Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz DM-Fan #25936 üzenetére

    Nem csak ott. Erős túlzással én is azt szoktam erre mondani már régóta, hogy ha a Panasonic egy olyan bejelentéssel kezdené az évet, hogy beszüntette a gyártást, a Samsungnál és az LG-nél pedig már le lenne gyártva pár millió panel jövőre, azt ők inkább belesöpörnék a Dunába, mint hogy TV-t építsenek belőlük, amit úgy raknak ki a polcokra, hogy nincs már mellettük Panasonic plazma.

    Persze valószínűbb, hogy nagyon is vaskos áron próbálnák meg eladni azt, ami már le van gyártva. Viszont, hogy onnantól nem gördülne le egy szál PDP panel sem a gyártósorokról, az szerintem is 99%.

    A Samsung csak azért maradt bent, hogy éheztesse a Panasonic-ot. :((
    Az LG pedig csak azért, mert a Samsung bent van. :))

    De ez nekünk csak jó. Enélkül nem annyival olcsóbb, hanem annyival drágább lenne a PDP, mint amennyivel jobb az LCD-től. ;]

    Amúgy szerintem effektíve rég vége van már a PDP kutatásoknak. Az ilyen laborokban már nem pioneerkodnak, csak azt vizsgálgatják, hogy mikor mi és hogy kerüljön majd be tényleges sorozatgyártásba minimális költségekkel. Senki sem keresi már a "szent grált". Nem akar senki kijönni megfizethető áron nulla feketével és/vagy 65-75"-on 4k-s felbontású panelekkel, csak valami olyannal, amit remélhetőleg el lehet adni és minimális a veszteség, vagy csurran némi nyereség a nyomott árak mellett.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák