Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
válasz
Vadernagyúr #107509 üzenetére
Ismerős a helyzet, én is sokat gondolkodtam rajta, sőt itt is kértem segítséget, hogy vegyek-e ps-t vagy ne. De a sok exkluzív címek miatt mégis csak vettem, amit nem bántam meg. A pc-t meg szüneteltetem most. Jó ez a ps4 nagyon is. Mondjuk én "mindig" pc-n játszottam, anno volt ps3 de az nem tetszett. Persze a te döntésed, én a helyedbe szvsz inkább a ps-t megtartanám. Ugye pc-re is meg kell venni a játékokat, meg még plusz a cuccokat is hozzá, hogy bírja a játékokat. Már egy kicsit belefáradtam ebbe az állandó cserélgetésbe, ezért is döntöttem a ps4 mellett. Mindkettőnek megvan a maga hátránya és előnye is. Ez az én személyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest