Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a konzolba kicserélni a belső tárat. Ha kimásolom a játékokat egy külső HDD-re, kicserélem a belsőt, újratelepítem, akkor vissza tudom másolni a játékokat a külső HDD-ről?
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában azt kezdte el csinálni a konzol, hogy rest mode-ból egyre gyakrabban csak percek alatt ébred fel (addig villog kéken). Először azt hittem a hdd haldoklik, raktam bele egy ssd-t, de azzal is csinálja. Találkozott valaki ilyennel? Haldokolna a konzol? PS4 pro.
Köszi
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy 500-as ssd-t, amit jelenleg külső tárhelyként használok. Gondolkozom, hogy inkább belerakom, hogy éjszakai letöltések közben ne zakatoljon a hdd benne. Régebben olvastam valahol, hogy belül túlmelegedhet az ssd és a gép is. Ez mennyire valós? PS4 pro és WD blue sdd
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy néha a PS4 Pro néha nem tud felébredni rest mode-ból? Csak villog kéken és se kép, se hang. Csak a hosszan nyomott bekapcsoló gomb segít. Azóta csinálja, hogy frissített 7.0-ra.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Van arra valamilyen mód, hogy hibás BD olvasó esetén lehessen firmware-t frissíteni? Vagy hol tudják ezt javítani?
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol tudnám megvenni a Yakuza kiwami 1-et és 2-t dobozosan? Most, hogy jön a 3-4-5 is, érdekelne a teljes sorozat dobozosan, de nem találtam kb sehol. (konzolvilág, konzolok szervize, cdgalaxis). Használtan sem láttam hardveraprón
-
yusukee
aktív tag
Van valami mód arra, hogy szoftveresen lekorlátozzam a letöltési sebességet?
-
yusukee
aktív tag
Ti tudtok vásárolni a ps storeban? Mióta van az olcsó éves ps plusz próbálok venni, de hibát ír mindig. Eddig nem volt gond kártyás fizetéssel.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy érdekes problémám. Van 2 PS4. Egyik Miskolc mellett, másik vagy Budapesten, vagy Miskolcon. Ha a másik Budapesten van, akkor megy a party chat, ha Miskolcon, akkor NAT hibára hivatkozva nem megy. Mind a 2 PS4 NAT type 2. Mind a 2 gép tud mással beszélni, akárhol van. Ötlet?
Lehet router hiba, vagy szolgáltatónál kérdezősködjek?
-
yusukee
aktív tag
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy prot. Van egy kis homály a konzol beállításaiban található Supersampling módról 1080p tévénél.
Jól értem, hogy ha:
- Játékra nincs pró patch (pl bloodborne), akkor a boost mode megemeli az órajeleket, a supersampling mode miatt meg rárakja a SS-t.
- Ha a játékra van pro patch akkor a boost mode nincs, ez világos. De ha a játékba beállítom, hogy FPS kell, akkor a PS beállításokban bekapcsolt Supersampling mód aktív lesz, vagy nem?Vagy a supersampling mód csak azokra a játékokra vonatkozik, mint a boost mode?
Köszi.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
A PS Store nektek is szar? Keresek játékokat, állítanám be s szűrést és randomra a hiba oldalt adja be. Elég idegesítő.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
A kontrolleremen kezd tönkremenni a bal analóg kar. PC-n néztem és ahogy mozgatom láthatóan ugrál össze-vissza, játék alatt is érezhető. Érdemes ebayról venni analóg kart venni pár száz forintért és kicserélni magamnak? Könnyű? Vagy vigyem el egy szervízbe ahol megcsinálják. Érdemes egyáltalán javítani?
Köszi.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Humble bundle-ből vannak ilyen kuponjaim:
- 40% Off Resident Evil 7 Gold Edition
- 40% Off Valkyria Revolution (PS4)
- 50% Off Dead Rising 4: Frank's Big Package
- 50% Off Yakuza 0 (PS4)CSAK ezekben a régiókban lehet haszmálni
Ha kell valakinek valami írjon pm-et
-
yusukee
aktív tag
Láttam, hogy többen is kérdezték a Monster Hunter World kulcs bant. Én azóta is játszok vele. 30 órám van eddig benne, eddig nem volt semmi gond.
-
-
yusukee
aktív tag
Ingyen kód monster hunter world delux editionhoz US fiókhoz. Csak saját felelösségre. Nem csak 1x használható. Én beváltottam és ment
H9GFLTN9C7F3
[ Szerkesztve ]
-
-
yusukee
aktív tag
válasz Stevenstyle #131996 üzenetére
Igazad van.
De mivel 2 tb-os méretben érdeklődött ezért írtam. Én 2 TB 2.5" 7200 rpm-es hdd-t nem találtam 100k alatt bár lehet rossz helyen kerestem. SSD megint nagyon drága. SSHD -ről valóban elfelejtkeztem.
[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
válasz Dagohun #131973 üzenetére
Külső 2TB hdd-ből ha 3.5" veszel abból van 7200 rpm-es, ami gyorsabb mint a 2.5"-os 5400-as.
Viszont a külső hdd sok helyet foglal, kell neki külön táp is (legalább is a 3.5"-nek).
Szerintem belsővel jobban jársz. Kényelmesebb, viszont lassabb.
szerk: valamint ha belsőt veszel, a mostanit lehet külsőként használni.
[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Tudom, hogy volt róla már szó, de nem emlékszem melyik játéknál.
Megvan a Final Fantasy XV dobozosan Season pass nélkül.
Régóta várom, hogy leakciózzák a season passt, de most a ps store-ban a delux edition majdnem annyi mint maga a season pass.Kérdésem az, hogyha megveszem a deluxe edition-t, akkor a lemezes mentését tudom használni a digitális játékban? (Valamiért az rémlik, hogy nem, de biztos ami biztos megkérdezem)
Szerk.: Valamint hihetetlen, milyen lassú a ps store.
[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
PC-vel kötöttem össze a DS4-et bluetooth-al. Néha elkezd villogni pirosan a kontroller. Ez azt jelenti, hogy gyenge a bluetooth jel? Vagy mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a THQ Humble bundle-t lehet magyar accon használni? Mert nincs benne a felsorolt országok között.
-
yusukee
aktív tag
válasz A`rpi #117588 üzenetére
Működött! Nem formázta a külső tárolót.
Így csináltam:
Csináltam backupot a rendszerről, játék nem volt rajta, átmásoltam mindent a külső HDD-re (amiről futtatni is lehet a játékokat).
Újratelepítettem a rendszert az új belső HDD-re, visszaállítottam backupból.
Rádugtam és ugyanúgy el lehet indítani a rá telepített játékokat. -
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy külső 1 TB HDD-m, ami tele van játékokkal. Most tervezem a belső HDD-t kicserélni / bővíteni. Firmware reinstall után fel fogja ismerni a külső HDD-n a játékokat? (titkosítás miatt kérdezem, ki tudja miket figyel a rendszer)
-
-
yusukee
aktív tag
válasz Viper26 #114904 üzenetére
Szerintem ez hülyeség, mert nekem teljesen kamu név van megadva a profilon, mégsem volt eddig még gondom.
Mindenkinek: Amúgy akinek nem megy, hogy próbál vásárolni? Csak simán buy a játékra, vagy előbb feltölti a walletet a bankkártyáról? Én mindig feltöltöm előbb, még soha nem volt gondom.
-
yusukee
aktív tag
Győzelem! Végre megkaptam a 3000 Ft-t. Bár a support küldte el, nem a rendes úton jött.
-
yusukee
aktív tag
...
Sikerült kideríteni az elfelejtett jelszóval. Nekem is ugyanaz volt régen is, de sajnos nem voltam annyi idős régen mint most és nem tudom, hogy van szabályozva a korhatár a játékoknál, ezért 18+ lett megadva.
-
yusukee
aktív tag
válasz PowerBuldog #113499 üzenetére
Természetesen rákerestem a kiosztásra. A ps fórumon valaki kinyomozta, hogy az apple féle bekötést használja a DS4, Sony fülest meg a google is kiadta.
-
yusukee
aktív tag
válasz PowerBuldog #113499 üzenetére
Az apple félét a linkelt képen, ha jól láttam, akkor olyan a S7 fülese is.
-
yusukee
aktív tag
Eszem eldobom, egész nap nem tudok bejelentkezni Storeba, mert nem küldik az sms kódot... Jelszót persze kellett változtatni, de azt a mailt is spamba küldték.. WTF Komolyan kezd már felbosszantani ez a sony. A 3000 Ft-t se bírják küldeni.
-
-
yusukee
aktív tag
Van arra valami (olcsó) mód, hogy a konzolról 5.1-es hangot juttassak PC-re? Amit én találtam, az drága hangkártya optikai bemenettel. Hátha talált valaki valami jobb megoldást. (Stereot tudom, hogy lehet.)
(#112913) Kendek: Ezt már nem fogjuk megtudni, hogy szándékosan, vagy véletlenül nem tüntette fel. Szerintem mind két fél hibázott.
[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
Ti be tudtok lépni a storeba PC-ről 2 faktoros azonosítással? Én 1 órája próbálkozom, de nem küldi a kódot.
-
yusukee
aktív tag
válasz Adam_Shepard #112541 üzenetére
Én sem kaptam még.
-
yusukee
aktív tag
Van egy játékom, ami külső HDD-n van. Azt vissza kellett vinni gariztatni (még mindig ott van). Ha letörlöm a PS-ről a játékot, majd feltelepítem újra, a mentések megmaradnak?
-
yusukee
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #112055 üzenetére
Hol lehet nekik így írni magyarul? Eddig csak telefonosat találtam. Rákérdeznék, hogy minden vásárlásra élt e az akció, vagy csak játékra. Érdemes-e egyáltalán várnom (1 éves PS+-t vettem).
-
yusukee
aktív tag
válasz Kvelstadt #111922 üzenetére
De ha nincs kamera, akkor sehogy nem tudja a ps, hogy világít-e, vagy hogy hová. Én is játszottam olyanokkal, de azok simán a giroszkópot használják, nem a fényt. (szerintem)
Én pl megvételkor levettem minimumra a fényt és leragsztottam szigetelőszalaggal a joy elejét mert nagyon bosszantott a fény.
[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
válasz WhiteWalker #111920 üzenetére
Ha nincs kamera a PS-hez, akkor nincs
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában egyre több játéknál látom, hogy a mentés iszonyat nagy. Pl most Gravity Rush 2-nél van egy 660 MB System save meg 4 MB auto save / Game Data1... , FFXV is 700 MB és hát az online storage meg csak 10 GB.
Lehet azt tudni, hogy elég e a kis Game Datát feltölteni (Ami írja, hogy hol járok a játékban éppen) vagy kell system save is? Ennyit feltölteni 1Mbit feltöltéssel nem mókás
Köszi
-
yusukee
aktív tag
Aktív 1 hónapos ps+ előfizetéssel tudok venni 1 éveset? Úgy értem összeadódik az idő, felülíródik, vagy nem is engedi addig megvenni storeban?
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Ebbe a márciusi 15000 feletti vásárláskor 3000 vissza járós akcióba beleszámít a ps+ tagság ára is? (most akarok venni 1 éveset.)
-
yusukee
aktív tag
válasz Adam_Shepard #109848 üzenetére
1500 Ft a minimum fizetési lehetőség, gondolom így jön ki.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában az online storage-ba való feltöltés során ezt írja ki: An error has occured. (NP-31805-7)
A storage 90%-a még szabad.Találkozott ilyennel valaki? (Neten annyit találtam, hogy töröljek mentést, de minek ha még rengeteg üres hely van.)
-
yusukee
aktív tag
Lehet olyat csinálni, hogy az összes folyamatban lévő letöltést megállítani, majd újra elindítani (nem egyesével)? Most hogy van helyem, elindítottam sok letöltést, de napközben kéne a sebesség másra.
-
yusukee
aktív tag
Nem tudom mennyire ismert, de ha a ps4 böngészőjében megkerestek akármilyen képet és csináltok ScreenShotot, akkor akármit be lehet rakni háttérnek.
-
yusukee
aktív tag
Csak egy kis apróság az External HDD kapcsán.
FFXV betöltés főmenüből:Belső eredeti hdd: 1perc 6 mp
External hdd: 40 mp.Igaz az external az 7200-as, de legalább nem lassít az usb.
Tetszik
[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Letöltöttem a 4.50-et és próbálom beüzemelni az external HDD-t. 1TB, minden particíó törölve róla, PS4-el megformázva exFAT-ra. Amikor rányomok, hogy Format az Extended Storage azt írja, hogy nem lehet, mert nem felel meg a követelményeknek.:
(CE-41902-6)
USB 3.0 or later
250GB min, 8 TB max
Directly connected.Mindnek megfelel. Futott bele valaki? Direkt ezért vettem tegnap
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, valószínűleg nem ide való, de hátha tudja valaki. Próbálom a pc-hez csatlakoztatni a controllert, de az xbox360 controllerként ismeri fel, ezért a játékokban is az xboxos gombok jelennek meg. Tudtok erre valami megoldást? (DS4Windows-t használok.)
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy felesleges meghívója Ghost Recon: Wildlands bétára?
uplay: yusukee92
psn: Yusukeee01Nagyon örülnék neki
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
PS4 -en nem lehet olyat beállítani, hogy preferálja az Ethernet-et, de ha az nincs bedugva akkor váltson át wifi-re? Elég bosszantó, hogy mindig manuálisan kell állítani.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom volt e már ilyen post, de kíváncsiságból megmértem hogy/mennyit fogyaszt a PS4 Slim.
Alapadatok: Ethernet, kis gagyi 2500Ft USB hangkártya, kontroller bedugva.Rest letöltés nélkül: ~5W
Rest letöltéssel: ~45W
Menüben letöltéssel (nincs játék elindítva): ~55W
Játék letöltéssel: (Sword art online: Hollow Realization): ~80W - > Multiplayer, 60 fps
Játék letöltéssel: (Lord of the Fallen): ~85W - > Harc közben, volt vagy 15 fps
Játék letöltéssel: (Uncharted 4): ~85W -> Random területNem mondanám, hogy sokat fogyazt a jószág
Milyen körülmények között fogyaszthat 165W-ot?
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Az új controllert, ami a Slim és Pro-hoz jár, lehet már vezetékesen használni PC-n? Vagy így is kell az a vezeték nélküli USB kütyü.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Én is tagja lettem a PS 4 tulajok táborának egy Slim-el ( tudom tudom a sok pró között ez már fos ). Legutolsó nem kézi konzolom a PS 1 volt, ez kicsit jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest