Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
PandaMonium #46902 üzenetére
Ugyan nekem nincsen huszon/harminc ezres direkt játékra valóló fejhallgatóm(próbálni próbáltam, igaz régebbi készülékeket, ezt, és ezt). De szerintem önmagában az EQ mód csak marketing. Ahogy 5,1, 7.1 fejhallgatók is, kettő füled, nem hat, vagy 8, no de mindegy.
Lentebbi pár sor abszolúte egyéni igényem és véleményem, nekem van egy minőségibb fejhallgatóm, egy az hogy sokallok több tízezret egy "gamer" fejhallgatóra ami nem is feltétlen minőségi, kényelem szempontjából lehet jobb, viszont én majdhogynem csak chat-eléshez használok mikrofont, és fejhallgatót, ahhoz pedig meglévő agyba dughatós, mikrofonos készülékem tökéletesen megfelel, viszont ha mégis minőségibb hangzást szeretnék, akkor ott van joysticon a fejhallgató kimenet, ami közel sem hajtja ki a fejhallgatót, mind minőségben mind hangerőben, de a fentebb említett kettő "gémer" fejhallgató minőségét egész biztos hozza még így is, vannak hátrányok is, ezen a fejhallgatón nincs sajnos mikrofon, és ott a vezeték, de ugye ha lemerül a vezeték nélkülim akkor azt is kénytelen az ember vezetékkel használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox One X 1TB Project Scorpio Limited Edition játékkonzol
- Eladó NEW Nintendo 3DS XL Orange Black Dobozos + Sun és Moon
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- Új Mario Party Superstars
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest