Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Végigment a SOMA. Gyerekek, ez egy nagyon jó game. Akciós a storeban, vegyétek. Nem egy alien isolation, de egy Outlasttal simán pariban van. És igazából az Outlast ligájában is játszik, lévén indie, letöltős game. Nagyon erős az atmoszféra és a sztori! A víz alatti világ is nagyon betalált nálam.
De a lényeg: a sztori iszonyat erős. Mostanában nem igazán tudnak megérinteni a szingli játékok, de a somának sikerült.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Kiskutya
veterán
Tudtok ajánlani külső hdd-t ami tuti működik az új fw-vel ? Most tervezek venni egyet de szeretnék biztosra menni.
hmm...
-
A`rpi
addikt
"Sziasztok!
Visszaolvasva úgy látom a németországi vásárlás garanciás ügyintézése is elfogadott. A következő kérdésem van: Akitől venném a PS4-et csak egy blokkmásolatot tud adni, mert egyszerre többet vett kint és mind rajta vannak a blokkon. Ez vajon okozhat-e problémát az itthoni ügyintézésnél, vagy elég lehet mint legtöbb esetben a számlamásolat?"Érdeklődj a hazai márkaszerviznél.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok! Sima asztali pc-hez vett füles használható a joystickal egy mezei jack elosztó segítségével, vagy valami spéci elosztó kell?
-
phgergo
aktív tag
válasz TazLeacher #109686 üzenetére
Nemtudom hogy vissza allitva is zold lesz e a nat type de ez megoldja.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Visszaolvasva úgy látom a németországi vásárlás garanciás ügyintézése is elfogadott. A következő kérdésem van: Akitől venném a PS4-et csak egy blokkmásolatot tud adni, mert egyszerre többet vett kint és mind rajta vannak a blokkon. Ez vajon okozhat-e problémát az itthoni ügyintézésnél, vagy elég lehet mint legtöbb esetben a számlamásolat?
Xbox GT: nozsolt
-
törölt tag
Valakinek van kedve/ideje seígteni nekem majd a Driveclub multis trófeáiban? Ha jól tudom csak pár challenge-ben kellene nyernem.
(#109688) ProEvoFan: Hát ja, 15 éve megőrültem volna egy ilyen játékért
(#109689) yusukee: Kapcsold ki a gépet és megáll a letöltés. Ha az nem opció, akkor nem hiszem, hogy van rá lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
Lehet olyat csinálni, hogy az összes folyamatban lévő letöltést megállítani, majd újra elindítani (nem egyesével)? Most hogy van helyem, elindítottam sok letöltést, de napközben kéne a sebesség másra.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #42308056 #109670 üzenetére
és (#109671) eisento
Én csak megfigyelő vagyok, a kényelmes kanapéról lesem ahogy a két gyerek játszik.
"Menj ide, keresd meg a cuccokat, építs három akármit, szerezd meg az arany kockákat." - Igen, nagyjából ennyi a játék, csak ezt szorozd meg százzal Rengeteg a gyűjtenivaló.Változatosak a bolygók.Sokféle jármű, ház építhető.Szinte minden kosztumizálható.Nekem jobban tetszik mint a Minecraft.(itthon ez a másik sláger...) Fiatalok élvezik, mert LEGO -
leslieke
Jómunkásember
Külső hdd helyett lehet használni pendrive-ot is játékokhoz? Vagy nincs értelme?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Beüzemeltem a külső vinyót. Az lenne a kérdésem, hogy milyen játékokat érdemes inkább felmásolni rá? A lemezes játékokat vagy a store-ból vett digitális játékokat? A cimborámmal megosztott játékokat ez (felmásolás) befolyásolja vagy sem?
-
phgergo
aktív tag
Akinek Nat type gondja van a for honorban az tegye at a psn settingset wifirol kabelre vagy epp forditva. Hogy ez egy bug / hiba azt nem tudni. De igy jo lesz.
[ Szerkesztve ]
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
Mister_X
nagyúr
válasz TazLeacher #109681 üzenetére
For Honorban nekem váltogatja zöld és sárga között, network test Type2-t mondd, Rainbow Six szerint meg Open (Type 1). Na ezt rakjátok össze
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tatyla
őstag
miért faild a nat type a ps4-en ha minden más rendben van?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Neoteric
addikt
válasz tomiee85 #109673 üzenetére
Ez egy 1080p tv, nem lesz gond vele. Pro előnyei számtalanszor ki lettek már vesézve, az újabb játékoknak általában van pro-s verziója, a régebbieknél pedig 'boost mode' van, neked kell eldönteni, hogy megéri-e neked az extra featurek a felárat. Személyes véleményem, h ha belefér a budgetbe akkor én a pro-t venném 1080phez is ha most vennék ps4-et, de a jelenlegi 'fat' ps4em nem cserélem le prora, mert nekem nem éri meg.
(#109668) stilo18: Valóban, köszi a pontosítást.
PSN: ne0teric_sAN
-
válasz tomiee85 #109673 üzenetére
Az bizony FHD. Ha nagyon graf fetisiszta vagy akkor megérheti a Pro. Én slim-et vettem és a maradékot inkább tartalomra költöttem. De ez tényleg pénz és igény kérdése. Olvass vissza, van jónéhány tapasztalat leírva.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
tomiee85
senior tag
válasz Neoteric #109662 üzenetére
Megnézem a pontos tipust, lg lm660 rémlik, és hogy mindig 1050i ben játszottam rajta, de ha tényleg 1080p akkor a kérdés feleslegessé vált. Ps4 pro 1080p tévéhez (ha az lenne) mennyire éri meg? Olvastam hogy pár játéknál minőség is javul vele, újakra (HZD és ME:A) ez mennyire él?
-
james001
veterán
Láttam végre lenyomták az árát az Inside játéknak,le is csaptam rá,tegnap ki is játszottam.
A Limbo is zseniális játék volt,ez is baromi jól sikerült. Ezek a Playdead-es srácok nagyon tudnak. Semmi duma,semmi bevezetés,egyből bedob a lecsóba és végig neked kell kitalálnod hogy mi a franc is történik ebben a játékban,aztán vagy rájössz a végére vagy nem A fejtörők is jól össze vannak rakva,egy kettőn sokáig elgondolkozol aztán rájössz hogy egy tök egyszerű dolog volt a megoldás. Az atmoszféra,a zenék huhh minden nagyon klappol benne.
Kicsit mondjuk a végétől mást vártam,de azért így is remekül sikerült alkotás lett. Mindenképp az egyik legjobb oldalnézetes kalandjáték a Limbo,Oddworld stb mellett. Most csak 2500 körüli áron van a magyar store-n,aki még nem játszott vele és tervezte megvenni ne habozzon
Kíváncsian várom a srácok újabb alkotását,állítólag már gőzerővel dolgoznak rajtahttps://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
válasz stilo18 #109668 üzenetére
Vagy 1024x768 ha plazámáról beszélünk. Széles pixeleket használtak, nem igazán értem hogy gondolták, de állítólag nem zavaró.
(#109669) ProEvoFan: A konzolos dobozos verziók is magyar felirattal jönnek, de érdemes figyelni honnan veszi az ember. A SuperGamer ugye cseh/szlovák szoftvereket árul, volt, aki ráfaragott, mert nem volt honosítás a játékon amit vett.
Mi a véleményed amúgy a játékról? Elég tartalmasnak tűnt nekem videók alapján, ugyanakkor elég monotonnak is. Menj ide, keresd meg a cuccokat, építs három akármit, szerezd meg az arany kockákat... Kb. mintha egy sima Lego játék lenne sztori mód nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz ViktorHUN79 #109666 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Nem szoktam magyar feliratot keresni egy játékban sem, de ezt lehet, megveszem lányomnak (minecraft-ot is nagyon szerette, igaz jobbára android-on, meg PC-n). Bár a PC verzió lehet, jobb lenne neki. Na, annak viszont utánanézek, hogy abban is van-e magyar felirat (de gondolom, jó eséllyel igen, ha már a PS4-esbe berakták).
-
-
Neoteric
addikt
válasz tomiee85 #109659 üzenetére
1680x1050 biztos nem volt szabvány tv felbontás, mert az nem 16:9-es arány. HD ready volt volt anno az olcsó tv-k többsége, ami a gyakorlatban 1280x720-t jelentett. Erről a tv-ről dobhatnál egy linket, vagy egy pontos típusszámot biztos ami sicher.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Petreszku
senior tag
Szia! Strider című játékban van gyors utazásra lehetőség? Ha igen, hogy lehet használni? Nagyon tetszik a játék és szeretnék vissza menni a régebbi pályarészekre gyűjtögetni. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Ismerősnek gondja van a gomb gyors nyomkodásával a játékokban.
Ps4-re van olyan progi, mint pc-re a Super Simple Button Masher?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
jsk
senior tag
Tegnap megérkezett a PS4-em. A kérdésem az lenne, hogy kezdetnek hagyjak mindent alapértelmezetten (érzékenység) a kontrolleren? Illetve az aim assistot hagyjam bekapcsolva a megszokás idejére (ha egyáltalán van ilyen BF1-ben)? Bocsánat a béna kérdésekért, de 16 év pc után elég furcsa nekem még ez.
-
Mister_X
nagyúr
válasz gianni85 #109649 üzenetére
Nem emlékszem, checkpoint sikeresen bekavart, már annak örültem, hogy egy korábbi mentést vissza tudtam tölteni. Velenben
- hogy milyen színű, nem rémlik, de az alapjátékot húztam csak be.van egy bánya, ami elsőre tök üres volt, bentebb vérnyomok, majd felkoncolt hullák voltak, aztán kiderült, hogy valami pókfajzat fészkel a bányában és megellett, kellett az eleség. Addig a pontig jó volt, a "kicsiken" sikerült kicsit gyakorolnom is, aztán anyuci odasózott, one hit voltam Sebaj, haladtam tovább. Ami tetszik, hogy él és virul a játék, nincsenek leszögezve (a nem fontos) NPC-k, változnak a napszakok, mindenki halad a dolgára, az erdő nincs teleszórva vadakkal, minden tök logikus. Történetmesélés mesteri, szinkron csillagos ötös.
Egyelőre a vértem még az alap van, mert jól néz ki, minden más valami hálóing eddig, a többi cucc itt-ott le van cserélve.Voltak azért noob pillanataim, például benyakaltam a fél kajakészletem meg egy rahedli potiont, mire rájöttem, hogy miként kell tárgyakat használni (R1).
Igazából csak azt nem értem, hogy ez a játék miért maradt ki eddig
@adamsss: nem a tartalom, hanem a technológia. Váltott soros TV-knek vagy megfelelő jel, vagy aktív komnverzió kell. Hogy ezt a PS4 tudja-e, fogalmam sincs, interlaced TV-k még kihaltak, sávszélesség spórolása végett voltak a HDTV-k hajnalám ilyen technológiájú TV-k. 1050i szerintem sincs, 1080i lesz szerintem csak elírva. Mindenesetre
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
válasz tomiee85 #109651 üzenetére
1050i-rol meg nem hallottam...
A ps4 az 1080p-t tamogatja. A jatekok tobbsegenel meg is van. A pro mar tud 4k-t is.
A kontrollert meg tudod szokni? Probaltad? (Szerintem ez a legfontosabb a valtasnal)Zanik: olyan hogy xxxxi vagy xxxxp felbontas nem letezik. Az a tartalomra vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Bocsánat ha amatőr a kérdésem. PC frissítés vagy PS4 (esetleg pro) vásárlás előtt állok. Egy 1050i felbontású tévém van, a PS4 támogatja natívban ezt a felbontást, vagy valamiféle downgrade-re számítanom kell?
Köszönöm előre is
Tamás
-
Elims
veterán
válasz newmoonlight #109588 üzenetére
Szia!
Ezzel a közérdekű információval pont 4 napot késtél. :-(
Most vettem 2pár kontrollfreak-et,de ha előbb tudom,hogy ilyen normálisabb megoldás is lett volna inkább erre ruházok be.
Most Így és Így csúfítottam el a szép joystick-okat. :-//
A tiéd 100x szebb megoldás. Ezek a zöldek olyan buzis színek.
Vmelyest pontosabb velük az irányítás.Division,fekete zóna miatt volt lényeges nekem.De köszi az írást!!Lehet,hogy átcserélem inkább ilyenre.Bár nekem a homorú jobban fekszik,jobb analógon mindenképp.
Írtam a múltkor,hogy a pro gép nem frissíti magát hiába van bekapcsolva minden.
Megvan a megoldás.
Internetes oldalon kiiktattam minden aktívált gépet és a ps4 menüjében újra aktíváltam,most minden O.K. -
ProEvoFan
nagyúr
Jelentem, a Lego Worlds PS storeban is magyar felirattal van ellátva. Árpi, ha gondolod , mehet az összefoglalóba.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Jól néz ki ez a Witcher III, kb. három óra... játék? Nem merültem bele a questekbe meg a rendszerbe, egyelőre nézelődés meg álleejtés van... talán 2-es vagy 3-as szintű lehetek, erre sikerült kifognom egy 33-as side questet Mentem is vissza Siege-ezni.
-
Wlac
Ármester
Bármelyikre is gondolt, aválasz nem, nem visz a PS2-es lemezeket a PS4.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
EczkE
veterán
válasz Vadernagyúr #109642 üzenetére
Playstation Now szolgaltatas kell hozza, de Magyarorszagon nem ekerheto. UK acc kell hozza.
Osszefoglalo: [link]
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
Vadernagyúr
senior tag
Ugye van az a pár PS2 játék,ami futtatható PS4-en,legalábbis a store-ban fent van pár.. Na most az lenne a kérdésem,hogy azokat a játékokat,amik ott is fent vannak,futtatja lemezről is,vagy store-ban,úgymond átportolva vannak már fent,azaz szinte egy másik verzióban?
[ Szerkesztve ]
PSN: joskovagyok199
-
marilllyo
veterán
válasz maszekember #109639 üzenetére
Sománál a sztori van a központban. Minden kis log, info azt kerekíti. Ott ez a lényeg.
Imádtam egyébként.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
maszekember
aktív tag
válasz Vadernagyúr #109634 üzenetére
Sztoriban sokkal szofisztikáltabb és elgondolkodtatóbb a SOMA imo.
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
Rigormortiis
veterán
válasz Vadernagyúr #109634 üzenetére
Azért azt is vegyük hozzá, hogy nem egy kategória a 2. A resi tripla A, a Soma meg letöltős only indie cucc. Annak viszont m)nagyon jó!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
echterion
nagyúr
Azért a SE tényleg komolyan gondlja ezt 200 euróért? Ennyire elszálltak a pre order árak? Oké, hogy CE, de azért na...
[ Szerkesztve ]
-
mrterminator
aktív tag
Aki szeretne Driveclub-ban privát versenyeken részt venni baráti hangulatban, az vegyen fel és csatlakozzon hozzánk PSN ID: blackbox_gg
-
Vadernagyúr
senior tag
Ez a Soma játék kicsit olyan RE7-es feeling... Csak az a baj,hogy a nyomába se ér
PSN: joskovagyok199
-
gyuri00
aktív tag
válasz ViktorHUN79 #109565 üzenetére
igen tényleg csak annyi volt a probléma köszi
-
KaitouP
nagyúr
válasz gamegod #109629 üzenetére
james001 kolléga elég jókat mond róla ahogy láttam. Csekkolj be Big in Japan topikba.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
gamegod
senior tag
Nier: Automata vélemények?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
batai15
félisten
skacok,ha akarok egy főzetet a witcher 3ba csinálni,honnan lehet tudni hogy a material hozzá a vadonba merre van?
-
manu75
aktív tag
válasz ProEvoFan #109584 üzenetére
Reggel megvettem a gyerekek azóta le nem tették, remélem hamarosan elfáradnak még ki se tudtam próbálni. Nagyon jópofa szerintem szuper játék lett. A felirattal kapcsolatban nem tudok segíteni azt sem találtam meg hol lehet egyáltalán feliratot állítani, csak a ki és bekapcsolása van a feliratnak.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Vettem egy WD Elements 2TB-os HDD-t. Ezt szeretném használni külső vinyoként. Van valami trükk vagy javaslat használat előtt? Formázást a gép fogja felajánlani?
-
-
ludnik
tag
Nekem a kontroller bal oldali 360 fokos tekerő gombja finoman elfordul, forog használat közben. 3 hónapos a gép, gari, vagy lehet házilag javítani? Gyakori, másnak is volt ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Adam_Shepard #109579 üzenetére
Oksa, koszi.
-
Kvelstadt
veterán
válasz belavagyokbp #109611 üzenetére
Az kemény! Plusz poén is hogy ps tokba egy box játékot raktak.
Én csak konzolboltokban szoktam játékot venni ott meg csak a tok van kirakva azaz ha a bolt nem akar átqrni akkor azt kapom amit a tok alapján szeretnék."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
belavagyokbp
aktív tag
Srácok, olyan történt velem tegnap...
Barátnőm megakart lepni egy Far Cry Primal-el, el is ment a tescoba, megvette. Hazaértem, örültem, kibontottam és már akkor feltűnt, hogy a tok alján a fólia rá van tapadva a tokra. Mindegy, biztos a statikus feltöltődés, vagy akármi... Kibontottam, és egy szétkarcolt, xbox360-as Fifa'11 volt benne!!
Valószínűleg valaki megvette a tescoban, kibontotta óvatosan a fólia alját, kilopta a lemezt, majd visszacsomagolta és visszavitte, hogy mégsem kell...Visszamentünk az áruházba, szerencsére a vevőszolgálaton segítőkész hölgy fogadott, megértette a dolgot, nem kellett bizonygatnom az igazunk, kicserélték a játékot. Vittem a fóliát is, megmutattam hogy enyhén tapad az alja, valószínű ott ragasztották vissza.
Elég ijjesztő, hogy ez igazából bárhol megtörténhet, mert kívülről teljesen sértetlennek tűnt az egész fólia, szerintem bármelyik konzolbolt ugyanúgy visszavette volna, csak ott még nehezebb lett volna bizonyítani, hogy nem te cserélted ki...
Szóval ha vesztek eredeti játékot, már a fóliát is vizsgáljátok át jó alaposan és ha úgy van, akkor akár a vevőszolgálaton nyissátok ki a megvett játékot, biztos ami biztos (én mától így fogom...) -
newmoonlight
senior tag
válasz sting2 #109609 üzenetére
Ahogy mondod. A filléres bigyók filléres bigyóérzetet nyújtanak. A Kontroll Freek mondjuk ugyanezen elv szerint működik, viszont legalább normális minőségű. A baj az, hogy aranyáron. A hozzászólásom 1. megoldása ugyanennyiért sokkal többet nyújt, a 2. módszer viszont -annak akinek van régi, használhatatlan PS2-es v. PS3-as kontrollere (kinek nincs?)- a tökéletes (tapintásérzetű) megoldást kínálja. Ingyen...
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
sting2
addikt
válasz EczkE #109596 üzenetére
Kontroll Freek és semmi más.
Ezek a filléres "kupakok" csak bigyók a karon, de sem komfortban, sem hozzáadott élményben nem említhetjük egy lapon a "céleszközzel".
Ezek "szabásmintái" halvány árnyéka annak a klisének, amiből a Freek-ek készülnek!![ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Krisz0630
senior tag
SOMA-val játszott valaki?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
JanR
addikt
válasz Prof01 #109553 üzenetére
Ó köszönöm, meg is kaptam a kérdésre a válaszom!
Már várom, hogy nekem is meglegyen a játék, de amíg a TLoU-t újra be nem fejezem, addig meg sem veszem , mert nem tudnék neki ellenállni. Na meg aztán sok időm sincs ezekre, így még ~ 2 hónapom van, hogy megvegyem a HZD-t -
KaitouP
nagyúr
válasz Bencus88 #109599 üzenetére
Az tuti, a platinára én is rámegyek ennél a játéknál. (Lesz is őrjöngés... )
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest