-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz ricpet #71913 üzenetére
ST-hez, de szerintem VT-hez is csak 50"-ig forgatható a talp(on a TV). GT-ből pedig nincs 50"-nél nagyobb.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
nagyúr
válasz ricpet #63740 üzenetére
"Gondolom ez is változó, van akinek kicsit csendesebb, van akinek hangosabb."
És ez nem csak a készüléktől függ. Meggyőződésem, hogy az elhelyezés és a környezet akusztikai hatása legalább olyan szerepet játszik a zúgás megítélésében, mint a példányok közötti szórás.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz ricpet #62586 üzenetére
Olyan is van, hogy nem mindent talál meg a tuner auto módban.
Menj fel a jupici oldalára és keresd meg a frekvencia táblázatot. Ott pontosan látni fogod, hogy neked mi hiányzik és a hangolás menüben manuálisan pötyögd be a számát az adott frekvenciának, úgy meg fogja találni. Nekem ugyan ez volt a gond.Szerk.: Megtaláltam: [link]
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
btomi9
aktív tag
válasz ricpet #62093 üzenetére
Ma volt szerencsém a bestbyte-ban megnézni a nagyképernyős tévéket. Nyilván LCD tévék voltak, viszont az 55-ös méretűhöz mérőszalaggal kimértem a 2.8 métert, és hát, nem tűnt nagynak. Szóval mégiscsak kellene a 65-ös. Közben látom, többen tanácsoltátok a nagyobbat. Igazából úgy vagyok vele, hogy ha még lesz belőle, és meglesz a pénz rá, veszek, ha nem, nem fogom bánni. Most egy 70 centis CRT tévém van, ahhoz képest bármi előrelépés, akár még egy LCD is, ha elfogyna a Pana plazma
Arról mi a véleményetek, mi van akkor, ha kifutnak a plazmák, elfogy mindenhol és adott esetben 1 év múlva valami garanciális probléma lesz vele. Akkor a gyár szétteszi a kezét, hogy már nem gyártanak hozzá semmilyen alkatrészt, így jártunk, vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
Gyulus76
aktív tag
válasz ricpet #62098 üzenetére
Még nem vettem meg, de én is abban (STELL SHO 1005B) gondolkodom, mert ki kellene hajtanom a fal síkjából, hogy nézhető legyen.
Viszont aggaszt, hogy mennyire bírja így el a fal...? Régi (1970 körüli), téglaépítésű társasházban lakom. A fal, amire kerülne, a szomszédos lakástól választ el, tehát feltehetően elég masszív főfal lehet. Viszont a tévé és az állvány együtt közel 40 kg, és borzolja az idegeimet, hogy nem okoz-e gondot a falnak egy ilyen mértékű, a falra akár merőleges terhelés.
Ha valakinek van ezirányú tapasztalata, örülnék, ha megosztaná velem/velünk.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz ricpet #62093 üzenetére
Hát, én meg nyomnék egy szavazatot a 65"-ra a 2,8 méteres nézési távhoz! Én átlag ennyiről nézem a 65"-t és mindennek mondanám, csak nagynak nem. Az 50"-ról történő váltás után kb. az első este éreztem azt, hogy nagyobb lett a TV, azóta pedig olyan természetes, mintha mindig is ezt néztem volna. Sajnos tényleg az van, hogy TV-ből nem lehet elég nagyot venni és a jót nagyon könnyű megszokni. Ha pedig valakinél ugyanúgy a filmnézés a fő felhasználási terület, mint nálam, akkor pedig nagyon erősen ajánlott ez a méret a szélesvásznú filmek okán.
Get Moded!
-
Gabesz26
senior tag
válasz ricpet #62095 üzenetére
Köszi (bízom benne, h ennél már nem lesz gondom)
(#62096) M_AND_Ms: Ha jól tudom Bp-en saját maguk szállítanak ki, és csak vidékre a GLS-el, erre gondoltam a "nyugodtabb" alatt. De egyébként úgy állok hozzá, h csak van akkora szerencsém, h ne fogjak ki két hibás példányt egymásután.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dorian
félisten
válasz ricpet #58993 üzenetére
A fényerőt (fehér-szintet) a kontraszttal szabályozod, nem a fényerővel. Azzal a fekete szintet állítod be. Ha csak simán -10-re teszed a fényerőt, akkor a sötét részletek bebuknak, mint állat. Pl. nem látod a híradós zakóján a részleteket, csak egy fekete pacát.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
BBéci
legenda
válasz ricpet #58988 üzenetére
50-es fényerő? Ez nem tévedés?
(#58954) Shadowbull
Honnan veszed, hogy áprilisig megy a gyártás? Tudtommal tavaly december végén befejezték.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
erdoke
titán
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz ricpet #57456 üzenetére
Ez biztos, hogy nem a TV hibája, mert az a 24 és a 23,976 FPS-es anyagokat is tökéletesen kezeli. A lejátszónál sem gondolnám, hogy ez problémát okozna, pont a fordítottja szokott gondot jelenteni, mivel a korábbi Realtek chip-es lejátszók a 23,976 FPS-es anyagokat jelenítik meg úgy, hogy 41 másodpercenként röccennek egyet. Szóval szerintem simán lehet, hogy az adott anyag kódolása rossz.
Get Moded!
-
addikt
válasz ricpet #55230 üzenetére
Köszi szépen! Sima SD, de majd megnézem még mit lehet finomhangolni. Pixelhiba miatt amúgy cserélik a tv-ket vagy sem?
A tápbúgást normál használatra értettem, nem téli tájakat akarok nézegetni"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
M_AND_Ms
veterán
-
BBéci
legenda
válasz ricpet #55054 üzenetére
Adtál egy jó tippet, megveszem a GT-t, eladom 30-ért a két szemüveget, mert nekünk kb. annyira hiányzik a 3D, mint üveges tótnak a hanyattesés.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ágógreen
senior tag
válasz ricpet #54824 üzenetére
igazából elsődlegesen a tápzaj miatt vitetem vissza.
kettőt rendeltünk egy napon a családnak.
az egyiket fektetve kaptam meg (mikor kinyitotta a GLS futár a csomagtartót ez a kép tárult elém)
a másik állítva volt. a fektetettnek hangosabb a tápja, de más "hibája" nincs.
hozzák csak nyugodtan állítva nekem pestről le szegedre ennyi pénzé.
és ha van rá lehetőségem (elsősorban a tápzajra hivatkozva) ezért meglépem.
a következőt állítva kértem és persze szintúgy zsír újat.
majd meglátjuk halkabb lesz-e és majd azt is h képes lesz-e a GLS a nyilakat a dobozán helyesen kielemezni.
következő kiszállításkor fényképezővel megyek le az 100.majd értesítem a fórumot, hogy bánik velem az élet...
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz ricpet #54077 üzenetére
A médiabox akkor jó, ha akarsz műsort felvenni úgy, hogy közben mást nézel. Ezt az UPC box tudja (két tuner van benne), a GT60 nem (egy tuner).
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Total Commander