Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
általában a programozás számomra új terület, autodidakta módon tanulom jelenleg a php, js kombót. igazából sok átfedést látok ami jó, de amit most meg szeretnék valósítani, nem vagyok benne biztos, hogy ezek megoldják. adott egy .dat file sok adattal. a sorok között előfordul belső sortörés amiket haladóbb text editorokkal helyre tudok hozni aztán csv stb mehet tovább kollégáknak. én viszont szeretnék létrehozni egy programot, amibe belehúzom a dat motyót majd a végén kiköpi a megfelelően konfigolt csv fájlt és a usernek csak azt kellene kiválasztania, hova mentse el. lehet, hogy ez nagyon nehéz egy teljesen kezdő számára, lehet hogy nem. azért szeretném ezt megvalósítani, mert egyrészt van rá motivációm másrészt egy számomra érdekes probléma megoldása lenne és talán ezen az adott nyelv is jobban menne. gondoltam excel makróra, valami php okosságra, nem tudom mi lenne az igazi. szóval ha az utat meg tudjátok mutatni onnantól talán már a google is segít. időlimit nincsen a projektre : )
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest