Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
válasz
FollowTheORI #282447 üzenetére
Köszi szépen!
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Tudnátok segíteni? Playstation 4-re tölteném le a Store-ból a (HBO) Max-ot, de (az angol account-ommal) nincs ilyen alkalmazás. Magyar account-tal (vagy bármilyen más módon) letölthető PS4-re?
-
newmoonlight
senior tag
Akinek még maradt lelkiereje a Back Button-nal való kísérletezgetéshez, az esetleg próbálja meg úgy, hogy a bal oldali karra nem tesz funkciót ("Ø") (így -bár továbbra is zavaró lesz a kar reflexszerű "klattyogtatása", de legalább nem fog történni semmi) és/vagy a bal kéz középső ujjhegyét ne a kar végén, hanem a szerkezet közepén (a kar tövénél) nyugtassa (ahol szintén nem kapcsolgat feleslegesen). A jobb gombra én (CoD MW-ben) a "O"-funkciót ("nekifutásból seggen csúszás") tettem, de 15 perc után feladtam. Nekem ez volt az utolsó próbálkozásom. Hogy ..... szájba azt a ...... az a ....... ......, aki ezért a ....... ........ ....... pénzt merészel elkérni.
-
newmoonlight
senior tag
A Back Button Attachment-tel kapcsolatban fent elhangzott véleményekhez csatlakozva, én 10 perc után leszereltem. Számomra egyszerűen használhatatlan. Annyira eltorzítja a kontroller ergonómiáját, hogy hihetetlen. Amikor egyszerre lőni és hasalni akarok (CoD MW) nyomok mindent egyszerre ész nélkül. Ezt nem tesztelték forgalmazás előtt, vagy csak én vagyok ennyire béna?
-
newmoonlight
senior tag
Köszi mindkettőtöknek!
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Angol account-hoz hol tudnék PS Plus éves kártyát ( vagy PS Store feltöltőkártyát) venni?
-
newmoonlight
senior tag
válasz
N.YCityBoy #118373 üzenetére
Na de ennyire? 900 Mbps-ból 35 Mbps-ot varázsol?
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Az miért van, hogy az elvileg 1000Mbps sebességű netemre (vezetékkel) csatlakozva a PC-n kb. 900 Mbps-ot mérek (feltöltési kb. 200 Mbps), a PS4-en 2-300Mbps-ot, a PS3-on (a Network Settings-nél, a netkapcsolat sebességét mérő alpontban) pedig mindössze 30-35 Mbps-ot (feltöltési: 6-7 Mbps)?
-
newmoonlight
senior tag
válasz
sting2 #109609 üzenetére
Ahogy mondod. A filléres bigyók filléres bigyóérzetet nyújtanak. A Kontroll Freek mondjuk ugyanezen elv szerint működik, viszont legalább normális minőségű. A baj az, hogy aranyáron. A hozzászólásom 1. megoldása ugyanennyiért sokkal többet nyújt, a 2. módszer viszont -annak akinek van régi, használhatatlan PS2-es v. PS3-as kontrollere (kinek nincs?)- a tökéletes (tapintásérzetű) megoldást kínálja. Ingyen...
-
newmoonlight
senior tag
Hali! (Közérdekű információ.
) Ha esetleg (hozzám hasonlóan) más sem tud megbarátkozni a DS4 homorú analóg karjaival (és a leváló gumiborítással), annak -miután én már lefutottam ezeket a köröket- két módszert javasolnék:
1. Az eBay-en beszerezhető XBOX Elite kontroller analóg karjait minden további nélkül be lehet építeni a DS4 kontrollerbe. Kapunk 3 pár kart (rövid homorú, hosszú homorú, hosszú domború). A beépítésről találunk videókat a YouTube-on.
Az enyém így sikerült:
Természetesen lehet cserélgetni a (mágneses rögzítésű) karokat (hosszabbat, rövidebbet, homorút, domborút).
2. A másik -költséghatékonyabb- (de talán még jobban működő) megoldás az, ha kiszereljük egy régi PS3-as vagy PS2-es kontrollerünk analóg karjait, levágjuk róla a porvédő félgömb-borítást (én egy 125mm-es flex-szel csiszoltam le óvatosan) és egyszerűen rátoljuk a DS4-es kontroller analóg-kar tartócsonkjaira. (A szerelésről szintén találunk YT-os videókat.) Így ugyan kevésbé esztétikus a végeredmény:
viszont egyrészt senki nem a kontrollerét bámulja játék közben, másrészt így (ha rossz az érintkezés az analóg kar mechanikájánál) bármikor be tudunk fújni egy kis WD40-et.
Az utólag az eredeti DS4 analóg karokra pattintható műanyag (gumi) kupakok közül csak egyet próbáltam. Siralmas tapintási érzete volt. A normálisabb(nak kinéző) kupakok pedig kb. annyiba kerülnek, mint az 1. megoldás. A 2. megoldás viszont ingyenes és érzetre nincs jobb nála.
Ennyike.
-
newmoonlight
senior tag
Hali! BUÉK! Angol account-os PS Store-hoz angol (£-os) feltöltőkártyát szeretnék venni. A konzolboltokban általában csak magyart tartanak. Van valakinek tippje, hogy hol szerezhetném be?
-
newmoonlight
senior tag
válasz
#45378816 #101652 üzenetére
Hát, igazából csak úgy érdekelne a sztori, hogy letöltögetés és a "kölcsönvett" account-ból való kilépés után ő is tudna játszani vele a saját (magyar), ill. én is a saját (angol) account-ommal.
Ezt lenne jó minden kétséget kizáróan és -ahogy említettem a Legacy Edition-höz csatolt MW Remastered-et illetően- tudni.
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Jelenleg akciós a PS Store-on a (PS4-es) CoD Infiniti Warfare Legacy Edition. (Igazából csak a hozzá csatolt MW Remastered érdekelne.)
Az kivitelezhető, hogy megbeszélem egy barátommal, hogy vegye meg és töltse le ő a saját gépére az ő (magyar) account-jával, aztán utána én a saját gépemen, az ő accountjával belépve szintén le tudom tölteni?
Ha igen, akkor utána az ő (magyar) account-jából kilépve, aztán az én (angol) account-ommal belépve tudok játszani a gépemen a letöltött játékkal? (Érthető?
)
-
newmoonlight
senior tag
válasz
TazLeacher #101162 üzenetére
Nem rossz...
-
newmoonlight
senior tag
válasz
KaitouP #101155 üzenetére
Én azt sem bánnám, ha esztétikailag kissé "kifogásolható" lenne...
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Az a gondom, hogy képtelen vagyok megszokni a PS4 kontrollerének homorú analóg karjait. A PS3-as domború gombjait viszont imádom. Van valami (kipróbált, működőképes) megoldás a PS3-as analóg karjainak ráapplikálására a PS4 kontrollerre? (Konkrét ajánlat is érdekelne privátban.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest