Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz
Destroyer91 #178373 üzenetére
A Nioht én is ajánlani tudom. Konkrétan már kitoltam a játékot (nem ezer órák, meg nem léptem be a csakmihármantudjukavilágonhogymialényegeaNiohnak klubba, de a kiegek végéig meg voltam). Már nem volt ps4-em, de kb emiatt újra vettem egy pro-t. Ok, azért a GOW is elég csábító volt. Azóta ez az a játék, amelyhez időnként mindig visszatérek. Persze ha nem jönnek be a souls/soulslike játékok..mert ok, a Nioh a legpörgősebb, de egy rossz mozdulat és itt is kezded előröl az adott pályaszakaszt, remélve, hogy a nehezen összeszedett “pénzed” megmarad
Penge111:
DS3-at akkor miért tagadod meg a szervezetedtől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Lemezes PS5 Fat 825 GB + 1 db DualSense + Ghost of Tsushima
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest