Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
nemorino #262573 üzenetére
Lehet én vagyok antiszoc meg zárkózott, de az esetek 99.9999%ban ismerőseimmel chatelek csak, 10 alatti számmal, eddig is, volt kb 4-5 féle setup, amit 4-5 grouppal most lefedünk, s legalább nem kell folyamat újakat kreálni. Minden másra nekem elég az in game voice chat, ha kell. Szóval én örülök az újításoknak, persze a régi lehetőséget is megtarthatták volna, mert láthatóan sokaknak fontos, h on the fly csináljanak eldobható chateket... De gondolom késöbb vmi ilyesmit még beletehetnek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Új állapotú Sony Playstation Portal 2 év garanciával
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest