Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Deck
titán
válasz markknight #220498 üzenetére
EA Acces játékok is visszaszámolnak 10 órától. Ha meg nem adsz neki netet nem indul el. Tehát nem lenne olyan, hogy örökre megvan offline.
PS5
-
markknight
veterán
válasz #42308056 #220478 üzenetére
Hát csak ők azzal számolnak, hogy letöltöd magadnak, kihúzod a netet mint egy barom és onnantól tied a játék. Aztán ezt akarják elkerülni, mondjuk úgy jogosan, bár nem gondolnám, hogy van olyan épelmélyű ember aki ezt bejátszaná. Az Apple-nél ebből régen sok gond volt, hogy mindenki kap refundot, aztán annak csak annyi volt következménye, hogy nem kapsz updatet és újra nem tudod leszedni, egyébként vígan használhatod az appot a telódón, ameddig csak akarod.
De kezdjük ott, hogy kiírhatnák a magyar feliratot rendesen arra az ósdi store weboldalra. Nem csak mindig ezt hallgatni a supporttól, hogy "nincs kiírva tudjuk".. Ja, de az kb 2 óra munkába kerülne.. Vagy fundamental okok miatt van 5 slot, aztán ha többet írsz, akkor elszáll a francba ez csodálatosan megírt weboldal?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Watch a walk... Movie
erahurka
Nem ànglishföldön lakol?
Ha nem, akkor gondolom még a magyar megjelenés elött lett PSN-ed.Tudom még cifràzni.
Walk a watch... Movie
Movie a walk... Watch
Walk a movie... Watch[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Deck
titán
Elhiszem és lehetséges, hogy a sztorija nagyon jó és durva is. De olvasva a véleményeket mások is hasonló állásponton vannak mint én..
"Watch a movie, walk, watch a movie, walk, watch a movie, walk..."Kojimáék neki állnak filmet rendezni amúgy.. Lehet jobban jártak volna ha most is ezt teszik mert, (szerintem) ez minden csak nem játék.
Fel lehet hozni ellenpéldának a Detroit-ot de ott több mindent csinálhattál, voltak döntések, nem unalmas, több befejezése is van.. Stb.Ettől függetlenül aki megvette annak jó játékot és szórakozást hozzá. Szerencsére mindenki azzal játszik amivel szeretne :)
PS5
-
törölt tag
válasz hyggelig #220488 üzenetére
Max ezeknél a nagyon sztori heavy játékoknál. Megveszem dobozosan ha azt írja a support hogy nincs. Csak nem akarok szívni vele, hogy nem értem és nem tudom átkapcsolni. Mondjuk ha jól tudom, a rendszer nyelvét is állítani kell hozzá, azt meg nem szeretném. Nevetségesek a Sony megoldásai
-
Dvix
senior tag
Nagyon jól megy a Death Stranding-nek Metacritic-en
6,1!!! és az összes hülye megtalálja ezt a site-ot! Ahahahahha! OLyan írások vannak gyerekek nem győzöm fogni a hasam a nevetéstől!Van itt egy gyerek Twitteren, talált egy ilyen "review"-et...ahh szétröhögöm az agyam esküszöm!
[link][ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz marilllyo #220481 üzenetére
Jó, de gondolom nem ők intézték ezt, mondjuk biztos tudtak róla, viszont mrgjelenéskor màr tutira meg tudtàk volna mondani hogy van e vagy nincs
erahurka: magyar ps store... a többinél elég lutri, hogy benne van e vagy nincs, de inkàbb nem szokott
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
hyggelig
senior tag
-
bandi0000
nagyúr
válasz #42308056 #220478 üzenetére
Igen, de mint írtam a porszívót visszacsomagoljàk és eladjàk, míg egy lemezt nem
Ha magyar felíratos jàtékot akarsz akkor vedd meg a magyar store-ból, az tuti magyar lesz
bulikavagyok: Jó most erre azt mondom, hogy a nagyon szar játékról el lehet dönteni, hogy szar, sok jàtékot vettem, de igazàn befütödni egyikkel sem tudtam kop kop kop, tesztek, videók alapjàn el lehet azért dönteni, hogy jó e, nyilvàn a te kormànyos eseted elég spéci
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bandi0000 #220477 üzenetére
Pont, h nem kormányhoz lett tervezve. Vagyis kormányhoz is, de elég árkádos lett - nekem inkább ez volt vele a bajom.
"Igen az 1h trialt alàírnám, hogy az fasza lenne, de akkor meg sztem kurva sok pénztől esnének el a kiadok" - ebben mondjuk lehet valami. Viszont ez elég gáz - ha jobban belegondolsz. Mert sokszor tisztában vannak vele, h hulladékot adnak el nekünk.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
bandi0000
nagyúr
válasz bulikavagyok #220476 üzenetére
Mert kihasznàlnàk... A te esetedet megértem , de kb olyan mint a mikro + macska története, azt hitted hogy olyan vagy ilyen, senki nem mondta gondolom, hogy kormànyhoz lett tervezve a jàték, attól függetlenül még nem vertek àt, ês gondolom egy jó jàték
Azért egy sw-re nem lehet ràhúzni azt, hogy veszel egy 2000 w os porszívót, de nem szív fel semmit, és gyakorlatilag alkalmatlan a hasznàlatra
Igen az 1h trialt alàírnám, hogy az fasza lenne, de akkor meg sztem kurva sok pénztől esnének el a kiadok
-
nagyúr
válasz bandi0000 #220464 üzenetére
"Fura" hozzáállás. Miért lenne haszontalan a refund? Én is kértem már egyszer a MS-tól. Anno első napos vétel volt a Dirt 4, nagyon lelkes voltam, de egy-másfél óra játék után rájöttem, h kormánnyal nem az igazi a játék - más volt mint amit vártam. Ezt mondjuk egy gameplay videóból nehéz lett volna megállapítani.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Mr Bond 007
őstag
A refund-al alapvetően nincs probléma, csak az emberekkel, akik ezzel visszaélnek.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz bandi0000 #220464 üzenetére
Nyílvàn limitàlva lenne. MS-nél ez évente 1 kb, mert tavaly nyàron egy Arkham Knight Premium-ot refoundoltam, amit home-ba vettem gift helyett. Aztàn idén februàrban akartam refoundot, és a 7-8 hònappal ezelötti refound miatt elutasítottàk. Úgyhogy most ellőttem a refoundomat 600ft-ra így kb jövő év oktòberig biztos nem adnànak vissza manit.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
Nekem ez amolyan szűkséges rossz, nem tudok tőle elszakadni teljesen. Szeretek még bütykölni, de persze a PS mellett már nem űzöm olyan szinten, mint régebben. Pl az FPS játékok lényegesen kényelmesebbek számomra egérrel, éppen ezért tartom örvedendetesnek, hogy elkezdtek ezzel foglalkoznak konzolon is pl az új CoD is natívan támogatja már a kurzorkergetőt. Persze meg lehet tanulni controller-el is játszani, szoktam is foglalkozni a kérdéssel, de egérrel számomra sokkal kényelmesebb és szerintem ez így is marad. Szóval itt a PS, mellette egy PC, ami 1080p-ben viszonylag értelmes beállítások mellett viszi azokat a játékokat, amiket tolok. Ez költségvetésben már nem akkora érvágás, vállalható. Ráadásul most, hogy a MS ráfeküdt az exkluzív témára, így ami a későbbiekben megjelenik Scarlet-re, azzal is tudok játszani majd, mivel ezek már nem Xbox, hanem MS exkluzívok. Szóval úgy is fogalmazhatunk, hogy a PC-nek nálam inkább a következő generációban lesz kicsit nagyobb szerepe, gyakorlatilag nem lesz olyan játék, amivel ne tudnék majd játszani, mert nincs meg hozzá a platform.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
bandi0000
nagyúr
válasz Wesder #220463 üzenetére
Ahha azt szted hàny ember igényelné vissza a pénzt , mert a játék nem olyan mint amit elvárt? Én teljes mértékben tàmogatom, hogy nem nyaljàk ki minden user seggét... Support azért van, hogy pl a felírat kérdést megvàlaszoljàk, ezen felül vannak tesztek, gameplay videók amik alapjàn el lehet dönteni hogy kell e, ha ez se elêg akkor ott a lemez amit max eladsz kis bukóval
-
Wesder
félisten
válasz #42308056 #220460 üzenetére
Én Rocksmith-hez vettem tutorial zenét, amivel lehet gyakorolni, végigmentem rajta, (kb 30p volt) mondom hàt ez egy sz@r. Bepötyögtem Google-be MS refound, kitöltöttem az ürlapot hogy visszakérném az àràt, 2 nap múlva jött a pénz vissza. Nem volt sok, kb 600ft, de érted. Kb egy ilyen itt is jò lenne.
-
-
-
törölt tag
Van refund a store-ban? Megvenném a DS-t, kipróbálnám a feliratot, aztán ha nincs magyar, visszakérném az árat. Működik vajon a taktika? Vagy ezen a téren is megragadtunk a 10 évvel ezelőtti szinten?
-
hyggelig
senior tag
-
-
30z.Samu
félisten
válasz oriic #220386 üzenetére
Én 2 órát néztem meg belőle stream-ben, a látottak alapján felcsigázott, érdekel mi ez az egész. A játékmenet tényleg kissé lassúnak tűnik, de a látvány kárpótol. Rohadt jól néz ki ez a játék PS-en, gondolkodtam megvárom a PC megjelenést, de arra jutottam, hogy amit konzolon nyújt ez a játék látványilag az nekem bőven elég. Szóval szerintem kicsit később teszek vele egy próbát.
Az meg a másik fele, hogy ha esetleg olyan "jól" sikerül a PC port, mint a RDR 2-nél, akkor morci lennék...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
Na azt már tudom, hogy a rendszer nyelve határozza meg a Death Stranding feliratát. De a brit csávó nem akarja átállítani nekem a gépét magyarra
Valaki nem nyomja UK Store-os Death Strandinggal, hogy megnézze nekem van-e benne magyar felirat?
-
Wesder
félisten
válasz markknight #220441 üzenetére
Pedig nyugodtan jöhetett volna a South Park-os "Nem szeressük mi itten a ti fajtàdat!" Én persze megértem hogy egyesek miért nem kedvelik a Ximes jàtékosokat.
jegenye77
Igen, a Xim miatt.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz markknight #220441 üzenetére
Miért? Xim miatt?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
senior tag
Üdv!
Használ valaki Steelseries Arctis 7 2019 Playstation 4 Pro-hoz? Ha igen megerősítené, hogy a party chat mix "tárcsa" működik e a headseten? -
Deck
titán
-
félisten
-
mttssz
senior tag
-
jegenye77
addikt
Xim et használom. Így szoktam játszani.
Eddig egy tv játszottam és azon ugye ott volt a hangszóró.
Most egy monitort vennék de olyan a monitor, hogy se hangszóró se hang kimenet nincs rajta.
Xim csatlakozása után ki kell kapcsolni a kontrollert és nem tudom a hang attól kimegy e rajta!?
Mert ha igen akkor jó lenne nekem ez a monitor.
Vagy igen akkor az USB s hangkártya marad.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
proly01
őstag
Csak ugye a soundbar PCM de a PS ben a hang DTS bitfolyamra van állítva.Innen asszociáltam a hangpattogásra, hibára(bár semelyik játéknál nem tapasztaltam csak ennél).De a képhibát fogalmam sincs mitől.Volt már erre példa más Ps nél is (4 volt nekem) de egyiket sem használtam túl sokáig(8-14 hónap) így nem tudom megállapítani ez játékfüggő e vagy a géppel lehetett valami geb@sz.
....Pr:)ly....
-
jegenye77
addikt
Megkérdezem itt is hátha hamarabb kapok választ. Csak azért lenne fontos mert hazafelé a melóból tudnék venni egy monitort jó áron viszont nincs rajta hangszóró és kimemet sincs.
Az lenne a kérdés, hogy xim 4 et használva, a kontrollerhez csatlakoztatott füles szólni fog?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
penge111
addikt
No, sorba válaszolok, vettem persze egy pót joyt, amint jobban előkerült a hiba, hát nem maradhatok gamerkedés nélkül napokig
Ha az ember külön vesz joyt az működik általában úgy, hogy az adott üzletben egyből kapsz helyette egy újat. Ha a ps mellé volt, akkor sajna az én utamat kell bejárni...
Persze a sok negatív kritikát olvasva gondoltam, hogy nem új lapot tesznek bele, de ott 5 percig nyüstöltem és nem jött elő a hiba, gondoltam, hogy szerencsés flótás vagyok... ha most bevinném, nem igazán tudnám most prezentálni a problémát, mert pl 2 óra játék alatt kb 3 szor csinálta pár másodpercre, ha nagyon szarakodik a későbbiekben, akkor lehet magam esek neki a javításának
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Zoleee83
addikt
válasz Lackooo84 #220424 üzenetére
Sajnos nem tudom, nem vettem még meg a játékot, mert non-stop dolgozom, 1-2 hét múlva lesz beszerezve. Ezt is csak YT stream-ből szurtam ki.
Amennyire én tudom, a játék úgy van felépítve hogy az ismerősök tárgyait/tevékenységeit teszi elsődlegesen eléd, illetve nem rakja tele a térképet sem millió cuccal, ráadásul figyel a story haladására is, de a többiek majd kijavítanak ha nem jól mondom. Elég jól átgondolt játék ez , tényleg innovatív.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
markknight
veterán
válasz marilllyo #220419 üzenetére
A négy bannerből 3 a sony exekről szól, 1 darab pedig a Modern Warfare, ami lehet azért van ott, mert 1 évig exkluzív egy játékmód ps-re? Ez a hónap erős, mert jön a Fallen order is + nfs és ott a Death Stranding, aminek minden figyelmet megadnak. Totál érthető.
Egyébként nekem például eszembe sem jut megnézi, hogy mit ajánl a Sony oldala. Majd én tájékozódok a weboldalakról/facebookról/youtube-ról.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz marilllyo #220419 üzenetére
És ez vajon a Sony, vagy az EA hibája hogy nincs kint banner?
Gondolom nem ingyen, meg jófejségből osztogatják, valszeg EA-nél nem vették meg, miért kéne a Sonynak "segíteni"?
(Ráadásul úgy hogy az EA-nél van pén sz@rásig minden hülyeségre.)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
marilllyo
veterán
válasz #42308056 #220414 üzenetére
És? Mire van a marketingköltség? Mire költenél inkább? Legyen egy nagy molinó a Tesco-ban vagy az egyik fő platform hivatalos boltjának a főoldalán?
Hovatovább... Ha egy 7.500 Ft-os Indie cím megengedheti magának, akkor az EA a Níd for szpídével nem? Ami nálam még szerintem az AA kategória...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
RudY
addikt
válasz proly01 #220416 üzenetére
Kábeleket mozgattam bekapcsolt állapotban húzgáltam össze vissza
Máskor is szoktál ilyet csinálni? A HDMI aljzatok nem igazán szeretik ezt. Az audio beállítások függetlenek a kép minőségétől így nem is zavarhatják. Ha ez a felállás PS->HDMI->soundbar->HDMI->TV, akkor iktasd ki a soundbar-t és teszteld közvetlenül a tv-re kötve a ps-t, másik HDMI aljzatban, és másik HDMI kábellel is. Addig nem igazán derül ki, hogy mi és hol szállt el. -
törölt tag
Az új cod ra kinn a frissítés. 8.5Gb
-
proly01
őstag
Szeretném megkérdezni,hogy medievil-el játszik itt valaki? Olyan problémám van,hogy adott egy Pro amit nem régen vettem használtan garival.Eddig ment kb 100 órát UC4 TLOU Days Gone Lost Legacy semmi rendelleneset nem tapasztaltam vele, most viszont a medievil alatt 3 szor is előjött,hogy elkezdett vibrálni a kép majd bejött ilyen hangyák háborúja ( mint mikor nincs adás) aztán se kép se hang majd random visszajött aztán máskor a hang ment el. Pukkant párat a soundbar majd visszajött a hang.Nem találkoztam még ilyennel... csak ennél a játéknál van.Kábeleket mozgattam bekapcsolt állapotban húzgáltam össze vissza nem befolyásolta nem produkálta a hibát.Konzol gond lehet vagy játék? Esetleg az befolyásolhatja hogy DTS re van állítva a bitfolyam a beállításokban de a soundbar csak PCM?
....Pr:)ly....
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #220395 üzenetére
Közben megnéztem egy stream-ben, igen ki lehet kapcsolni a Death Stranding online dolgait.
Menüpontok:
Játékbeállítások almenü:
-Bejelentkezés az indításkor:
"Az online szolgáltatásokba a játék indításakor való automatikus bejelentkezés ki-vagy bekapcsolása"-Szpojlert tartalmazó jelek elrejtése:
"A játékélményt romboló információkat tartalmazó jelek megjelenítésének ki- vagy bekapcsolása"[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
válasz #42308056 #220410 üzenetére
A játék gyors, ha belerohansz a pofonba akkor pörög az a halál számláló, de nem olyan vészes. Mint írtam relatív sűrűn vannak checkpointok és resurrection idol is könnyen szerezhető, általában több is van mint oltár.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
marilllyo
veterán
Azért a Sony nem sokat segít az NFS szériának... megjelenés napján még a főoldalon sincs kinn!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
consono
nagyúr
válasz oriic #220390 üzenetére
Olyan ez is, mint a Bloodborne-ban az üzenetek, amiket a többi játékos otthagy? Én azok miatt játszom azt is offline, mert túl sok van belőlük
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
nagyúr
válasz penge111 #220398 üzenetére
Profi szerelő lehet. Ennek a hibának szerintem semmi köze az alaplaphoz, nekem többször volt már ilyen az Xbox One kontrollerével. Ez a "filléres" alkatrész ment benne tönkre. Majdnem ugyanazt (vagy pontosan ugyanazt) találod a DS4-ben is.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
saelin
veterán
válasz penge111 #220398 üzenetére
Kicserélte az alaplapot és vissza rakta bele a régi analógot... Csak viccelek persze. Szerintem vegyél hozzá alkatrészt és csináld meg te magad! Youtube-on van egy csomó step-by-step guide.
A ravaszt és az analógot is én javítottam magamnak, pedig soha életemben nem volt dolgom kontrollerrel még. A ház megbontása volt az egyetlen igazi macera. Elsőre egy picit nehezen jött széjjel.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest