Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PC-re érkezik jövőre az Epic NPC Man - Nice Day for Fishing
- Call of Duty: Black Ops 6
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Udv nepek!
Van itt esetleg olyan ember, aki szeretne jatszani a nioh 2-vel, szereti a mufajt meg minden, de meg nincs meg neki? Van hozza egy kodom, de se engem, se a barati/rokoni korben senkit nem erdekel, ugyhogy ugy dontottem, hogy szivesen odaadom itt valakinek, aki szeretne vele jatszani. Nem nyereszkedni szeretnek a dolgon, ugyhogy ingyen kaptam - ingyen adom a moka, viszont fontos, hogy csak annak szeretnem adni, aki konkretan jatszani szeretne vele, nem megszerezni a hulyetol ingyen, aztan meg felrakni aprora.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest