevésbé a képességeivel és elfogadta úgy ahogy van és használja amire való: Önfeledt játékra.[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz DM-Fan #31993 üzenetére
Most nem rólam van szó, de ezt le is írtam, de azért Te támadsz Tehát maradjunk is ennyibe..
Vannak itt most rajtam kívül akik igen csak ép és ész szakmai érveket írnak és azt is simán megmagyarázod, ne hogy már a másiknak legyen igaza. Pl: mrhitoshiVannak akik egyszerű felhasználó szemszögből mondják a maguk érvét és még ha Te azzal nem is értesz egyet, de el kéne fogadnod és nem rá erőltetni a sajátodét pl: knorbi77
Az a baj nem látod magad kívülről.. de én itt be is fejeztem nem akarok ebbe bele menni.
Válaszolj csak nyugodtan a saját szád íze szerint. Nem fogok rá válaszolni. -
Edgeri
senior tag
Javasolnám a topic helytartónak, hogy az első hozzászólásban nyisson egy blokkot a PS3 vs. PC (ill. médialejátszók) témának is, objektívan levezetve a pro és kontrákat. Így mikor két havonta feljön a szokásos vita, akkor csak az első hozzászóláshoz kell irányítani a vitapartnereket
Üdv, Edgeri
-
DM-Fan
nagyúr
válasz ->Raizen<- #31992 üzenetére
Tényleg ennyire nem tudsz szöveget értelmezni? Hol írtam olyat, hogy azt várom, hogy megdögöljön? Biztos azért írtam tavaly egy kiterjedt cikket a Logout Blog-omban a PS3 nagygenerálozásának módjáról, mert arra játszok, hogy megdögöljön. Ez aztán a logikus következtetés levonás!
Én annyit mondtam, hogy HA MAJD egyszer tönkremegy (mert tönkre fog), akkor nem veszek már újat és eladom a játékaimat. Ha neked ebből az a következtetés, hogy én ezt várom, akkor azzal nem tudok mit kezdeni. Vagy te esetleg abban hiú ábrándban vagy, hogy örökké fog tartani a géped?
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Gebriel #31991 üzenetére
Ahogy azt is mindenki láthatja, hogy én érveket hozok az igazam mellett, te ezzel szemben egy dolgot tudsz most is: személyeskedni, ahogy azt már megszoktuk tőled. De nyugodan cáfolj rá bármire, amit írtam, mondtam: vitatkozni érvekkel lehet, hitvitát folytatni meg leginkább személyeskedéssel. Te ezen utóbbira vagy csak képes és ha nincsenek érveid, akkor a másik a hülye, akinek mindenre van válasza. Cáfold meg értelmesen és elhiszem, hogy igazad van!
Get Moded!
-
Gebriel
veterán
válasz r3dsnake #31984 üzenetére
Akkor elárulod, hogy játszol az új játékokkal amikor azok kérik az új fw frissítését, más különben nem indulnak el a játékok, és ha frissíted akkor bukó az ntfs, mkv, felirat, linux, snes emu, stb.
.vagy Te csak régi játékokkal játszol ami elindul a 3.55 alatt vagy hol tart most már 3.7?
Erre rohad kíváncsi lennék...?[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz knorbi77 #31985 üzenetére
Tudod, az a vicces, hogy annak ellenére nem látod, hogy mi az oka, hogy már leírtam: ha filmet akarok nézni, akkor a BD-lejátszóm 10 Wh-t fogyaszt, a PS3 ugyanakkor 200 Wh-t enne meg. Ezen felül én filmnézés közben a film hangját szeretem hallani és nem a PS3 duruzsolását egy csendesebb jelenet alatt, a BD-lejátszó meg ugye teljesen náma. Harmadszor meg, mint ezt is írtam: a HD-hangok kezelése "kicsit" érdekesen van megoldva a PS3 esetében. Arról már ne is beszéljünk, hogy mennyire számít, hogy kíméled a PS3 optikáját, tekintve, hogy napi jelleggel nézek filmet lemezről.
Szóval ne menjünk bele, mert ez megint oda vezet, hogy ki mennyire igényes arra, amit néz/hallgat.
Get Moded!
-
r3dsnake
nagyúr
-
Qbász
aktív tag
-
knorbi77
tag
válasz r3dsnake #31977 üzenetére
uncharted, god of war, heavy rain ok. DE lbp single?? van olyan is benne? egyszer valahogy(egy nem agyonwarezolt géppel ) próbáld ki a GTA IV multiját, és rájösz miért nem az igazi a single, egyszer kiviszed és kész, de a multi lefoglal hetekre is akár..
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
válasz knorbi77 #31967 üzenetére
Megnézném mit szólnál, ha a TV-d az egyik firmware frissítést követően csak képet adna, de hangot többé nem, mert a vásárláskor elfogadod, hogy változhat.
Egyébként ha megmutatod, hogy vásárláskor ez hol volt leírva és mire, hogy egy folyamatosan butuló gépet veszel, akkor gratulálok! Ez tudod hol volt leírva: az aktuális firmware-frissítés version history-jében. Ott szembesültél vele és dönthetted el, hogy frissítesz-e. Ha nem fogadod el, akkor viszont kizárod magad a multiból és a Store-ból. Köszi: ez a választás szabadsága.
Get Moded!
-
Qbász
aktív tag
válasz knorbi77 #31964 üzenetére
Na megint kapni fogok a fejemre. Nos az Uncharteddel nekem van egy kis gondom... utálom a kaland filmeket. Erre még beledobják az idióta szőrnyeiket. Amúgy tényleg korrekt iparos munka csak azok a zombi/szőrny náci/ős ember dolgok nagyon nem illenek bele. Szvsz Mondjuk amikor Raiden egymaga megállította az Outer Heaven-t a Mgs4-ben azért néztem egy nagyot de azt egy "japánok " legyintéssel elintéztem...
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
knorbi77
tag
válasz r3dsnake #31968 üzenetére
Multi nélkül felesleges lenne a PS3 létezése. Sosem multiztam, 1 éve kezdtem kb. a ps-en, azóta csak azt, megveszek egy játékot és csak multi. BF3-ban is azzal kezdtem single-ben 2 küldetésem ha megvan..
cudarz : Az teljesen kizárt, hogy jövőre már az otthonodban legyen egy ps4.
Qbász : A szörnyes részek nekem sem tetszenek a sorozatban. Kicsit oda nem illőek..
[ Szerkesztve ]
-
cudarz
tag
A vitához csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem is baromi fontos a kép és hangminőség, játékélménytől függetlenül. Nagyon remélem, hogy legkésőbb jövőre kijön az új PS, ami gond nélkül viszi a full HDs tartalmakat. Nagyon ciki a jelenlegi hardver lemaradása. Skyrim PS-en pl egy élmény lenne, de nem ezzel a gány képminőséggel...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz knorbi77 #31966 üzenetére
hogyne, 175millio user adata plain textben, vasarlasnal a bankkartya adatok sima http kapcsolaton, textben, es meg sorolhatnam. sosem a usereket vedtek, hanem feltek a bevetelkiesestol a warez miatt. en mondjuk inkabb hasznalom multi nelkul a gepet, de korlatozasoktol mentesen (ntfs, mkv, felirat, linux, snes emu, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
knorbi77
tag
válasz DM-Fan #31963 üzenetére
Egyébként minden új terméknek vagy bármiféle dolognak a leírásában benne van, hogy az adatok csak tájékoztató jellegűek, és a későbbiekben változhatnak, illetve országonként eltérhetnek. Amikor te megvetted a PS-t, elfogadtad, hogy az igenis változhat, akár törölhetnék az egész gépet is, mert te ezt elfogadtad a vásárlással. És előre tájékoztattak.
Meg tudlak érteni titeket, ha ti kihasználnátok az .mkv lejátszást, ps2 kompatibilitást(nekem is volt kb. 60 ps2 játékom mikor megvettem), de ez abszolút jogos a Sony részéről..egyébként én sem örülök hogy flac-et nem játszik le a ps, de megoldom, és gépről stream-elem. És nem panaszkodom, mert a gép(laptop) úgyis folyton megy.
[ Szerkesztve ]
-
knorbi77
tag
válasz r3dsnake #31965 üzenetére
Az, hogy a törés ellen hoznak áldozatokat, miattunk teszik, mert nekünk szállna el a multink vagy jönne pár száz spam..Ezért inkább örülnünk kéne, megköszönnünk, mint bűnnek felróni, hogy ennyire védik a ps-t. Az se semmi, amit megtettek azért, hogy a ps továbbra is biztonságos maradjon, miután kiderült hogy feltörték. Ezt miattunk teszik..meg persze bevétel miatt is, de én örülök neki hogy küzdenek ellene.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz DM-Fan #31961 üzenetére
a hianyolt funkciok tobbsege olyan amire mai napig tokeletesen kepes az osszes gep, csak szepen butitottak lefele az "update"-ekkel. pl a slimbol sem azert kerult ki a linux tamogatas, mert nem kepes ra a gep, hanem mert feltettek a segguket a tores miatt (amikor eladtam az elozo alaplapom a ps3slimem volt a pc-m 2 hetig ubuntuval. lassu volt es erosen korlatolt, de meg mindig tobbre mentem vele, mint az alap bongeszovel)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz knorbi77 #31958 üzenetére
Még egy olyan jól használható szoftver nem nagyon van, mint a PS3 MS, de az sem hivatalos.
Fat32-re hogy másolsz 4 GB-nál nagyobb fájlt? Kinek fontos az mkv? Kinek fontos a feliratkezelés? Hát, ezeket szerintem gondold át újra!
A PS2 kompatibilitás egyetlen nyilvánvaló ok miatt került ki: olcsósítás miatt.
A Linux-os érveket nem is kommentálnám, látszik, hogy sosem használtad. Egyébként sem neked kell tetszen: eladták azzal a gépet, majd elvették ezt a lehetőséget, ami sokakat érzékenyen érintett, akik pl. másra is használták, ,mint játékra a Cell nagy számítási potenciálja miatt, amihez rendkívül olcsón hozzá lehetett jutni.
Lehet, hogy egy kicsit több játékot vettem 2008 óta a UK Store-ból, mint Te, szóval nekem ne gyere azzal, hogy nem kapnak elég pénzt a kiadók. Ha meg tényleg ilyesmi az ok, akkor mégsincs annyi elvakult PS3 tulaj.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
knorbi77
tag
Sajnos ahogy előrehaladt a játékfejlesztés, tényleg eltűnt az a régi tipikus "konzoljáték élmény", mert a minél jobb grafika és fizika, valósághűség került a középpontba, ami a régi, eltúlzott fizikájú játékok mellett kicsit laposnak hat. Ami nekem régen a hangulatot a legjobban adta az a Crash Team Racing (PS1) volt, mai napig az egyik kedvenc játékom, olyanok mellett hogy GTA IV..
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz mrhitoshi #31957 üzenetére
Az egy dolog, hogy Te mit vársz el egy terméktől, az meg egy másik, hogy mivel adják el neked. Honnan kellett volna tudnia az első 1-2 évben a gépet megvásárlóknak, hogy milyen lesz az életciklusa a gépnek? Nem feltételezel olyat, hogy folyamatosan elveszik a gép funkcióit, épp ellenkezőleg: azt várnád, hogy pluszt kap. Márpedig nemcsak a később megjelent modellek lettek gyengébbek, hanem szoftveresen butították le a korábbiakat is. Jó, kapott a gép plusz funkciókat is (szoftveresen ugye), csak ezek hasznossága vitatható az elvett funkciókkal szemben.
Nehéz ügy ez, mindenképp kijelenthető, hogy szerintem nagyon sokan mást vártunk ettől a géptől attól függetlenül, hogy nyilván szerzett sok kellemes percet is. Reméljük a Sony a következő konzolnál bölcsebb döntéseket fog hozni.
Get Moded!
-
Qbász
aktív tag
Nekem igazábol csak egy gondom van a mai konzolokkal. Egyáltalán nincs meg bennük az a bizonyos "konzol élmény" Ps3, Xbox360 teljesen egyforma játékokkal... alig van jófajta japán játék... Most játszom újra a Silent Hill 2,3,4-et pc-n. Ezeken egyszerűen érezni a konzolt, imádom. Kicsit szerkesztgetsz és máris FHD-ban szélesvásznon játszol. Megdöbbentően szép látványt de leginkább hangulatot árasztanak magukból. Ps3-on én csak a Mgs4 és a Shadow of the Damnednél éreztem ezt. A többi játék olyan Xboxos, Pc hangulattal rendelkezik. Tucat termékek. Tudom van még pár jó játék, meg az embereknek eltér az ízlése. Szóval ez csak az én szerény véleményem. Nem kell leharapni a fejem
-
knorbi77
tag
válasz DM-Fan #31956 üzenetére
Számos programmal lehet ps-re stream-elni, nem csak media serverrel, hivatalos(de nem sony) programokkal is, mobilról is. Fat/Fat 32-t kezel, és? Formázd abba azt viszlát, mennyi idő? 10 másodperc? A PS2 játékok futtatásának elvételére kötelezték a sony-t, mert a chip nem felelt meg valaminek, pontosan nem emlékszem. A linux nem érdekel, nekem soha nem kéne linux, undorítóan egyszerű oprendszer, pc-re is csak a vírusmentessége ami mérvadó, de psre ez nem számít, mert így sincs vírus. Ki akar ennyire .mkv-t nézni? Ez csak egy kiemelés, hogy legyen még több hibája..ha valami tök ismeretlen fájlfomátumot nem ismerne akkor az lenne a baj.
Nincs/nem volt hazai store? Köszönd Magyarországnak,kevés felhasználó, gyenge új játék piac. Nem éri meg..Pont az olyanok miatt nem volt magyar store, mint te, aki nem hajlandó új játékot venni, ezzel pedig nem hajlandó a kiadót támogatni, és nem jelenik meg a sonynál hogy igen m.o.-n vettek 10 ezer játékot, érdemes oda lokális store-t telepíteni. Ahol vettek játékot, ott lett store. Sajnos ebben nagy szerepe van annak is, hogy ez egy kis ország, jelentéktelen piac Japán vagy az USA mellett..röviden: a Sony le**arja, hogy a magyarok mit gondolnak, mert 1 magyarra 1000 USA játékos jut(csak szemléltetésképpen, nem statisztikai adatok..), oda kell a store azonnal, amint lehet.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz DM-Fan #31956 üzenetére
Ne már! Aki elhitte, hogy majd Full HD-ben futtat mindent, akkor az ne is csodálkozzon. Azt hiszem, ezzel kapcsatban a Crytek sokkal nagyobbat ártott. Az meg, hogy most indult el a magyar store.... Az xbox live sem régi, sőt mondok jobbat, M.o ilyen téren baromira le van maradva, nem csak a Sony-t tekintve. Az sem igaz, hogy a sony ebben első lenne... Apple antena gate. Szóval vannak durvább dolgok is. Én pl. nem vártam, hogy futassa a ps2 Játékokat, de az tényleg bosszantó, hogy csaj FAT32-es fájlrendszert kezel stb...
PS4
-
DM-Fan
nagyúr
válasz mrhitoshi #31955 üzenetére
"Itt már a vásárló megtévesztéséről, rejtett reklámokról stb...-ről van szó."
Miért, a Sony mit művelt a PS3-mal kapcsolatban?
Azt ne mondd, hogy nem volt megtévesztő, amikor úgy reklámozta a PS3-at, hogy minden 1080p-ben fog futni rajta (már kezdetben sem volt igaz), vagy hogy mindenes multimédia eszköz (egy rohadt mkv-t nem tudsz megnézni, egy rohadt feliratfájlt nem kezel, külső eszközt nem tudsz rádugni csak FAT32-es fájlrendszerrel, 4 GB fájlméretkorláttal), vagy hogy harsogta, hogy menni fognak rajta a PS2 játékok (már a harmadik szériánál kivette a PS3-ból ennek lehetőségét), vagy hogy telepíthetsz másik oprendszert (szintén elvette egy frissítéssel minden modellből, a Slim-ekbe már eleve bele sem rakta). Ha nem írták volna meg a teljesen nem hivatalos PS3 Media Server-t lelkes felhasználók, akkor semmilyen PC-s kapcsolatot nem tudnál normálisan létesíteni vele. Mi a helyzet a külső gyártóktól származó eszközök, kontrollerek folyamatos letiltásával? A felhasználói igények figyelmen kívül hagyását nem is említeném. És az milyen, hogy 2012-ben kellett eljutnunk oda, hogy legyen hazai store?! Könyörgöm: 2006-ban jelent meg a konzol!
Nem véletlenül hörögnek a nem elvakult felhasználók tízezrei a hivatalos Sony fórumokon is.
Szóval hagyjuk ezt a vásárló megtévesztése dolgot, mert ebben a PS3, mint marketinggel nagyon jól körülbástyázott termék toronymagasan az első helyen áll!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mrhitoshi
veterán
válasz DM-Fan #31949 üzenetére
Itt már nem csak az élményről van szó, ezt te is biztos tudod. Itt már a vásárló megtévesztéséről, rejtett reklámokról stb...-ről van szó. Ezen én nem tudok nyugodt szívvel elsiklani. PS3-on ilyet még nem tapasztaltam volna, bár nincs is akkora erőforrása a PS3-nak, mint egy PC-nek. Lehet csak én adok ennek, akkor hangot, de nekem ez számít.
Kérdésedre válaszolva: igen, PC-n szebb, de a Crysis 2 amúgy is egy elsz@rt Játék lett. Egyszerűen egy Cod coppy lett. Linearitás mesterfokon, személy szerint jobban tetszett az 1.
PS4
-
DM-Fan
nagyúr
válasz knorbi77 #31950 üzenetére
Hát, javaslom, hogy nézz be mondjuk ebbe a topicba!
Vagy egyszerűen telepíts a gépedre egy XBMC-t és csodát látsz! Ezerszer különb felületeket tudsz csinálni, mint ami a PS3-on van. Egyébként is mire mész a PS3 csilli-villi felületével, ha egy rohadt NTFS-fájlrendszerű külső eszközt nem tudsz rádugni és nem tudsz megnézni mókolás nélkül egy mkv-t sem?
Nem is értem, hogy ezt komoly érvként próbáltad felhozni a PS3 mellett, aminél abszolút kötve van a kezed (mióta a drága Sony elvette a Linux telepítési lehetőséget, azóta meg ugye pláne), a Windows meg a variációs lehetőségek tárházát kínálja. Attól, hogy nem ismered, még létező megoldások vannak PC-re is, ha az a vágyad, hogy úgy nézzen ki a kezelőfelület, mint egy multimédiás eszközön. Mert ugye mi multimédiás eszköz, ha a PC nem az?
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
knorbi77
tag
válasz DM-Fan #31942 üzenetére
És hogy adsz nekem a PC-n XMB menüt? Mert speciel nekem kifejezetten tetszik. Igazi grafikus médiakezelő felület. A windows sem rossz persze, de nagyon nem ugyan az..
Szerk.: Jó persze ez nem olyan nagy dolog mint egy játék grafika, de igenis fontos része a gépnek. És én a különbségeket próbálom feltárni, hidd el, nem lehet ugyanazt elérni egy tv-re kötött pc-vel mint egy ps-el
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz DM-Fan #31947 üzenetére
Nem, ez a fejlesztők hibája, de közvetett módon igen. A Crysis 2 esetében, adott volt egy bejáratott cím, meg egy jó reklám kampány, amit az Nv meg is lovagolt, és szépen kiszúrtak a játékosokkal, egy olyan idióta és szerencsétlen húzással, mint hogy rajzoltassuk ki a géppel a tenger alját, teszem azt.
De ha ettől megugrik a grafikus vezérlők eladása, hát tessék! Szúrjanak ki a játékosokkal.
És ez az, ami már érinti a PC-s piacot, mert ilyet nem tudnak megcsinálni a konzolos piacon.[ Szerkesztve ]
PS4
-
-
DM-Fan
nagyúr
-
törölt tag
Én kiégtem ilyen sokáig rágni ezt a témát
ha reggelig még ezen megy a tökölés hogy felbontás így felbontás úgy akkor rekordot dönteszÉs természetesen kitalálom most is jön 1 oldal szakmai ismertető
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz DM-Fan #31942 üzenetére
Oké. Elfogadom az álláspontodat. Nem vagyunk egyformák.
Szerk.: Nem tudlak követni. Az a baj, hogy multiplatform! Arról nem a szerencsétlen PS3 tehet, hogy az optimalizálást nem végzik el a játékon. Érdekes, hogy az exkluzív címek jóval szebben néznek ki. Szerintem ez megint, csak a fejlesztők számlájára írható, de látod, még így is vezetik a konzolok az eladási listákat.
De ne mond azt, hogy Bug volt.
Ezt direkt csinálták, ez úgy süt le az egész játékról, hogy nem igaz. Egy Nvidia reklám volt az egész.
Kinek jut eszébe az, hogy a nem látható felületeket is rajzoltassuk ki a grafikus vezérlővel ?
Egy épeszű fejlesztő még hibából sem tesz ilyet.[ Szerkesztve ]
PS4
-
DM-Fan
nagyúr
válasz mrhitoshi #31941 üzenetére
Senki nem mondja, hogy minden a grafika, de továbbra sem fogsz tudni arra a kérdésre választ adni, hogy ha PC-t rákötök a plazmára és 1080p-ben játszom ugyanazt a COD-ot, amit PS3-ról ugyanazon a plazmán csak 1024x600-ban tudok, akkor a PC miért fog kevesebb játékélményt adni azzal együtt, hogy a PC-s verzió sokkal szebb és gyorsabb, több tereptárgy van, ráadásul egér-billentyű kombóval még sokkal precizebb is a vezérlése? Ugyanabban a kanapéban ülök, ugyanazon megjelenítő előtt, ugyanolyan kényelemben, ugyanúgy 5.1-ben szól. Szóval mivel is több itt a konzol? A COD helyére bármelyik multiplatform címet szabadon helyettesítsd be! Továbbra is azt mondom: a konzol előnye egyetlen dologban rejlik: az exkluzív címekben, semmi másban!
"Nem kötekedés képpen, de itt most arra gondolsz, hogy akkor a tenger fenekét is tesszelláljuk, és akkor majd el tudják adni a grafikus egységeket ?"
Mint írtam: az egy bug volt, amit már rég orvosoltak.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mrhitoshi
veterán
válasz DM-Fan #31940 üzenetére
Akkor azt a listát is, amelyek a jó címeket tartalmazza.
Mindkettő platformnak megvannak a maga hibái, de eddig PS3-on nem volt meg az az érzés, mint PC-n, hogy csak a leejtő van.
Volt/Van most is "gamer" PC-m, emellett PS3-om is, de játékélményben lehet sokszor a PS3 köröket ver a PC-re, függetlenül a grafikától, ami nagyon fontos egy játéknál. Mass Effect nem néz ki valami jól, az Unreal 3 grafikus motorával, de mégis egy olyan játékélményt ad a kezedbe, amit egy Crysis 3 sem fog tudni megadni, főleg a Cod coppy rulez-zal.
Szóval nem minden a grafika.Pontosan ez viszi előre a játékipart és a hardverek fejlesztését is.
Nem kötekedés képpen, de itt most arra gondolsz, hogy akkor a tenger fenekét is tesszelláljuk, és akkor majd el tudják adni a grafikus egységeket ?[ Szerkesztve ]
PS4
-
DM-Fan
nagyúr
válasz mrhitoshi #31939 üzenetére
Ne zavarjon, hogy ezek hibák voltak, amiket azóta javítottak! A Crysis is megfektetett annak idején minden gépet, ma meg gond nélkül fut a középkonfigokon is és nincs is nagyon szebb játék nála. A PS3 álmodni sem mer olyan részletezettségről, soha nem is fog tudni olyat, egyszerűen GPU szinten képtelen akár a felét is hozni annak, ami erőforrás egy olyan grafikához kell.
Az meg nem értem, miért baj, hogy a szoftverfejlesztők néha megelőzik a konzumer hardvereket. Az lenne a jó, ha elavult hardveres környezetben fejlesztenének és toporognánk egy helyben? Úgy soha nem jutna a játékipar egyről a kettőre! Játékot soha nem az aktuális PC-konfigokra fejlesztenek, ez így volt a Crysis-nál, így volt a Far Cry-nál, így volt a Soldier of Fortune 2-nél, így volt az Unreal-nál, így volt a Quake-eknél, sőt, még az első Doom-oknál is. Menjek még visszább? Mi ebben az újdonság? Semmi! Pontosan ez viszi előre a játékipart és a hardverek fejlesztését is."Miért nem lehet egy játékot normálisan kiadni ? "
Azért, mert a sok vérpistike állandóan azon sír, hogy mikor lesz már kész. Erre ott a legjobb ellenpélda: a Valve részéről Gabe Newell. Ő, mikor megkérdezték, hogy mikor jelenik meg a HL2, csak annyit mondott: "When it's done!". Nem is volt benne hiba, igaz, vártunk rá kemény 5 évet.
De ha gondolod, akkor elkezdhetjük összeszedni a botrányos minőségű PS3 címeket is, amikért egyszerűen bűn egyáltalán pénzt kérni. Hosszú lista lenne.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mrhitoshi
veterán
válasz DM-Fan #31938 üzenetére
Mondd, számodra az teljesen elképzelhetetlen, hogy a kettőt lehet együtt is?
A kettő nem függ teljesen össze az a baj.Ez csak a jéghegy csúcsa. Tessék! Ez elvileg, hű de szuper jó nekünk.
Vagy a csodálatos Metro 2033, amit mai napig nem bírnak a gépek normálisan futtatni, de nem gond, mert kell a fejlődés, csak éppen nem látszódik meg sehol se.
Szóval még mindig nem értem a problémát.Amúgy a kiragadott kép eléggé kiélezett helyzetet ábrázol, ahogy látom az érdemi javító patch-ek előtti verzióból.
Miért nem lehet egy játékot normálisan kiadni ?Szerk.: Maffia 2 ? Az elcseszett Physix-el együtt ?
Nem azt mondom, hogy milyen erős a PS3 hardvere, csak azt, hogy PC-n sokkal nagyobb a rablás, mint PS3-on, mert tisztában vagyok azzal, hogy PS3 hardvere sehol sincs egy mai erős PC configtól, csak éppen PC-n a ló másik oldalán vannak a fejlesztők = az energiaforrás pazarolják, ami alapvetően a PC-k kombinálhatóságából adódik, ezért is jobb konzolra fejleszteni.[ Szerkesztve ]
PS4
-
DM-Fan
nagyúr
válasz mrhitoshi #31936 üzenetére
100%-ra tudtam, hogy megtalálod az egyetlen húzócímet, amire sok panasz volt PC-n is. Nem baj, készültem a válasszal: nézd meg az említett játékot PS3-on! Én voltam az első itt a topicban, aki megvette PS3-ra és már írtam is, hogy botrány, hogy sok helyen 3-4 másodpercet kell várni arra, hogy egyáltalán BETÖLTŐDJENEK a szar, PC-s verziónál is sokkal alacsonyabb felbontású textúrák, ráadásul igen erősen frame-rate-lock-os volt a PS3 verzió. Szóval ha már találtál egy szarul kivitelezett játékot, akkor azért érdemes lett volna megnézned, hogy a konzolokon mennyivel szarabb, mint a PC-n.
Amúgy a kiragadott kép eléggé kiélezett helyzetet ábrázol, ahogy látom az érdemi javító patch-ek előtti verzióból. Ha játszottál vele PC-n is és PS3-on is, akkor fel sem hozod példának, mert a PS3 egyik leggyengébb grafikájú játékáról van szó, hasonlóan szar, mint mondjuk a Mafia 2 volt, ami PC-n megintcsak sok nagyságrenddel volt szebb és gyorsabb.A ME3-at nem is emlegetném a PS3 kapcsán, mert ott sem az irányítás a legsiralmasabb a dologban (bár az is, tény), de a futási minőség még annál is inkább. Az konkrétan ablakon kidobott pénz!
"És úgy tudom, hogy még mindig a játékélmény a fontos, nem annyira a grafika."
Mondd, számodra az teljesen elképzelhetetlen, hogy a kettőt lehet együtt is? Vagy ennyire leszállt a lila köd a PS3 kapcsán? Mert ott tényleg ritka a kettő egyidejű kombinációja, ez tény.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mrhitoshi
veterán
válasz DM-Fan #31934 üzenetére
Rage körüli botrány ? Rage-ből kép
De nem kell tovább ragozni. Konzol uralja az iparágat, én teljesen kiábrándultam a PC-ből, és nem is vágyok vissza PC-re. A Mass Effect 3-t igaz PC-n játszom, mert PS3 -on botrány az irányítás, de ettől függetlenül konzolon nincs az az érzése az embernek, hogy átb@sszák. (Crysis 2 ).
És úgy tudom, hogy még mindig a játékélmény a fontos, nem annyira a grafika. Szóval ebből a szempontból a Rage körüli botrány is csak negatív hype, mert szerintem nem szabad ennyire a grafikára alapozni, de gondoltam hozok már negatív példákat is, ami ugye mindenhol van.[ Szerkesztve ]
PS4
-
DM-Fan
nagyúr
-
mrhitoshi
veterán
válasz DM-Fan #31932 üzenetére
Mert PC-n aztán baromi jó alacsony felbontású textúrákat Full HD-ben nézni.
Nem is tudom... tudok erre néhány "PC exkluzív címet" felhozni.
A Cryengine 3 meg nem példa. Annak örül az ember, ha elbírja a gép.
Szóval én nem érzem azt a drámaiságot a PC és PS3 között.
Ha meg kijönnek az új generációs konzolok, akkor meg végképp eltűnnek az eddigi korlátok.[ Szerkesztve ]
PS4
-
DM-Fan
nagyúr
válasz #79125504 #31930 üzenetére
Kár volt szerkesztened, én is láttam. Tanulságos HSZ volt, tisztán látszott belőle, hogy mennyire nem érzed a különbséget a felbontások között.
A DVD felbontása 720x576, a BD-é 1920x1080. Azért hoztam példának, mert elég hasonló a különbség, mint a mostanság kijövő PS3 játékok felbontása és a PC-n fullHD-ben futó játékok felbontása között: bizony sok PS3 játék 1024x576-os, vagy még kisebb felbontásban fut, de 1280x720p-nél semmiképp sem magasabban, PC-n ezt föltolhatod 1920x1080-ra is. Drámai különbség, pláne, ha egy fullHD megjelenítőn játszol. Ha ezt tagadod, akkor a továbbiakban nem tudom komolyan venni, amit mondasz. Hány olyan comparison videót linkeljek Youtube-ról, ahol demonstrálják a PC/PS3/Xbox360 grafikák közti igen látványos különbséget? Nem csak felbontásban van, hidd el, de már az is bőven elég elszomorító!
Ha leültetnének egy vakteszten, ahol csak egy kontrollert kapnál a kezedbe és mindhárom platformon tolhatnád ugyanazt úgy, hogy épp nem tudod, melyikkel játszol, 100 próbából 100 alkalommal egyértelműen a PC-t mondanád legszebbnek, leggördülékenyebbnek, legsimábban futónak, elhiheted. Innentől kezdve az van, amit elég sokan mondunk, egy dologgal tud teret nyerni a konzol: az exkluzív címekkel, amik viszont tisztesen meg vannak csinálva ÉS a legfontosabb: nem érhetők el PC-n. Aki meg a multiplatformokat is ezen nyomja, az nyilván nem azért teszi, mert az az elérhető legjobb minőség, hanem azért, mert a kompaktsága tetszik neki, vagy egyszerűen nincs igénye többre.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz #79125504 #31926 üzenetére
"Aki maximalista használjon PC-t és a játékélmény helyett azt vizsgálja hogy milyen kristálytiszta a kép. ( jó szórakozást hozzá )"
A sarkos gondolkodás mintapéldája. Ez kb. olyan képzavar, mintha azt mondanád, hogy aki BD-t néz, az nem is a filmet nézi, hanem hogy milyen kristálytiszta a kép és a film ezáltal nem is érdekli. Láttad már ugyanazt a filmet egymás mellett DVD-n és BD-n? Melyiket volt jobb nézni? Ha a százszor részletgazdagabb BD-t nézed, akkor nem látod a filmet magát a részlettől? Utóbbi még annál is nagyobb előrelépés az előbbihez képest, mint annak idején a VHS -> DVD ugrás volt. Na, ugyanez a helyzet a PS3 kontra PC grafikával! Nem értem, miért fáj elismerni, hogy valami egyértelműen jobb.
"Teljesen fölösleges kritizálni a PS3 konzolt."
Lehet, hogy fölösleges, de teljesen indokolt és jogos. Ez ugyanolyan vélemény, mint azé, aki elfogultan áll hozzá.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
törölt tag
az emberi szem 30FPS-től már folyamatos képet lát
GT5-ben is vannak kisebb grafikai bakik de valahogy a nagy versenyek közepette nem szoktam megállítani a játékot és elkezdeni elemezgetni hogy most itt meg ott egy picit recés Ráadásul nem a tévé előtt kell gubbasztani pár centire
Aki maximalista használjon PC-t és a játékélmény helyett azt vizsgálja hogy milyen kristálytiszta a kép. ( jó szórakozást hozzá )
Teljesen fölösleges kritizálni a PS3 konzolt.
[ Szerkesztve ]
-
Zigur
senior tag
válasz DM-Fan #31923 üzenetére
Áhh, nem mások állítasait akartam kétségbe vonni, mindössze a saját véleményt leírni egy olyan ember szemszögéből, aki mivel se FPS-el, se autós se sport játékokkal nem játszik.
Így alapvetően ritkán játszom multis címekkel, a konzol adja meg amivel játszani szeretnék.A hitvita meg hülyeség, egyetértek. Ezek csak platformok, amiknek a kínálata más és más, amiről válogatni lehet és az alapján dönteni hogy melyik kell. Mivel PC-n csak SC2-vel játszom, ami ugye nincs konzolon .. az is kell.
-
Sundesz
őstag
Én megértem, hogy valaki csalódott a gépben, miután 160e Ft-ért megvette premier idejében. Nekem nem voltak elvárásaim a géppel szemben, mert PC mellett azt sem tudtam mi az a PlayStation kb. Aztán mivel otthonomtól távol tanultam, csak kellett valami ketyere, amivel lehet játszani, filmet nézni. Adott volt egy LCD TV 2006 óta, mellé ment a PS3 2008-ban és összeségében megszerettem a masinát. Szinte csak exkluzívokkal játszom, még abból is van pár ami rám vár a polcon. Több a játékom, mint amennyit játszom. Múlt heti nagy Store akcióban a flower és az ICO & SotC HD gyarapította ezen játékok táborát.
A multiplatform címeket meg szigorúan PC-n tolom, bár ebben a hónapban sem indítottam el játékot nagyon. Csak a GT5 megy hetente párszor.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
DM-Fan
nagyúr
Még egyszer: nem arról ment a vita, hogy melyik kinek nyújt nagyobb játékélményt, vagy melyiken nincs egyik, ami a másikon van (ilyen erővel a PC mellett is lehetne elég sok címet felsorolni, ami meg konzolon nincs). A grafikai képességekről és a Sony be nem tartott specifikációs ígéreteiről volt szó, arról, hogy érdemes lehet-e manapság új PS3-at venni annak, akinek megdöglik a régi, illetve szóba került az esetleges jövőbeli visszafelé (nem) kompatibilitás. Csak egyesek hajlamosak ezt ideológiai szintre vinni, hogy márpedig ez egy életérzés, akkor is jobb, ha rosszabb, stb...
Egyébként én is azt vallom, hogy vannak címek, amik miatt érdemes PS3-at tartani, de ezek kizárólag az exkluzívok, mert multiplatform címek közül 99%-ban minden jobban néz ki és jobban fut PC-n. Konzolos hangulat ide vagy oda. Ezért is van ez is, az is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
dilipok
veterán
persze. A legjobb, ha az embernek van mindene otthon Egesz jol elvagyok a pc+ps+xbox triommal Igy nem kell kihagynom semmit. Mar csak kronikus idohianyban szenvedek, de azert probalom elegge besuriteni a dolgokat...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
szasanyi
félisten
"PC-re egy csomó játék nincs ami csak konzolon van..." - az lenne még szép, ha ennyi - elvitathatatlan - előnye sem lenne!
"Amúgy azok közzé tartozom akiknek mindegy hogy 720p v 1080p, a játékélmény számít..." - ez is egyfajta elfogultságnak számít, kvázi semmivel sem mérvadóbb mint egy ellenkező állítás.
-
Zigur
senior tag
A ps3 vs pc témához hozzászólva én nem látom semmi értelmét a vitának. PC-re egy csomó játék nincs ami csak konzolon van, játszhat nekem a pc-m 2048p-ben is, ha nem fut rajta se a ninja gaiden, se a soul calibur, meg egy csomó más játék.
Amúgy azok közzé tartozom akiknek mindegy hogy 720p v 1080p, a játékélmény számít (pl. ezért is vidáman játszok a wii-men, mert nem attól jó a Super Mario Galaxy mert 10 millió poligonból áll össze a kép). -
Qbász
aktív tag
válasz DM-Fan #31904 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled. Annyit még hozzá tennék hogy (bár lehet emiatt sokan kocsognek gondolnak majd) de a Crysis első része ha csak a grafkót nézzük, mai napig földbe döngöl szinte mindent. Ami azért kissé nevetséges hiszen 2007-es.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz dilipok #31916 üzenetére
Én filmrajongó vagyok, filmeket gyűjtök (DVD/BD vegyesen), azokat én is újonnan veszem (akciózva, olcsón, bel- és külföldről is), nálam zömében arra megy az a keret, amit szórakozásra szánok, a játékra jóval kevesebb jut (egyszerűen mert tudatosan így csoportosítom). Pont ezért nem ítélem el, ha valaki meg játékra költ sokat, viszont azzal szerintem nehéz vitatkozni, hogy tökéletes állapotú játékot tudsz venni kéz alól az új ár feléből/harmadából, röviddel a megjelenés után. Én sem szeretem a használt cuccot (nem is vennék sem használt műszaki cikket, ruhát, stb.), de szerintem pont egy polcra kerülő műanyag korongnál és tokjánál teljesen lényegtelen, hogy járt-e már másik konzolban, vagy sem. Irreleváns. Ha nincs rajta sérülés, makulátlan a csomagolás, akkor fölöslegesnek gondolom a 2-3x-osát adni érte, még ha van is rá keret. Másmilyet meg én sem veszek meg.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
dilipok
veterán
válasz DM-Fan #31914 üzenetére
annyi van benne, hogy en nem tervezem eladni a jatekokat. Jol neznek ki a polcon. Mondjuk ugy, ez a dilim Es mint Szasanyi elotte megjegyezte, fontos, hogy kinek milyen anyagi forras all a rendelkezesere. Mindenki ez alapjan merlegel es dont. Nincs abban semmi rossz, ha valaki hasznalt jatekot vesz, annak ellenere, hogy megengedhetne maganak, viszont azon sem kell meglepodni, ha ezt az ervelest a masik nem fogja elfogadni (azon meg egyszeruen kiakadok, mikor valaki engem akar beallitani hulyekent, mert hajlando vagyok kiadni penzt valamire, amire o nem)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz knorbi77 #31907 üzenetére
Hát, ha Te a saját pénztárcád ellensége vagy... Én soha nem adnék 12-13 eFt-ot egy új címért, tökéletesen megteszi nekem 2-3 hónappal később feleannyiért is. És ezzel elég sokan vagyunk így, a meglévő kb. 45 PS3 címem 90%-át kéz alól vettem 5-6 eFt körüli összegért (volt jópár, ami 3-4 eFt-ért esett így be, pedig nagy cím: Uncharted 1, Killzone 2, Little Big Planet - mindet 3 eFt-ért vettem használtan, makulátlan lemezzel, tokkal, borítóval), vagy cseréltem már megunt játékért. Mindegyik hibátlan, makulátlan állapotú (mást nem is vennék meg), egyik sem online pass-os, szóval a multi is működik. Elhiheted, nem vagyok igénytelen, de nekem a pénzért keményen dolgoznom kell, nem tehetem meg, hogy két kézzel szórjam. Nagyon nem mindegy, hogy kétszer-háromszor annyiba kerül-e, csak azért, hogy én szedhessem le a fóliát. Vettem már újonnan pár címet, de azok eleve akciózva voltak az üzletben 6-8 eFt-ra. Márcsak azért sem adnám az új árát ezen játékokért, mert fél év múlva felét sem érik, több év múlva meg örülhetsz, ha 2-3 eFt-ért el fogod tudni adni a 12-13 eFt-ért megvett játékot, amivel már rég nem fogsz játszani. Ennél rosszabb befektetés nem sok van!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
válasz vhunor #31910 üzenetére
SP miatt nm éri meg a BF3, hacsak nem jutsz hozzá nagyon jó áron. Szerintem nem rossz, de nem is egy nagy szám viszont rövid.
Dilipok: az ok egyszerű: te is nagyon jól állsz anyagilag, és igazából nem is tudod mi lenne, ha lényegesen másképpen lenne. Mint mondtam, örüljetek hogy ilyen helyzetben vagytok! Egyre kevesebben vannak, akiknek nem kell választani, mert mindenre jut. Persze neked nyilván nincsenek gyerekeid sem, csak hogy még egy igen fontos körülményt említsek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
knorbi77: Én csak akkor veszek PS4-et ha jó címek lesznek rá. Akkor is max egy jóárasított PS4 Slimet
Hétfőn megjött a csomagom shopto-tól a fura címzés ellenére. Lemez kiesve a tokban, de szemmel látható sérülés nincs a lemezen. Eddig nincs semmi baja, remélem nem is lesz. Valószínű, hogy az "óvatos" postás miatt esett ki, amikor kegyetlenül belegyűrte a postaládába. (Medieval Moves)
-
dilipok
veterán
válasz szasanyi #31909 üzenetére
en teljesen megertem az o allaspontjat. Hasonlo velemenyen vagyok en is. Ha valaszthatok egy hasznalt es egy folias jatek kozott, akkor a foliasat fogom valasztani, hacsak nem fele annyiba kerul a hasznalt... Nem vagyunk egyformak, ez ilyen. Es akkor egy jatek meg nem is nagy befektetes. Pl. autot sem vagyok hajlando hasznaltat venni. En mar csak igy mukodok (nem, nem rakjak sajnos a zsebembe a penzt, pont ezert is nezem meg, hogy hova rakom)
vhunor: par orara lekot a single is, de utanna tobb szazra a szekbe tud szogezni a multi Mindenkeppen ajanlott legalabb kiprobalas szinten.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Örülj neki ha megteheted magadnak - persze az sem mind1, hogy megkeresed, vagy a zsebedbe rakják az árát. Szerintem ettől függetlenül érdemes meggondolni sok esetben, ti. azért mert most sok pénzem van, nem jelenti azt, hogy el kell költeni (esetleg szórni). Én vettem olyan használt játékot, amit az újtól csak a celofán hiánya különböztetett meg semmi más. Az meg bőven megért -3k-t.
-
dilipok
veterán
válasz NeoExDeath #31902 üzenetére
nekem semmi sem furcsa abban a videoban... bar lehet en vagyok vaksi Mind1, igazabol a reszletesseg miatt linkeltem, azt meg tokeletesen szemlelteti. Konzolon is az egyik legszebb jatek a BF, de meg igy sincs a fasorban sem a PC verziohoz kepest. Mindossze ezert linkeltem
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
válasz NeoExDeath #31888 üzenetére
"Nem minden a felbontás. A PS3 gördülékenysége simán megér ennyi."
Na, ezen besírtam! Milyen gördülékenységről beszélsz? Arról, hogy 25-30 FPS-re limitált sebességgel játszol egy játékot, ami PC-n 60 FPS-sel fut? Ne röhögtess már!
"A magasabb felbontás mellett annyi szívás van vele hogy az durva, kb. el is ment a kedvem tőle pedig jó játék."
Mire gondolsz? Nehezen dolgozod fel a sok részletet? Mert a PS3 verzió látványosan szegényesebb és nem csak ezen játék esetében, hanem a multiplatform címek döntő többségnél.
A telepítésre gondolsz? Azt egyszer kell megtenni a PC esetében is, onnantól kezdve elfelejtheted. Egyébként meg a PS3 esetében is tudnék hozni egy pár címet (exkluzívot is, lásd: GT5), ahol beleőszülsz a telepítési időbe és abba, amíg lekúsznak a patch-ek."A multiplatform címek esetében meg ne a több éves PS3-at ostorozzátok a PC mellett sztem."
Nem ostorozza senki, tényeket közlünk - bár a Sony ígérete akkor egyenesen hazugság volt, hogy annyi még az erőtartalék a gépben és azt egyre inkább ki fogják aknázni a fejlesztők. Hát, egyre inkább nem teszik.
knorbi77:
Köszönöm, a többi ILYEN nevében is! Mi az, hogy ilyenek?! Ilyen erővel akinek meg tetszik, arra mindenki más mondhatná, hogy nekik meg azért jó így, mert igénytelenek! Azért vagyunk ILYENEK, mert joggal várjuk el, hogy a gyártó teljesítse az ígéretét, miszerint igenis fussanak 1080p-ben a játékok és ne legyenek szénné butítva grafikailag az egyébként olcsóbb PC-s verzióhoz képest? Ja, akkor én kérek elnézést.
"atak rá 3D támogatást, blu-ray filmekhez is, erre az sem jó, mert az állítólag gagyi a ps-en"
Nem tudom hol olvastál olyat, hogy gagyi PS-en a 3DBD, ez maximum annyiban igaz (de abban nagyon), hogy míg a PS3 (verziótól függően) bekap akár 200 Wh-t is, addig egy asztali BD-lejátszó 10 Wh-t eszik, emellett néma kussban teszi a dolgát, míg a PS3 egy "kicsit" zajos. Megintcsak telhetetlen az ILYEN, aki spórolna a villanyszámlán, kímélné filmnézés alatt a PS3-at és csendben nézné a filmet, ezért vesz egy BD-lejátszót, ugye?
"És pontosan, ennyi éves géptől nem lehet elvárni, hogy mai szinten vigye a játékokat."
Ezzel csak az a gond, hogy már újkorában sem vitte úgy a játékokat, ahogy papíron kellett volna neki és amiről a marketingduma szólt. A folyamatos gépbutításról meg hadd ne beszéljünk, ezerszer kiragoztuk. Ha meg nem megoldható hardveresen, akkor igenis adja olcsóbban a játékokat, ne legyen drágább (sőt, legyen jóval olcsóbb!), mint PC-re, ahol jóval különbül néz ki!
"Mert szerintem ps-en r**adt jól néznek ki a játékok, a multik is, és az exkluzívak is. Pedig 2 magos proc. gépem van és fullHD-ban játszom rajta 23' FullHD monitorral. De a ps nekem is más élmény. A sok netezés, stb.. mellől jól esik néha kilépni és joy-al tolni a ps3-at."
Hát, ha fullHD-ban tolod a PC-vel, akkor nem értem, hogy nem tűnik fel a szakadéknyi különbség mind grafikában, mind futási sebességben/minőségben a PC javára. A PC-vel ugyanúgy tudok kanapén fekve kontrollerrel játszani a plazmán, szóval ezt ne hozzuk már fel állandóan a PS3 mellett!
"De miért kell csak azért hasonlítgatni, hogy kiderüljön, hogy a ps rosszabb-e..?"
Ahogy szasanyi is írta: rosszul értelmezed. Nem azért hasonlítjuk, hogy kiderüljön melyik a rosszabb, mert ez nem kérdés. Hogy akkor minek van PS3-unk! Pontosan azért, mert voltunk olyan naivak és elhittük anno (2007-ben) a Sony-nak, hogy de jó lesz ez a gép. Pontosan az olyanok miatt, akik itt ajnározzák orrba-szájba mai napig, hogy hú de milyen jó! Hát hú...
"Egyébként minden "PC gamer" haverom, aki átjön, le van nyűgözve a "PS élménytől". Jó nyilván rátesz az 5.1 is, de akkor is."
Hát, hozzám meg nem egy PC-s ismerős jött már, miközben COD-oztam és szabályszerűen kiröhögtek, hogy mit bohóckodok még a PS3 ilyen gyér grafikájával! Hasonlítottad már össze akármelyik COD-ot PC-n és PS3-on? Mintha más játékkal játszanál. És igen, nekem számít a különbség, mert ILYEN vagyok!
"Egyébként pl. a szasanyi féléket nem értem, akkor minek van ps-ed? Sőt, miért írsz egyáltalán ps fórumba?"
Sokadszor húzzuk alá többen: azért, mert ez nem PS3-FAN KLUB, hanem tapasztalati topic. Ide nem ajnározni kell járni a PS3-at, hanem megosztani a tapasztalatot, márpedig a negatív tapasztalat is tapasztalat.
"Bár még DM-Fan - tól megkapom a szokásos lehurrogást, hogy a ps egy f*s és mit képzelek."
Ezt meg kikérem magamnak, soha nem írtam neked ilyet, de tudod vitatkozni érvekkel lehet, márpedig az nem érv, hogy de szerintem akkor is jobb, meg szerintem nagyobb élményt ad. Grafikai részletezettségről, futási minőségről beszélünk, nem játékélményről. Márpedig a tények makacs dolgok és teljesen egyértelmű mindenki számára (már aki nem elvakult), hogy melyik a jobb és mennyivel!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
NeoExDeath
aktív tag
Emberek, valaki meg tudná mondani nekem, hogy a PSN Store-ra hogyan lehet, hogyan szoktatok pénz-t rakni? Látom van bankkártyás megoldás de nem próbáltam ki. Mi a legjobb módja? Van valami akármilyen extra tarifája mondjuk a bankkártyás befizetésnek?
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz M@trixfan #31899 üzenetére
Igen, tényleg frankó az 5.1, csak kár hogy erősítő nélkül nem kihasználható (és most hagyjuk a spec bemenetes fejhallgatókat). Elég kevés 5.1-es szett rendelkezik optikai bemenettel (de akár koax-al), szóval az erősítő megkerülhetetlen. Ezzel szemben PC-n egy 10 valahányezres kártyával már megoldott a minőségi 5.1 erősítés nélkül.
Hozzá kell tennem, hogy sima sztereó jellel használom a PS3-mat és így is baromi jódilipok: ezzel a videóval valami nem 100-as sztem, olyan mintha fel lenne gyorsítva vagy nem tudom. És ez tuti nem a magas FPS miatt van, mert attól nem lesz gyorsabb csak simább.
-
dilipok
veterán
válasz knorbi77 #31894 üzenetére
kivancsi vagyok mi lesz a velemenyed. Ha nem eleg a geped, vess erre a videora egy pillantast ([link]) Es ez tenyleg igy nez ki, raadasul 64 emberrel egy mapon...
M@trixfan: egy normalis hangkartyaval ugyanugy van PCn is jo minosegu 5.1. (teny, hogy nem valami f0s alaplapi cuccal kell szorakozni) Szamomra a legnagyobb fegyverteny meg mindig az, hogy egy csomo jatek meg sem jelent/jelenik PCre...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egy korszak vége
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CPU léghűtés kibeszélő
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest