Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
DM-Fan #31994 üzenetére
Én 99%-ban veled értek egyet, de ez már valóban fölösleges. Szerintem leírtál mindent világosan, tényként és vélemény formájában is. De a többi már tényleg gumicsont.
És itt érdemes elgondolkodni egy pillanatra, ha már mindenki szembejön... mert ugye 3 dolog lehetséges:
- vagy a szembejövők hülyék,
- vagy én nem vagyok normális, amiért szembe megyek velük,
- vagy esetenként mindenkinek igaza lehet valamilyen szempontból, és ha azt jobban tolerálnánk akkor el is férhetnénk ugyanazon az útonDe akármelyikről is legyen szó, egy idő után nyilvánvalóvá kell váljon: így nem lehet tovább menni, mert mindenkivel karambolozni fogok!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DM-Fan #31994 üzenetére
Tégy egy szívességet nekünk és ne vedd meg a ps4-et és lassan be lehetne fejezni ezt a pc kontra konzol fullhd vs 720p témákat mert már kezd kicsit unalmas lenni.
Aki megvette a ps3-at az tisztában van többé kevésbé a képességeivel és elfogadta úgy ahogy van és használja amire való: Önfeledt játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest