Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi762
tag
Halihó!
B.U.É.K. mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az ST50-es tv-hez keresnék valami normális szemüveget.
Esetleg csak a gyári pana szemcsi az egyetlen opció ebben, vagy van más megoldás is
Köszike!
Simi -
DM-Fan
Topikgazda
válasz Gabesz26 #25986 üzenetére
Hát, ezt nehéz megjósolni. Szerintem február környékén már érdemes lehet nézelődni, figyelni kell, mert egyes modellekből már nem is biztos, hogy érkezik utánpótlás addigra. Ez különösen a 42"-nál nagyobb méreteket szokta érinteni, azokból szokott már kevés jönni. Szóval szerintem folyamatosan figyeld a készletinfókat, illetve ahol lehetőség van, kérj árértesítést, így rögtön tudod, ha csökken valahol az ára - de egyébként nem tart sokból nyomon követni az árat napi szinten sem a kiválasztott készülék esetében.
Get Moded!
-
nuke7
veterán
válasz WhiteWalker #25985 üzenetére
nekem az árával már nincs gondom ...
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Gabesz26
senior tag
Boldog, eredményekben gazdag új évet minden fórumtársnak!!!
50GT50 vásárlás előtt állok, mivel december elején sajnos nem jött össze , az ünnepek környékén pedig nem szerettem volna megvenni (ha adódik valami garis probléma, vagy kifogtam volna egy sávosodó példányt, akkor valószínű nem tudtam volna időben elintézni...). Meg egyébként is kíváncsi vagyok rá, h a CES-en mivel áll elő a Pana.
A tavaly év eleji tendenciákat figyelembe véve mikorra eshet még nagyot a tavalyi modellek ára? Február eleje? Március? Úgy vagyok vele, ha eddig halasztottam, akkor azt a pár hetet már kivárom (nem vagyok a saját pénztárcám ellensége )
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
Buek mindenkinek!
Van esetleg olyan aki megunta a sávos 50st50-es tévéjet es esetleg megválna tőle, vagy cserélne hibátlan kisebb méretre ..?https://youtube.com/user/nuke7
-
mayday00
őstag
★❀҉ƸӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ҉❀★
(¯`´♥(¯`´♥.¸________ღ☆ღ_________ ¸.♥´´¯)♥´´¯)
☆ ▓▒░ ☆ [♥] BOLDOG [♥] [♥] ÚJ ÉVET! 2013 [♥] ☆ ░▒▓ ☆
(_¸.♥(_¸.♥´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ☆ღ¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´♥.¸_)♥.¸_)
✿҉ƸӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ.•°*”ᵃ”*°•.ƸӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ҉✿"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Pilács #25978 üzenetére
Mondom, fogod azt látni TV-adáson, BD-forráson is, de alapvetően csak kiélezett helyzetben jön ki, szóval simán lehet, hogy ezen rövid idő alatt még nem futottál bele. De próbálj meg esetleg felvételi minőséget állítani a kamerán (természetesen fölfelé, ha lehet még).
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Pilács
senior tag
válasz DM-Fan #25975 üzenetére
De várj már, a TV adásoknál sem látom ezt a jelenséget, csak a felvett videó anyaggal Valami nem stimmel csak ki lehet ez valahogyan kerülni. Pont a Pana kamera és Pana tévé hozná ki egymásból ezt a jóságot? Vagy még lehet ez a videó rögzítési forma (kódolás) csinál ilyen dolgot? Mondjuk ezt már akkor hiába kódolgatom, mert a "csoda" be van már épülve a felvételbe?
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz kolosszus87 #25972 üzenetére
Ebben is van igazság, de az is igaz, hogy a játékok döntő hányada sajnos elég pocsékul fest a PC-s verzióhoz képest, pláne egy nagy méretű panelen játszva, ahol még jobban észleled a butított textúrákat és a hibákat. De tény, hogy az exkluzívok (pl. az előbb említettek) minden pénzt megérnek.
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
A Last of Us-t én is első nap meg fogom venni, ugyanis a Naughty Dog készíti, akik az Uncharted-szériát. Ha valamit érdemes megvenned PS3-ra, akkor az Uncharted 1-2-3-at feltétlen! Döbbenetesen jó széria, semmi nem nyújtott még olyan játékélményt, mint az a három játék, pedig kb. 25 éve játszom.
Pilács: sajnos igen.
bunddog: értem. Ha megbízható a forrás és jó állapotú a TV, nem sokat futott (gondolom nem új), akkor nyugodtan megveheti.
A G20-on nem automatikus fényerőszabályozás van (illetve van az is, de az az öko mód és energiaakarékos mód kikapcsolásával mellőzhető), hanem van némi floating black jelenség, de azt egyrészt egy firmware-frissítés minimalizálta, másrészt nekem gyakorlatilag teljesen megszűnt a jelenség, miután bektattam a lejátszók és a TV közé a H/K erősítőmet.[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
janos666
nagyúr
válasz nightshadow #25969 üzenetére
A Panasonic-nak pedig lesz idén VT60-asa, de nem az lesz a csúcsmodell, hanem valami más (régi elnevezésekből kiindulva ZT60 lehetne a címke, de majd kiderül).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
sixer66
senior tag
Most ED-ban 190K a 42ST50....
-
kolosszus87
senior tag
Szerintem meg ne várj a PS4-re, mert rengeteg jó játék van PS3-a amik kihagyhatatlanok és még jönni is fog jó pár, a gép ára már egész korrekt. Az új gép pedig szoftverellátottság terén mindig gyenge, visszafelé kompatibilitás pedig itt sem lesz valószínűleg. Én úgy vélem egy új genereciós konzolt a megjelenéstől számítva 1, de inkább 2 év múlva érdemes venni, addig nem. Legalábbis én már az Super Nintendo óta így cserélem a konzoljaimat.
[ Szerkesztve ]
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
lemmy9
őstag
B.U.É.K. mindenkinek.
Ha nincs ez a fórum, lehet, hogy most nem plazmát néznék.Szerintem!
-
bigdady
nagyúr
Részletekben gazdag..
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
LG 2013
"Plasma Range Halved
Given the dwindling sales and market share of plasma displays, LG’s decision to halve next year’s plasma ranges from six to three will hardly come as a surprise. The range-topper will be the LG 60PH6700 – the only 3D TV in the company’s 2013 lineup to use active-shutter glasses (ASG) technology. Step-down models comprise the non-3D PN6700, and the HD-ready PN4500." forrás: [link]
-
bunddog
tag
válasz DM-Fan #25959 üzenetére
Igazából nem én venném magamnak, fater vagy ezt veszi vagy semmit
Más, G20E-m van, régebben láttam hogy valaki kérdezte itt hogy ilyen kevésbé sötétből sötétbe jelenetváltásnál van ilyen auto-világosítás a képen ami annyira nem zavaró de mintha azt mondtad volna hogy azt valahogy ki lehet kapcsolni. A másik ez a színkalibrálás, ezt mi alapján kell megcsinálni?
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
B.Ú.É.K és Panasonic plazma mindenkinek!
Legyen Jó a Világ!Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
b.lajos
tag
Boldog Újévet minden fórum lakónak és hibamentes plazmát a jövőben is!
b.lajos
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz palladinho #25954 üzenetére
Ebben az árkategóriában az LG-től inkább semmit. Ha 42" és HD-Ready, akkor csakis a Panasonic 42X50 jöhet szóba 110-120 eFt között. Ha 42" és fullHD, akkor a Panasonic 42UT50 úgy 165 eFt-ért, vagy a 42ST50 úgy 200 eFt-ért nagyon jó vétel. Ha 50" és HD-Ready, akkor a Panasonic 50X50 kell 170 eFt-ért, ha 50" és fullHD, akkor a Samsung 51E530 olyan 180 eFt-ért, vagy a Samsung 51E550 olyan 205 eFt-ért. Ha komolyabb kell, akkor a Panasonic 50UT50 úgy 210-220 eFt-ért, vagy a Panasonic 50ST50 úgy 260-255 eFt-ért.
rappit4: inkább arra igyunk, hogy a Pana még legalább jövőre jöjjön ki pár nagyon jó plazmaszériával és ne legyen üres sablon az új szlogen, hogy "Dawn of the new Viera".
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz janos666 #25947 üzenetére
Igen, hasonlóan látom én is. Sajnos fel kell készülni, hogy meg vannak számlálva a technológia napjai. Pedig milyen érdekes, hogy egyre több az olyan ember, aki röviddel a vásárlás után viszi vissza az LCD-jét és vált plazmára a csalódottság miatt, amivel meg elégedett - lásd legutóbb pár HSZ-szel följebb. Nagyon sok embert megvezet a marketing és a tudatlanság, mire meg szélesebb kör is kezdené felfedezni, addigra belehal a technológia apátiába. Alternatíva meg nem lesz egyhamar helyette, hiába bíznak annyira a gyártók az OLED-ben és ez a tragikus. Ilyen az, mikor a divat, a trollok és a kereskedelem határozzák meg a piacot és a gyártást, nem pedig a helyes fejlődési irány.
Peace: a konzol miatt ne fájion a fejed, én 5 éve játszok minden gond nélkül PS3-mal plazmán, minimális kompromisszummal/odafigyeléssel. De a konzolvásárlással szerintem várd meg az őszt, akkor jön az új Playstation és állítólag egész korrekt nyitóára lesz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz bunddog #25944 üzenetére
Hát, én már nem biztos, hogy ennyit adnék az 50ST30-ért, bár egyéként nem rossz ár érte. Ha az 50UT50 megfelel specifikációkban, akkor inkább azt venném újonnan 210-220 eFt körül 2 év gyártói garival. Egy-két hónap és leesik 200 eFt körülre az ára. Addigra az 50ST50 is lejöhet a 220-230 eFt-os ársávba, aménnyiért meg best-buy lenne.
junkpod: "Szerintetek a cc20w webcamera kompatibilis az s30-assal is? Vagy csak 50-eshez jo?"
Igen, kompatibilis, lásd itt, a Pana oldalán.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz rappit4 #25941 üzenetére
Igen, ez gyakorlatilag más néven a posterization:
"Unwanted posterization, also known as banding, may occur when the color depth, sometimes called bit depth, is insufficient to accurately sample a continuous gradation of color tone."
Get Moded!
-
Peace
nagyúr
válasz DM-Fan #25842 üzenetére
A Panasonic 50UT50 kimondottan szimpatikus, és 210k-ért nem is annyira vészes. A probléma az, hogy nagy filmrajongó vagyok, és rengeteg filmet néznék, és emiatt egyértelműen a plazma a befutó, a led-et kizárnám, viszont ez a beégés dolog nem nyugtatott meg. Hosszú évekig tervezgettem a konzolvásárlást, és most a tévével együtt mindenképpen megvenném a playstation 3-asomat is. De ez, hogy úgymond "rettegnem kell" ettől a lehetőségtől, kicsit kiborít. Tanácstalan vagyok.
-
ZEN1TH
őstag
Mindenkinek jobb évet kívánok!
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
baboss
őstag
Sziasztok. Szeretném mindenkinek megköszönni a segítséget és tanácsokat amit kaptam.
És mindenkinek. -
V.Stryker
nagyúr
Gratula! Nekem is Pana Plazma van. Mindent visz. Bár nekem azt hiszem GT14-es vagy valami ilyesmi paneles. 150k körül volt az ára tavasszal, akciósan. Én úgy vettem,hogy pénteken vettem egy LED-es Samsung-ot....hétfőn visszavittem(mert útáltam az egész megjelenítését, színekkel, kontrasztal, mindennel. Mintha brazil szappanoperát néznél mindig), visszakértem a pénzt és hazafele vettem egy Pana Plazmát...k.rva jó döntés volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
athka
csendes tag
Fantasztikus tv a GT50. csak ajánlani tudom. Még egyszer köszönet a döntésemben segítő fórumtársaknak.
BÚÉK mindenkinek! -
janos666
nagyúr
válasz DM-Fan #25936 üzenetére
Nem csak ott. Erős túlzással én is azt szoktam erre mondani már régóta, hogy ha a Panasonic egy olyan bejelentéssel kezdené az évet, hogy beszüntette a gyártást, a Samsungnál és az LG-nél pedig már le lenne gyártva pár millió panel jövőre, azt ők inkább belesöpörnék a Dunába, mint hogy TV-t építsenek belőlük, amit úgy raknak ki a polcokra, hogy nincs már mellettük Panasonic plazma.
Persze valószínűbb, hogy nagyon is vaskos áron próbálnák meg eladni azt, ami már le van gyártva. Viszont, hogy onnantól nem gördülne le egy szál PDP panel sem a gyártósorokról, az szerintem is 99%.
A Samsung csak azért maradt bent, hogy éheztesse a Panasonic-ot.
Az LG pedig csak azért, mert a Samsung bent van.De ez nekünk csak jó. Enélkül nem annyival olcsóbb, hanem annyival drágább lenne a PDP, mint amennyivel jobb az LCD-től.
Amúgy szerintem effektíve rég vége van már a PDP kutatásoknak. Az ilyen laborokban már nem pioneerkodnak, csak azt vizsgálgatják, hogy mikor mi és hogy kerüljön majd be tényleges sorozatgyártásba minimális költségekkel. Senki sem keresi már a "szent grált". Nem akar senki kijönni megfizethető áron nulla feketével és/vagy 65-75"-on 4k-s felbontású panelekkel, csak valami olyannal, amit remélhetőleg el lehet adni és minimális a veszteség, vagy csurran némi nyereség a nyomott árak mellett.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
bunddog
tag
Sziasztok!
50ST30 lenne a kiszemelt 160ért, jó választás lenne? Van esetleg valami típus "betegsége" ami miatt jobb elkerülni?
Előre is köszi a válaszokat
üdv.
-
Gabor970
addikt
válasz djnyakesz #25925 üzenetére
én kb a max 80e-et tartanám reálisnak. Jön a március, kifutósok lesznek az idei modellek. 2012 márciusa környékén a G30-ak mentek 160e Ft áron. Szerintem 130e körül lesznek 42UT50-ek jövő tavasszal.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Hsanyika1
senior tag
Boldog, eredményekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
-
DM-Fan
Topikgazda
Boldog, eredményekben gazdag új évet kívánok minden topictársnak!
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Pilács #25935 üzenetére
Az LCD-n kazalnyi más gondod lenne.
Fogod tapasztalni amúgy filmeknél is, az alacsony bitráta is képes előhozni, valamint kiélezett helyzetekben látszik igazán, pl. sötétben előtűnő fényszóró fényeinek udvarosodásánál, ködön átszűrődő fénysugárál és egyéb, homogén felületeken jelentkező finom színátmeneteknél.
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz nightshadow #25934 üzenetére
Ezt ebben a "csodás" cikkben olashattad, meg is írtam róla a véleményem.
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Pilács #25932 üzenetére
Ja, várj, én úgy értettem, hogy a PC-n lejátszva is a TV-n nézed. Akkor viszont szerintem a colour banding jelenséget látod. A monitorod valószínűleg jobb ilyen tekintetben (ha jól látom, neked is Dell-ed van, nekem is U2412M-em van jelenleg). Fogod ezt tapasztalni más esetben is, sajnos plazmáknál előfordul bizonyos kiélezett helyzetekben. A kamerát a monitorra kötve sem fogod tapaszalni a jelenséget, ugyanúgy, mint ahogy PC-n lejátszva sem látod. Ez jelen esetben nagy eséllyel a megjelenítő (plazma) sara.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Pilács
senior tag
válasz DM-Fan #25929 üzenetére
De pont a PC-n jó, nincs olajfoltosodás. Csak a TV-n. A PC-n nincs semmi mosás, minden klassz éles, sokkal jobb mint a TV-n nézve. TV-n élvezhetetlenné teszi így a foltosodás. De azért nem fér össze a dolog, mert semmi más videóknál nem jelentkezik ez, csak a kameránál, és az is csak TV-n. Még azt nézem meg a kijózanodásom után holnap valamikor, ha a monitorra kötöm közvetlen a kamerát HDMI-n, akkor mi a helyzet...
na megnéztem, mert a józanodásban nem bízok
Monitorra kötve is minden rendben, akkor a plazma tévé hülyesége, ez eléggé elszomorító. Ezekről mondjuk sehol nem olvastam korábban, kár, hogy ilyenekre nincsenek tesztelve...
Szal hogy rövidre zárjam: Panasonic HDC-SD60 kamera HDMI-n Pana 42ST50-re kötve olajfoltos lejátszást produkál (főleg arcoknál), míg ugyan ezt a kamerát Dell U2412M-re kötve semmi gond nincs.
Nem értem...
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz nightshadow #25918 üzenetére
Ha igaz, az még mindig legalább 3-4 évre (termék generációra) elegendő muníciót jelent. Talán 2015 magasságában érdemes lesz venni egy 55-65" példányt.
A legjobb aláírás a héten
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Pilács #25926 üzenetére
Szerintem inkább az lehet, hogy a PC-den van valami kódolás bekapcsolva pluszban és mos. Ha HDMI-n csatlakoztatod is a TV-re a kamerát, akkor is a kamera kódol, ő végzi a lejátszást, a HDMI-n már a kamera által alkotott képi (és hangi) információ megy digitálisan és a TV itt csak megjelenítő. Tehát a TV médialejátszója valóban kizárható, mint hibaforrás és a PC-n kell keresni a jelenség okát, valószínű az ottani lejátszóprogramban.
Dexar007: örülj neki, ezek szerint kifogtál egy toleráns példányt! Van ilyen.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mayday00
őstag
•°*”˜˜”*°•.¸☆
╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★ ★
║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★ NEW YEAR ☆ 2013
╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Dexar007
veterán
válasz DM-Fan #25923 üzenetére
Én alapos bejáratás után ( első 500 órában kizárólag dvd ment logó nélkül ) egyáltalán nem szoktam figyelni a csatornalogókra..de még nem sikerült beégetnem. De lehet az én tv-m annyira nem érzékeny rá,vagy csak jót tett neki az elején a járatás..
A legdurvább ghost is max pár perces volt, az is egy kb 5 órás (!) NFL meccs után,mert ugye a sport1-nek nem valami kíméletes a logója,ráadásul nfl meccs közben annyira reklám se szokott lenni,ha pedig van,nem mindig szedik le a logót.
Összes többi csatorna, úgyis bevágja a reklámokat, annyi idő meg pont elég,hogy ne maradjon nyoma..legalábbis nálam.Give me your cum,bull!
-
Pilács
senior tag
ST50-et használok töb mint 2 hete, kérdésem lenne:
Panasonic HD kamerával veszek fel és azt ha lejátszom (a fájlt) számítógépen, akkor minden ok, de ha a tv-vel játszatom le, akkor az arcoknál, ha mozog a kamera, akkor olajfoltosak lesznek. Először arra gondolotam, hogy a belső média lejátszó nem nagy durranás (ami többször is bizonyította már nekem gyengeségét), így rádugtam a kamerát HDMI-n, de a jelenség megmaradt. Most akkor a TV képtelen rendesen megjeleníteni? Esetleg még az jutott eszembe, hogy amikor a kamerát rádugom, akkor nem a kamera játsza le, hanem ugyan úgy a TV kódolja ki? Bár ez megbukik, mert a kamerán is van hang, szal ő kódol. Vagy a kamera is ugyan úgy "olajfoltosan" játsza le? Végülis egy márka... Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mivel lehet "baj", ha számítógépen ez nem jelentkezik... tévén meg elég látványos. Ha veszek egy médiaboxot, vmi jobbat vagy Dune alap is jó gondolom, akkor azzal jó lesz? Családi videók nem olyan nézhetőek igy sajnos. Tapasztalata valakinek van ebben?
Köszönettel!
-
Lehiñito
senior tag
válasz sixer66 #25907 üzenetére
Szia.
Én R6S-t használok az E550-mellé és nem veszem észre a reccenést.
Mondjuk ez nem feltétlen jelenti azt, hogy Te, vagy más sem látná/látja de én nem érzékelem és nem is szeretném megtudni, hogy mikor reccen, mert akkor arra fogok figyelni akaratomon kívül és idegesítene a dolog. -
djnyakesz
aktív tag
válasz DM-Fan #25917 üzenetére
Rendben!
Köszönöm a tippeket neked is és janos666-nak is ...meg mindenkinek.
Ez a logós így már érthetőbb és LOGIKUSABB mint amit én írtam! Tehát ezek szerint minden plazma esetében van erre mód s lehetőség hogy rázoomoljon az ember a képre...nem rossz!
Ha megtudtam mennyiért akarja eladni, azért még írok, mert érdekel a véleményetek, s ti jobban is értetek hozzá -
DM-Fan
Topikgazda
válasz mayday00 #25919 üzenetére
Kb. ötször írtuk le az elmúlt két hétben, hogy várhatóan még nem (ezt egyébként a linkelt cikkek is kiemelik - ez is, ugyanis Research + Development-ről: kutatás és fejlesztésről van szó), valamint már neked is írtuk/linkeltük, hogy a CES-re már beharangozták az új szériát.
Ha nem bírod követni, itt a visszaszámláló, tedd be kedvencekbe!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mayday00
őstag
válasz nightshadow #25918 üzenetére
gyártásuk megszűnik? mármint a plazmáknak.?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
nightshadow
veterán
A Panasonic 2013 márciusában leállíthatja a plazma K+F-jét: [link]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz djnyakesz #25911 üzenetére
"Nagyon sokszor írtátok hogy semmi gond, a logót "ki zoomolom"...valaki leírja nekem ez mit jelent? Az első hsz-ben ezt nem találtam meg de egyre jobban izgat mi a fene ez!? Fogom és a logóra (van valami speckó a távirányítón) és rázoomolok? Ígynagyobb lesz a logó és kevésbé károsabb? Így józan paraszti ésszel ez jött"
Jézus, dehogy! Pont az a lényeg, hogy nem a logóra zoom-olsz, hanem bele a TV-adás képébe azért, hogy a logó a panelen kívülre kerüljön, így ne okozzon ghost-ot, vagy beégést.
Ennyiből (maximum 130 eFt) újonnan egyetlen értelmes alternatíva van: a Panasonic 42X50. A 42UX30 a Panasonic tavalyi abszolút belépő fullHD plazmája. Hogy mennyit ment, a szervizmenüből kiderül, hogy megéri-e, az attól függ, mennyit kér érte az eladó.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mayday00
őstag
válasz kovadika #25913 üzenetére
100 ezer ft alatt úgy tudod 1 BD lejátszó van ami kezeli a iso-kat.
Pio-k, panák, sem kezelik, sem a samuk.Asus O!Play BDS-700 meg a testvére.
Medai, plussz BD egyben.
100e felett nem tudom mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
janos666
nagyúr
válasz djnyakesz #25911 üzenetére
Ilyen távolságra ilyen költségkeretből 50PA4500-et vagy esetleg PS51E450-et mondanék. Nem az igaziak, de ennyi pénzért, és főleg a semmi helyett mégis sokkal jobb választások lehetnek.
-
mayday00
őstag
-
djnyakesz
aktív tag
válasz DM-Fan #25815 üzenetére
Köszönöm az értékes hozzászólásokat!
Főleg ágyból nézek TV-t ami kb 2,5-3M-re van a TV-től, így ez a verzió csak akkor lenne érdekes ha legalább akkorát vennék mint a fal
Ha 130 felé megyek az már gyilkos, ennél többet még egy HD TV sem ér meg, szóval akkor inkább elfelejtemNagyon sokszor írtátok hogy semmi gond, a logót "ki zoomolom"...valaki leírja nekem ez mit jelent? Az első hsz-ben ezt nem találtam meg de egyre jobban izgat mi a fene ez!? Fogom és a logóra (van valami speckó a távirányítón) és rázoomolok? Ígynagyobb lesz a logó és kevésbé károsabb? Így józan paraszti ésszel ez jött
Nem mentem ma el végül TV-t nézni, jobb dolgom akadt azonban kaptam egy kellemes privát üzenetet Scar22 kolegától, aki felajánlotta az ő 2-3 hetes plazmáját, nevezetesen őt: Panasonic TX-P42UX30E
FullHD filmeket nézett rajta számítógépről! Szóval felmerült bennem a kérdés ez a készülék jó választás e, illetve ha tényleg 400 óra alatt van az üzemideje, hol tudom én azt megnézni?Köszi
-
junkpod
veterán
válasz kovadika #25833 üzenetére
ezek szerint a tv-men középen 720x576 méretű téglalapban lenne egy kicsike képecske dvd lejátszás esetén nem igaz, persze, hogy tudják.
DMFan: csak azért kérdeztem, mert költségérzékeny ajánlatot vártak és már rögtön a minőségi cuccokról kezdett szólni az ajánlat
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
DVlad
őstag
válasz Kernel #25896 üzenetére
Rászánt összeg fügvényében (ha ez eléri a plazmák árszintjét) azt is elmondja a vásárlónak valaki, hogy mennyivel nagyobbat és tisztább képût vehet plazmából, valamint kiszámolja, hogy a fogyasztásból adódó különbséget egy lcd-vel elõre, egy összegben kifizeti és ez hány üzemóra alatt:"térülhet" meg...
Na ez nem érdeke senkinek sem. -
sixer66
senior tag
válasz DM-Fan #25906 üzenetére
Tehát akkor, ha megnézem az Avatart, közel percenként meg fog ugrani a kép? vagy megakad egy pillanatra? Amúgy most láttam, hogy ED-ben 165.000 a Pana 42UT50E, szerintem annyiért elég jó ár nem?Ki volt rakva egy Tecsoban és ment rajta Blu-ray-ről a Karib tenger kalózai és hát igen, páromnak és Nekem is nagyon tetszett amit láttunk.
MM-ben is ez volt, messziről kérdeztem páromat szerinte melyik a plazma és egyből rámutatott egyre, aminek a legszebb volt a képe, persze bolti körülmények között és egy Pana plazma volt.Mindegyik Dinamikus módban volt, úgyhogy erről a részről nem volt sok különbség, de kezd meggyőzni a plazma, csak félek kicsit, mert párom sok RTL-t néz és ha beleégeti a logót Nekem akkor lehet nem leszek boldog -
DM-Fan
Topikgazda
válasz sixer66 #25902 üzenetére
Teljesen jó, csak azzal legyél tisztában, hogy az Egreat a Realtek chip miatt nem tud 23,976 képkockás lejátszást, csak 24-eset, ami miatt kb. 40 másodpercenként beiktat eg-egy röccenést a HD-anyagok lejátszásánál. Amúgy tényleg teljesen jó lejátszó.
janos666: tanulságos történet!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
janos666
nagyúr
válasz Viktor81 #25811 üzenetére
Tegyel meg magadnak annyit, hogy valamelyik Panashopban megnezed az emlitett TV-t.
Erről most beugrik egy érdekes történet (itt leginkább a Panashop miatt érdekes):
Pár napja legalább fél órát beszélgettem telefonon valakivel, aki eredetileg úgy keresett meg itt privát üzenetben, hogy ajánljak neki "egy LED TV-t 230k körül, ami minél kevesebbet fogyaszt".
Innen indulva eljutottunk addig, hogy bement a Panashop-ba egy 50UT50-ért.
Pusztán csak azért ide, mert az olcsóbb webshopokban, ahol akár 10k-val olcsóbban volt hirdetve ez a TV, teljesen le volt már fosztva a raktárkészlet, neki pedig minél hamarabb kellett volna új TV ahelyett, amit szóban már eladott.Aztán jön a "sokk": Ismét felhív, hogy ott áll a Panashop-ban, ahol az eladó szerint jobb vétel lenne ilyen áron egy 47"-os Pana LCD.
Mondtam még neki, hogy rakják mindkettőt TrueCinema módba, mire az eladó reakciója: Minek? Nem tök mindegy?Nekem senki nem fizet ilyenért semmiféle jutalékot, hogy milyen TV és melyik boltban kel el. Mégis harcolnom kéne még a Panashop eladója ellen is, ha azt szeretném, hogy valaki kölcsönösen jó vételt csináljon náluk egy Pana plazmával, amit a vevő is szerethet majd és azért egész szép árréssel adnak el a webshopokhoz képest? Ez most komoly?
Mert csak hogy értsük, ha mindenáron LCD-t szeretett volna az illető, akkor azt is segítettem volna választani. Talán épp Panasonic-ot, de valószínűleg nem. Illetve akkor sem feltétlenül a Panashop-tól, ha máshol 10k-val olcsóbb ugyan az, és van raktárkészlet is a kis számú plazmákkal ellentétben...Itt már csak annyit tudtam hozzátenni, hogy amit tudtam elmondtam neki, innentől az ő pénze, az ő döntése.
Mondjuk végül 50UT50 lett a vége, de azért érdekes élmény volt.
[ Szerkesztve ]
-
joci66
tag
B.Ú.É.K !
-
sixer66
senior tag
Tervezem, hogy lecserélem a nem régen vásárolt Samu 6030-at egy Pana 42UT50E-re, viszont rendeltem egy Egreat R6S média lejátszót.Gondolom egy ilyen plazmával is jó szolgálatot tesz egy ilyen médialejátszó.Tudom nem egy felső kategóriás, de Nekem az volt a lényeg, hogy BD ISO-kat is le tudjak játszani, azt meg egy sima Blu-ray lejátszó nem tudja.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Lehiñito #25899 üzenetére
Elvileg igen, jövő év harmadik negyedévére ígéri a Sony a PS3 utódját és ezzel kecsegtetnek. Mondjuk ez semmit nem jelent, mert a PS3 esetében is ez volt a marketing alapja, hogy "next-gen 1080p gaming", aztán ma már tudjuk, hogy az lett belőle, hogy a címek 95%-a csak 720p-ben, vagy még annyiban sem fut.
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest