-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Mindegyik tesztelő kiemelte hogy brutál szép, a keretsztori jó, kampányban az átvezető nem ölök részek nem jöttek be nekik sok volt a trial and error rész (aka nehéz ez a része) ami nekem inkább tetszik mint sem, szidták az ai-t ami csak sp részben érdekes... Ellenben végre nem ilyen bezárt pár katonát megölök/hordában jönnek az ellenek tipusú a berendezkedése hanem változatos... Sokan szidták a drónt h nem sokat segít, hát mert nem adnak neki parancsokat csak egyszer előhívják azt várják h végigvigye nekik a játékot? meg h nem elég nehéz a normál fokozat, nem azért van benne hard is? multit meg aki tolta mind mondta h jó, combat jó, de a pályák nem terelik eléggé össze az embereket, kevés a nagy akció... de szerencsére ingyenes lesz minden új pálya ami kijön, reméljük ebben fejlődnek a srácok... Többi helyen 7-8 pontot kapott, főleg ezeket szidták, de az sp annyira nem érdekel csak a sztori miatt, multiban ugyis több időt tölt el az ember, azzal meg nem sok gondjuk volt... Én várom már h megjöjjön
Kiváncsi vagyok h ha ez 5 pontot kapott, akkor a 720p@20fps lassan betöltő textúrás dead rising 3, a hót unalmas ryse és az eléggé szidott killer instinct mennyit fog kapni, nem lepődnék meg ha mindegyik 7 pont felett végezne itt... Forza valszeg 10 közeli lesz, meg is érdemli ha helyén kezeli az ember (a.k.a árkád verseny, időjárás változás nélkül, előre fixen belőtt világítással és gagyi abroncsokkal csak azért h bírja az 1080p@60fpst... meg 14 pályával... de ezekbe csak beleköt az ember, maga a játék teljesen rendben van imho)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest