-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz digikábeles #71899 üzenetére
Na persze, egy nyüves applikáció miatt lemond a a kiváló kép- és hangminőségről. Az bizony ritka nagy ostobaság lenne.
Muszáj itt trollkodnod? Közöd nincs a plazma tévékhez, sosem volt - vagy legalábbis 5 éve nincs - olyanod.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
digikábeles
aktív tag
válasz Franky2Ster #71898 üzenetére
Gondolom, a továbbiakban te sem tervezed Panasonik termék megvásárlását.
-
MasterMark
titán
válasz Kernel #71896 üzenetére
A komponens alatt nyilvánvalóan az YPbPr értem.
És pont ahogy mondod ott külön vannak a szinkronjelek, vagyis 5 kábeles RGB+HV, ami alapjában nem kompatibilis a komponens (Kernelnek: YPbPr) kábellel, mert az meg máshogy működik. (Ugye luma + a különbségek a színjeleknél.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Kernel
nagyúr
Képernyőbeállítás parancsikonnal, billentyűkombóval is: [link]
(#71863) MasterMark
VGA kábelben nem komponens jel megy.
Az a vicc, hogy a D-Sub is komponens (RGB, HV komponensek haladnak), sőt ne tudd meg, az S-video is komponens, ott kétféle komponens van. Más kérdés, hogy a köznyelvben, laikusok körében a "komponens" milyen értelmet nyert, mint tudjuk
Csak az érdekesség kedvéért.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
lemmy9
őstag
-
spiky03
veterán
Akció!
Van-e valaki akit érdekel a Thor 2 3D-s változata?
Mert az Xpressen van most akcióban: Thor 2 3D
Nekem csak a 2D-s verzió kell, így aki társulna megkapná a 3D-s lemezt meg a tokot és a borítót.
Felesbe elég jó áron lenne!Akit érdekel dobjon egy PM-et.
Köszönöm.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Franky2Ster
senior tag
válasz biomika #71891 üzenetére
Ezt írtam nekik:
Tiszteletem!
Olyan kéréssel fordulok önökhöz ,hogy a közeljövőben megoldható-e lenne a Panasonic TV készülékeken a HBO GO alkalmazás?
Gondolom sok Panasonic TV tulajdonos örülne neki többek között én is.A konkurens LG és Samsung televíziókon ez már elérhető csak sajnos itt nálunk a Panasonicnél nem.Várom ez ügyen mielőbbi válaszukat.Köszönettel XY!
Szerintem nem nagyon fognak vele foglalkozni android stick lessz ebből azzal fog menni csak...
[ Szerkesztve ]
-
biomika
csendes tag
válasz Franky2Ster #71888 üzenetére
helló,
Én is irtam már nekik ezügyben, ezt a választ küldték:
"Jelenleg az HBOGO applikáció nem elérhető.
Az elérhető applikációk száma folyamatosan bővül, sajnos nem tudjuk megmondani, hogy egyes applikációk elérhetőek lesznek-e és ha igen mikor várható a megjelenésük. "erre a cimre irhatsz :customer.budapest@eu.panasonic.com
tényleg jó lenne ha beleraknák ők is.üdv
-
lemmy9
őstag
válasz Franky2Ster #71888 üzenetére
customer.budapest@eu.panasonic.com
+36-40/201-006
[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
Franky2Ster
senior tag
Valaki igazán felszólalhatna a Panasonicnál,hogy betehetnék az alkalmazásokba a HBO GO alkalmazást.Ha tudtok elérhetőséget,hogy hova kell ez ügyben írni megírom nekik.Köszönöm!
Mivel az LG és Smasung márkánál megtalálható csak sajnos itt nem. -
Dudee
senior tag
Most végeztünk a Fargoval (a mostani sorozat, nem a film). Zseniális, ajánlom mindenkinek, aki az eredetit is szerette. Billy Bob Thornton elképesztő.
Tele van hóval, jó sok fehérrel nem színes, mégis gyönyörű.
G.
-
viera
őstag
Valószínűleg 1-2 héten belül eladó lesz egy 3 hónapos 50GT60 ha valakit érdekel írjon privátban.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Squirrel
őstag
válasz claire78 #71880 üzenetére
Címben tudok segíteni, mert én kinn vagyok, de még csak 2 hete. Azt fogom kideríteni, hogy a Svájc-Ausztria határnál mi a helyzet. Ha azon átjut az ember, onnantól nincsen gond. Barátom a nyaralásukból pénteken jön vissza, akkor meg tudom kérdezni, hogy szoktak-e szarozni a határon. Azért az 55 colos VT60-as is ahogy nézem 500k körül van otthon, 1000 km-re a benzinköltséget nézve még mindig megéri. Pláne ha többen összeálltok.
-
Franky2Ster
senior tag
Panasonicra van valami alkalmazás amivel el tudom érni a HBO GO-t? ( Előfizetésem van! )
[ Szerkesztve ]
-
claire78
senior tag
válasz Squirrel #71874 üzenetére
Konkrétan még Svájcba sem kellene menni, mert Lichtensteinben is van ez az üzlet, és oda is lehet kérni. 1000km nagyjából.
Engem két dolog aggaszt: a határ (Lichtenstein és Ausztria közt) , a másik meg hogy a vásárláshoz (neten legalabbis) meg kell adni egy ottani címet. -
Gicz
addikt
válasz MasterMark #71876 üzenetére
windowson amíg nem használtam xbmc-t addig kézzel állítgattam.
De pl OS X-en az új Gotham vagy milyen XBMC nem állítja át magát, és nem is találok rá beállítást. szóval ott kézzel állítgatom (mondjuk ott nem a catalystban mert ott nincs, hanem simán a képernyőbeállítások között, de ott is 24hz-re kell állítanom, és abban is radeon VGA van (MBP 15"))
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz MasterMark #71872 üzenetére
én elhiszem, 2012-óta amióta van min néznem kadenciahelyes 24p-t, ha 23hz-re teszem akkor össze-vissza akad az összes film, 24hz-re állítva pedig tökéletes. figyeltem az ilyenkor jelentkező kb 40 másodpercenkénti plusz 1 kockát (ha 23,976 fps film 24-hz-en van lejátszva) de nem volt benne. 60hz-re állítva pedig "gyönyörűen" látszodott a 3:2 pulldown.
Szóval ez az én tapasztalatom Asus Radeon 5850-el, 2012- től idáig az összes firmware-el, windows 7 és 8 alatt is.
-
Z_A_P
addikt
válasz MasterMark #71872 üzenetére
5870-es, HDMI-vel van az erositore kotve, a kep azon keresztul megy.
OK
-
Gicz
addikt
válasz MasterMark #71863 üzenetére
van ilyen kábelem gyári, nem barkácsolt ,és működik.
-
Z_A_P
addikt
válasz MasterMark #71835 üzenetére
Ez engem is teljesen osszezavar. PC-rol nezek filmet, kiterjesztett kepernyo, a filmek 23.9xx fps. Namost ha atrakom a TV kijelzot 23Hz-re a catalyst-ban (ami 24P-t jelent), akkor ki is irja az ST60 hogy 24p (ugy remlik, mar regen probaltam, de lehet 24Hz volt) , viszont a filmek nezhetetlenek: mintha ugralna, szaggatna, kicsit lassabban, maskor gyorsabban, amiket teszteltem, sokszor meg a cimfeliratig(!) sem jutottam el, mert egyszeruen megfajdult a fejem, pedig az nalam ritka. Ha meg visszarakom a TV-t a catalyst-ban 60Hz-ra (ki is irja), minden "kisimul", gyonyoru lesz. MPC-HC, probaltam MadVR-t, anelkul, stb.
Mar az is eszembe jutott, hogy rendelek neten egy rendes 24p-s lejatszot, csak kiprobalni mit kene latnom, kizarni a PCs beallitasi hibakat, aztan 14 napon belul visszakuldeni[ Szerkesztve ]
OK
-
Neszójábe
senior tag
és (#71844) Gicz: igazából mindegy is, nem tudhatjuk, ő mennyire érzékeny rá. Meg kell nézni egy másik hasonló készüléken, azonos anyaggal, 24hz-en. Ha ott is zavarja, akkor sajnos ez van, ha ott nincs ilyen hibajelenség, akkor kezdődhet a box (a Panával).
[ Szerkesztve ]
Peace
-
DZs
senior tag
válasz MasterMark #71854 üzenetére
Lehet, ez a baj, de akkor azt is írnom kellett volna, hogy a laptopnak nincs HDMI kimenete.
-
DZs
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A lapgépem képét szeretném a Pana plazmámon nézni. Ehhez van egy S-video-3xRCA vezetékem. A számítógépről kimegy valami, de a tv-n csak színes, folyó foltok vannak. Próbálgattam a felbontást változtatni, de továbbra sincs kép. Ugyanez a felállás a Samu LCD-men sem hoz képet, de azt legalább kiírja, hogy "nem támogatott felbontás", és ugyan ez a hibaüzenet minden felbontás mellett.
Ha számítógép videokártyája nem jó, akkor milyen megoldások lehetnek?
Köszönöm a segítséget! -
salapp
addikt
-
Squirrel
őstag
Nem tudom, megpróbálok utánajárni. Még csak 2 hete vagyok itt kinn. Közben látom, van interdiscount ([link]) itt nálunk is. Csütörtökön nyitva vannak 8-ig, lehet benézek és rákérdezek a Panára.
Azért az itteni (műszaki cikk) árak még 260-as frank mellett is rendben vannak. Mondjuk a kajáról meg lakásárakról, albérletekről ez nem mondható el :-(
[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
válasz Bearing2006 #71811 üzenetére
Köszönöm az infót. Hát a vámmal nem tudom, hol lehet gond. Barátom jár onnan haza, mondta, hogy kb. intenek neki, hogy mehet tovább. Befele a nem svájci rendszámú autókat nézik, főleg alkoholt, cigit és húsárút ellenőrzik. Arra az a trükk, hogy itthon vesz az ember 6 üveg bort, majd a labanc-svájci határon a svájci határőr kérdezi, hogy van-e vámolnivaló (magyar rendszámmal célszerű azonnal megállni, hogy vámolni akar az ember), mire közölni kell, hogy igen, 6 üveg bor, itt a számla, kifizeti az ember azt az x%-ot és utána ezen úgy meglepődnek, hogy azonnal békénhagyják az utazót. Ez befele van, kifele még senki nem állította meg.
TV-re visszatérve, azért 1700-ról durva 1100-ra leárazva látni egy ilyen tv-t...
-
BBéci
legenda
válasz Neszójábe #71837 üzenetére
Bármilyen bemeneti frekvencián előfordulhat.
Érdekes, hogy ami a GT60-on poszterizál, az a laptopomon is, illetve fordítva is igaz. Főleg 29,97 hertzes 1920x1080-as videókon veszem észre.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dudee
senior tag
Én meg most már azt nem értem, hogy hogyan kerültünk a poszterizációhoz
"egy bizonyos sebesség fölött mozog a kamera vibrálnak az élek, elmosódik a kép"
Szerintem a poszterizáció -főleg a mostani modelleken- közel sem olyan feltűnő, hogy egyből ki lehessen szúrni. Viszont a 24p framerate-ből adódó 'remegés' az elég egyértelmű. Mondjuk engem szerencsére egy csöppet sem zavar. De sztem az LCDn is nagyon hasonlóan nézne ki.
-
Neszójábe
senior tag
Ok, világos, majd ha érdekli, megkérdezi azt is.
A lényeg, hogy ha nézi a barátokköztöt, ott erőteljesen előjön, de BD esetén nem kéne, persze ott is előfordulhat, de ha már zavarja, akkor érdemes összehasonlítani más készülékkel, hogy nincs-e esetleg az övével probléma.
Peace
-
István 67
tag
válasz katalin888 #71825 üzenetére
Mitől drágább 50 ezerrel? 449 900 ft ma vettem egyet!
-
Bearing2006
csendes tag
válasz katalin888 #71825 üzenetére
Nem tudom, hol nézed, vagy csak általánosságban kérdezed?
Ha valamelyik boltban, akkor szerintem ott kéne megkérdezni az árképzést, hogy jön ki.
Ha az a kérdés, hogy általánosságban miért drágább, akkor lehet a kártyafogadó certifikációjának különbsége, és az azzal járó support. No meg nem elhanyagolhatóan a VTW-s modell német, osztrák piacra szánt, és ha korrekt, partnerlista szerinti helyen veszed, arra 4! év a garancia. -
gorbep
senior tag
sajnos nem sok minden..... talán leginkább felnőtt filmek, vagy a családi videók, mert már egy komolyabb teló is fullHD 60fps.... csak a mozi kamerákban nem fussa rá... De óriási a különbség...... és inkább a hozzászokás..... nekem a DVD 50 fps-e (tudom interlaced, de akkor is...) után nagyon bántó volt a 24 fps...talán mert nem járok moziba....... a superfluid óta meg kifejezetten zavar ha a kép "villog"..... olyan mint a drog...megszokod, és nem bírod a filmeket nézni nélküle..... a baj csak az, hogy emiatt a HTPC-m inkább Gamer gép, mint egy kis pici passzív aranyos....... és próbáld ki, ez nem a TV IFC-jével egyenértékű, az nem sokat ér......
Hobbit 48 fps-e nekem csak onnan derült ki, hogy mintha kevesebb lenne az artifact... Tehát a megoldás adott, csak sokan ki se próbálják....a HTPC-n csak egy kis telepítés meg beállítás. Aki csak bele szeretne kóstolni, próbálja ki az SVP-t....
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Norbi 72
veterán
válasz katalin888 #71815 üzenetére
Én nem tudom,de valószínűleg igen.Majd Dudee kijavít.
-
Dudee
senior tag
válasz gorbep #71820 üzenetére
"A sokk villogás barát hogyan nézi a 60 fps anyagokat?..."
Mi van natív 60fps-ben?És akárhogy is, a többség ha teheti nem szappanoperázik valamiért. Lehet, hogy mi generációnk így szokta meg, és ezért, de ettől még így van.
Amúgy Peter Jackson féle 48fps Hobbit szintén nagyon keveseknek jött be.[ Szerkesztve ]
-
István 67
tag
Az Interhifinél van még 1db 50-es vtw és 2db 55-ös vtw ,0 perces bontatlanok.Az enyém legalábbis az volt, ma vettem tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
válasz Longue63 #71819 üzenetére
Ez az okos BD szabvány 24 fps ből adódó stutter...... inkább ezt növelnék 60 fps-re mint hogy a 4K meg 8K felbontást erőltetik...... aminek semmi értelme...... Győzöm az izom procikat alátenni a gépnek, hogy viszonylag artifact mentes 60 fps-t csináljak belőle....
Most jöhetnek a kövek, hogy a mozi hatás meg a rendező....... a legtöbb rendező ugyanúgy rühelli ezt, csak ezzel nem tud mit kezdeni....... A sokk villogás barát hogyan nézi a 60 fps anyagokat?.... ott hülyét kap a szuperfluid szappanopera hatástól, és visszakapcsolja 24 fps-re? Vagy a 30 fps-es anyagokat???
Bocs, nem tudtam kihagyni, ez annyira a bögyömben van....
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
-
Gicz
addikt
-
benceb77
tag
válasz Bearing2006 #71811 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy te hol vetted?
-
Longue63
tag
Egy jelenségről kérdeznélek benneteket 55VT60: TV 1080i; BD 1080p24 anyag, ha egy bizonyos sebesség fölött mozog a kamera vibrálnak az élek, elmosódik a kép, ha megáll a kamera "kitisztul" a kép, újra éles lesz. Ez "normális" működés vagy valamit állítanom kellene?
-
Bearing2006
csendes tag
válasz Squirrel #71789 üzenetére
Nekem VTW60-am van, tuner ugyanaz mint a VT60E. Úgy tudom, csak a kártyafogadó certifikátjában van különbség.
Ahol vettem Ausztriában, rendesen fogytak a készletek, de tudtommal van még. Sajnos az Euró miatt az árak átszámítva emelkednek.
A készüléken gariban megcsinálták a "Fan Fix"-et semmi trükk nem kellett hozzá, csak számla és szériaszám. -
panada
tag
Ahogy korábban olvastam ilyenről, trükközni szoktak, hogy nem töltik ki megfelelően a pán-európai garanciapapírt (pl. nem minden kötelező adatot írnak rá amit a márkaszerviz megkövetel), vagy egyáltalán ki sem töltik, azt mondják, a számla elég, stb. Aztán a szervizben meg majd mondják, hogy vidd a kereskedőhöz a meghibásodott készülékedet. Na az már nem nagy buli külföldre egy plazma esetében.
Egyébként ez rögtön az EU csatlakozásunk után már felmerült (a cikk 10 éves, azóta változhattak dolgok, nem tudom, nem követem).
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest