-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
D3LL
csendes tag
Sziasztok! Biztos unjátok már az ilyen jellegű kérdéseket, de valaki segítsen meg. Olvastam több összefoglalót és elemzést, de még mindig nem jutottam dűlőre. Xbox One S-ről váltanék, de nem tudom, hogy a Slim-et vagy a Pro-t vegyem meg.
TV: 32", FHD, HDR LG TV (igen, a Pro nem lenne kihajtva 4K-ra, de...)
Játékok, amikkel szeretnék majd játszani a lehető legjobb minőségben, bármi akadozás nélkül: RDR2, Days Gone, Last of Us Rem., Mortal Kombat 11, Injustice 2, Wolfenstein: Yb, Naruto SUNS 4 + Shinobi Striker és a jövő évi komolyabbak közül: Death Stranding, Cyberpunk 2077, WD: Legion, Last of Us 2.
Alapvetően szerintem ezekhez elég lenne a Slim. Viszont a jövő évi (ha minden igaz) új VR headsetre is be akarok nevezni (már a mostanit is akartam, de egyedül a Beat Saber érdekelne, emiatt meg inkább megvárom a kövi gent), ehhez meg a Pro-t ajánlották.
Mit tanácsoltok, érdemes beruházni a Pro-ra vagy elég a Slim? Napi max. 3 óra játék lenne, több nem férne bele, tehát semmi hardcore nyúzást nem kapna a gép. Köszi a türelmet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest