Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
-
MODERÁTOR
válasz d3tox1c #221255 üzenetére
Ellenőrizd, hogy a magyar fiókodnak elsődlegesként van-e beállítva az adott konzol. Néha előfordul, hogy lekerül róla, főleg mikor feltörik az account-ot és átállítják. Vagy most kifejezetten csak ezzel az egy játékkal van a probléma, és a többi továbbra is rendben osztódik és játszható?
-
MODERÁTOR
-
d3tox1c
senior tag
válasz d3tox1c #183812 üzenetére
Valaki tudna ebben segiteni?
Csinaltam(mert ezt javasoltak egy videoban 😡) egy license restore-t, most meg rosszabb a helyzet, az usa, es a magyar psn-rol vett jatekoknal egy lakat van, nem tudok jatszani vele csak azon a profilon, amelyikrol vettem....
Ott meg ugye kezdhetnek minden jatekot a nullarol :/
Legyszives, segitsen valaki, köszönöm. -
kevepapa
aktív tag
válasz d3tox1c #77839 üzenetére
Elképesztő h ilyenekre még mindig nem tudnak odafigyelni. (beszélgető katonák nem reagálnak) Pedig ezt emlékeim szerint már a 98-as, maholnap 20 éves (!!!) Half-life -ban is meg tudták oldani...A TLoU elején meg konkrétan le is lőnek ha túl sokáig lábatlankodsz...
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz d3tox1c #77839 üzenetére
Nekem sem jött be. A legjobban a fejlövések hatástalansága volt vicces (azért ha valakit két vagy háromszor M4-el fejbe küldök, az feküdjön már le, akkor is, ha sárga csíkja van vagy kék, vagy nem tudom milyen. Az meg, hogy cover shooter, hát... Én feküdhetek a cover mögött, ha az ellenfél meg csak rohan rám "bézbóz" ütővel. De amúgy sem látom, hogy ezzel én hónapokig ellenék, most csak azért nem fogok sok száz órát beletenni, hogy kék helyett lila legyen az AK háttere. Meg valamiért én egyébként azt hittem, hogy majd több helyre be lehet menni a városban, de ha csak úgy bolyongok, akkor alig van bejárható épület.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
addikt
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz d3tox1c #54591 üzenetére
Játszottál a withcer 3-mal?
Egyébként a dying light tényleg nem egy nagy durranás, csak vannak páran, akiknek nagyon bejön. Viszont coop-ban mint minden játék, ez is nagyon jó móka. Single-ben dög unalom lehet...(#54592) vonSux Bejött ez a videó. Kár, hogy nem az értelmes emberek a híresek a yt-n, és így ilyenből kevesebbet látunk.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz d3tox1c #54591 üzenetére
természetesen nem csak Te látod annak más szerint meg tök jó. Ilyen ez.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz d3tox1c #54064 üzenetére
Ha megfelelően van megosztva minden további nélkül.
Egy időben kettő fiók tudja használni megvásárolt játékot:
Első játékkonzolon: Secondary-ként aktivált fiók, megvásárolt játék licenszéhez csak ennek a fióknak van hozzáférése, minden más fiók nem fér hozzá legyen az Secondary, vagy Primary.
Második játékkonzolon: Primary-ként aktivált fiók, megvásárolt játék licenszéhez gépen minden más fiók hozzáfér, legyen az Secondary, vagy Primary.
Továbbá tudom javasolni:
(FAQ) Gyakran Ismételt Kérdések
Itt is kitérünk a játékmegosztásra. Ha az enyém nem lenne teljesen érthető.
[ Szerkesztve ]
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz d3tox1c #52058 üzenetére
Az nem 6,5 giga. Csak az előző updateket is beleszámítja letöltéskor. Mondjuk ezt nem értem, mert így az egész megtévesztő. De minden játéknál így van mostanában.
Kocsik, ruhák, arany repülő és helikopter. A szokásos.
Ja, és a DLC megjelenésének örömére dupla rp meg pénz lesz hétvégén 12-től 14-ig. Ha valaki ettől kedvet kapna a játékhoz, az nyugodtan vegyen fel!
[ Szerkesztve ]
-
PandaMonium
őstag
válasz d3tox1c #49837 üzenetére
Ne aggódj, nem rövid a kampány. Itt 14-15 órára írják, de nekem kb. 23 óra volt mert én próbáltam gyűjtögetni is mindent amit lehetett.
What I cannot create, I do not understand
-
Tatyla
őstag
válasz d3tox1c #49800 üzenetére
Én is most azt tolom igaz vicces hogy 2137-ben az 1979-es filmben látott technológia van, de ettől függetlenül nem rossz és vannak benne érdekes tényleg rajongóknak szóló üzenetek...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
A`rpi
addikt
-
Syz
senior tag
válasz d3tox1c #44882 üzenetére
Elnézést ha a lelki világodba tapostam de én nem azt mondtam hogy sz@r csak azt hogy erős hiányérzetem van, alapdolgok miatt és ezért jelenleg csalódást kelt. De vicces hogy én pont a portolásban bízok hiszen most már bármilyen "neksztdzsen" játékot pár hónap alatt le lehet majd koppintani Pc-re,persze kinek milyen szájízzel. A RE-el még nem volt alkalmam találkozni de pl. a Ryse:Son of Rome is lett ugyanolyan mint Xbox One-ra illetve az Ignite engine is ugyanazt az élményt adja a Fifában Pc-n mint ha Ps4-en tolnám. A jövő szerintem úgy is ez lesz, az árazásban mindjárt meg is látszik hogy az elsődleges célplatform a két új konzol, de lehet ez majd pont kapóra jön a PC-s tábornak :-)
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Gijon
senior tag
válasz d3tox1c #43545 üzenetére
Kinek mi a vicc, ízlések és pofonok, minden kihívás kérdése. Time Trialt használom, és van benne bőven kihívás. Sokat javult, azaz megjavult a rendszer. Graf. pazar, nem jégen mész, lehet csinosítani az ottót, van fotómód, időjárás stb. Ja, nem szimulátor, és nem is teljesen arcade. Na lehet, hogy pont ez a baja sokaknak. Leülök és játszok vele, nem agyalok, hogy a többiek milyen beállítással mennek, ha arra van igényem akkor GT, PC, ha meg csúszkálni akarok, akkor meg NFS. Szóval örüljünk, hogy van egy ilyen választék is, és felesleges máshoz hasonlítani.
-
addikt
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz d3tox1c #38760 üzenetére
A single kampányban alapból benne vannak a heist-ek. Ha végigjátszottad, akkor biztos tudod. A GTA Online a haverokkal való idétlenkedés a városban, versenyek, tdm-ek vagy csak szimplán össze-vissza mászkálások. Meg ugye most már heist-eket is lehet csinálni a barátainkkal
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
-
Neoteric
addikt
válasz d3tox1c #38612 üzenetére
Erdemes nezni a g2a.comot, ott van mikor $50 alatt van $50-os usa psn card, de altalaban ott is tesznek ra hasznot, mint az altalad linkelt oldalon. Ezek amugy azert jok, mert elfogadnak paypalt, amazon.com sajna nem..
Kigyujtottem a mostani fontosabb ps4es us store saleket:
Need for Speed™ Rivals: Complete Edition
$60$30Call of Duty®: Advanced Warfare
$60$45Terraria Limited Time Bundle
$20$8 (ps plusszal tovabbi -10%)Metro 2033 Redux
$25$17.5Metro: Last Light Redux
$25$17.5Sleeping Dogs™ Definitive Edition
$60$36 (ps plusszal tovabbi -10%)Worms™ Battlegrounds
$25$15Transformers: Rise of the Dark Spark Gold Edition
$60$39.6 (ps plusszal tovabbi -6%)PSN: ne0teric_sAN
-
Madwe
nagyúr
válasz d3tox1c #38092 üzenetére
Normális autókig eljutottál, vagy csak a kis vackokig? Kis vackokkal a gt is szar pl, normális kocsival merőben más a játék... Vagy mi nem tetszik?
(#38093) fricci nem, semmi baja a játéknak, akinek megvan az többnyire mind imádja, fórumról is eddig kb 2-3 embernek nem tetszett, a többségnek nagyon is...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz d3tox1c #37742 üzenetére
Van single. Jelenleg 315 event-et tudsz megcsinálni a single részében, 225 van az alapjátékban, de a kezdeti fiaskó miatt adtak mindenkinek 2x45 új event-et, meg egy pár autót. Működik már a challenge rész is, az online is jó, meg most jött ez az időjárás patch.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Sirandrish
legenda
válasz d3tox1c #37678 üzenetére
Én még sehogy..legalábbis PS4el.
Linkelnéd hogy mit vettél rá? kíváncsiságból..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz d3tox1c #37176 üzenetére
Ha nem látsz különbséget akkor nem mindegy? Számodra nem ad vagy vesz el az élményből
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Madwe
nagyúr
válasz d3tox1c #36979 üzenetére
Törölni játkot tud, azt nem tudod megakadályozni. Mentéseket profilonként kezeli, uh csinálj neki másik profilt (ha us accod van akkor hunt, ha hun akkor usa-t javasolnék ) és akkor mindent külön kezel, viszont ő sem éri el a mentéseid, ergo mindent előről kell kezdjen. Illetve ha nem bízol meg benne, adj meg jelkódot az alap profilodhoz, mert amugy 1-2 katt és át is vált arra
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest