Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
A szavazást lezártnak tekinthetjük, az RFT2009 már nem fog nyerni. Kiírtam a következő szavazást!
A következő szezonban FSone09-et fogunk használni. Mivel nagyon nem kopik a gumi (pedig még mindig 2x-es kopás van beállítva), tervezzük, hogy belenyúlok a gumi fájlokba. A segédlet ausztrál setupolós részét akkor az FSone09-re kiegészítve fogom megírni.más: van itt olyan, aki hozzám hasonlóan, RealFeel FFB-t használ, és a beállításokban az FFB szintje nem Low-on van? Mert én eddig "Teljes"-en használtam és attól tartok, hogy ilyenkor nagyon keveredik a beépített ffb a realfeel-lel, illetve a real feel nem nagyon szól bele ... Elvileg Low-ra kell rakni. Ezt olvastam, hogy low-on kap teret igazán a realfeel. Még nem próbáltam ki, majd este. De a RealFeel-hez adnak ugye Controller.ini-t, amiben low is van beállítva, de azt nem másoltam be mert nem volt kedvem ahhoz hogy a többi beállítás is megváltozzon (gombkiosztás, stb.) ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest