Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden, ami Unreal Engine
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
általában a programozás számomra új terület, autodidakta módon tanulom jelenleg a php, js kombót. igazából sok átfedést látok ami jó, de amit most meg szeretnék valósítani, nem vagyok benne biztos, hogy ezek megoldják. adott egy .dat file sok adattal. a sorok között előfordul belső sortörés amiket haladóbb text editorokkal helyre tudok hozni aztán csv stb mehet tovább kollégáknak. én viszont szeretnék létrehozni egy programot, amibe belehúzom a dat motyót majd a végén kiköpi a megfelelően konfigolt csv fájlt és a usernek csak azt kellene kiválasztania, hova mentse el. lehet, hogy ez nagyon nehéz egy teljesen kezdő számára, lehet hogy nem. azért szeretném ezt megvalósítani, mert egyrészt van rá motivációm másrészt egy számomra érdekes probléma megoldása lenne és talán ezen az adott nyelv is jobban menne. gondoltam excel makróra, valami php okosságra, nem tudom mi lenne az igazi. szóval ha az utat meg tudjátok mutatni onnantól talán már a google is segít. időlimit nincsen a projektre : )
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Billentyűzet hibás Dell Latitude 7480 Touch laptop (14FHDTouch/i7-G6/8GB/256SSD/Excellent)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest