-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
No, sorba válaszolok, vettem persze egy pót joyt, amint jobban előkerült a hiba, hát nem maradhatok gamerkedés nélkül napokig
Ha az ember külön vesz joyt az működik általában úgy, hogy az adott üzletben egyből kapsz helyette egy újat. Ha a ps mellé volt, akkor sajna az én utamat kell bejárni...
Persze a sok negatív kritikát olvasva gondoltam, hogy nem új lapot tesznek bele, de ott 5 percig nyüstöltem és nem jött elő a hiba, gondoltam, hogy szerencsés flótás vagyok... ha most bevinném, nem igazán tudnám most prezentálni a problémát, mert pl 2 óra játék alatt kb 3 szor csinálta pár másodpercre, ha nagyon szarakodik a későbbiekben, akkor lehet magam esek neki a javításának
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest