Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PandaMonium #46902 üzenetére
Pontosan nem tudom, hogy a Gold fejessel mi a helyzet, sajnos azt még nem volt szerencsém kipróbálni. De nem csak a Sony fejhallgatójánál van ilyen opció, nekem TB van, és arra is le lehet tölteni számtalan preset-et, elég sok játékhoz (COD:AW-hez például van 4 különböző: 1 kampány, 3 multi). Azt nem mondom, hogy óriásit dob a játékélményen, de azért elég jelentős különbség van a különböző beállítások közt. Mindenképp többről szól ez, mint egyszerű marketingfogás.
Bár pontosan nem értem ezt a kérdésedet: "ezek dinamikusan változnak-e a játék során?"- egy adott játékon belül már nem változik a beállítás, csak az arra programozott preset-el nyomhatod végig.. -
A`rpi
addikt
válasz
PandaMonium #46902 üzenetére
Ugyan nekem nincsen huszon/harminc ezres direkt játékra valóló fejhallgatóm(próbálni próbáltam, igaz régebbi készülékeket, ezt, és ezt). De szerintem önmagában az EQ mód csak marketing. Ahogy 5,1, 7.1 fejhallgatók is, kettő füled, nem hat, vagy 8, no de mindegy.
Lentebbi pár sor abszolúte egyéni igényem és véleményem, nekem van egy minőségibb fejhallgatóm, egy az hogy sokallok több tízezret egy "gamer" fejhallgatóra ami nem is feltétlen minőségi, kényelem szempontjából lehet jobb, viszont én majdhogynem csak chat-eléshez használok mikrofont, és fejhallgatót, ahhoz pedig meglévő agyba dughatós, mikrofonos készülékem tökéletesen megfelel, viszont ha mégis minőségibb hangzást szeretnék, akkor ott van joysticon a fejhallgató kimenet, ami közel sem hajtja ki a fejhallgatót, mind minőségben mind hangerőben, de a fentebb említett kettő "gémer" fejhallgató minőségét egész biztos hozza még így is, vannak hátrányok is, ezen a fejhallgatón nincs sajnos mikrofon, és ott a vezeték, de ugye ha lemerül a vezeték nélkülim akkor azt is kénytelen az ember vezetékkel használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztrofotózás
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Switch játékok/Tartozékok Normális áron
- Xbox Series X, makulátlan állapotban, dobozában, 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó NEW Nintendo 3DS XL Orange Black Dobozos + Sun és Moon
- Ps5 lemezek eladóak!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest